|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Minus 10 kg do pełni szcześcia!!
Cytrynowa jak jesteś taka dobra w odchudzania to doradziłabyś lepiej innym a nie krytykujesz.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Witam ja równez jestem tu nowa
przez wiekszosc czasu czytam tylko komentarze innych osób Ja równiez z checia sie przyłacze!:-P Mam 1,61 i przez ponad rok przytylam 7-8 kg:-/ słodycze i inne świnstwa ale pora sie pozegnac z obecna waga...i powrócic do dawnych 47kg. wtedy czułam sie naprawde dobrze. Mam nadzieje ze poprowadzimy grupe wsparcia:-D |
|
|
|
|
#33 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Btw jest to forum.. wiec dla wszytskich tutaj, kazdy moze sie wypowiedziec na dany temat.
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dołączam sie do was co do waszych wczesniejszych postow na temat jedzenia i kalorii... nie wiem czy wiecie ale przeprowadzono badania i jedzac wiecej na sniadania bardziej mozna schudnac oczywiscie nie od razu... bo nie ma nic tak od razu... ale jedzac ok 500kcal na sniadania po pewnym czasie zobaczycie ladne rezultaty... ja tak zazwyczaj staram sie jadac... czasami sa to 3 bulki z jakims serkiem do smarowania czy zupa lub cos co mam na obiad ale wole zjesc na sniadanie zeby dostarczyc kalorie wyczytalam tez na fajnej stronie o piciu przed i po posilkach... i staram sie tego trzymac... (ok 30min przed i ok 2h po). Trzymam za was wszystkie kciuki i za sibie tez![]() oczywiscie pozytywne |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
xxolushiaxx wkońcu śniadanie to podstawa
he he
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
no racja
i generalnie..kiedys obilo mi sie o uszy ze w calosci sie je spala.. ale raczej to nie jest 100% prawda... |
|
|
|
|
#37 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Moja waga stoi w miejscu, ale to już nie pierwszy raz. Chudnę bardzo powoli, ale to pewnie efekt złej diety. Nie mogę się zmobilizować całkowicie , choć nie jem tłusto od zawsze to moja djeta pozostawia wiele do życzenia. Ale jak czytam jak Wy zaczynacie się zdrowo odrzywiać to ja też chyba się zmobilizuje. Pozdrawiam wszyskie Panie pozbywające się tłuszczyku i trzymam kciuki!
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz kochana w sumie to nic, jadłam tylko śniadanie i obiad, piłam czerwoną herbatkę chińską (za 9.99zł w ziołowym lub herbacianym) no i term line II
no i ćwiczenia
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
A co jadłaś mniej więcej na śniadanie i obiad?Jak długo ćwiczyłaś i jakie ćwiczenia wykonywałas?A therm line II stosujesz od dawna i ile kapsułek na dzień?Kiedyś też zastanawiałam nad therm line II ale nie wiem czy warto?
|
|
#41 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny jedzenie dwoch posiłków jest bez sensu. tylko spowalnia sie metabolizm, mozna schudnac szybko ale to potem wraca. Trzeba jesc 5-6 posiłkow dziennie, ostatni na 2-3 godziny przed snem i musi być białkowy.
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiad to normalny jaki tam mama zrobi (z czasem się tego mniej je bo organizm mówi nie przejadaj się) kolacja raczej nigdy. therm line 2 po 2 kapsułki 30min przed jedzeniem ćwiczenia to na w-fie, na basen, na rowerku stacjonarnym oraz ćwiczenia z shape'a jakieś pytania jeszcze? aa i nie słodzę, tylko słodzikiem czasem. Moja dieta na razie jest w stanie spoczynku bo jestem chora i nie mogę obciążać organizmu
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
a i najważniejsze, że nie czuję się głodna, i to wcale. A jak się czuję to jem jogurt i mija
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuje za odpowiedz.Może i ja zdecyduje się na therm line II.Ja mam rowerek stacjonarny ale gdzieś na nim nie jeżdżę, wolę świerze powietrze i pobiegać.
|
|
#45 |
|
Przyczajenie
|
Masz rację! Nie sztuką jest scudnąć ,żeby to potem wróciło, tylko schudnąć raz na zawsze.
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Głodówką mówimy Nie !!
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie głoduję! Po TL2 w ogólnie nie jestem głodna i dobrze
Teraz od tygodnia odstawiłam go i dalej mi się nie chce jeść Brawa!! A miałam taki problem z podjadaniem, że szok. Dla mnie najgorsze były słodycze, pepsi, i fast foody późnymi wieczorami (codziennie) :/// No i tak przytyłam przez rok 6kg a teraz zrzucam Hallelujah!! ![]() a tak na marginesie to co tydzień w sob jem pizze bo nie umiem bez tego żyć i jest ok. Każdy zrobi po swojemu
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy ma inny organizm który inaczej reaguje na odchudzanie ![]() w moim przypadku to nie byłby dobry sposób na zgubienie zbędnych kilogramów ![]() a ile kosztuje TL2 ??
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
tez przyłączam sie do tej diety! wszystko prez kolege ktory p owiedział mi że mam boczki ech ;/ ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze najlepiej sie nie glodzic bo kiedys tak zrobilam i schudlam 5 kg w 1,5 tyg a potem przybralam na wadze wiecej;/ w wakacje bylam na obozie gdzie jadlam 3 posilki dziennie o regularnych godzinach plus do tego jakis owoc i zero podjadania bo nie był co i schudłam ale jak wrocilam do domu zwno zaczelam sie objadac wiec wracam do mojej diety;d 3 p osilki i zero podjadania zero slodyczy i napoi takich jak cola fanta itd
) 3 mam kciuki za was i za siebie
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
No prosze... widze ze wszystkie Panie sie zmobilizowaly
i to naprawde dziala... bo przyspiesza troche przemiane materii zreszta pewnie czytajac juz wszystkie fora zdarzylyscie zauwazyc wypowiedzi innych na ten temat...
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
ale lepiej jedz sobie ok 4 co ok 3h a mniej
ja trzymam sie tez teraz zasady z piciem napoi przed i po posilkach... i chyba to na prawde skutkuje... kiedys szukalam szybkiej diety i znalazlam: 5kg w 5 dni... no i wyprobowalam... i powiem szczerze ze moze nie schudlam 5 ale 3 tak... i bez jojo... a 3 pewnie dlatego ze mama we mnie wepchnela inne jedzenie i zaczela mnie pilnowac... ale dieta generalnie pomogla oczyscic troche organizm
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wiesz jak od zawsze jadłam tylko śniadanie, 2 śniadanie i obiad. Na kolację jakoś nigdy nie miałam ochoty. Gdy zaczęłam jeść te fast foody metabolizm mi się spowolnił i ciężko było, ale jak teraz wróciłam to metabolizm mam taki sam jak kiedyś i wierzę, że się uda. Musi! Wszystko w moim organiźmie gra jak powinno i z tego jestem najbardziej zadowolona. A kolacji nie jem, bo po prostu mi się nie chce. Jak mi się zachce to tam czasem zjem kanapkę lub dwie, ale to rzadko, bo tego nie potrzebuję. Jem jeszcze zawsze jogurt i jabłka czyli rzec by można, że mam 5 posiłków czy 4 i na to samo wychodzi co wy. I na prawdę nie głoduję! Ja bym nie umiała głodować ;p Za bardzo lubię jeść ;p kiedyś próbowałam nic nie jeść, ale pojawiały się: ból głowy, zawroty głowy, ssanie w żołądku, brak koncentracji i zmęczenie. GŁODÓWKA DO NICZEGO NIE PROWADZI!! myszkaa6 czytaj co wyżej napisane tam wszystko napisałam ![]() DZIEWCZYNY KOCHANE NAWET NIE WIECIE JAK MNIE MOTYWUJECIE!! Buziak
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
a no to co innego;p ja tez uuuwielbiam jesc
czasami jakies 2gie sniadanie zastepuje czyms slodszym;p nie czekolada czy batonikami bo to wykluczylam od dawna alee nop bulka z jagodami bo jagody oczyszczaja organizm i ulatwiaja trawienie a nawet w jednej diecie byla uwzgledniona jagodzianka a jak wy ze slodyczami? |
|
|
|
|
#55 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
cindy90 tak wiem ze wyzej napisałas ale poprostu nie zdążyłam wtedy wszystkiego przeczytać sorki
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
ja staram sie wogóle wyeliminować słodycze
narazie mi sie udaje nie wiem jak na długo wytrzymam ![]() słyszałam gdzieś że nie warto nie jeść słodyczy przez dłuuugi czas ![]() jak dzisiaj byłam w sklepie zatrzymałam sie przy dziale z batonikami i ciastkami itp no i juz miałam sobie coś wziąć ale się powstrzymałam ![]() a i jak już chce sie zjeść coś słodkiego to w takim wypadku najlepsze są żelki mmm moje ulubione ![]() ja mam teraz Linee i kupiłam je za 29 zl ;0 czyli następnym razem kupię TL2
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
hehe tez je uwielbiam
ale slyszalam ze troche tucza;/ bardziej niz czekolada... bo generalnie czekolada ma swoje dobre strony:P ja przechodze teraz obok polki z batonikami i slodyczami obojetnie... juz mnie nie ciagnie... ale pamietam ze z pol roku temu jak chcialam sie odzywaic to liczylam ile nie jem slodyczy... i bywalo tak ze mialam zly humor i zjadlam cos... pozniejj= na nowo liczylam... a teraz juz mnie tak nie ciagnie i wyrobilam sobie silna wole
|
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Musimy się wzajemnie mobilizować
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
xxolushiaxx ja staram się jeść ciemne pieczywo, bo ma mniej kalorii i jest zdrowsze niż jagodzianki itd. A i zauważyłam że 1 mała bułka z ciemnego pieczywa jest dużo lepsza od duużej buły z białego pieczywa. Ciemnym duuużo bardziej się najjecie. Moje przyjaciółki też to potwierdziły więc polecam kochane przestawcie się na ciemne pieczywko
)myszkaa6 nie ma sprawy kochana ![]() martusia585 linea też działa bo miałam. Schudłam na niej w tydzień 2kg i nie miałam totalnie ochoty na słodycze, ale jadłam normalnie duże posłki, ale słodyczy mi się nie chciało. I u mnie w aptece kosztowała 16zł... chyba przepłaciłaś. Moja apteka nazywa się DUOS ja tam kawałkiem czekolady nie pogardzę ;p zjem najwięcej 3 bo więcej to już obrzeranie się ;p xxolushiaxx no ja też słyszałam że tłuczą mniej więcej tak jak czekolada, a czkolada jest zdrowsza! brawo!! bez niej nie damy rady. Ja np. teraz jak jestem chora to dostałam 2 kubusie, toffiefie i 3bit i wypiłam kubusia a reszta leży w szafce ![]() Agg77 zgadza się
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Agg 77 a wiesz o tym, ze woda miner. gaz. jest zalecana gdy zje sie cos ciezkostrawnego?;> bo wtedy pobudza prace naszej watroby
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

przez wiekszosc czasu czytam tylko komentarze innych osób

he he

i ciężko było, ale jak teraz wróciłam to metabolizm mam taki sam jak kiedyś i wierzę, że się uda. Musi! Wszystko w moim organiźmie gra jak powinno