Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-18, 14:57   #4081
ver_ona
Zakorzenienie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a gotujecie wodę do kąpieli dla maluszków? Ja cały czas gotuję, już się tak przyzwyczaiłam, najpierw gotowałam bo mi lekarka kazała, a teraz już tak z rozpędu
Gotowac wode?? a po co? nigdy tego nie robilam
Stary 2008-09-18, 15:04   #4082
leleth
Wtajemniczenie

hej laski... wspolczuje pogody... ja dotychczas mialam upal ale dzis normalnie mam w domu lodowke..... zastanawiam sie czy wlaczyc ogrzewanie czy moze np upiec jakies ciasto albo cos- temperatura by sie podniols na jakis czas... tymczasowo zawinelam malego w cieply kocyk i mam nadzieje, ze mu wystarczy....

wpadlam ostatnio na pomysl co zrobic z za malymi pieluchami (a mam ich ok 400 sztuk w roznych rozmiarach http://images.google.com/images?q=di...num=1&ct=title juz sie nie moge doczekac az ktos ze znajomych bedzie miec dziecko....wtedy zmontuje takie cudo i nic sie nie zmarnuje... tylko niestety znajomi jakos nie chca sie rozmnazac ostatnio....

Wersta sliczne usta.... i uwielbiam dzinsy z kantem chociaz Twoje slabo widac na zdjeciu....

a ja ostatnio musze mlodemu zakladac niedrapki bo sobie cwaniak z glowy wlosy wyrywa.... niby ma ich bardzo duzo ale boje sie ze sobie wyrwie lysy placek bo wciaz rwie w jednym miejscu......

Leonka... ostatnio narzekalas na tesciowa na gg...wierz mi jej mama jest tysiac razy gorsza haha... wczoraj sie wybralam na spacer do babci i normalnie w ciagu 5-ciu minut dzwonilam po mezola..... bo chcialam zeby mnie jak najszybciej stamtad zabral... cos tej babie odbilo .... dostalam opieprz ze maly jest przyzwyczajony do siedzenia na rekach - a lezal sam na kanapie przez pol godziny, dopoki nie zglodnial..... ze go przegrzewam a on byl normalnie lodowaty.... ze mam since pod oczami.... i o wszystko co sie zlego wydarzylo od urodzenia malego.... ze za bardzo slucham lekarza itp..... na szczescie tz pojawil sie bardzo szybko....babke troche uspokoil i nas zawiozl do domu po ostatnich uwagach unikalam babki przez 2 tygodnie.... teraz dam jej miesiac na ochloniecie
Stary 2008-09-18, 15:30   #4083
ver_ona
Zakorzenienie

Hey. My dziś byliśmy na 3 godz. spacerku, pogoda nie jest zła, nawet ciepło i słoneczko było. Dzwonili do nas z kliniki i umówili Borysa na poniedziałek na drugie USG bioderek- kontrola. Mam nadzieję, że wszystko z nimi ok.
Wersta usta cud miód, ja na szczęście mam same z siebie takie krągłe i nie muszę wykonywać zabiegów, ale chyba bym się bała bólu.
Będąc na spacerku weszłam do lumpka koło domu i zakupiłam Boryskowi H&M-owy śpiworek na rozm. 68 na szczęście ma jeszcze trochę w nim zapasu- zapłaciłam tylko 20zl . Chciałam kupić z all, a tu na szczęście znalazłam pod domem- chociaż wiem jak wygląda w realu .
Mój malec nosi rozmiar 68-74 te na 62 to już też są za małe- zwłaszcza rękawy.
Byłam dziś z nim u cioci, taka fajna babeczka (siostra babci) i wzięła go na ręce i mówi ooo, czy on przypadkiem nie ma nadwagi? hehe No to mówię, że nie że waży 6,5kg ale wszystko jest ok, poprostu jest spory, ale wcale nie grubaśny
Poniżej fotki nowego nabytku, w żeczywistości kolor trochę ciemniejszy.

P.S. Borys zauważył, że ma ślinę i robi sobie z niej bańki i jak sobie kurzy to lubi właśnie puszczać bańki
Czy wasze maluszki też się przewracają z brzuszka na plecki??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg spiworek.jpg (71,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kombinezon.jpg (100,8 KB, 16 załadowań)
Stary 2008-09-18, 16:00   #4084
dorbar
Wtajemniczenie

Witajcie Laseczki.
Dzisiaj Alicja bardzo ładnie w nocy spała, obudziła się dwa razy na jedzonko i po karmienu szybko zasneła. Niedawno wróciłyśmy ze spacerku. Dzisiaj fajna pogoda nawet (tzn znośna). Byłam z tatą, ale on mi czasami truje, jest już taki zgoszkniały, na psa krzyczy, nic mu się nie podoba.

Kurzosławo fajne zakupki.

Leonko bardzo fajny śpiwór.

Ja jeszcze na zime nic nie kupiłam, ani kombinezonu, ani spiwora do wózka. no i jeszcze nie kupiłam bójaczka. Czekam za kasą z becikowego.

Veronko bardzo ładny śpiworek i cena super.
Stary 2008-09-18, 16:03   #4085
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
Gotowac wode?? a po co? nigdy tego nie robilam

Ja też cały czas gotuje wode. Tak mi kazała położna. Ale czasami już mi się nudzi to gotowanie.
Stary 2008-09-18, 16:07   #4086
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
Ja też cały czas gotuje wode. Tak mi kazała położna. Ale czasami już mi się nudzi to gotowanie.
Ciekawe po co to zalecaja?Przecie z jak pójd e na basen z orysem to mu nie wygotuj e tam wody;p
Stary 2008-09-18, 16:14   #4087
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
Ciekawe po co to zalecaja?Przecie z jak pójd e na basen z orysem to mu nie wygotuj e tam wody;p
JA tez nie gotuję wody ani o tym nie słyszalam
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 16:31   #4088
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość

ja gotowalam tylko kilka razy...zaraz po tym jak maly mial ta okropna infekcje skory... ale po kilku dniach zrobilismy eksperyment i malemu nic sie nie dzialo po kapieli w zwyklej wodzie i tak juz zostalo....
Stary 2008-09-18, 16:44   #4089
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Cytat:
Napisane przez leleth Pokaż wiadomość
Leonka... ostatnio narzekalas na tesciowa na gg...wierz mi jej mama jest tysiac razy gorsza haha... wczoraj sie wybralam na spacer do babci i normalnie w ciagu 5-ciu minut dzwonilam po mezola..... bo chcialam zeby mnie jak najszybciej stamtad zabral... cos tej babie odbilo .... dostalam opieprz ze maly jest przyzwyczajony do siedzenia na rekach - a lezal sam na kanapie przez pol godziny, dopoki nie zglodnial..... ze go przegrzewam a on byl normalnie lodowaty.... ze mam since pod oczami.... i o wszystko co sie zlego wydarzylo od urodzenia malego.... ze za bardzo slucham lekarza itp..... na szczescie tz pojawil sie bardzo szybko....babke troche uspokoil i nas zawiozl do domu po ostatnich uwagach unikalam babki przez 2 tygodnie.... teraz dam jej miesiac na ochloniecie
Mysle ze wszystkie maja cos wspólnego ze soba...tzn nie twoja mam ale twoja ciotka z lancuta jak bylismy kiedys u niej to mowila rzeczy tego typu "ja bym ja odkryla bo jest za gorąco"(byla przykryta cienkim kocykiem a na sobie miala tylko body a zblizal sie wieczór=chłodniej)"ja bym jej ta opaske sciagnela bo sie przegrzewa i na pewno jest jej gorąco"(specjalnie kupilam jej opaske zeby miala przewiew a zeby uszków jej nie zawiało)"a dlaczego ty nie karmisz?źle robisz!Gosia przeciez karmi"(i nic to nie dalo jak mowilam ze pokarm mi zanikal i mala sie nie najadala)Ale jakos to przetrwalam ...na szczescie
A co do twojej mamy to hmm...no przeszkadza mi wiele rzeczy w niej (tak jak i jej we mnie) i chcialabym duzo zmienic jezeli chodzi o darka i nia...ale jest ogolnie znosnie...Mogly bysmy pogadac na ten temat ale mysle ze to nie jest rozmowa na gg bo mogly bysmy sie nie zrozumiec a ja naprawde nie chcialabym nikogo urazic
Mam szacunek do Waszej mamy i kontakty jak narazie mamy w miare dobre...

Co do gotowania wody mi tez lekarka kazala tak robic ze wzgl na wrazliwa skóre małej ale szczerze mowiac ja to olałam....I nie mam problemu ani z jej skóra ani z gotowaniem wody
LeoNa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 16:47   #4090
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
bry
Anisiu wysłane
Judi... dostałam dziś od ciebie pake spodziewałam sie 1 herbacinki a tu az 3 puchy

Kochana, jestem ci za to bardzo wdzieczna, powiedz mi Słonko ile ci za to zapłacic, bo to przeciez kosztuje

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 16:49   #4091
anka1900
Zakorzenienie

hello u Drzyzgi problemy ciala pociazowe!!!!!!
Stary 2008-09-18, 16:52   #4092
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
hello u Drzyzgi problemy ciala pociazowe!!!!!!
Właśnie to oglądam i nie mogę poprostu z tych babek...
Stary 2008-09-18, 17:10   #4093
jowisz
Zakorzenienie

nam gotowanie wody zaleciła położna w szkole rodzenia - ze względu na kikut, bo to niby ranka i żeby nic się nie przyplątało.

dziewczęta, które mają konta na allegro - może wy wiecie czy samemu można w ustawieniach zmienić adres do wysyłki ? wchodzę tam i widzę, że jest prawidłowy a tymczasem się okazuje, że wszystko co kupiłam w ostatnim tygodniu idzie na adres rodziców bo taki właśnie się sprzedawcom pokazuje nie wiem skąd ten błąd bo wcześniej było dobrze. napisałam już do allegro, ale mogę czekać i 72 godziny na odp.
oczywiście leżak też tak został wysłany. dobrze, że jadę do rodziców w sobotę
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 17:13   #4094
marticia
Zakorzenienie

Veronko chyba dobrze wczoraj trmalas te kciuki bo w nocy maly zasnal az na 4,5 h i ja w miare sie wyspalam. dziekuje Ci slonko . A tesciowej powiedzialam poznije, ze denerwuje mnie takie kontrolowanie z zegarkiem, a tesc jak sobie gada o tym, ze powinnam rosolki tylko ejsc to niech sam sobie je. Tesciowa przyznala mi racje i znowu jest git. A dzis dalam jej malego niech go sobie nosi na rekach i zabawia a ja sobie wypoczelam przynajmniej.

Dzis kolejny dzien marudy, ale juz lepiej niz czoraj, bo teraz nawet zasnal

Chyba to naprawde skok rozwojowy, bo kupki ladnie robimy, ulewanie sie skonczylo, a marudzimy dalej.

Wersta, normalnie padlam jak zobaczylam Twe cudne usta!!!. A co Ty zrobilas jesli mozna wiedziec bo jestem nie w temacie a pozniej dopiero poczytam???

Dzieciaczki sliczniutkie slodziutkie dziewczynki, a bardzo mi sie podobaja wasze spiworki..ciekawe czy i mi taki sie przyda, bo za tydzien znowu u nas upaly, a jak w lutym jest naprawde zimno to pewnie juz w spacerowce mario bedzie hasal.

Piterek znowu wydaje mi sie jakis taki duzy
Anastazja rozbroila mnie natomiast usteczkami umorusanymi mlekiem

Szok!! hermoroidy mi wyszly!!!

A, Cestia, a jak tam Twoja pociecha? czy jeszcze ma te straszne zgagi czy juz przeszly?
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 17:14   #4095
leleth
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LeoNa86 Pokaż wiadomość
a dlaczego ty nie karmisz?źle robisz!Gosia przeciez karmi"(i nic to nie dalo jak mowilam ze pokarm mi zanikal i mala sie nie najadala)Ale jakos to przetrwalam ...na szczescie
za kazdym razem jak mnie widza to sie pytaja czy karmie...kurde pol rodziny tym zyje... kiedys babka do mnie zadzwonila z pytaniem czego ty nie karmisz haha.. . chyba sie wkurzyla bo jej powiedzialam ze to prywatna sprawa.... a jak sie mnie pytaja to tylko przytakuje haha ... a to szczegol ze karmie go swoim mlekiem tylko raz lub dwa razy dziennie....
Stary 2008-09-18, 17:21   #4096
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekujemy za slowa uznania

o mamma mia, a Mikus taki malutki nadal 0-3 niektore nosimy, a grubsze pajace 3-6, z polskich rozmiarowek to nawet 56 jeszcze na niego dobre, chociaz on jakis niewymiarowy tulow ma dosc dlugi a nozki krotkie, smiesznie wyglada w pajacach i spiochach jak mu z nozek zwisa kawalek materialu
a ang.rozmiarowka wg kilogramow jest smieszna bo nic nam sie nie zgadza

czy Wasze dzieci gapia sie w tv lub ekran kompa? moj wlasnie sprawdza co tez tam wypisuje na forum

Anastazja tak samo gapi sie z fascynacja na tv

co z ta Drzyzgą?bo nie mam w zasiegu tv

Kurzoslawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 17:25   #4097
anka1900
Zakorzenienie

jowisz, w ustawieniach sa dwie opcje dane osobowe, oraz dane do wysylki, trzeba wypelnic i ok bedzie, ja mam tylko jeden adres wiec nie ma problemow, ewentualnie pozmieniaj wszystko na nowy adres i nie bedzie korowodu

Gosia u Drzyzgi mamusie co maja po ciazy tak z 10 kg brzuszek pozostajacy do zrzucenia, nasze flaczki to pikus w porownaniu z pokazywanymi, malo tego jednej maz przez x czasu nie seksil sie z zona przez te estetyczne problemy

ps. Jowisz, czy Iga w koncu polubila jakis smoczek?
Stary 2008-09-18, 17:38   #4098
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
jowisz, w ustawieniach sa dwie opcje dane osobowe, oraz dane do wysylki, trzeba wypelnic i ok bedzie, ja mam tylko jeden adres wiec nie ma problemow, ewentualnie pozmieniaj wszystko na nowy adres i nie bedzie korowodu
do tego doszłam. mam właściwy adres w danych osobowych, a tam gdzie wysyłka nic nie ma bo ten jeden z zakładki dane jest właściwy. wcześniej było ok, bo kupiłam na allegro mnóstwo rzeczy, ale od kilku dni ludzie dostają nagle mój stary adres do rodziców (ostatni tydzień, a ja niczego nie zmieniałam)
Stary 2008-09-18, 17:42   #4099
marticia
Zakorzenienie

Kasiulka to napprawde ta sama sukieneczka??? alez urosla Olenka!

Mario nosi teraz rozmiar 68, ale Wersta normlanie znowu padlam jak przeczytalam, ze Zofia to juz 74 . A ja troche zawiodlam sie na ciuszkach Zary, bo czesc z nich farbuje, a jedna bluzeczka mi sie zniszczyla bo kolnierzyk tak puscil, ze zafajdal reszte..

Anisia pamietasz jak w zeszlym roku meczylas dziewcyzny zdjeciami z Madrytu? to w tym roku z Tunezji.. nieladnie

Mi brakuje polskich programow..niestety zdjelismy talerz z balkonu bo za duze wiatry i tescie bali sie, ze komus na glowe spadnie

boszeee...jak ja bym chciala isc do kina wlasnie na Mamma mia!!! takjak Anisia musialabym z Mario przytknietym do cycka isc
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 18:35   #4100
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
Kasiulka to napprawde ta sama sukieneczka??? alez urosla Olenka!

Mario nosi teraz rozmiar 68, ale Wersta normlanie znowu padlam jak przeczytalam, ze Zofia to juz 74 . A ja troche zawiodlam sie na ciuszkach Zary, bo czesc z nich farbuje, a jedna bluzeczka mi sie zniszczyla bo kolnierzyk tak puscil, ze zafajdal reszte..

Anisia pamietasz jak w zeszlym roku meczylas dziewcyzny zdjeciami z Madrytu? to w tym roku z Tunezji.. nieladnie

Mi brakuje polskich programow..niestety zdjelismy talerz z balkonu bo za duze wiatry i tescie bali sie, ze komus na glowe spadnie

boszeee...jak ja bym chciala isc do kina wlasnie na Mamma mia!!! takjak Anisia musialabym z Mario przytknietym do cycka isc
Marti, to jest Kreta bylam tam 2 lata temu w Tunezji zem jeszcze nie byla

It is what it is

Stary 2008-09-18, 19:09   #4101
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej kochane jeszcze Was nie doczytałam, bo niedawno wróciłam z małżem. Pogoda tak badziewna, że słów brak, zapadało nam cały wózeczek, ale Olcia była grzeczna jak aniolek, co prawda darla się niemiłosiernie przy ubieraniu.

Martunia kupiłam nam opaseczki, mam nadzieje że Ci się spodobają, wzięłam dla Ciebie niebieską i białą, choć kolory były różne, ale te wydaly mi się najładniejsze, chciałam wziąć dla Ciebie różową, ale była tylko jedna, a ja niebiesiutką już mam tą z kwiatuszkami co kupiłam na Allegro Kolory mają różne w tym sklepie chyba pół godziny tam siedzialam i myślałam, że mi malż głowę urwie, ale był cierpliwy Kupiłam w full markecie bo w plazie nie mają, ale babeczka z plazy mnie tam skierowała opaseczki są malutkie więc będą idealne na nasze niuśki, poza tym super się rozciągają. Dodają do nich jeszcze spineczki i gumki.

A tak poza tym adidasy kupiłam więc mogę biegać na spacerki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg opaski.JPG (34,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg opaski1.JPG (24,5 KB, 19 załadowań)

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 19:11   #4102
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Kasiula, śliczne te opaseczki hehehe szkoda, ze Piterkowi nie da sie takiej założyć eeeee znaczy sie da, ale by pedalsko wyglądał

It is what it is

Stary 2008-09-18, 19:18   #4103
Kasiulka22
Zakorzenienie

Anisiu a jakie tam oni jeszcze mają, Leoncia idziemy tam kiedyś... ale uprzedzam przepadniemy i zdzierają też, ale za to wybór spory

Pędzę kąpać bo malutka się wkurza ale jeszcze zaglądnę.

Stary 2008-09-18, 19:39   #4104
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

No pewnie Kasiu ze przejdziemy sie do tego sklepu...obowiazkowo...
A opaseczki boskie Kasiuniu...teraz mi tylko powiesz ile ci mam za nie dac....
Kasiu mogę zaglądnąc do Ciebie oczywiscie jezeli bedziesz miala ochote w sobote z Lilianka i mezem ...co ty na to?
Stary 2008-09-18, 19:49   #4105
jowisz
Zakorzenienie

jakie to ładne a młode hrabianki nie wnerwiają się jak je w te opaski ubieracie ? one się uciągliwe i same się na główce trzymają, tak ?
moja Iga na przodzie zbyt wielu włosów nie ma więc chyba śmiesznie by wyglądała

teraz właśnie gada z ojcem na macie. za niedługo kąpiel, mam nadzieję że dziś szybciej uśnie niż wczoraj ważyliśmy ją dziś. 6300
Stary 2008-09-18, 19:55   #4106
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
jakie to ładne a młode hrabianki nie wnerwiają się jak je w te opaski ubieracie ? one się uciągliwe i same się na główce trzymają, tak ?
moja Iga na przodzie zbyt wielu włosów nie ma więc chyba śmiesznie by wyglądała

teraz właśnie gada z ojcem na macie. za niedługo kąpiel, mam nadzieję że dziś szybciej uśnie niż wczoraj ważyliśmy ją dziś. 6300
Mała sie jakoś nie złości i ta opsaka trzyma sie głowy mocno chyba ze zacznie bardzo nią krecic
to ewentualnie zejdzie na oczy.ale to jest sporadyczne
Stary 2008-09-18, 20:02   #4107
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Veronko moja mała jeszcze tak sie nie obracaAle jak lezy na brzuszku to tak sie wygina że już niewiele brakujePoza tym znowu jej sie odwidziało i nie znosi na brzuchu lezeć

Kasiu opaski są boskieSzukałam u nas takich cudeniek ale nie znalazłam

Anastazja juz od paru dni gardzi wszelkimi herbatkamiNamietnie je wyplówa...tylko mleko by piła.A nabyłam własnie nowe opakowanie herbatki z hippa rumiankowej i gnije w szawce...raz tylko jej naruszyłam to opakowanie...może chce ktoraś?

Moje dziecie wykąpane,pojedzone lezy w lóżeczku,ssie namietnie nupelka,słucha karuzeli i wierci sie niemiłosiernie...Ale cos widze ze powoli sen ja zmaga.Dzisiaj sama wieczorem jestem,tz w pracy...rece mnie tak bola ze wyć mi sie chce...licze ze nastka sama uśnie w łóżeczku

No i przeprowadzamy sie do teściow...mała bedzie miała swój pokój.
Do tego teściowa dzisiaj stwierdzila ze chyba w przyszłym roku sie buduja i pytała czy w polsce nie zostaniemy bo wtedy zostawia nam swoje mieszkanie...ale tz uparty za granice chce wybyc

Stary 2008-09-18, 20:13   #4108
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej hej jestem. Moja marudzi, że siwy dym... Martunia nic mi nie masz oddawać, nawet się nie wygłupiaj to prezent jest Mam nadzieję, że opaseczki będą super służyły Liliance. Słonko kochane ja na spotkanie jestem super chętna Martunia z tym że bardziej w tygodniu, a to z tego względu że muszę przez ten weekend doprowadzić już ostatecznie do stanu używalności moją magisterkę. Opierniczałam się cały wrzesień a w przyszłym tygodniu muszę ją zanieść promotorce i się obronić (hahaha ja tego nie widzę ), w weekend Marcin będzie pilnował mi Oli więc myślę że spokojnie sobie wszystko skończę. Wiem, że w tygodniu Twój mężuś ma pewnie mało czasu, ale może my się spotkamy a z męzusiem w kolejny weekend po mojej obronie Muszę wyrobić do końca września. Ja serdecznie Was zapraszam i już nie moge się doczekać spotkanka

Stary 2008-09-18, 20:19   #4109
Kasiulka22
Zakorzenienie

Jowiszku co do nakładania opaseczek to moja nawet się nie wnerwia, bardziej ją wkurza przebieranie ostatnimi czasy

A tak w ogóle baby to jak chcecie to Wam kupię i prześlę Te z kwiatuszkami to wzięłam po jednej niebieskiej i różowej, wiem że była jeszcze pomarańczowa i zielona- bardzo fajna żywa zieleń. Poza tym pamiętam, że były takie z truskaweczkami, z pomarańczowymi motylami i opaska pomarańczowa, jest też sporo w różnych kolorach opasek z naklejonymi jakby laleczkami malutkimi, lub twarzą dziewczynki - taką laleczkowatą, ciężko wytłumaczyć musiałabym pstryknąć tam foty

Lecę pod prysznic i spać. Jutro wypróbuję radę Leonci i wezmę małą po jedzeniu o świcie bladym do mego łoża, zobaczę do której pośpię

Stary 2008-09-18, 20:21   #4110
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

mała przysnęła chwilowo...chwilowo bo zawsze po 20 zasypia a po 21 sie budzi i znowu trzeba ja usypiac,cwaniara

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości