Panny Młode - Kielce cz. II - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-17, 09:04   #2401
oniaczeq
Zakorzenienie

GG do oniaczeq
Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Cytat:
Napisane przez madziadominik Pokaż wiadomość
słońce domyślam sie jak ci ciężko. z jednej storny pragnienie posiadania dziecka z drugiej obawa. ale wiesz co ci powiem ja bym się nie poddawała. realizowałabym swoje plany w jakiejść takiej zaplanowanej kolejności i jak już powiedziałam NIGDY BYM SIE NIE PODDAWAŁA.
a wiesz dlaczego. moja koleżanka w wieku 23 lat usłyszała od pani lekarki w szpitalu że ma jajniki jak 60latka i że nigdy nie zajdzie w ciąże. leczyła ją przez prawie rok a na koniec powiedziała- ja dla pani nie widze nadzieji. była załamana. przestała do niej chodzi (co jest po takim tekście zrozumiałe) i odstawiłą leki którymi ją leczyli. i co nagle zaczeła normalnie miesiączkować, badania wyszły jej super.
wiem ze piszesz ze już z pierwsza miałaś problem ale ja uważam że chęć posiadania dziecka i miłośc którą w sobie masz poradzą sobie z całą chorobą.

może dodatkowo należy zasięgnąć opini innego lekarza.

prosze nie poddawaj się.

oniczgu zdecydowanie ta jest lepsza
Kochana po raz kolejny zgadzam sie z Madzia..tez znam taki przypadek w swojej rodzinie i co? i dziewczyna jest teraz szczęśliwa matka 2 dzieci, w takich sytuacjach najgorsze to sie poddac, natura jest bardzo sprytna trzymam kochana kciuki zeby wszystko sie ułozylo

co do fryzury ciesze sie ze ta Wam bardziej przypadla do gustu, bo troche sie obawialam zmiany fryzjera na miesiac przed ale widze ze niepotrzebnie
wszystko zaczyna się walić

Biustonosze:

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post77106731
oniaczeq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 09:07   #2402
kasiaher
Wtajemniczenie

dagunia24 NIEPODDAWAJ SIĘ , najważniejsze: WALCZYĆ O SWOJE MARZENIA I SZCZĘŚCIE.
Myszko ja miałam podobnie , pani najpierw mi powiedziała że mam tak rozwinięte jajniki że jestem maszynką do rodzenia dzieci, po 3- ech latach poszłam do lekarza zupełnie na co innego się leczyć a lekarz powiedział że nie ma takiej możliwości żebym mogła mieć dzieci ( coś tam z macicą) i tylko leczenie " MOŻE" mi pomóc. A ja poprostu olałam to .Jak ostatnio byłam u lekarza jakieś rok temu to powiedział mi że jakoś tak się stało że ta macica wróciła na swoje miejsce i wszystko jest OK i znowu mogę mieć gradkę dzieci. Także nie przejmuj się , zasięgni informacji u jeszcze jednego specjalisty, ale i tak MUSISZ WIERZYĆ . Trzymam kciuki

Dziewczynki MAM ORKIESTRĘ oglądałam płytki które mi przywiózł ten koleś wczoraj i powiem wam tak : mojemu MISIOWI się BRADZO PODOBA ( w końcu) oczywiście mnie również. Także dzwonię dzisiaj i umawiam się na jutro na podpisanie Umowy i wpłacenie zaliczki. Nareszcie jeden problem z głowy
( z którym miałam naprawdę wiele problemów )

Muszę się jeszcze zdecydować na kamerzystę i fotografa. Mam już paru na oku ale nie mogę się zdecydować, naszczęście dla MIsia nie jest to aż tak bardzo ważna sprawa, i zdaje się na mnie i mój gust. Oczywiście nieszaleć ( chodzi o kasę)
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 09:16   #2403
martyna_martyna
Rozeznanie

Dagunia wspolczuje CI bardzo

Edytowane przez martyna_martyna
Czas edycji: 2008-11-18 o 21:50
martyna_martyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 09:33   #2404
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

dagunia wszystkie bedziemy przy tobie
Stary 2008-09-17, 09:58   #2405
Puchatek M.
Rozeznanie

Madziu prześlicznie wyglądaliście Serdecznie gratuluję
Stary 2008-09-17, 12:09   #2406
agunia82
Zakorzenienie

dagunia, najważniejsze to być dobrej myśli. Lekarze jak widać po tym, co dziewczyny piszą dość często się mylą. Mojej koleżance nie jeden lekarz powiedział, że jest bezpłodna i NIGDY nie będzie miała dziecka. I co? Zaszła w ciążę i urodziła ślicznego, zdrowego bobaska! Głowa do góry!

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 13:40   #2407
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

znalazłam jeszcze pare w miare nadających sie do czegość zdjęć.
dziś lece po płytkę do koleżanki więc mam nadzieje ze będzie z czego wybrać.

teraz pokazuje je bo wiem ze tak i ja lubicie zdjecia oglądać

1. nasz pierwszy taniec - troszke rozmazane ale zawsze
2. w kościele - ciemne ale widać bukiet mój i świadkowej - zwykłe proste ale piękne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1030422.jpg (53,0 KB, 152 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg PICT0046.jpg (53,5 KB, 138 załadowań)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-17, 13:53   #2408
bartolina
Raczkowanie

Witajcie dziewczynki!!! Pomimo tego, że już jestem po ślubie to i tak musiałam nadrobic zaległości w czytaniu.
Po pierwsze Dagunia24 bądź dobrej myśli wszystko musi(ma) byc w porządku, z tego co piszesz wiele już przeszłaś, a mimo wszystko masz wspaniałego szkrabka, wiem cos na ten temat bo sama jak byłam w ciązy to lezałam trzy razy w szpitalu i mój skarbek urodził sie dwa tygodnie wcześniej, a mimo to wierzyłam, że musi byc dobrze nie dopuszczałam żadnych złych myśli do siebie i myślę, że u Ciebie było podobnie. Tak więc głowa do góry nie poddawaj się i tak jak pisze Madzia realizuj swoje plany tak jak ci serce podpowiada. Jeżeli oczywiście mogę ci tak radzic
Jeżeli chodzi o sukienkę to ja miałam dwie przymiarki w pracowni krawieckiej i trzecią w sklepie ( też zamawiałam w Ms Modzie ). Z czystym sumieniem mogę polecic ten salon jak i panie tam pracujące - miłe, nie wciskają nic na siłę i potrafią doradzic (oczywiście Ms Moda na Słowackiego). Jestem bardzo zadowolona z tego salonu, wszystko sprawnie, terminowo, po prostu super.
Madzia wyglądałaś rewelacyjnie, po prostu pięknie i do tego wszystkiego ten twój uśmiech i zadowolenie nic dodac nic ując MIŁOŚĆ, MIŁOŚC I JESZCZE RAZ MIŁOŚC. Tak jak któraś z wizażanek wspomniała zdjęcia które wkleiłaś z przymiarki nie oddały uroku Twojej sukni tak jak w dniu ślubu.
Jeszcze raz Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, miłości której wam nie brakuje, wyrozumiałości, szczęcia i jeszcze raz szczęścia

Muszę Wam powiedziec, że piszę ten post po raz drugi bo coś nacisnęłam i mi się wszystko skasowało, a nigdy nie da się odtworzyc pierwszej wersji była napewno dłuższa.

Agunia82 i Doriso teraz kolej na Was oczywiście chodzi mi o Wasz najważniejszy dzień. Chciałabym Wam życzyc Wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, samych cudownych chwil w życiu oraz tego co jest najważniejsze miłości i wyrozumiałości.
Trzymam za Was kciuki, żeby było zgodnie z tym co sobie zaplonowałyście i żeby pogoda Wam dopisała(żeby chociaż nie padało).
bartolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 13:56   #2409
kasiaher
Wtajemniczenie

madzia sukienka rewelacyjna , bukieciki skromne, takie w moim stylu

Dziewczyny 10 zdjęć do albumu to chyba mało.
Koleś kazał mi się zastanowić do wieczora czy jesteśmy zainteresowani, bo ktoś dzwonił i też go chce na 06.06.09,
Misio powiedział TAK, ale ja nawet nie widziałam żadnych zdjęć i jak się prezentują. Powiedział tylko 80 zdjęć wymiar 10 na 15 cm. 10 zdjęć do albumu reszta do archiwizacji. I nie wiem sama co mam robić skoro nawet zdjęć nie widziałam . a decyzję muszę podjąć dzisiaj. POMOCY
bartolina a jak tam twoje zdjęcia i film. Są godni polecenia?

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2008-09-17 o 14:01 Powód: post pod postem
Stary 2008-09-17, 14:19   #2410
Daysy85
Zakorzenienie

Dagunia24

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, zobacz co dziewczyny piszą jakie natura robi niespodzianki tym co ponoć matkami być nie mogą...
Mojej koleżanki wujkowi i jego żonie powiedzieli lekarze, że nigdy nie będą mieć dzieci ... a po 7 latach rok po roku urodziły im się 3 córki...
moja bratowa od 21 roku życia cierpi na zapalenie przydatków i endometriozę a mimo to urodziła dwoje zdrowych dzieci...
Nie załamuj się bo to może pogorszyć Twoją sytuacje bo często jest tak, że ze stresu kobiety nie mogą zajść w ciążę ... że tak bardzo chcą i dlatego nie mogą...
Nie poddawaj się!!!!!!!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 14:21   #2411
egorska85
Raczkowanie

Smile Dot.: Panny Młode - Kielce cz. II

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
madzia sukienka rewelacyjna , bukieciki skromne, takie w moim stylu

Dziewczyny 10 zdjęć do albumu to chyba mało.
Koleś kazał mi się zastanowić do wieczora czy jesteśmy zainteresowani, bo ktoś dzwonił i też go chce na 06.06.09,
Misio powiedział TAK, ale ja nawet nie widziałam żadnych zdjęć i jak się prezentują. Powiedział tylko 80 zdjęć wymiar 10 na 15 cm. 10 zdjęć do albumu reszta do archiwizacji. I nie wiem sama co mam robić skoro nawet zdjęć nie widziałam . a decyzję muszę podjąć dzisiaj. POMOCY
bartolina a jak tam twoje zdjęcia i film. Są godni polecenia?
Według mnie to trochę mało tych zdjęć. Ja mam 50 zdjęć z pleneru w formacie od 10 na 15 cm do 20 na 30 cm oprawione w album i ok. 200 zdjęć z uroczystości w formacie 10 na 15 cm. również w albumach. Ilość zdjęc z uroczystosci może się zwiększć bez dodatkowych opłat.Wszystkie zdjęcia dostaje na płycie,galeria na stronie z własnym hasłem i DVD z prezętacją wszystkich zdjęć w formie slajdów z podkladem muzycznym.Powiem szczerze ,że twój fotograf ma ubogą ofertę.Jednak to tylko moje zdanie.
egorska85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 14:24   #2412
Daysy85
Zakorzenienie

Fakt z tymi zdjęciami to tak licho trochę...
chociaż ja tez nie mam jeszcze fotografa ... bo ja chce mieć tylko studio, ale jakoś to szukanie mi powoli idzie...
Zresztą mój TZ wcale nie chce mieć fotografa a ja się uparłam i sama muszę go szukać
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 14:30   #2413
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bartolina Pokaż wiadomość

Agunia82 i Doriso teraz kolej na Was oczywiście chodzi mi o Wasz najważniejszy dzień. Chciałabym Wam życzyc Wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, samych cudownych chwil w życiu oraz tego co jest najważniejsze miłości i wyrozumiałości.
Trzymam za Was kciuki, żeby było zgodnie z tym co sobie zaplonowałyście i żeby pogoda Wam dopisała(żeby chociaż nie padało).
dziękuje słońce A kciuki się na pewno przydadzą!

Stary 2008-09-17, 15:07   #2414
martyna_martyna
Rozeznanie

Ja jesli moge tutaj polecic polecam studio Mloda Para na ulicy Mazurskiej, dostalam 220 zdjec do albumu w formacie 13/18,z tym ze zrezygnowalam z albumu ze studia i zakupilam wlasne albumy, sa to zdjecia z blogoslawienstwa okolo 20 zdjec, kosciola, i calej imprezy, aa i pleneru.Reste zdjec tj raz okolo 700 dostalismy na plycie, Dodatkowo zamowilam sobie 9 z djec w formacie 30/40, raz zaplacilam 1100 zl. Mysle ze 10 zdjec do albumu to malo, album dosyc czesto sie oglada, dobrze zeby bylo wnim duzo zdjec z tego dnia.
Stary 2008-09-17, 17:43   #2415
dagunia24
Raczkowanie

GG do dagunia24

To mnie dziewczynki z tą Ms Modą nie pocieszyłyście, bo jak ona mi teraz ją uszyje i dadzą juz w salonie to będzie źle dopasowana, bo ja schudnę jeszcze trochę do wesela. Już się pytałam, co jak schudnę sporo to powiedziały, że będą musiały pruć już teraz spinały mnie szpilkami po boku i muszą poprawiać, bo za luźna była, a ja teraz dosyć szybko tracę na wadzę, no cóż najwyżej będą pruć. Jutro biegnę na kolejną przymiarkę zobaczymy co powiedzą.

Dziewczynki wiem, że lekarze często się mylą, ale to nie 1 lekarz, który mi to mówi niestety a ja teraz byłam właśnie u specjalisty od hormonów. Z poprzednią ciążą naprawdę miałam gehennę. Wymiotowałam, nic nie jadłam, ciągle na kroplówkach i zastrzykach przeciw bólowych, leżałam w kilku szpitalach przez ponad 3 mce. Wybadali mnie od stóp po sama głowę, podejrzewali nawet, że mam guza na mózgu i w czasie ciąży się pokazał, miałam robioną tomografie, rezonans, usg serca, tarczycy, chirurdzy, psychologowie i kto tylko był tak mnie wybadali. Nie mogli dojść, dlaczego tak reaguje mój organizm na dziecko, traktował je jak ciało obce i za wszelką cenę chciało się pozbyć. Strasznie bolało, byłam pół przytomna i mało świadoma tego, co się ze mną dzieje, już ze zmęczenia, w 6 mcu ważyłam tylko 38 kilo, wiec naprawdę dla mnie to straszny dylemat, co robić Wiem, że sytuacja może się powtórzyć, boje się też, że teraz jak bym zaszła to poronię, bo u mnie w rodzinie się tak zdarzało a żeby było mało to mogą być bliźniaki, bo teściowa jest bliźniaczką i może jakieś geny teraz przejdą to już będzie 3 a nie 2. Nie wiem próbuje o tym na razie nie myśleć, chociaż strasznie ciężko, zobaczymy po weselu na spokojnie trzeba będzie rozważyć wszystkie za i przeciw. Dziękuję Dziewczynki za wsparciePożyjemy zobaczymy.

Madzia ślicznie wyglądałaś

Edytowane przez dagunia24
Czas edycji: 2008-09-17 o 20:55
dagunia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 18:29   #2416
CliniqueSimply
BAN stały

GG do CliniqueSimply

Witam,
Pytajcie o co chcecie

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2008-09-17 o 23:10 Powód: reklama/spam
CliniqueSimply jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 19:51   #2417
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CliniqueSimply Pokaż wiadomość
Witam,
mamy na pewno większe pojęcie o tym jak dobrze zorganizować ślub
gratuluje zadufania! W kolejnym wątku śmiecisz i próbujesz udowodnić, że NIKT nie jest w stanie zorganizować sobie dobrze wesela bez czyjejś pomocy. Daleko tak nie zajedziesz, ludzie raczej nie lubią jak się z nich ofermy robi...

Stary 2008-09-17, 21:17   #2418
spcola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
gratuluje zadufania! W kolejnym wątku śmiecisz i próbujesz udowodnić, że NIKT nie jest w stanie zorganizować sobie dobrze wesela bez czyjejś pomocy. Daleko tak nie zajedziesz, ludzie raczej nie lubią jak się z nich ofermy robi...

dołączam się do wyowiedzi Agunia82. Dodam tylko, że ten wątek nie ma tytułu REKLAMA / OFERTA !! Gdyby któraś z nas była zainteresowana z pewnością by szukała kontaktu... po drugie bycie pewnym siebie jest potrzebne ale w takim przypadku wolałabym posłuchać opinii klientów a nie twoich wywodów na temat siebie..
PROPONUJE ZMIENIĆ WĄTEK
spcola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-17, 23:12   #2419
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CliniqueSimply Pokaż wiadomość
Witam,
Pytajcie o co chcecie
z przykrością stwierdzam, że próby powiadomienia Pani Clinique o fakcie, iż na wizażu nie powinna uporczywie szukać klientek dla własnego biznesu, nie przyniosły skutku... a szkoda.
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 07:12   #2420
kasiaher
Wtajemniczenie

Dziewczynki dzwoniłam do tego fotografa wczoraj, i powiedziałam mu że nie mogę podjąć tak szybko i w ciemno decyzji. Zrezygnowałam i szukam dalej. Proszę o jakieś namiary na fajnych foto. i kam. nie jest to tak pilne ale zawsze przydadzą się dobre opinie i ostrzeżenia przed niektórymi.

Dzisiaj jadę podpisać umowę i zapłacić zaliczke na Orkiestrę. Bardzo się cieszę że mam to z głowy. Mam nadzieje że dobrą decyzję podjełam.. To się okaże, ale jak oglądałam nagranie gdzie grali na weselu to mi się bardzo podobało.

CliniqueSimply ŻADNA Z NAS nie jest tępa i sobie poradzi w organizacji swojego wesela. Po to jest WIZAŻ, żebyśmy mogły sobie doradzać i cieszyć się z tego co osiągnełyśmy w przygotowaniach. Nie potrzebujemy niczyjej pomocy same dobrymi radami sobie będziemy pomagać w przygotowaniach tego
CUDOWNEGO DNIA
( poza tym z tego co wiem na Wizażu zabroniona jest reklama)
Stary 2008-09-18, 07:12   #2421
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

hehe reklama była ale ją wyrzucili i dobrze. ja jakoś za mocno się nie napracowałam przy organizacji a tak wogóle to nigdy nie dałabym zrobić swojego wesela takiej osobie...

teraz coś powiem co może wydać się dziwne ale... w pewnym medycznym artykule przeczytałm że ciążka i noworodzące się życie jest najdoskonalszym przykładem pasożyta. wiem jak to brzmi też była zdziwiona i zdegustowana ale po przeczytaniu całości gdzie udowadniali dlaczego tak jest - tu przypadek daguni. i że wiele kobiet źle znosi albo wręcz odrzuca ciąże
wiem dagudnia ze jest ci niezmiernie cięzko ale teraz myśle że powinnaś cieszyć się małym skarbem który koło ciebie jest i do tego za chwile wychodzisz za mąż za człowieka którego kochasz . zobaczysz kolejne szczęscie pociągnie za sobą następne i następne i wszystko się ułoży . najwazniejsze ze masz koło siebie osoby które cie wspierają i obdarzają miłością .
główka do góry

agunia i jak? stresik jest czy na razie wszystko na luzie

ciekawe jak doris zniosła lot- dziś chyba ma przymiarkę. ciekawe jak pójdzie
Stary 2008-09-18, 07:16   #2422
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe reklama była ale ją wyrzucili i dobrze. ja jakoś za mocno się nie napracowałam przy organizacji a tak wogóle to nigdy nie dałabym zrobić swojego wesela takiej osobie...

teraz coś powiem co może wydać się dziwne ale... w pewnym medycznym artykule przeczytałm że ciążka i noworodzące się życie jest najdoskonalszym przykładem pasożyta. wiem jak to brzmi też była zdziwiona i zdegustowana ale po przeczytaniu całości gdzie udowadniali dlaczego tak jest - tu przypadek daguni. i że wiele kobiet źle znosi albo wręcz odrzuca ciąże
wiem dagudnia ze jest ci niezmiernie cięzko ale teraz myśle że powinnaś cieszyć się małym skarbem który koło ciebie jest i do tego za chwile wychodzisz za mąż za człowieka którego kochasz . zobaczysz kolejne szczęscie pociągnie za sobą następne i następne i wszystko się ułoży . najwazniejsze ze masz koło siebie osoby które cie wspierają i obdarzają miłością .
główka do góry
Niesmaczne troszkę te stwierdzenie na temat dzieciątek, ale też mi coś takiego się obiło o uszy .

Po za tym zgadzam się z tobą GŁOWA DO GÓRY Dagunia

Madziu gdzie kupowałaś wiązanki?
Stary 2008-09-18, 09:33   #2423
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
Niesmaczne troszkę te stwierdzenie na temat dzieciątek, ale też mi coś takiego się obiło o uszy .

Po za tym zgadzam się z tobą GŁOWA DO GÓRY Dagunia

Madziu gdzie kupowałaś wiązanki?
niestety czasami pojawiają się takie niesmaczne artykuły. widać "fachowcy" sie nudzą i wymyślają. wiec przepraszam jeśli kogoś uraziłam

ja kupiłam kwiaty na giełdzie a wiązankę zrobila mi znjoma cioci. miałam sama je robić ale chciali mi zaoszczędziś czasu

Edytowane przez madziadominik
Czas edycji: 2008-09-18 o 10:12
madziadominik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-18, 11:28   #2424
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety czasami pojawiają się takie niesmaczne artykuły. widać "fachowcy" sie nudzą i wymyślają. wiec przepraszam jeśli kogoś uraziłam

ja kupiłam kwiaty na giełdzie a wiązankę zrobila mi znjoma cioci. miałam sama je robić ale chciali mi zaoszczędziś czasu
no tak zapomniałam że ty sama chciałaś sobie zrobić wiązanki.
Mnie nie uraziłaś, tylko chodziło mi o tych co tak napisali. Słyszałam kiedyś coś o tym że właśnie niektóre organizmy kobiet nie przyjmują ciązy jak coś naturalnego, tylko tak jak napisałaś.

" niesmaczne stwierdzenie" miało odnieść się do tego co przeczytałaś a nie co napisałaś.
Stary 2008-09-18, 11:37   #2425
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

Cytat:
no tak zapomniałam że ty sama chciałaś sobie zrobić wiązanki.
Mnie nie uraziłaś, tylko chodziło mi o tych co tak napisali. Słyszałam kiedyś coś o tym że właśnie niektóre organizmy kobiet nie przyjmują ciązy jak coś naturalnego, tylko tak jak napisałaś.

" niesmaczne stwierdzenie" miało odnieść się do tego co przeczytałaś a nie co napisałaś.
zrozumiałam ale nie chcialam wprowadzać jakiś złych emocji .

a co do bukietu. to ja myśle ze można poszukać wśród bliskich i znajomych kogoś kto lubi się bawić w strojenie i zakupić mu kwiaty. moje nia miały jakiś specjalnych utrwalaczy a trzymały się idealnie.
dlatego uważam że płacenie 300zł w kwiaciarni to leciutka przesada. choc czasami nie ma innego wyjścia ;(
Stary 2008-09-18, 12:34   #2426
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagunia24 Pokaż wiadomość
Przepraszam, że piszę na forum o tym ale całkowicie jestem rozbita i nie wiem co robić. Niestety mój pobyt w szpitalu i dzisiejsza wizyta z wynikami potwierdziły obawy co do mojego zdrowia. Lekarz powiedział mi, że będę mieć problemy z zajściem w ciążę i że czas działa na moją nie korzyść. Nie wiem co robić czy starać się juz teraz o kolejne, czy ten rok się wstrzymac z planowaniem? Już z poprzednią ciążą miałam straszne problemy, 3mc w szpitalach spędziłam do tego wymioty i poród w 8 mcu. Chcielismy po ślubie kupić działkę a dom na kredyt i spłacać, a jak zajdę w ciążę to będzie ciężko, ani pracy, kolejne wydatki na dziecko, nie wiem co robić Z jedenj strony pragnę jeszcze jednego dziecka z drugiej kolejne wydatki, a potem może być za późnoW życiu różnie bywa boje się zostać też nagle sama z 2 dzieci i z kredytem na karku, nie wiem co robić normalnie cała ochota na wszystko mi odeszła Przepraszam ale musiałam się wyrzalić.
Daguniu, nie poddawaj się, jestem pewna że wszystko się dobrze ułoży Na pewno uda Ci się jeszcze raz zajść w ciążę i zawsze jest szansa że ta kolejna będzie łatwiejsza. A lekarze, wiesz jacy są... Moja koleżanka chodziła po wielu ginekologach, miała ogromne problemy z jajnikami i lekarze nie dawali jej praktycznie szans na dziecko. W którymś momencie proponowali usunięcie jajników... Na szczęście trafiła w końcu na dobrego specjalistę a teraz jest szczęśliwą mamą dwójki pociech
Madziu, bardzo miło czyta się takie relacje jak Twoja a ze zdjęć bije prawdziwa radość i szczęście Jeszcze raz, wszystkiego co najlepsze
Oniaczeq, druga fryzurka jest śliczna. A jakie Ty masz piękne włosy echhh

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 12:46   #2427
kasiaher
Wtajemniczenie

zobaczymy ja mam jeszcze dużo czasu żeby nad tym pomyśleć
( chodzi o wiązanki). Teraz szukam jakiś fajnych zaproszeń. Mam jeszcze czas ale warto pooglądać może trafi się coś fajnego i niedrogiego.
Stary 2008-09-18, 12:52   #2428
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

jeszcze porcja zdjęć. nadal nie od fotografa a jakoś fatalna bo musisłam je delikatnie pozmniejszać żeby się miesciły na wizaż ;(

a zaproszenia na http://www.zaproszenia-slubne.com/ polecam. tanio
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (24,0 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.JPG (34,6 KB, 88 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a.JPG (30,7 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg b.JPG (34,4 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c.JPG (11,6 KB, 63 załadowań)
Stary 2008-09-18, 13:09   #2429
kasiaher
Wtajemniczenie

Madziu SUPER kurczę te zdjęcia są świetne to już te od fotografa to już wogóle będzie BOMBA
Naprawdę cudnie wyglądałaś i powiem ci szczerze ta sukienka coraz bardziej mi sie podoba Pewnie ja bym w niej tak pięknie nie wyglądła jak ty SUPER.......
Stary 2008-09-18, 13:24   #2430
madziadominik
Zadomowienie

GG do madziadominik

dziekuje słońce
każda z nas pięknie wygląda w tym dniu - tak samo bedzie z tobą bo nie ma brzydkiej panny młodej. no chyba ze się nie uśmiecha

no to są na razie od koleżanki - ona ma troszke lepszy aparta i w mairę się orjentuje jak sie zdjecia robi. a raz na pewnie czas bede was pewnie zanudzała moimi zdjęciami ślubnymi

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości