|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Moze troche dziwny problem ale moze ktos cos wie :)
Ostanio duzo schudlam i schudla tez moja twarz
Tesknie za moimi policzkami i okragla buzia.Nigdy mi sie nie podobaly zbyt wystajace kosci policzkowe.Nie podoba mi sie moja twarz jest taka kanciasta Slysze o preparatach wyszczuplajacych twarz a moze sa jakies ktore daja odwrotny efekt?Czy jest jakis sposob oprocz tego ze musze znowu przytyc?Jak szybko przytyc na twarzy,co trzeba jesc?czekam na wszelkie porady i wskazowki ![]() dziekuje ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moze troche dziwny problem ale moze ktos cos wie :)
chyba tylko przytyc pare kilo.. zadne kremy tu nic nie dzialaja
![]() a ja bym duzo dala za taka bardziej "wychudzona" twarz
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Zawsze pozostaje jeszcze makijaż. Poeksperymentuj z nabłyszczającymi pudrami, kremami, różami
I posataraj sie podkreślić, np policzki przy nosku
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Nio ale przedewszystkim troszke przytyj
Niezdrowo jest byc za szczupla
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze Ci CzarnyElfie. Ja jak nawet schudne to bużka zawsze mi taka pucowata zostaje
chętnie bym się zamieniła
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie jem i jem i nic sie nie zmienia,makijazowe triki stosuje-nie nakladam rozu na skos,raczej nie uzywam pudru brazujacego ![]() Chyba juz na starosc zmienia mi sie ta twarz
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
A moze ktos uzywal tego kremu Yves Rocher ovale lifting?Ciekawe czy dziala?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
CzarnyElfie
Ja podobnie jak Ty mam za sobą chudniecie (stres). Tez moja twarz byłą bardzo koścista Teraz zaczęłam duzo jesc, i co sie okazało? Ze najpierw to wlasnie twarz nabrała jakby zaokrąglenia Takze radze troszku wiecej jesc![]()
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzieki za odpowiedz
Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2005-07-14 o 18:34 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
ja również mam strasznie chudą twarz...podobnie jak ramiona, ręce i piersi...dopiero od pasa w dół się zaczyna trochę ciałka
mam duże kompleksy z tego powodu, wydaje mi się że wyglądam na buzi jak kościotrup, szczególnie że sporo tańczę co wiąże się ze spędzaniem czasu na próbach przed lustrami. Z zazdrością patrzę na twarze koleżanek Najgorsze co może być to lustra wyszczuplające. Czuje się wtedy jak kosmitka![]() ważę 48/49 kilogramów przy wzroście 166 cm. Czy to za mało? Może gdybym przytyła, albo jadła coś bardziej treściwego? nie odżywiam się zbyt dobrze, często jestem osowiała, głodna a nie jem bo brak mi apetytu albo nie ma w domu tego co lubię. Albo kiedy indziej zjem tabliczkę czekolady naraz. jakaś masakramusiałam się wyżalić choć nic to nie wnosi do tematu. W dodatku dopadła mnie jesienna depresja.Mój chłopak nie chce żebym przytyła, a ja czuję się chora i nieatrakcyjna. Nigdy się nie odchudzałam. Nogi wydają mi się strasznie masywne właśnie przez chudą "górę" No i chude patyczki wyglądają w tańcu.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

Tesknie za moimi policzkami i okragla buzia.Nigdy mi sie nie podobaly zbyt wystajace kosci policzkowe.Nie podoba mi sie moja twarz jest taka kanciasta 

chętnie bym się zamieniła