|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Dorniko jestem pewna ze sobie to wyjasnicie
![]() ja tez mam dzis lenia, choc nie powiem, ze te sliczne słonko za oknem napawa mnie optymizmem narazie to siedze i ciesze sie ze mam net hehe i mysle, ze zrobic na obiad dla mojego głodomorka
|
|
|
|
#632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W pracy do 18 , poźniej musimy zakupy zrobić, w sensie prezenty dla siostry szwagra i dzieciakow.Do rodzicow po walizke trzeba podjechac..tym sposobem do domku dotrzemy zapewne kolo 21. PS. jednak na spotkanie nie pojdziemy, bo mąz źle się czuje i musi aspirynkę lyknąc i się wygrzać .Cytat:
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadzam się ze słowami Madlen. CHyba nic tu innego nie wymyslimy. |
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia podeślij trochę słoneczka do Warszawy
![]() Madlen ja mam lenia i jakoś sił dziś brak.
|
#635 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
teraz biedactwo zasnelo ze zmeczenia hihi a ja musze obiad robic i leciec po malego i na zakupy
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma sprawy . uwaga dmuuuuchaaaaam
![]() kurcze siedze, zajadam sie orzeszkami pistacjowymi i nie wiem co wymyslic na obiad
|
|
|
|
#637 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A tak powaznie po prostu kup jej cos co lubi Jesli lubi pluszaki kup jej pluszaka, jak korale i teg typu *******ki to ta.. Cos z czego bedzie sie naprawde cieszyc.. I jesli nie mozesz sobie pozwolic na kwote 50 zl to wcale nie musi byc cos w tej cenie.. Moze byc tansze a cos z czego sie naprawde ucieszy![]() I na co patrzac bedzie myslec: Ale ta dziewczyna mojego brata jest fajowska Cytat:
Dorinko nawet wiem gdzie poszlas / Na bank wywolac te foty/ ![]() Jesli chcesz je pokazac Tztowi to tylko po to zebyscie je wspolnie spalili.. A jesli nie wiem w jakims celu chcesz sama cos na nich zobaczyc i jemu nie pokazywac to podrzyj, wyrzuc i i zapomnij o nich.. Porozmawiajcie na spokojnie o tym co cie boli i dlaczego ma juz wiecej nie klamac... Wierze ze sobie wszystko wyjasnicie i bedzie miziankowo ![]() Bo tak naprawde wasza milosc jest wielka i wiem ze za bardzo sie kochacie zeby dlugo byc bez siebie/ przytulanie, mizianie, wspolne spedzanie czasu itp.. itd../ Wierze w Was bardzo |
||
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam słońce
![]() Dorinko, ja po przemyśleniu sprawy (i wypowiedzi Madlen ) doszłam do wniosku, że rzeczywicie więcej zdziałasz rozmową i okazaniem mężowi jak dużą przykrość Ci sprawił swoim zachowaniem i tym kłamstwem. Nie wierzę, że go to nie ruszy jak zobaczy że cierpisz... Może to mu uświadomi pewne rzeczy i na przyszłość będzie wiedział że szczerość to podstawa i że nawet najgorsza prawda jest lepsza od kłamstwa. Macie jakiś pomysł co można zrobić z bardzo dużą ilością winogron? Ojciec przyniósł i jak znam zycie to się zmarnują.
|
#639 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ide obiad robic bo znowu sie zasiedze
|
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
Ines ja lubie tylko ciemne winogrona i to raz na ruski rok w małych ilosciach
a z winogron nie wiem co mozna zrobic oprócz ciasta
|
|
|
|
#641 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
I będzie można poszaleć. ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
he he ... Za to jakiego masz powera Ines akurat niedawno szukalam na necie przepisow z winogronami i znalazlam taki jakbys chciala to prosze ![]() Winogrona zapiekane w cieście naleśnikowym. Skladniki : 750 g czarnych /lub pół na pół z jasnymi / winogron 125 g maki 100 g cukru 4 jajka 300 ml mleka 20 g masła szczypta soli. Z podanych składników zrobić ciasto naleśnikowe i odstawić w chłodne miejsce na 30 min. Naczynie do zapiekania wysmarować masłem. Ułożyć w nim obrane winogrona. Zalać ciastem i zapiekać w piekarniku w temp. 180°C 40 min. Podawać na ciepło z gałką lodów waniliowych. |
|
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do potraw raczej sie nie dodaje..czyba ze do salatki
|
|
#644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edit: Ja tez dzis mam lenia Dobrze ze wszystko zrobione i moge powizazowac
|
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
..ich to sie chyba nie da.To pewnie przepis na takie wielgachne winogrona sklepowe ![]() A mi sie wlasnie zacząl .Na szczęście wczoraj TZ mnie dopadł ..więc moze jakoś wytrzymam te 4 dni
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
widze, ze my tu wszystkie okresowe jestesmy
|
|
|
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ines faktycznie, mi sie wydaje ze to nie chodzi o obieranie ze skorki Tylko z tej kisci je trzeba odczepic Przynajmniej ja bym nie obierala bo nie wiem jak??? Takie male?? Tak mysle ze ten ktos sie pomylil :d Tak piszecie o tych obiadkach itp.. A ja juz sie nie moge doczekac spaghetti z mieskiem i sosikiem w wykonaniu Tzta a przede wszystkim jego |
|
|
|
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ile Wy dziś piszecie. Na chwilkę się człowiek zagapi i już ciężko się wbić do rozmowy
![]() A propos nie za fajnych zdjęć, to ja znalazłam kiedyś u TŻ w szufladzie podczas remontu zdjęcia jego ex w samej bieliźnie. Była awantura po co je trzyma w ogóle, a on szedł w zaparte, że o nich zapomniał. Ale wierzę mu ![]() Ja z dużych ilości owoców robię zawsze kompot. Uwielbiam kompoty... bo to jedyna słodka rzecz, jaką mogę pić ![]() Hania, kolana już zagojone?
|
|
|
|
#651 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację poszłam wywołać, wybrałam 12 zdjęć, będą na 16,30 akurat jak skończę pracę...muszę to zobaczyć, muszę...co dalej zstanowię się ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakoś dam radę, muszę Cytat:
Dzięki ,najgorsze jeszcze przede mną jak zobaczę zdjęcia, ale cóż muszę ![]() Wiecie co się dziwnego stało, pojechałam na pocztę i w wiadomym celu fotograficznym, wkładam rękę do płaszcza a tam.......obrączka męża ![]() Szok, myślę sobie czyżby był taki bezczelny że jeszcze mnie obarcza winą i w taki chamski sposób to manifestuje ![]() Nie wytrzymałam, napisałam sms-a żeby mi wytłumaczył co robi jego obrączka w moim płaszczu ? On że właśnie nie wiedział, gdzie jest i że przez tą obrączkę spóźnił się do roboty....i że jestem roztrzepana ![]() Ja mu na to wolę być roztrzepana niż być notorycznym kłamcą Cisza
|
|||||
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jadłam też całkiem dobrą sałatkę z winogron |
|
|
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
oj ja nie wiem co to by było jakbym znalazła u niego zdjecia eks w bieliźnie. i pytanie, po co je tam trzymal?? ale masz racje, czasami lepiej uwierzyć niź non stop rozpamietywac
na szczęscie moj TZ nie miał nikogo przede mną
|
|
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko a czemu twój TZ zdejmuje obrączke??
|
|
|
|
#655 |
|
BAN stały
|
dorinko,ależ mu wbijasz szpile.
![]() madziu,ojj 3 dzień @.zleci szybko i przestaniesz być krwawą mery. ![]() No to już wiem co zrobie na obiad,jednak tą zupe jarzynową.Musze mięsko wyłożyć aby się rozmroziło.
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.To pogrubione na pewno mi nie grozi . Coś mi się wydaje, że ona mnie lubi tak samo jak ja ją . Czasami mam jakieś przebłyski że ona nie jest taka zła, ale walczę z nimi .
|
|
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a może na wesoło, ponabijam się z niego, co ?
![]() Wyobraźcie sobie zdjęcia wywołane a ja zostawiam je w różnych ciekawych miejscach w domu, np. jedno w łazience przy lustrze, drugie na przedpokoju, trzecie salon itp. I zapalić świece, zrobić nastrój, kupić winko i udać głupią że chciałam z nim uczcić WIELKI DZIEŃ ![]() Złośliwe ? ![]() Już widzę jego minę ? ![]() Edit Madziu on zdejmuje na noc, ma taki zwyczaj, obrączkę, zegarek, komórkę trzyma razem
|
|
|
|
#658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mu uwierzyłam, bo nie miał powodów, żeby mnie okłamywać... a laska, swoją drogą,... miała czym oddychać.... że aż byłam w szoku. Tak jak któraś z Was napisała wcześniej, głupie te chłopy, że nie zacierają takich śladów
|
|
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja na obiadek dalej nie wiem co zrobic. zreszta, nawet nie wiem o której TZ bedzie. wczoraj był na 20, a dzis nie wiem editz: Butterbear no głupie te chłopy masz racje ![]() Dorinko nie sądze aby to był dobry pomysł. ja dalej jestem za spokojna rozmową. |
|
|
|
|
#660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo dla mnie to ze akurat w tym czasie znalazlas ta obraczke/ mysle ze moze mu spadla z palca jak trzymaliscie sie za rece i zostala w twoim plaszczu.. Albo cos ci wkladal do kieszeni../Dla mnie to bylby znak, ze wiele was laczy, ze ta obraczka ma Wam obydwojgu o czyms przypominac, o tym ze na zawsze razem, ze jutro jest rocznica.. Powiedz mu szczerze o wszystkim co czujesz bez podchodow, zlosciliwosci tylko szczerosc na maksa... Pokaz siebie jaka jestes w srodku .. Prszeciez to czlowiek, mezyczna najblizszy Twmu sercu Az mi sie lezka w oku zakrecila
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

, poźniej musimy zakupy zrobić, w sensie prezenty dla siostry szwagra i dzieciakow.
na zdjęciach z nią właśnie, na zdjęciach się nie bzykali ale zdjęcia są na tyle jednoznaczne, że wskazują że tak było 
. Muszę pomyśleć co jej kupić
A tak powaznie po prostu kup jej cos co lubi 

..ich to sie chyba nie da.
a przede wszystkim jego