![]() |
#2431 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Cytat:
![]() Jestem w domu jeszcze - sprawdziłam - 100 % polipropylen - czyli sztuczny, ale się trzyma ![]() Poza tym teraz taki wybór jest i ceny w miarę przystępne, że dywany można co kilka lat zmieniać - takie jest moje zdanie ![]() Hej jodie ![]() To kiedy do Lublina przybywasz ![]() Zmykam złożyć wniosek o nowy dowód osobisty, a potem na zakupki i do pracy ![]()
![]() |
#2432 |
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() ja dzis w domku, pranie robie ![]() ![]() ![]() pamietacie jak wam pisalam o WSPA, wiec.....zmienilam zdanie bo sie okazalo ze drugi nabor na PL jest i ide tam, zaocznie na zarzadzanie ![]() ![]() a ja was tez chce na nk, tylko jak was znalesc kochane.................. o moze po Toli bo jak mowilyscie nazwisko w mailu bylo............. nie masz nic przeciwko tola??????????????? |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() Daisy_80 witaj ![]()
#2434 |
Zadomowienie
|
Witajcie chorowitki!
Mały nareszcie zasnął, ale owszem ja się cieszę, że jest ciekawy swiata, tylko strasznie jest to dla niego męczące. A ja bym z chęcią wyszła na dwór, zrobiłabym zakupy, bo pustka w lodówce, ale nie chcę ciągnąć małego jak ciagle pada. Tak więc na razie zagłębiam się w neta.
#2435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() martynka - a gdzie na basenia byłaś? jodie, sija - dzień dobry chorowitki, lepiej już? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Zadomowienie
|
Nie bardzo, już dawno nie byłam tak mocno przeziębiona. Ale humor mam troche lepszy, bo wczoraj mężuś dzwonił
![]()
#2437 |
Rozeznanie
|
Sonia11 bylam w szkole podtawowej na Bursztynowej, szwgierka nam karnety wykupila, fajna sprawa
![]() ![]() a my mielismy miec dzis plener, ale pogoda nam plany pokrzyzowala, wstreciucha, nie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Zadomowienie
|
O Yoolia! Przez tą nową pracę rzadziej na neta zaglądasz, a wczesniej to tu się roiło od Twoich postów.
Sonia a gdzie zdjecia Szymonka? Na odchowalni też ich nie wypatrzyłam. A to mój łobuz na spacerku i bryka po łóżku z zabrudzonym śliniakiem. Jak się nie ślini to mu sie ulewa a śliniaków w ciagu dnia zmieniam na masę.
#2439 |
Zakorzenienie
|
ja nadal się męczę - teraz na gardło mi przeszło że ledwo mówię
![]() ![]()
![]() |
#2440 |
Rozeznanie
|
Bandola ale przystojniak z twojego niunia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Wtajemniczenie
|
Coś się ostatnio zaniedbalam w fotografowaniu małego - muszę nadrobić. Chciałam mu sesje zrobic jak bylismy na urlopie, ale zapomnieliśmy aparatu - kupiliśmy taki jednorazowy żeby mały miał jednak pamiątkę z pierwszych wakacji, ale jeszcze zdjęcia nie wywołane.
A gdzie taki super kombinezon małemu sprawiłaś? Znasz jakieś komisy dziecięcych ciuszków poza Dzieciuszkiem? Yoolia przez prace nie ma czasu, a ja zamiast pracować na necie siedzę i jest mnie 2 razy więcej niż wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co to za komis Dzieciuszek?
![]() |
#2443 |
Wtajemniczenie
|
Nie byłam tam jeszcze ale jak jeżdże do rodziców to zawsze go mijam i myślę że muszę się wybrać. On jest na rogu Zana/Kraśnicka.
A na Lwowskiej to ciuchalnd z urbankami dla dzieci czy taki normalny? |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A na Lwowskiej taki normalny nad Biedronką, jeszcze fajne ciuszki mają vis a vis Polibudy
![]() |
#2445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Został mi już na szczęście tylko jeden semestr ![]() Nie wiem czy wiecie - w Orfeuszu otworzyli outlet NEXT - bardzo fajne ciuchy są i całkiem niedrogo - np spodnie (duuży wybór rozmiarów) po 29 zł, 39 zł, sweterki po 29 - jakościowo super - polecam się wybrać, ja dziś byłam, oczywiście z małym łupem wyszłam ![]()
![]() |
#2446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2447 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2448 |
Wtajemniczenie
|
Bandola, ale Ci synek urósł!!
Rozpoczyna się jesienne forum tańca, zaskoczyło mnie to, myślałam że później.Już w ten weekend no i sie zastanawiam czy sie zapisywac na warsztaty... Jeśli jeszcze sa miejsca, to muszę podjąć decyzję dzisiaj. Wybitnie mi nie pasuje ten weekend, ale chcę się roztańczyć trochę... My dywan w salonie mamy taki słomiany, wygląda bardzo fajnie i spełnia tymczasowo swoja funkcję, a w sypialni tylko taki chodniczki, bo łóżko zajmuje większość przestrzeni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten co był na dole, jest dalej, a ten NEXT jest na miejscu Beverlu Hills Video ![]()
![]() |
#2450 |
Rozeznanie
|
![]()
Witam dziewczyny! Ale naskrobałyście tych postów
![]() Co do powiększania rodziny to życzę wszystkim owocnych starań ![]() ![]() ![]() Ja dziś mykam do lekarza, mam nadzieję że wszystko będzie ok chociaż to obciążenie glukozą tyci za duże mi wyszło. Miałyście zresztą rację że do smakowitych ta glukoza nie należy ![]() Aaaa zapomniałabym, mam jeszcze pytanko do mamusiek a mianowicie powiedzcie mi jaki rozmiar czapki jest dobry na noworodka, 41- 43 będzie dobry czy lepiej większy??? Poradźcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Wtajemniczenie
|
To dobrze wiedzieć - musze się wybrać koniecznie
41-43 - pewnie będzie za duża, mój właśnie nosi 43-44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 |
Rozeznanie
|
dziewczyny czy któraś z Was zna się na angielskim? nie wiem za bardzo jak przetłumaczyć umowa zlecenie żeby to było zrozumiałe dla anglika
Martynka81 widzę że skończyłaś tą samą szkołę co mój mężulo ![]() Edytowane przez niebieska.lwica Czas edycji: 2008-09-17 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() po drugie, odp na twoje pytanie: work order contract, pewna na 100% nie jestem , ale tak mi sie kojarzy ![]() a po 3, ktora szkole podstawowa czy srednia? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
Bandola! Obok tego "Dzieciuszka" jest jeszcze "Kubuś". Poza tym sija pisała kiedyś o takim komisie dla dzieci na Czechowie, koło tego kościoła na rogu. Jest jeszcze jeden komis (chyba też "Kubuś") na Choinach. Kiedyś udało mi się też kilka fajnych ciuszków kupić w ciuchlandzie na końcu Kraśnickich.
#2455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miss.hot muszę najpierw wyzdrowieć nim pojawię sie w lublinie;(
![]() ![]() |
![]() |
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja w ten zimny dzieonek
![]() Cytat:
![]() jeszcze 40 min i do domku ![]() ![]()
![]() |
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to się kuruj kochana ![]()
![]() |
#2458 |
Rozeznanie
|
tak tak to ja zapraszam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Rozeznanie
|
No w końcu dorwałam się do neta. Chyba z godzinke czytałam Wasze posty z 3 dni (no może z małymi przerwami
![]() Co do ciuszków nexta - dzis kupiłam śliczniutkie body dla maleństwa (jeszcze nie wiem komu podaruję ![]() Lenka - szwagierka zajmuje sie technologią zbóż, w zakładzie, który jest chyba postrachem dla studentów technologii. Mnie całe szczęście grypa omija jak na razie. Za to w poniedziałek, tak sie niefortunnie wywróciłam o... przystanek, że ledwo chodziłam. Całe szczęście, że ciemno było i nikt tego nie widział, byłby ze mnie niezły ubaw. Mąż też mimo małego przejęcia, nie mógł wytrzymać ze śmiechu. No ale nic sie poważnego nie stało, więc wybaczam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.