|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy masz konto na nasza-klasa.pl? | |||
| Tak |
|
1 457 | 84,91% |
| Nie |
|
259 | 15,09% |
| Głosujący: 1716. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasza-klasa.pl
oj my nieświadome dziewoje
....
|
#3512 |
|
Wtajemniczenie
|
przepraszam jeśli sie powtórzę ale nie śledzę całego wątku dzisiaj dodawałam zdjęcia i takie oto przypomnienie od administratora :
"W trosce o naszych najmłodszych Użytkowników przypominamy, że zdjęcia erotyczne, naruszające dobre obyczaje i zasady współżycia społecznego będą usuwane przez nasz Dział Obsługi Użytkownika". ciekawe jak ten komunikat będzie się miał w rzeczywistości
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisalam o tym. Rzeczywiscie, sa usuwane.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj to samo zauważyłam gdy dodawałam zdjęcia
|
#3515 |
|
Rozeznanie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/2345892
No no no, 100% Bi*tch.
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3517 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A dziewczynka ma dopiero 13 lat.
|
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Panna, która wcisnęła dupę do pieca w obozie zagłady przebija wszystkie debilne rzeczy, jakie w życiu spotkałam. Myślałam, że zdjęcia przed krematorium i na grobach to szczyt, ale to jest równoznaczne z tym, jakby się dziewczyna komuś w trumnie położyła...
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#3520 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3522 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy pojawilo sie juz kiedys takie pytanie, ale zaryzykuje
![]() Jesli otrzymalam od kogos zaproszenia i je przyjelam, a ta osoba po pewnym czasie mnie wyrzucila z listy znajomych to zostane poinformowana o tym czy nie???
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
Zostaniesz poinformowana jeśli masz zaznaczoną taką funkcję w swoich ustawieniach.
|
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://nasza-klasa.pl/profile/16070761 <<----spójrzcie na miejscowość
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Coraz wiekszy smietnik sie na tej naszej klasie robi. M.in przez konta fikcyjne
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zablokowane fikcyjne i spotykam sie z nimi tylko w tym watku i nie dostrzegam na codzien tego smietnika
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3530 |
|
Zakorzenienie
|
A widzialyscie to:
http://www.n-klasa.blogspot.com/ Strona najglupszych zdjec dawanych na NK |
|
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zauważyłyście nową funkcję: " Nie zezwalaj na dodawanie mnie do zdjęć za pomocą pinezek" ?
|
|
#3533 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie dziś się taka funkcjonalność pojawiła. Nie bardzo jeszcze rozumiem jak to działa...
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Pinezki to funkcjonalność umożliwiająca niestandardowe opisywanie zdjęć. Dzięki nim możesz zaznaczyć, kto lub co znajduje się na Twoich fotografiach. Aby przypiąć pinezkę należy kliknąć ikonę „Dodaj pinezkę", znajdującą się pod danym zdjęciem, a następnie najechać kursorem na obszar, który ma zostać opisany i kliknąć ponownie. Po przypięciu pinezki można dodać opis i/lub zaznaczyć kto z naszych znajomych może być z tym opisem powiązany. Nad zdjęciem pojawi się boks z listą wszystkich opisanych na nim osób. Osoba, którą podpiszemy na zdjęciu, otrzyma o tym informację w „Powiadomieniach".
W profilu każdej osoby znajduje się także boks prezentujący wszystkie zdjęcia, na których został podpisany ten użytkownik. Pinezkę może usunąć właściciel zdjęcia lub osoba, która została na nim podpisana. Warto wiedzieć, że: - każdą osobę możesz oznaczyć na danym zdjęciu tylko raz; - do jednego zdjęcia możesz przypiąć maksymalnie 40 pinezek; - jeśli usuniesz pinezkę z Twoim profilem ze zdjęcia znajomego, nie będziesz mógł być ponownie podpisany na tym zdjęciu; - jeśli błędnie dołączysz profil jakiejś osoby do pinezki nie możesz tego cofnąć - usuń tę pinezkę i stwórz nową. Jeśli nie chcesz korzystać z tej funkcji, zajrzyj do ustawień prywatności („Nie zezwalaj na dodawanie mnie do zdjęć za pomocą pinezek").
|
#3536 |
|
Wtajemniczenie
|
Można przypiąć do zdjęcia w swojej galerii jakby karteczke z opisem... i można podpiąć do tego czyjiś profil? trochę przekombinowane to...
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
"Pinezki to funkcjonalność umożliwiająca niestandardowe opisywanie zdjęć. Dzięki nim możesz zaznaczyć, kto lub co znajduje się na Twoich fotografiach. Aby przypiąć pinezkę należy kliknąć ikonę „Dodaj pinezkę", znajdującą się pod danym zdjęciem, a następnie najechać kursorem na obszar, który ma zostać opisany i kliknąć ponownie. Po przypięciu pinezki można dodać opis i/lub zaznaczyć kto z naszych znajomych może być z tym opisem powiązany. Nad zdjęciem pojawi się boks z listą wszystkich opisanych na nim osób. Osoba, którą podpiszemy na zdjęciu, otrzyma o tym informację w „Powiadomieniach". W profilu każdej osoby znajduje się także boks prezentujący wszystkie zdjęcia, na których został podpisany ten użytkownik. Pinezkę może usunąć właściciel zdjęcia lub osoba, która została na nim podpisana. Warto wiedzieć, że: - każdą osobę możesz oznaczyć na danym zdjęciu tylko raz; - do jednego zdjęcia możesz przypiąć maksymalnie 40 pinezek; - jeśli usuniesz pinezkę z Twoim profilem ze zdjęcia znajomego, nie będziesz mógł być ponownie podpisany na tym zdjęciu; - jeśli błędnie dołączysz profil jakiejś osoby do pinezki nie możesz tego cofnąć - usuń tę pinezkę i stwórz nową. Jeśli nie chcesz korzystać z tej funkcji, zajrzyj do ustawień prywatności („Nie zezwalaj na dodawanie mnie do zdjęć za pomocą pinezek")." ze strony nk
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba najlepiej bedzie zobaczyc to na wlasne oczy
Bo z moja wyobraznia ciezko
|
#3539 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie tak czekam aż ktoś z moich znajomych z tego skorzysta
Bo nie bardzo mam co podpisać nawet heheh
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Wypróbowałam
nad zdjęciem pojawia się napis: "Osoby na tym zdjęciu: ....", równocześnie są to linki do profili tych osób. Można także dodać im jakiś opis, wyświetla się po najechaniu na "pinezkę"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

....

A dziewczynka ma dopiero 13 lat.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Bo z moja wyobraznia ciezko
Bo nie bardzo mam co podpisać nawet heheh