![]() |
#1651 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
Przyjaźń podarować tylko mogę. wiesz? u nas szczyt, to przyjaźń. przyjaźń, nic więcej. iskierki nie ma. 2) Barcie, najwspanialszy. : ) nudzic sie nie pozwoli! - bratt. marzeniem moim byłeś, bracie. yhm, nie wiem czy pomogłam? ![]() Opisy. Marzeniem twoim być. chcę, żeby wszystko było już dobrze! nienawidzę. beznadziejnie. Ci których kochamy, odchodzą. To już koniec - powiedziała, ścierając krew z dłoni. - Powiedz mi, jak mnie kochasz. - Powiem. - Więc? - Kocham cię w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W wielkim wietrze na szosie i na koncercie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. I gdy spisz. I gdy pracujesz skupiona. I gdy jajko roztlukujesz ładnie - nawet wtedy, gdy ci łyżka spadnie. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. I gdy włosy grzebieniem rozdzielisz. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. W morzu. W górach. W kaloszach. I boso. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą. I wiosną, kiedy jaskółki przylatują. - A latem jak mnie kochasz? - Jak treść lata. - A jesienią, gdy chmurki i humorki? - Nawet wtedy, gdy gubisz parasolki. - A gdy zima posrebrzy ramy okien? - Zimą kocham cię jak wesoły ogień. Blisko przy twoim sercu. Kolo niego. A za oknem snieg. Wrony na sniegu.
![]() ![]() |
![]() |
#1652 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuje: Kee
Aluzji AnnWroc Plotkarze Kochane opisy są śliczne i wszystkie ukradłam ![]() Ale jeżeli ktoś ma jeszcze to proszę ![]() ____ Kocham Cię, Kocham... To tylko puste słowa... Wiem masz dosyć. Dość mam ja Nie ma już Ciebie. Nie ma już nas Kocham Cię, Kocham... zacznijmy od nowa wszystko budować...
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Think back and talk to me.. / Pomyśl, o tym, co było, i odezwij się do mnie
I try not to think about the pain I feel inside.. / Staram się nie myśleć o bólu, który czuję w sobie.. All the days you spent with me, now seem so far away.. - Wszystkie dni, które spędziłeś ze mną, teraz wydają się takie dalekie.. But it hurts when you disapprove all along.. / Ale to boli, gdy wszystko potępiasz.. And it feels like you don't care anymore / I wydaje się, że już Ci nie zależy.. Nothing's gonna make this right again. Please don't turn your back. / Nic nie sprawi, że znów będzie dobrze. Proszę, nie odwracaj się. I'm never gonna be good enough for you.. / Nigdy nie będę dość dobra dla Ciebie.. ( wszystkie z piosenki Perfect zespołu Simple Plan ) |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chyba podobne ksiazki czytamy ![]() Gdyby nie reklamy, to faceci dalej by myśleli, że: - Celulitis to był grecki filozof - Slikonu uzywa się tylko na budowie - Botox to sprej na komary ![]() Łysy - wybiórczo kędziarzawy xD Szczerbaty - skromnie uzebiony ![]() Niski - obywatel komapktowy ![]() Zezowaty - obywatel perspektywiczny ;p ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Zakorzenienie
|
Dorzucam troszkę swoich:
Miejsce w mym niebie jest właśnie dla Ciebie. Przytul mnie życie, ja tak lubię pieszczoty. Dla Ciebie mój szept, gdy budzi się dzień. Wszystko trzeba przeżyć, każdy cal ...bo jesteś Ty, zaczynasz ze mną dzień wokół wzburzone morze tylko twoja dłoń - stały ląd i nie raz z nieba rzucą nam cud i cios jakbym już to znał dziewczyna gangstera to ja ![]() jestem jak Media Mart nie dla idiotów, więc nie trać czasu soczysta brzoskwinka czeka na czułą konsumpcję ![]() jestem ubrana w codzienność, lecz pochodzę z krainy spełnionych snów między nocą a dniem tak słodko patrzeć na ciebie, gdy zaczynasz śnić wykradasz mi myśli wtulona w tylne siedzenia, czeka na prawdziwą czułość szeptem do mnie mów, mów szeptem kochaj mnie - niech mi cały świat zazdrości tam gdzie gwaizdy szklą się na błękitnym niebie weź mnie za rękę , w nieznane prowadź zaczarowałeś mój świat, zaczaruj i mnie, naucz w nim żyć do ostatniej kropli dnia za późno na wczoraj, za wczesnie na dziś... take me away to teh better place enjoy the silence gdzie serce twoje tam i mój przyspieszony oddech będziemy mieć swój własny pałac miejsce dla żywych wciaż nas zabierz mnie do wielkiego ogrodu rozkoszy tam gdzie ziemia spotyka się z niebem nasze serca biją w jednym rytmie dotknij ust mych aksamitu na jednej z dzikich plaż ponad ziemią się unuszę bez ciebie nie zasnę, więc okryj ciepłym kocem swego ciała zatapiać się w twoich ramionach bo to co zdarzyło się nam jest tylko nasze jesteś moim aniołem, przytulasz mnie swoimi miękkimi skrzydłami widzisz tę mapę na niebie? to nasz historia być blisko ciebie, zawsze trzymać twoją dłoń nienasycone dusze i ciała czemu się tak ciągle uśmiecham? bo niebo spadło mi na głowę lubiłą tańczyć, pełna radości tak....
![]() |
#1656 |
Raczkowanie
|
myślisz że jak miałeś spięcie w inkubatorze to Ci wszystko wolno
Ty za mnie nie umrzesz więc nie mów mi jak mam żyć leci komar przed nim mucha, komar pewnie zaraz ją wy...przedzi xD Kiedyś Przemierzymy Cały Świat, Idąc Boso Po Drodze Z Gwiazd... Żyj Kolorowo ![]() frizzelicious gdzie się podziewasz?? wracaj!! ;** dziewczynki macie może jakieś opisy dot. papierosów?? byłabym wdzięczna |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zadomowienie
|
![]() I coś ode mnie. ![]() Mam w głowie od dawna plan Zmierzania się ze sobą - i tak cały czas.. Nie patrząc już w przeszłość, by dalej iść.. Wszystko co mam, wszystko co chce I to co wiem, a czego nie.. W tym wszystkim JA na nowo odnajduje się. Tak to już w tym życiu jest, że uciekamy przed tymi, którzy nas chcą, a gonimy tych, którzy uciekają przed nami.. Czym dla Ciebie jest świat i białe babie lato? ..unoszone przez Twój podmuch..tak..od tak.. Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi.. Nigdy nie bój się patrzeć w niebo.. W chwilach zwątpienia nie liczy się, co dobre, a co złe. Liczy się tylko to, co pozwala nam dalej żyć.. ..i to czyni mnie inną d wszystkich. Jeśli przyszła radość, lepiej ją przyjąć..nie bać się, że pewnego dnia się skończy.. Nie mam już Ciebie ![]() Nienawidzę za to siebie, życia i całego świata.. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1658 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm...będzie licho z moją weną ![]() co do prośby 1: Wiem, że Ci ciężko, ale to uczucie powinno z oby dwóch stron wychodziĆ Przykro mi,ale jedynym rozwiązaniem jest przyjaźń Doceń to co Ci daje...przyjaźń jest najlepszym rozwiązaniem (normalnie zarymowało sie ![]() Zrozum, że przyjaźń Cie nie zrani, a moja "niby miłośĆ" owszem 2prośba: Starszy brat. Jego mi zawsze do szczęścia brakowało ![]() Older Brother.Zawsze chciałam no i mam I będziesz mnie bronił i szanował...jak na starszego brata przystało ![]() Bo z nowym starszym bratem-życie jest lepsze Zatem mam starszego brata.No i wszystko x)) ehhh...ciężko, ale żeby nie było.kombinowałam jak mogłam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
już znalazłam swego księcia...moje serce nie do wzięcia <3 moje: To ten.To naprawde ten.I jemu jestem przeznaczona.Kocham. Bo znalazłam Go wśród tłumu...i już wiem, że do niego go nie zwróce. <3 Wreszcie znalazłam Cię! <3 i nie oddam za żadne skarby ;* Moje serce mi podpowiada: "Tak to On" <3 I pojawiłeś się w moim życiu tak nagle, a już wiem że pokochałam na zawsze <3 może coś przypasuje Cytat:
Różowe okulary mi nie potrzebne, widzę bez nich teraz zdecydowanie pozytywniej Szczęście...i nic mi więcej nie trzeba ; ] I hasam sobie szczęśliwie po świecie A na mojej drodze szczęścia znak,którym kroczę (mój faworyt ![]() Cytat:
Już niedługo.Ty ja i nasze mieszkanko Od poniedziałku znów wszystko wspólne Od poniedziałku znów jak mąż i żonka ![]() Cytat:
Zjawiłeś się znów i zawracasz w głowie... Twoja miłośĆ wciąż trwa...co zrobiĆ mam? ![]() Pojawias sie nagle i chodzisz po głowie... Czyżbym się nie do końca z ciebie wyleczyła? Zjawiasz się i plączesz myśli Mimo wszystko mam do Ciebie dalej sentyment ...bo chyba mam do niego słabośĆ czuję dotyk twych uczuĆ i niewiem co myśleĆ może coś sie spodoba ; ) ___ Pomalujcie mój świat na niebiesko Zaczarowana Bierz co chcesz...wszystko weź (Shazza ![]() I szła przez ślepy zaułek...w ciszy... Mów mi szeptem... A dajcie wy mi wszyscy święty spokój ; ) Dieta?Mission impossible ![]() Książe z zardzewiałą koroną (a możecie sobie daĆ i księżniczka ![]() -Wierzysz w cuda? -Tak, bo jesteś przy mnie <3 I nastała taka niezręczna cisza... -w jakim zamku straszysz? -masz za małego konia żeby dam dotrzeĆ ![]() i na tym zakończymy ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hee xD oglądałaś kabaret z Pazurą ![]() * Nie Żyć, Nie Mysleć, Nie Być, Nie Istnieć, Na Chwilę Się Zgubic! * Jak diabeł które jest ciągle głodny zemsty. * Słowa ranią, a czyny bolą za dużo, za bardzo.
Edytowane przez Lincia6 Czas edycji: 2008-09-20 o 13:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszystko na mojej głowie.Siły już brak... Ile można wkuwaĆ??? Już mam dosyĆ! Brak czasu.Brak chęci.A sił już tym bardziej! Wysiadam.Ile można... Życie w stresie...ile tak idzie? Życie w książkach...ile tak idzie? Brak mi na wszystko czasu...mam dosyĆ! tylko takie coś mi wpadło do głowy i trzymaj sie- dasz rade ![]() ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli nie przyjdziesz zniknę i... już nie będzie mnie... o uśmiech coraz trudniej... miłość? jak będę chciała pocierpieć to przytrzasnę sobie rękę drzwiami. Proste słowa z gardła nie chcą wyjść najbardziej... to wszystko, czego chcesz, ja w sobie już mam. Zbyt słaba jestem by poradzić sobie z tym ... Zamiast jego ramion żałosny pluszowy miś Chcę znów odnaleźć siebie bo gdzieś się zgubiłam ... chyba nie jestem jeszcze gotowa na miłość. 'kocham cię' powiedziałeś, że na zawsze.. a teraz?! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Raczkowanie
|
Opisowy MISZ-MASZ
![]() ![]() Kochać i być kochanym to tak, jakby z obu stron grzało nas słońce Miłość jest znalezieniem siebie zewnątrz siebie Trzeba być choć trochę podobnym, aby się rozumieć, ale przynajmniej odrobinę innym, aby się kochać Gdy wreszcie zaufasz radości, gdy ją ukochasz, przekonasz się, że tańczysz ze wszystkim, co istnieje Miłość jest egoizmem we dwoje "Chcę, potrafię, wzniosę się to naprawdę dobry dzień" Lecz jakże kruche bywa szczęście w nietrwałym świecie z porcelany ;( Lecz nie chowaj swoich myśli za horyzont...
![]() |
#1663 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
o rany, dziekóweczka ![]() ______ nikt nie wierzy we mnie bardziej niż ja sama.. bo wiesz niby gó.wno sie dzieje, ale gó.wno sie zdarza.. -you like me.??! -define 'like'..
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
macie cos ze byly mysli ze mi na nim zalezy a ja mam go juz w dupie? tylko zeby nie pomyslal ze chce sie odegrac a tak naprawde cos do niego czuje. ze jest kretynem czy cos
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
hej laski . macie jakies opisy dotyczace tego ze zawiodlam sie na przyjaciolce .
ale nie takie doslowne ? . xeby daly do zrozumienia jej . i moze cos o tym ze chlopak mi sie podoba ja mu tez ale jakos nie stara sie zrobic z tego czegos wiecej ? . i ze czasem wql nie napisze jak jestem na gg .
![]() |
#1666 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Lincia 6 - oj ogladalam i malo nie plakalam ze smiechu ![]() ![]() Nic nie robić, nie mieć zmarwień ![]() Skaczę po kałużach ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że możesz mnie pokochać.
Po północy będę twoja. Papierowe miasto a ja w nim. Dłubię w ścianach i wycinam korytarze. Dobre gwiazdy zapakuję do słoika.
#1668 |
Zadomowienie
|
3martyna3;
bardzo chciałabym pomóc, ale sama takich szkukam. I masz cudne opisy. ![]() * Wiesz, że zawsze podobały mi się Twoje usta. * ` Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz. Na linie nad przepaścią tańcz, aż w jedną którką noc pojmniesz po co żyjesz .. ` * ` Prawdziwa miłość otwiera ramiona, a zamyka oczy.` * Kobiecych marzeń wzór męża jedyny - czuły, troskliwy, miłością rozbiera - Trudno go zdobyć, gdyż taki ideał, ma dzisiaj często swojego partnera. * Byłeś pierwszym moim życiu, w sercu moim pozostałeś, ja kochałam Cię w ukryciu, Ty mnie nigdy nie kochałeś. * Powraca się zawsze do pierwszej miłości. To smutne
Że już nam w cale Nie zależy By znaleźć most Po obu brzegach Obcy zupełnie Żadne nie chce Spojrzeć w twarz .
![]() |
#1669 |
Zadomowienie
|
![]()
I mów sobie o nim co chcesz, ale wskoczyłabyś w ogień, sama wiesz.
Za każdy dzień, za każdy szept, za każdą noc. Znam takie słowo, które tak chciałabym Ci dać. To miejsce dla Ciebie ,które przynosi nam czas... Kochasz kolejny raz.. Tak już jest, jesteś częścią mnie. Wciąż jestem tu, czekam na twój znak. Każdym dniem, każdą z chwil, jesteś częścią mnie. No more gas in the rig. [ Żadnego więcej przechwalania się wyglądem] It's a thief in the night, to come and grab u.[To złodziej nocą przychodzi i cię porywa] Throw on your break lights, we're in the city of wonder. [Wyłącz swoje załamane światła, jesteśmy w mieście cudu] Ain't gonna play nice, watch out, u might just go under. [Nie zamierzam udawać miłej, uważaj, zaraz możesz spaść] Better think twice, Your train of thought will b altered. [Lepiej pomyśl dwa razy, twój ciąg myśli się zmieni]
#1670 |
Zakorzenienie
|
Realgirl dziekuje za wczesniejsze opisiki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
Niektóre opisy pokradłam ;* Nie podam,które bo mam w wordzie pozapisywane też i z tamtych zamkniętych wątków.
Ja prosiłabym o jakieś opisy( to cała historia-chlopak mnie kiedys kochał-ja jego nie. Role się odwróciły) o tym, że chcę o nim zapomnieć, że nie chcę już mieć nadziei, że może jednak coś będzie, że wciąż go kocham. Dziękuję ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() _______ "Kto Ty jesteś? Powiedz mi ! Kto?! " ;dd "Przyjeciel - to nie ten,co tylko pali z Tobą" [; ,,Pożycz mnie dwóch stów" ;dd [Misiek Koterski] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
Miłość to jeszcze jeden nałóg młodości. Coś na kształt miłości. Bo ja tylko mam gitarę i.. Ciebie. Jak mam powiedzieć to Tobie, że.. już nie kocham Cię, nie chcę? Po szyję w uśmiechach. Wciąż gryziesz mnie od środka. Moje niebo ma już Twój kształt. Tylko Ty potrafisz dotykać czule nawet słowem. <3
słowo bliskie opisania tego, co teraz czuję, tej dziwnej mieszanki bólu, przyjemności, strachu i radości, które przepełniają mnie jednocześnie." ![]() Edytowane przez 12 Stonka Czas edycji: 2008-09-18 o 19:03 Powód: dopisek ^.^ |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bez off... bo czasem warto... wiesz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Przyczajenie
|
This was never the way I planned not my intention W ogóle tego nie planowałam Nie miałam takich intencji
I got so brave, drink in hand lost my discretion Z drinkiem w ręku stałam sie odważniejsza Zabrakło mi dyskrecji Just wanna try you on I'm curious for you Chciałam Cię tylko wypróbować ciekawisz mnie No, I don't even know your name It doesn't matter your my experimental game Nie, nawet nie kojarzę Twojego imienia to nie ma znaczenia jesteś moją eksperymentalną grą Us girls we are so magical soft skin, red lips, so kissable My dziewczyny jesteśmy takie magiczne delikatna skóra, czerwone usta, takie całuśne I'm not the type to get upset and cry Nie jestem Typem, który bedzie się kłopocił i płakał.. I've, got all the symptoms of a girl with a broken heart mam wszystkie symptomy dziewczyny ze złamanym sercem But no matter what you'll never see me cry Ale obojętnie co nigdy nie bedziesz widział jak płaczę What's wrong with me Why do I feel like this I'm going crazy now Co się ze mną dzieje? Dlaczego tak sie czuje? zaraz zwariuje Ask me once and I'll come I'll come running Poproś mnie raz, a ja przyjdę przyjdę biegiem I'm not the type to get my heart broken Nie jestem Typem który pozwala łamać sobie serce
![]() |
#1677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ode mnie Ja w twoich ramionach – nieistotny dysonans
![]() |
#1678 |
Zakorzenienie
|
A jakies opisy ze lubie grysc mojego TŻ ?
![]() ![]()
#1679 |
Raczkowanie
|
_Anusia_
garfieldo14 AnnaWroc Rebelious A coś o tym, że idę w sobote na wesele? ![]()
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 |
Raczkowanie
|
wkońcu ktoś mnie zauważył
![]() nie ma za co ;* służę pomocą ![]() Te oczy... Twej i mej duszy są lustrem ; ** Nie mów nic... to oczy mówią za Ciebie... ______________ coś Ci się nie podoba ? napisz do bravo, może tam Ci pomogą ! ![]() Edytowane przez kupMilizaka Czas edycji: 2008-09-19 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.