Włosomaniaczki :D - część III - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-17, 19:00   #3481
evangeline
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
o tym: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19511

mi zrobil naprawde wiele dobrego, wiec od siebie polecam. ale wiadomo, kazda skora reaguje inaczej
blonndee, bardzo dziękuję!

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 19:07   #3482
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
eee tam ważne, że działa- nie musi mieć dużego stężenia- zwłaszcza po marnych efektach stosowania solidniejszych kwachów

hell yeah sasasasa

Izuś dzięki za recenzję coraz bardziej kusi mnie ten krem
No właśnie mnie też, stąd tak dociekam.
Ale o ile w Nuxe [Evangeline, mówimy o Etincelante] jeszcze jest czym podziałać, bo zieleniny tam sporo, nawet jeśli te kwasy są oszukane [patrząc po składzie] to w Clarenie [która też ma dobre opinie, choć ostatnio coś się z niej popsuło w KWC] http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18689 zupełnie nie wiem, czym spowodowane jest to dobroczynne działanie. W opisie 4% kwasów, a jakże, a w składzie
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 19:15   #3483
paprif
Zakorzenienie

Cytat:
o tym: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19511

mi zrobil naprawde wiele dobrego, wiec od siebie polecam. ale wiadomo, kazda skora reaguje inaczej teraz czaje sie na ten na dzien

tak a propos historii dotki. wierzycie w zla karme?
moj tz mieszka na wsi pod olsztynem. malo ciekawe towarzystwo, takie 'bez przyszlosci' i na dodatek pogodzone z tym losem. mieszka tam taki chlopak, ktory powiedzmy sobie szczerze nie traktuje dziewczyn powaznie, raczej jednorazowo, bo kocha wszystkie. nawet mnie podrywal przed nosem mojego tz jednak usidlila go taka panna, co najdziwniejsze malo wygledna, malo ciekawa, na dodatek z przeszloscia i z... kilkuletnim synkiem. zastanawialismy sie ile chlopak z nia wytrzyma no i po 3miesiacach bach, zerwal z panna twierdzac, ze go zdradzala. kilka dni pozniej poszlam na ognisko, na ktorym byla i ona. dziewczyna na ogol az dziwnie spokojna i zrownowazona wpadla w jakas furie, bo ona go nigdy nie zdradzila a jak sie okazalo to byl tylko pretekst, bo chlopak kilka dni pozniej mial juz nowa zdobycz, kelnereczke z baru w owej wsi. dziewczyna wrzeszczala, ze nie daruje, ze ja zabije [wiadomo, wszystko wina innej dziewczyny bo przeciez nie chlopaka], ze zyczy wszystkiego najgorszego i ze stanie na glowie by ich zwiazek dlugo nie przetrwal.
kilka dni pozniej chlopak z nowa dziewczyna mieli wypadek, ona zginela na miejscu. jak sie dowiedzialam to az mnie wcielo. moze to i przypadek, ale ja na wszelki wypadek z ta 'czarownica' nie chce zadzierac...

Ja wierzę...
Gdzies ktoś opowiedział mi podobną historię i skończyła się podobnie
Stary 2008-09-17, 19:20   #3484
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

moj tz mieszka na wsi pod olsztynem. malo ciekawe towarzystwo, takie 'bez przyszlosci' i na dodatek pogodzone z tym losem. mieszka tam taki chlopak, ktory powiedzmy sobie szczerze nie traktuje dziewczyn powaznie, raczej jednorazowo, bo kocha wszystkie. nawet mnie podrywal przed nosem mojego tz jednak usidlila go taka panna, co najdziwniejsze malo wygledna, malo ciekawa, na dodatek z przeszloscia i z... kilkuletnim synkiem. zastanawialismy sie ile chlopak z nia wytrzyma no i po 3miesiacach bach, zerwal z panna twierdzac, ze go zdradzala. kilka dni pozniej poszlam na ognisko, na ktorym byla i ona. dziewczyna na ogol az dziwnie spokojna i zrownowazona wpadla w jakas furie, bo ona go nigdy nie zdradzila a jak sie okazalo to byl tylko pretekst, bo chlopak kilka dni pozniej mial juz nowa zdobycz, kelnereczke z baru w owej wsi. dziewczyna wrzeszczala, ze nie daruje, ze ja zabije [wiadomo, wszystko wina innej dziewczyny bo przeciez nie chlopaka], ze zyczy wszystkiego najgorszego i ze stanie na glowie by ich zwiazek dlugo nie przetrwal.
kilka dni pozniej chlopak z nowa dziewczyna mieli wypadek, ona zginela na miejscu. jak sie dowiedzialam to az mnie wcielo. moze to i przypadek, ale ja na wszelki wypadek z ta 'czarownica' nie chce zadzierac...
mocne- daje do myślenia .....
Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
No właśnie mnie też, stąd tak dociekam.
Ale o ile w Nuxe [Evangeline, mówimy o Etincelante] jeszcze jest czym podziałać, bo zieleniny tam sporo, nawet jeśli te kwasy są oszukane [patrząc po składzie] to w Clarenie [która też ma dobre opinie, choć ostatnio coś się z niej popsuło w KWC] http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18689 zupełnie nie wiem, czym spowodowane jest to dobroczynne działanie. W opisie 4% kwasów, a jakże, a w składzie
no właśnie chwastów tam sporo więc można zaryzykować (ale ja na początek postaram się wymusić jakieś próbki w aptekach- jednak trochę kasy kosztuje). O tej clarenie też czytałam opinie- i patrząc na skład byłam równie zdziwiona. Zastanawiam się czy nie zrobić kolejnego podejścia do kwasów na zimę. Tym razem lysanel active- to już powinno zedrzeć ze mnie wylinkę
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 19:42   #3485
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
powinno zedrzeć ze mnie wylinkę

Wylinkę

Cytat:
Nic się nie martw, jeśli chciałaś zakupić na Alle, to pewnie niedługo wrzucą kolejną aukcję, bo ta maska jest tam ciągle dostępna, o ile mówimy o tym sklepie, co wystawia również aukcje.
Może nawet i teraz "idzie" jakaś równoległa
Właśnie w tym sek,że czekałam na tę aukcje sporo czasu, nie było jej, gdy wcześniej sprawdzałam, a teraz to jedyna aukcja. No nic, przeżyje
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 19:49   #3486
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Właśnie w tym sek,że czekałam na tę aukcje sporo czasu, nie było jej, gdy wcześniej sprawdzałam, a teraz to jedyna aukcja. No nic, przeżyje
taka jest moc wizażu ja ostatnio chciałam zamówić w DOZie żel i tonik z AA therapy, o których pisałam ostatnio i co? Nie ma
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-17, 20:20   #3487
atsenka
Zadomowienie

Witam

Jestem tak sciorana ze nie mam na nic sily

Ale watek przeczytalam.

Widze ze poszukujecie dobrego kremu na niedoskonalosci, tez mnie zachecilyscie do tego Nuxe Od jakis 3-4 miesiecy uzywam Effaclaru ale efektow zadnych nie widze dlatego musze poszukac czegos innego.

Estelle --> dziekuje za to ze kiedys zanalizowalas szampon Farmony Blask koloru- moje wlosy wygladaja przecudnie! nie zamienie go juz na zaden inny. Balam sie ze bedzie wysuszal ale uzywam Kallosa albo Waxa polskiego po nim i mam naprawde sliczne wlosy A szampon kosztuje tylko 7 zl Odstawilam dla niego Bebi

A infekcja ucha zaczyna mijac- znajoma zabrala mnie do apteki, pokazala wszystkim moje ucho i zazadala dobrego kremu ktory mi pomoze rzeczywiscie zaczyna pomagac!

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 20:56   #3488
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
taka jest moc wizażu ja ostatnio chciałam zamówić w DOZie żel i tonik z AA therapy, o których pisałam ostatnio i co? Nie ma
Ale i tak uwielbiam wizaż

Cytat:
Estelle --> dziekuje za to ze kiedys zanalizowalas szampon Farmony Blask koloru- moje wlosy wygladaja przecudnie! nie zamienie go juz na zaden inny. Balam sie ze bedzie wysuszal ale uzywam Kallosa albo Waxa polskiego po nim i mam naprawde sliczne wlosy A szampon kosztuje tylko 7 zl Odstawilam dla niego Bebi
Tego Bebi to tez nie mogę znaleźc nigdzie. Głupio się czuje jak coś piszecie, a ja nie mogę tego przetestować
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2008-09-17, 21:00   #3489
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Czuję, że zderzenie z rzeczywistością będzie bardzo bolesne...

A masz już plan zajęć? U mnie pewnie standardowo będą na ostatnią chwilę, co mnie strasznie wkurza
Jasne, że planu jeszcze nie ma. Co roku to samo
Zaoczni mają od 3 dni, a my narazie ciiisza. Chciałabym wiedzieć jaki natłok zajęć i czy w piątek coś będzie, bo zaczęłam to studium dodatkowo i muszę się zorientować czy będę się miała czas po tyłku podrapać .

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość

Oglądałam w sobotę powtórkę YCD i widziałam tę nowa Dodę i jej erotic dance (ale ona naprawdę mówiła dokładnie tak jak Doda – brała u niej lekcje czy jak? ) i tę rudą pannę, która tańczyła jak na jakiejś wiejskiej dyskotece – obydwie panie zafundowały mi niezapomniany widok
Wiem, że to nieładnie się tak śmiać, ale...

Egzaminy na moich 3-letnich licencjackich rozłożyły się mniej więcej tak: nie wiem co za pajac je układał
I rok – sesja zimowa 0 ( i cudowne 4 tygodnie ferii ), za to sesja letnia 13
II rok – sesja zimowa – 2, a sesja letnia 14
III rok – sesja zimowa – 2, a sesja letnia 11 no i oczywiście obrona pracy.
Tak więc czerwiec miałam zawsze zawalony niesamowicie, a dodam jeszcze, że niektóre egzaminy miałam w odstępie zaledwie 2 dni
Sesja u mnie trwała ok. 2 tygodni i zdarzało się, że miałam np. 3 egzaminy tego samego dnia – żyć nie umierać
Na magisterskich już było lepiej
No, ale było minęło

Ja niestety włączyłam już po tańcu tej nowej Dody, jak jej bilet dali i zastanawiałam się jak tańczyła.
Dzisiaj też oglądam .

Cytat:

Ja się przyznam, ze jak do tej pory nie oglądałam żadnej edycji od początku do końca, tylko jakieś powtórki i finał drugiej edycji.
Ja też żadnej nie widziałam od początku do końca, ale ja i tak najbardziej lubię castingi i te komentarze jurorów, później już nie jest takie interesujące .

Cytat:

A propo narkotykowej tematyki – oglądałaś film „Requiem for a dream”??
Ja pierwszy raz obejrzałam go kilka lat temu w TV (tzn. koleżanka miała już wcześniej na komputerze, ale zawsze powtarzała, że nie ma odpowiedniego nastroju na oglądanie tego filmu) i musze przyznać, ze strasznie mną wstrząsnał
W tym roku poprosiłam koleżankę o ściągnięcie tego filmu i nagrałam sobie na DVD, chciałam go mieć w swojej kolekcji – „zmusiłam” nawet TŻ’a do obejrzenia i też powiedział, ze zrobił na nim niezłe wrażenie. Bo to jest naprawdę dobry film, tylko po jego obejrzeniu ma się taki nastrój, że...
A poza tym gra w nim Jared Leto, którego uwielbiam
TŻ się wkurzał, bo się w niego wgapiałam

Oglądałam raz, kilka lat temu. Zrobił na mnie wielkie wrażenie, nieźle zapada w psychę i człowiek się zastanawia i zastanawia. Muzyka dobrana genialnie. Do teraz często ją puszczam i mam ciarki, kiedy słyszę te skrzypce .

Cytat:
o właśnie. To golf. Jakiegos zula. znalazl w krzakach i poczul ,ze musi sie z nim solidaryzować. Golf ma na imie Ono i ciąga go za sobą na specjalne okazje. Golf jest taki beidny i poczciwy
szkoda, że nie oglądałam
Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Nawet mi nie mów. Chciałabym to obejrzec, ale ledwo zapewne dotrwam do konca YCD
musisz rano pewnie do szkoły wstać :/ ? Ja też za niedługo będę chodziła spać przed 23, bo inaczej jestem nieprzytomna na zajęciach.

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o emo zawsze podobały mi się te fryzury i mocno podkreślone oczy
Mi też, chociaż wiem, że oni to mają prostowane i nastroszone to ładnie wygląda . A oczy rzeczywiście mocno, ładnie podkreślone, ale u facetów mi się to nie widzi. Tylko dziewczyny ładnie w tym wyglądają

Cytat:
w takie coś już wierzę. O ile w jakieś duchy nie, to w złą aurę, w wampiry energetyczne, w złe emocje.

Dziewczyny obejrzyjcie sobie http://www.joemonster.org/art/9798/A...jego_sobowtora
ja padłam przy Victorii Beckham
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 21:28   #3490
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Gorąca dziewczyna

Jak już mowa o YCD to u mnie wystąpiło tzw. zmęczenie materiału. Jak już naprawdę nie będę miała co robić to obejrze Ciekawe czy planują jeszcze kolejne edycje.
Ja, mimo, że nawet mam co robić i tak dziś będę oglądać. Przy okazji poćwiczę

Cytat:
Melduję się

Zapewne będą, kto pozbywałby sie takiej dobrze dojnej krowy
Ale Rusin z odcinka na odcinek wygląda coraz gorzej

Dziekować, dziękować
Kolejna pożywka do kopiowania
To kolejny plus programu - patrzeć na to co dzieje sie z Rusin
Estelle, podesłałabyś mi linka do Twoich aukcji na PW?

Cytat:
No ale to chyba nie dziwne jest?

Marzenko
Ja pierwszy raz obejrzałam go kilka lat temu w TV (tzn. koleżanka miała już wcześniej na komputerze, ale zawsze powtarzała, że nie ma odpowiedniego nastroju na oglądanie tego filmu) i musze przyznać, ze strasznie mną wstrząsnał
W tym roku poprosiłam koleżankę o ściągnięcie tego filmu i nagrałam sobie na DVD, chciałam go mieć w swojej kolekcji – „zmusiłam” nawet TŻ’a do obejrzenia i też powiedział, ze zrobił na nim niezłe wrażenie. Bo to jest naprawdę dobry film, tylko po jego obejrzeniu ma się taki nastrój, że...

Uciekam już
Niestety
Aguś, Requiem to klasyk Ale polecam obejrzeć inny film Arnosfkyego - 'Źródło'
(The Fountain). Jest absolutnie PRZE-PIĘ-KNY. To mój drugi ulubiony film po "wielkim błękicie'.

Cytat:
ale emo nie zdzierżę .

Dziś siedziałam na przystanku i zmuszona byłam wysłuchac rozmowy rozchichranych dziewczynek ( gimnazjum chyba) w stylu 'Potrzebuje jednych eleganckich butów, w Zarze kupie. Ale jedne EMO też muszę mieć' Strasznie mnie denerwuje w emo zgapianie symboliki od psychobilly i rockabilly ( między innymi)

I wish my lawn was emo so it would cut itself

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
Witam

Jestem tak sciorana ze nie mam na nic sily

Ale watek przeczytalam.

Widze ze poszukujecie dobrego kremu na niedoskonalosci, tez mnie zachecilyscie do tego Nuxe Od jakis 3-4 miesiecy uzywam Effaclaru ale efektow zadnych nie widze dlatego musze poszukac czegos innego.

A infekcja ucha zaczyna mijac- znajoma zabrala mnie do apteki, pokazala wszystkim moje ucho i zazadala dobrego kremu ktory mi pomoze rzeczywiscie zaczyna pomagac!
Witaj
Dobrze, że z uchem już wszystko dobrze A na ten szampon już idę popatrzeć do składowego

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość

Dziewczyny obejrzyjcie sobie http://www.joemonster.org/art/9798/A...jego_sobowtora
ja padłam przy Victorii Beckham
Dobre

Zmykam po herbatkę z rumem i ćwiczyć (Ale to zabrzmiało)

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 21:38   #3491
virka
Zakorzenienie

Ja się tylko wpadłam przywitać - Dobry Wieczór
Oglądam sobie YCD

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 21:43   #3492
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość

Dobre

Zmykam po herbatkę z rumem i ćwiczyć (Ale to zabrzmiało)
Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Ja się tylko wpadłam przywitać - Dobry Wieczór
Oglądam sobie YCD
Ja też oglądam oczywiście . Dzisiaj Piróg ma się rozpłakać podobno

Ty się uzależniłaś Porcelanko widzę. A co to za rum ?
Stary 2008-09-17, 21:46   #3493
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też oglądam oczywiście . Dzisiaj Piróg ma się rozpłakać podobno
No właśnie też na to czekam z niecierpliwością

Stary 2008-09-17, 22:08   #3494
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie też na to czekam z niecierpliwością
i obie czekają i zacieszają, że Piróg będzie płakał
nie no, mnie najbardziej ciekawi, jak ten chłopak zatańczy, że tak go to poruszy
Stary 2008-09-17, 22:10   #3495
virka
Zakorzenienie

No właśnie nie chodzi o ten płacz, tylko o ten taniec...Ale będzie już po przerwie

Stary 2008-09-17, 22:23   #3496
oleczka87
Rozeznanie

ej dobra, już po tym tańcu. No super zatańczył, masakra .
Ale wiecie, teraz się trochę pośmieję. On się rozpłakał, bo ja myślę, że on mu się bardzo spodobał (Piróg to podobno gej)
Stary 2008-09-17, 22:27   #3497
virka
Zakorzenienie

Ale zatańczył nieziemsko

Stary 2008-09-17, 23:02   #3498
Porcelainnn
Zadomowienie

Oleczka, to jakiś rum moich rodziców. Każdy cichaczem dolewa sobie troszkę wieczorem do herbaty Na uzależnienie się nie ma opcji - rumu już bardzo mało

Bardzo ładnie ten chłopak tańczył (ten przez którego Piróg sie popłakał)

Oprócz tego podobał mi sie taniec tej nieśmiałej dziewczyny, był bardzo uczuciowy.

I ten chłopak ('Mowgli') z Krakowa, zasługiwał by się tam dostać

A... faktycznie, ten brunet na początku był charyzmatyczny

Rany, wracam do pracy, jutro już muszę ją oddać

Jolie- polecasz ten żel do mycia twarzy z AA dla wrażliwców? Bo chyba coś kiedyś o nim pisałaś..

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-17, 23:15   #3499
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
I wish my lawn was emo so it would cut itself

Cytat:
Jolie- polecasz ten żel do mycia twarzy z AA dla wrażliwców? Bo chyba coś kiedyś o nim pisałaś..[/I]
nie pisałam o tym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ia-twarzy.html
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-09-17, 23:34   #3500
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Powtorzylam miom psiakom - bo ja z nimi rozmawiam - Wasze opinie o nich. Bardzo
dziekuja i obiecuja przy okazji {nigdy nie mow: nigdy} : soczyste polizania.
tigresska - witam Cie rowniez i pozdrawiam. Mam ten sam problem z
byciem na biezaco. Do tego z moim TZ-tem czesto prowadzimy niemalze
walki gladiatorow o dostep do komputera. Pan Specjalista - prawie kleczac,
bijac sie w piersi, przysiagl, ze przyjdzie w sobote, zeby zainstalowac drugi
komputer. Mam nadzieje, ze wtedy moja sytuacja dot. czasu dostepu do
internetu ulegnie poprawie. Chciaz ja juz, jako osoba po przejsciach na
niwie: specjalisci - nie wierze w ich prawdomownosc dot. terminow.

życzę, żeby udało się z tym podłaczeniem i termin został dotrzymany ja raczej nie mam problemów z dostepem do komputera - w końcu to mój komputer ale z kolei nie mam czasu przy nim siedzieć... dopiero niedawno wróciłam z pracy ale musimy jakoś dać radę żeby nie zostać w tyle za dziewczynami

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
"Noc, z twarzą Marylin Monroe!" Jakoś tak mi się przypomniała piosenka Myslovitz
żeby nie było wątpliwosci - wolę mężczyzn...

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Ja tam dzisiaj z rozpiętą kurtką szłam do domu
ja też ale to kurta jesienno - ziomowa i już mi w niej gorąco było

Cytat:
Poczucie humoru mam
wiem i za to Cie lubię poczucie humoru to wbrew pozorom rzadki dar...

Cytat:

Marzenko

Uciekam już
Niestety
oglądałam ten film i też zrobim na mnie niesamowite wrazenie, myslę jednak że ciezko się go ogląda - ale daje do myslenia, oj daje...

no a tak poza tym to witam wszystkich serdecznie
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-18, 00:19   #3501
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Oleczka, to jakiś rum moich rodziców. Każdy cichaczem dolewa sobie troszkę wieczorem do herbaty Na uzależnienie się nie ma opcji - rumu już bardzo mało

Bardzo ładnie ten chłopak tańczył (ten przez którego Piróg sie popłakał)

Oprócz tego podobał mi sie taniec tej nieśmiałej dziewczyny, był bardzo uczuciowy.

I ten chłopak ('Mowgli') z Krakowa, zasługiwał by się tam dostać

A... faktycznie, ten brunet na początku był charyzmatyczny
Mi się podobał ten, który przyszedł tam za dziewczyną, ten 18latek. Fajnie tańczył

Choroba mnie bierze . Gardło drapie i katar i głowa mnie boli. Ja nie chcę, kurde pojutrze jadę na to studium na weekend, muszę mieć siłę i energię :/.

Kończy się Ring 2 i najbardziej straszny to tam jest ten mały
Stary 2008-09-18, 00:31   #3502
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Choroba mnie bierze . Gardło drapie i katar i głowa mnie boli. Ja nie chcę, kurde pojutrze jadę na to studium na weekend, muszę mieć siłę i energię :/.
Nie dawaj się wiruskom! i zdrowiej szybciutko!
Stary 2008-09-18, 00:40   #3503
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Nie dawaj się wiruskom! i zdrowiej szybciutko!
dziękuje
spróbuję się nie dać, ale to będzie ciężka bitwa
Idę spać, dobranoc
Stary 2008-09-18, 07:50   #3504
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś siedziałam na przystanku i zmuszona byłam wysłuchac rozmowy rozchichranych dziewczynek ( gimnazjum chyba) w stylu 'Potrzebuje jednych eleganckich butów, w Zarze kupie. Ale jedne EMO też muszę mieć'
Może chodziło jej o kozaczki EMU

Oleczka, zdrowia! Nie daj się chorobie. ("Nie daj się, ludzie niech swoje myślą" )

Jak to możliwe,że zamiast czuć się lepiej czuję się jeszcze gorzej? To juz chyba pewne,że nie zaśpiewam w sobotę na koncercie. echh.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2008-09-18, 09:00   #3505
atsenka
Zadomowienie

Witam z rana

Widze ze taka pora roku ze kazdy zaczyna chorowac Mnie boli glowa i mam straszny katar.
Oleczka szybkiego powrotu do zdrowka zycze

A tak poza tym to milego dnia

Zmykam do pracy (Mam nadzieje na chwile przyjemnosci po pracy- nalezy mi sie po ciezkim dniu!)

Instagram
http://instagram.com/through_the_world_
atsenka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-18, 09:39   #3506
tigresska
Zakorzenienie

Dzień dobry bardzo!

no ale sie dziewczyny pochorowałyście! to wszystko pewnie przez tą nagla zmiane pogody o 180 stopni... dużo osób teraz choruje, w przychodniach kolejki...

dużo zdrówka oleczko, agusiu i astenko!

i miłego dnia!
Stary 2008-09-18, 10:12   #3507
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Oleczka, zdrowia! Nie daj się chorobie. ("Nie daj się, ludzie niech swoje myślą" )
Cytat:
Widze ze taka pora roku ze kazdy zaczyna chorowac Mnie boli glowa i mam straszny katar.
Oleczka szybkiego powrotu do zdrowka zycze
dzięki dziewczyny. O dziwo jakiegoś kataru nie mam, ale w gardle strasznie drapie i mam kaszel :/.

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Dzień dobry bardzo!

no ale sie dziewczyny pochorowałyście! to wszystko pewnie przez tą nagla zmiane pogody o 180 stopni... dużo osób teraz choruje, w przychodniach kolejki...

dużo zdrówka oleczko, agusiu i astenko!

i miłego dnia!
Dziękuje . Ja u lekarza nie byłam z 4 czy 5 lat(wtedy miałam anginę ropną). Nigdy nie chodzę jak mam kaszel katar, czy coś. Nie lubię i na studiach nie mam nawet czasu. W ogóle po mikrobiologii na studiach to mam uraz. Oni przepisują zawsze antybiotyk i później jeszcze zmienią w połowie, bo nie działa. Nie zrobią badań na bakterie, bo pieniędzy nie ma. A później człowiek jest bez odporności. Te 5 lat temu brałam antybiotyki i czułam się jakbym dostała cegłówką w łeb. Zawsze jakoś sama się wyleczę . Muszę tylko kupić polopirynę s
Stary 2008-09-18, 10:16   #3508
virka
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Idę nadrabiać wczorajsze zaległości (w tle znowu Metallica - dwie piosenki mnie powalają z każdym przesłuchaniem coraz bardziej )

Stary 2008-09-18, 10:33   #3509
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo prawdopodobne, że się nieraz minęłyśmy. Rockoteka na Uleandry, Rock&Roll, Proxima, Popularny... eh to były czasy Szalało się
Oj Kochana w Rock&Rollu byłam stałą klientką Regularnie co sobotę chodziłam Równie często byłam w Jazz Rocku Wspominam te czasy z wielkim sentymentem

Cytat:
Viruś, tak sobie pomyślałam - tę pracę piszę o wydawnictwach lilipucich dla dzieci i młodzieży. Są to zazwyczaj małe oficyny zajmujące się wydawaniem bardzo dobrych książek dla dzieci. Zazwyczaj cechuje je pełna humoru, intrygująca treść i świetne ilustracje, wymykające się ramom konwencji. Wydaje mi się, że są dużo bardziej rozwijające i wciągające dla dzieci niż disneyowska komercha. Teraz skupiam się właśnie na Zakamarkach, mają bardzo rozwiniętą ofertę, cykle ksiażeczkowe dla różnych grup wiekowych. Może znajdziesz coś dla Julci? Podaję kilka adresów internetowych:

www.zakamarki.pl
www.hokus-pokus.pl
www.muchomor.pl
www.wytwornia.com

i tak ogólnie o tych wydawnictwach :
http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,85679,4678428.html
http://www.miastodzieci.pl/repositor...marki_logo.jpg

Podoba mi się, ze są jeszcze ludzie z pasją, którzy chcą zrobić coś innego, nowego Czytałam niektóre z tych książeczek, śmiałam się do łez
Dziękuje bardzo W wolnej chwili wgryzę się w linki
Cytat:
Widzę, że tekst się spodobał
(TŻ mówi dokładnie to samo – czyżby jakieś potajemne konszachty, o których ja nic nie wiem? )
Nawet bardzo
Yyyyy ten tego....ja też nic nie wiem - jakby się kto pytał

Cytat:
Marzenko
Oooo nie oglądałam, ale skoro tak wszyscy polecacie to muszę obejrzeć - koniecznie Requiem for a dream - zachwyca mnie ta piosenka Coś mi się wydaje, że to z filmu...
http://pl.youtube.com/watch?v=KSY4Yi2ypno
A pierwszy raz usłyszałam ją w YCD

Cytat:
nooo- ale żeby mi to było przedostatni raz
Dzięki za litość

Cytat:
ja o smsa do mnie musiałam się dopraszać dopiero po interwencji Marzeny dostałam
Co Ty byś beze mnie zrobiła
Marzenka wszystko załatwi

Iza
historia o złach karnych jest niezwykła , ale wierze jak najbardziej, bo na moją Mamę też rzucono coś podobnego (nie wiem czy to się zło karne nazywało czy inny urok, ale to co ktoś "życzył" i wypisał własną krwią się sprawdziło...)

Ola
zdrówka A Ringu 2 już nie dałam rady obejrzeć, nie nadaję się do tego, prędzej bym zawału dostała

Edytowane przez virka
Czas edycji: 2008-09-18 o 10:58
Stary 2008-09-18, 11:10   #3510
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
zdrowiej szybko
Cytat:
Może chodziło jej o kozaczki EMU
ja bym obstawiała baletki w czaszki [tudzież widziałam jeszcze gumiaczki w czachy]
Cytat:
Zmykam do pracy (Mam nadzieje na chwile przyjemnosci po pracy- nalezy mi sie po ciezkim dniu!)
miłego dnia i miłego po-pracy
Cytat:
Co Ty byś beze mnie zrobiła
no pewnie nic
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości