|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Zanetka polecam jakies pumki
ostatnio jak byłam w sklepie pumy to widziałam ze bardzo spadły na cenie, w zeszłym roku te ktore ja chciałam były np za 400 zł, teraz za 200 Lirangel zdawaj rozszerzenie i pokaz babie moja wycha tez nie moze odzalowac ze ja jestem ta jedna z tych nielicznych osób ktora wogole matmy nie zdaje ![]() Neszikaa moja klasa chyba jedzie z wasza na wycieczke jesli dobrze kojarze Ale sie nie spotkamy ![]() Mielismy dzisiaj francuski z praktykantka Tzn pierwsza lekcja kiedy ona sama prowadziła, bo normalnie byla jeszcze nauczycielka Co to było wogole ![]() A i odebrałam moje zaliczenie z Mszaków, z zadan maturalnych z bioli, nie uczyłam sie praktycznie nic a miałam... 47 % Zdałam... A oceny to mam narazie 1 i 4 z angola, 1 z polskiego, i 5 z franca
|
|
|
|
#2522 |
|
Wtajemniczenie
|
witam, ja tez mam maturke w tym roku szkolnym i jestem przerazona (ale ja to troche inna bajka jezeli chodzi o szkole
)
|
#2523 |
|
Zadomowienie
|
shewa - taaaak, ja też nie jade
wszystkie moje blizsze kolezanki zrezygnowaly, to co ja sie bede pchała
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
Neszikaa mi ze tak powiem szkoda 300 zl na latanie od kosciola do kosciola
o wiele bardziej podobała mi sie ta 'nasza' wycieczka. Ale nasza klasa jak to 'super zgrana' nic nie wyszło.
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
A my mieliśmy w poniedziałek po wykładach przepłynąć się promem po Odrze, ale oczywiście wyszło na to, że nie możemy, bo się przeziębimy. Za to idziemy do parku - wow.
Nawet do kina nie możemy iść, bo "nie mamy czasu". ![]()
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() oj, zdrowiej nam szybko Cytat:
![]() jutro nie mam lekcji bo jedziemy do Katowic na ten Salon Maturzystów ![]() w szkole nudy jak nie wiem co ;/ oczywiście jak wróciłam do domu to poszłam spać na 2h :P teraz idę porobić chyba zadania na fakultet z biologii bo i tak mnie nie ominą, a lepiej wcześniej niż na ostatnią chwilę
|
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Poległam i ja w walce z wirusami
![]() Idę do łóżka, jutro dzień bez szkoły.. jupi. Tylko od poniedziałku się zacznie ![]() Chwilowo bardzonicmisięniechce i humor typowo chorobowy
|
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
mnie tez rozłożyło, ale do szkoły twardo chodzę
kobitki, zwolnijcie z tym pisaniem, bo ja nie nadążam z czytaniem tych postów
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry. jestem w tej chwili jakaś nieprzytomna i słaba, mimo że choroba w zasadzie mi przeszła
chyba pouczę się dzisiaj solidnie angielskiego i jutro zgłoszę do odpowiedzi. miałabym przynajmniej już z głowy.
|
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
grudniowa, Anuu witam w świecie przeziębionych
i zdrowia życzę ![]() Idę do geografii.
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w 1 klasie nie chciałam z powodu "głupiej choroby" opuszczać szkoły a skończyło się na tym że miałam 3 tygodniowe zapalenie oskrzeli. ![]() Zjadłam 1,5 rządka ptasiego mleczka bo na obiad jest wątróbka. Ktoś jeszcze nie znosi wątróbki?
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
ja do niedawna też jak była wątróbka na obiad była to nie jadłam ;P ale teraz już jem
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak byłam mała podobno lubiłam bardzo wątróbkę. potem mi się odwidziało i twierdziłam, że nie lubię kilka miesięcy temu mama usmażyła, spróbowałam i hmmm ani zła, ani wspaniała. ale smak dzieciństwa się przypomniał![]() matko. cały dzień męczy mnie czkawka
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Przyczajenie
|
witam
ja również dołączam się do maturzystów 2009 jak na razie to ciężko jest, już pare sprawdzianów mam zapowiedzianych, do tego testy maturalne itp. a jak u Was?
|
|
|
|
#2535 | ||
|
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że szybko przejdzie. Faszeruję się rutinoscorbinem itp. + febrisan i do łóżka, ale ile można leżeć?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak leżąc i próbując wyzdrowieć wzięłam się jeszcze raz za wybieranie tematu na ustną i kurcze mam problem. Generalnie podoba mi się "Przedstaw na podstawie przykładów literackich różne oblicza przyjaźni", ale nie mam żadnego pomysłu na tezę Może Wy macie jakiś pomysł? Też musicie przedstawić polonistce tezę razem z wyborem tematu? ![]()
|
||
|
|
|
#2536 | |
|
Wtajemniczenie
|
witamy nowe maturzystki
![]() Cytat:
Może będzie dobrze...
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie utwory chcesz analizować? może jak nam podasz tytuły, to coś konkretnego do głowy wpadnie
|
|
|
|
|
#2538 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "Mały książę" - wiem, że banał no ale lubię ![]() "Cierpienia młodego Wertera" nad resztą się zastanawiam
|
|
|
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale do literatury polecam "Małą księżniczkę" żeby książę się samotny nie czuł![]() ale tak na prawdę, to Małą księżniczkę uwielbiam. I piękny motyw przyjaźni tam jest sama w końcu muszę się na temat zdecydować
|
|
|
|
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, że u mnie w klasie tylko ja jestem chora ?
To chyba takie wizażowe przeziębienie.
|
#2541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie kilka osób rozłożonych w domu, a połowa ludzi zaziębiona
|
|
|
|
|
#2542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sporo osób jest chorych
Albo alergików, najlepiej jak robia na złosc babce od histori ( bo nigdy ich nie chce wypuszczac ) i urzadzaja na zmiane koncert chusteczkowy
|
|
|
|
#2544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idę wziąć tabletki, później się umyje i włażę do łózka i w nim dopiero będę oglądać filmy... nóżki sobie też może pomoczę; jak Mama będzie chciała pomóc. To miłego wieczoru i miłego niesprawdzianowego jutra. No i co jutro już pt - tygodnia koniec i początek ![]() Jakoś szybko mi ten tydzień minął. Chyba najpierw żyłam do wyjazdu na targi (trochę nie do końca udanego wyjazdu), a potem do pt czyli jutra. Papa
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Ahjo... Tak mi się jakoś wydaje, że moja szkoła inna jakaś xD!
Nie organizują nam wyjazdu na salon, to się nas zebrało dużo i same jedziemy no, bo no... W grupie jedna osoba chce zdawać maturę z angielskiego na rozszerzeniu i jakoś tak nauczyciel uhahany i w ogóle. Już mu testy poprzynosił, zadania pozadawał, konsultacje specjalne ustalił i w ogóle. A polonistka nas totalnie olewa i jak ją widzę to mam ochotę zrobic na nią napad z dłonią w ręku, bo... Powiedziała nam, że ją to nie interesuje kto jaki sobie weźmie temat na ustną, bo ona w komisji nie będzie, więc po co jej to wiedzieć. I jak tu nie skrzywdzić takiej? No ale przynajmniej w jednym jest wspólna z inną- coraz więcej zakichanych ludzi chodzi i tak to utarło się, że jesteśmy 'pociągający i smarkaci'. No i co tu zdziałać? |
|
|
|
#2546 |
|
Rozeznanie
|
Ja jutro mam Salon, ale skóro każdy mówi, że nudny to tylko chwilke będe tam i na zakupy i najwyzej wróce tam
![]() Jaka ta 'Zbrodnia i Kara' dłuuga... nie mam czasu jej czytać, a nawet ciekawe tylko główny bohater jest wkurzający ![]() Znowu dzisiaj mnie matka wkurzyła Jak ja nie nawidze tekstów w stylu 'ty nic nie robisz i tylko byś pieniądze wyciągała' Jasne, ja na pewno NIC nie robię i na pewno pójde do pracy w roku szkolnym! Nienormalna jest! ehh... znowu idę czytać
|
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój tata ciągle powtarza, że w te wakacje mi nie odpuści i muszę iść do pracy. bo takim gadaniu odechciewa mi się go informować, że ja będę chciała iść do pracy sama, bez jego przymusu...
|
|
|
|
|
#2548 |
|
Zadomowienie
|
Wrociłam z jazdy. Miałam z jakąś inną unstruktorką. Całą godzinę wytykała mi moje błędy bla bla bla
Wiem, że to dobrze, ale tęsknie autentycznie za moim instruktorem.shewa - no pewnie. Moze kosciolow wcale az tak duzo tam nie było, ale samego zwiedzania cała masa... Pjechałabym do Romy na Upiora w Operze , ale 2 stowy to masakrycznie duzo
|
#2549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też narzekać bardzo nie mogę, bo na razie dostałam słuchanki od babki na płycie. ![]() Cytat:
Wow.
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

ostatnio jak byłam w sklepie pumy to widziałam ze bardzo spadły na cenie, w zeszłym roku te ktore ja chciałam były np za 400 zł, teraz za 200

Ale sie nie spotkamy 
)
65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55
wszystkie moje blizsze kolezanki zrezygnowaly, to co ja sie bede pchała

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Może Wy macie jakiś pomysł? Też musicie przedstawić polonistce tezę razem z wyborem tematu?