|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Dzień dobry!
Blush, super, że wesele się udało Archi jak Ci się spało? Chyba nie za dobrze skoro głowa boli Ja się dziś nie wyspałam, bo ta kudłata małpa Buffy bladym świtem zaczęła drapać w drzwi, więc założyłam szybko dresy i popędziłam z nią na dwór ( szaruga taka, a ja potargana, z zamkniętymi oczami lazłam za ochoczo podskakującym futrem ). Potem szybko wskoczyłam do łóżeczka, ale Buffy wcale nie chciało się spać, więc przyszła na łóżko i zaczęła się wylizywać ( mlaskając przy tym okropnie), a następnie z wielkim rozmachem zaczęła drapać się w ucho, czym wprowadziła w wibracje całe łóżko i została kopniakiem z niego wywalona Normalnie zero wyczucia ma ten pies![]() Lecę na ciąg dalszy załatwiania wpisów i pieczątek do indeksu. Udanego dnia
|
#3872 |
|
Zakorzenienie
|
Agniesiu spało się super , dzięki z rade
|
|
|
|
#3873 |
|
Wtajemniczenie
|
rozbawiłas mnie swoim opisem poranka
nie wiem co to pies w domu powodzenia we wpisach |
|
|
|
#3874 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hejka krejzoleczki koziołeczki
Cytat:
delikatnie zazdroszczę, chciałabym zwiedzić tak odlegle zakątki ![]() Cytat:
![]() mój Mąż też ze mną nie lubi chodzić na zakupy ja nie zrozumiem tego nigdy ![]() Cytat:
|
|
|
#3875 | ||||
|
Zakorzenienie
|
o tak miło
![]() Cytat:
super!te chudzinka bo bacika wyciągne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czyli ja już stara mężatka jestem,A jeśli chodzi o mojego męża to on też nie przepada za zakupami a ubrania i buty kupuje jak już musi ![]() Archi która jest u ciebie godzina że już po pracy jesteś?
|
||||
|
|
|
#3876 |
|
Zakorzenienie
|
18 dochodzi
![]() Ja też nie widziałam zdjęć Blush bo mi nasza klasa nie działa
|
|
|
|
#3877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Zmykam zaraz do TŻta, więc będę tu dopiero po południu ![]() Cytat:
Wolę sama na spokojnie sobie wszystko pooglądać, pomacać, a on najwyżej niech po mnie przyjedzie ![]() Cytat:
E e e kode proszę mi się odseparować od mojej funkcji co ![]() PS. Dziś mam biały golfik i tunikę
|
||
|
|
|
#3878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blush póki co załączyła jedno zdjęcie - szkoda że sukienki na nim nie widać ![]() Ale jak stworzy album to będizemy miały co podziwiać Właśnie dziewczyny czy można wrzucić na Youtuba filmik (prezentacje) ale nie do wglądu publicznego . na zasadzie że podaję linka i ten ktoś może obejrzeć?
|
|
|
|
|
#3879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój sam dla siebie nie lubi robić zakupów..chce abym mu doradziła w co i jak Wg. niego we wszsytkim mi ładnie ( mówi tak aby ze mną nie chodzić na zakupy )no dobra..zwracam bacik - wolę być biczowana ![]() a ja bluzkę bawełnianią z długim rękawem a na to najgrubszy swetr jaki mam w domu u mnie w pracy na hali jest niewiele więcej stopni niż na zewnątrz . Dobrze że tu gdize siedzę mam nagrzane ![]() hm..chyba poszperam po necie może się dowiem ![]() edit: o znalazłam opis jak więc w domu pokombinuje bo tutaj nie mam prezentacji.
|
|
|
|
|
#3881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3882 |
|
AGA :)
|
Dzień dobry
![]() ja dopiero mocniej otworzyłam oczy zaraz zejdę na śniadanie, ale ostatnio jakoś rano w ogóle nie jestem głodna :/ u mnie dziś zimno, ale pogodnie, nawet słońce zza chmur wyglądnęło ![]() archi nie wiem jak przeżyjesz tą różnicę czasu kiedy przyjedziesz do PL. Ciężko będzie Ci się orzestawić. agniesiu twój opis porannych harców buffy jest przeuroczy !
|
|
#3883 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia śłubne już widziałyście
Chcę zamieścić prezentację ślubną bo ciotka chciałaby zobaczyć a jest daleko i narzeka że tylko tyle widziała zdjęć co na NK wychaczyła ![]() Aga zazdroszczę takiego długiego poranku ja od 6 rano jestem na nogach.
|
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyganiał kocioł garnkowi Była i uciekla ![]() Ja kupiłam sobie balsam Eveline ten rozgrzewający i właśnie go użyłam...i ja PŁONĘĘĘ
|
|
|
|
|
#3885 |
|
|
kode no jeszcze tylko kilka dni wolnego mi zostało
![]() chociaż plan na nowy semsetr jest łaskawy ![]() madzik na co ten balsam? dobra, idę na śniadanie. na naleśniki
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwna sprawa ,zjadłam paczke orzechów i mnie przestała boleć głowa
![]() Madzik też chce kupić ten balsam jak dolece , podoba mi się właśnie efekt rozgrzania na zime ![]() Nie wiem co ze sobą zrobić dziś ![]()
|
|
|
|
#3887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja przytyłam ostatnio ze dwa kilo
![]() Cytat:
chyba i ja się skuszęnajpierw wypróbuje na TŻ chociaż on nie lubi wszelkich mazideł..ale jestem ciekawa jego reakcji ![]() naleśniki? ![]() ja mam dziś w pracy leczo od mamy zaraz idę je podgrzać![]() Cytat:
![]() Archi zamień się...ja uwielbiam nic nie robić nawet wtedy się nie nudzę
|
||
|
|
|
#3888 |
|
|
archi może orzechy są dla Ciebie najlepszy lekarstwem?
![]() na co ten balsam? tylko rozgrzewający? czy jeszcze jakieś cudowne działanie ma? kode jak nie chcesz tych 2 kg to ja chętnie przyjmnę ;D wyślij kurierem
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Nudze się
Balsam jest ujędrniający o ile dobrze pamiętam. |
|
|
|
#3890 | |
|
|
Cytat:
jak ma ujędnrniać i jeszcze grzeje to super
|
|
|
#3891 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dokładnie jest tak: termoaktywne serum wyszczuplające antycellulit![]() wcześniej miałam takie z efektem chłodzącym ![]() dla mnie istotne jest to,że skóra jest po nimbardzo gładka ![]() CIIII...ale ja too już ze 3 przytyłam
|
||
|
|
|
#3892 |
|
|
łee to ja nie chce wyszczuplającego :/ ja musze takie tyjące
![]() dziewczyny pozbieram od Was te kg których nie chcecie, bardzo chętnie ![]() cholera, coś mnie bierze chorba
|
|
#3893 |
|
Zadomowienie
|
Ag4 kuruj się, pogoda jest fatalna i coś się może przypelętać
tak wogóle to cześć wszystkim wpadłam na momencik przywitać się i pożegnać ![]() narazie załączyłam tylko dwa zdjęcia na nk, bo nie umiem sobie poradzić z albumem na wizażu ale jak wrócę napewno rozgryzę jak to się robi i wkleję fotki z wesela i z podróży dziękuję wszystkim za miłe słowa, gratulację i życzenia przesyłam Wam gorące pozdrowionka i do zobaczenia w październiku!!!!!!
|
#3894 |
|
|
blush wklej koniecznie, bo ja nie mam NK i nie moge zobaczyć fotek
![]() Udanej podróży! bawcie się dobrze !!!! ![]() ![]()
|
|
#3895 | |||||
|
Zakorzenienie
|
No, to rozumiem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To musi być coś ekstra, skoro daje takie efekty i jeszcze wyszczupla ![]() Cytat:
No masakra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No następna co u niej i tak nie widać takich efektów, więc może jeść bezkarnie Niedobry TŻ Cię zaraził No bo chyba nie my ![]() Aga, a co może iPlusa masz blush, baw się dobrze w Rzymie! Czekamy na fotki po powrocie |
|||||
|
|
|
#3896 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubie się z nią. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam ze szkoły, miałam 2 kartkówko-sprawdziany... i list z niemca musiałam pisać minimum 120 słów w 40 min, a jeszcze babka sie przupruła że mam buty na czarnej podeszwie... i są nie przepisowe i jak nie będe miała woreczków (takich jak do szpitala.... teraz kazdy kto nie zmienia butów albo ma zmienione (jak ja) a są niby nie przepisowe musi mieć takie worki na nich bo inaczej wykopują z klasy ) to mnie do sali nie wpuści co będzie potraktowne jak ucieczka i pała do dziennika... jak ja nie znosze tej mendy ![]() Strasznie boli mnie dziś kregosłup, siedzę teraz z masażerem na plecach i się rozmasowują bo normlanie umieram ![]() Jak Wam Koziołki dzień mija? Ja się przed chwilą opychałam lodami orzechowo-waniliowymi mmmmm pyszności.
|
|
#3897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Wszystkie Koziorożce ;-)
Dopiero "raczkuje" na naszym forum i wciąż odnajduję nowe wątki. Też jestem Koziorożcem z 5 stycznia. Cytat:
|
|
|
#3898 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Blush czekamy na zdjęcia ze ślubu, wesela i pobytu w Rzymie Życzę udanego wypoczynku w objęciach męża ![]() Ty mnie dawno nie widziałaś ![]() Cytat:
![]() Nadal szukam czegoś fajnego do włosów bo jedno albo za słabe, inne za ciężke itd ![]() Cytat:
![]() Cytat:
)Z fotki na Avku przypominasz mi jedną z wizażanek ![]() Za godzinkę wychodzę z pracy
|
||||
|
|
|
#3899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie możemy doczekać sie fotek ![]() Cudownej podróży poślubnej ![]() ![]() ![]() ja też nie i nie martw się, Ty już dostaniesz a ja dalej nie będę miała![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Teraz TŻ się ze mnie śmieje,bo ostatnio oświadczyłam mu,że spotkało mnie największe szczęście na świecie - otwierają sklep z żelkami koło mnie no i biedny nie mógł sie z podłogi podnieść![]() Cytat:
ja podzielę się żelkami![]() Cytat:
opowiedz coś o sobie![]() PS.Ag masz już sukienkę na drugi ślub? bo ja mam drugą czerwoną Wiecie co? Oglądam teraz jakąś powtórkę wyborów Miss Polonia... normalnie jak na to patrzę to mnie coś trafia... te dziewczyny w większości chyba po znajomości tam się dosatały... Na codzień na ulicy widzę ładniejsze dziewczyny niż w tym konkursie...
|
||||
|
|
|
#3900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd taki nick ![]() Ciekawe czemu nie ![]() To chyba dlatego, że masz kręcone kode , bo takie są z natury bardziej suche. Mi nafta też strasznie natłuściła włosy ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

). Potem szybko wskoczyłam do łóżeczka, ale Buffy wcale nie chciało się spać, więc przyszła na łóżko i zaczęła się wylizywać ( mlaskając przy tym okropnie), a następnie z wielkim rozmachem zaczęła drapać się w ucho, czym wprowadziła w wibracje całe łóżko i została kopniakiem z niego wywalona
Normalnie zero wyczucia ma ten pies

tak to jest jak się jest na końcu świata. Kupiłam śmieszne małe(pękate i różowe) rybki na obiad i smaże
delikatnie zazdroszczę, chciałabym zwiedzić tak odlegle zakątki 
ja nie zrozumiem tego nigdy 

ja od 6 rano jestem na nogach.

nie lubie się z nią.