![]() |
#151 |
Rozeznanie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
![]()
#152 |
Zakorzenienie
|
Hahahha dobrzev że mi mąz tak nie mówi hihih tylko czeka cierpliwie
Mąż obudził się w środku nocy i nagle poczuł wolę Bożą. Budzi więc żonę i próbuje się do niej dobierać. - Nic z tego - odpycha go małżonka. - Jutro idę do ginekologa, a wiesz, że nie lubię tego robić dzień przed wizytą. Po chwili mąż znowu budzi żonę: - Tylko mi nie mów, że do dentysty też jutro się wybierasz...
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
Zuzanna
Znaczenie imienia: Spośród używanych dziś w Polsce imion, imię Zuzanna jest z pewnością najstarsze. Pochodzi, bowiem ze starożytnego Egiptu, liczy więc sobie przynajmniej cztery, a może i pięć tysięcy lat. W języku staroegipskim brzmiało Seszen, co oznaczało kwiat wodnej lilii, czyli lotosu. Zuzanna jest obrazem kobiety, do której mężczyzna musi dorosnąć. Zuzanna należy do tych imion, które przypominają o czysto kobiecym wątku życia duchowego. Idealna Zuzanna to kobieta, która jest sobą i aby być szczęśliwa, nie musi w niczym naśladować mężczyzn. Przeciwnie, to oni jej zazdroszczą. Zuzanny żyją w świecie, w którym jest więcej fantazji i natchnienia niż mozolnej walki o byt. Obdarzone są artystyczną duszą i nawet w skromnych warunkach materialnych potrafią się otoczyć rzeczami, od których bije niezwykłością i przygodą. Mają wrodzone poczucie piękna i harmonii i przynajmniej, choć trochę mistyczny stosunek do rzeczywistości. Zuzanny lubią przyrodę, kwiaty i ogrody i stąd czerpią siły, a ze sportów najbliższe jest im pływanie. W każdych okolicznościach pozostają wierne sobie. Żyją po swojemu.
![]() |
#154 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Madziu dobry opis...a pływanie kocham. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Rozeznanie
|
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Bożena
Bożena najlepiej się czuje w takich okolicach świata, gdzie życie płynie wartko, dużo się dzieje, a ludzie nie narzekają i nie marudzą, ale sami własnymi rękami budują swoją przyszłość. Bożena to optymistka, która wierzy, że "jutro będzie lepiej", nie załamuje rąk z powodu kłopotów i w każdym miejscu potrafi znaleźć przyjaciół i towarzystwo. Bożena nie czeka z założonymi rękami na mannę z nieba ani na księcia z bajki. Przeciwnie, ma zakodowane dążenie do osiągnięć, rozwoju - i nic jej nie sprawia takiej przyjemności, jak dojść do czegoś samodzielnie, bez pomocy i bez zachety ![]()
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Kochane ma ktoras z Was pod reke link do Naszego poprzedniego watku?
Kurcze ale mnie łeb boli normalnie umieram ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Blondynka prosze http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=263032
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Matko sie musze znow przyzwyczajac tak zmieniacie te avatarki
![]() ![]() ![]()
#161 |
Zakorzenienie
|
mischoko podoba ci sie moj avatar
![]() sluchajcie glowa mnie boli od niedz a teraz najbardziej ze wszystkich dni mierzylam teraz temp i mam 37,6 a rano 37,1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
A moze jakis duszek zaczarowal tez twoj brzuszek ?
![]() Avatar mi sie podoba tylo ze maly jakis taki.... ![]() ![]()
#163 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki ja po wizycie
Lekarka fajniusia zeby mnie na nia bylo stac to juz bym u niej zostala fajna jest ale za 100 euro co miesic hmmm nie stac mnie Okazalo sie za potrzebuje magnez a z dzidzia jest oki Macica twarda zamknieta i wszystko w jak najlepszym porzadeczku . Nie widzialam ja slyszalam serdunio Kobieta poswiecila mi godzine MAxi przy tym byl obslugiwany ![]() Mam pic duzo wody z cytranka brac witaminki , magnez postarac sie nie jest slodkiego i tuczacego ![]() Zdjec dostalam 3 Termin z owu wychodzi 1 Maja a z USG 4 wiec terminy zblizone Jestem baaardzo zadowolona |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Ojjj ale fajne
![]() ![]() ![]() super zdjecia no ![]() ![]()
#165 |
Zakorzenienie
|
Kathi to super ze taka fajna lekarka ja tez uwazam ze warto 100€ zaplacic i byc spokojnym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
swietne Kathi zdjecia - to musi byc ciekawe przezycie widziec na wlasne oczy na ekranie USG...nie wiem czy mnie pamietacie z poprzedniego watku..ale poprostu za szybko piszecie i nie nadazam
![]() wrocilam juz z urlopu i Pragi..piekna jest o tej porze roku..naprawde polecam i nie tak drogo jakby sie myslalo ![]() u nas jeszcze nic nie slychac o dzieciaczku...ale nie ma co sie nakrecac..bedzie to bedzie...okazalo sie fajnie ze moja kuzynka w grudniu rodzi drugie dziecko-chlopaka..ja sie smieje ze powoli kompletuje druzyne pilkarska;P...u nas byloby fajnie gdybysmy odebrali nasza paczuszke przyszlego lata ![]() a u mnie dzisiaj kurczakowo..wlasnie kurak sie zapieka "w potrawce"...bedzie czym sie posilic przed nocna zmiana...
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aajjj laseczki wszystkie te kurczaczki pieczecie moze i ja sie skusze :0 mezus lubi devolaya ![]()
![]() |
#168 |
Wtajemniczenie
|
rob rob a potem zapodaj przepisa-bo w sobote mam gosci na obiedzie i jeszcze nie umiem devolajow robic - a wiem ze by sie cieszyli na dobre zarcie po drobnych pracach pomocniczych u nas
![]() ![]() u mnie wogole w ostatnich tygodniach nalewkowo -wisniowa i porzeczkowa-juz wszytskie ladnie przelane do butelek i grzecznie lezakuja do swiat..a ja mysle o kolejnej, bo mi spirytus w szafce zalega ![]() ![]()
#169 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zuzia napisała tylko że wszystko ok i że po cyście nie ma sladu
![]() ![]() ![]() Ha mam cie syla a ty co nas zaniedbujesz co słychac u ciebie ??
![]() Edytowane przez madziwnia Czas edycji: 2008-09-18 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miło ze ktos sobie o mnie wreszcie przypomnial ![]() Ide jutro do lekarza bo cos mnie boli w rejonie narzadow plciowych. na poczatku myslalam ze prawy jajnik podczas owulacji, ale jak mnie rzucilo na ziemie z bolu po lewej stronie to doszlam jednak do wniosku ze to nie jest normalne tym bardziej ze @ lada moment a u mnie zadnych objawow. O matko ![]() ![]() Martwie sie bo chyba cos jest nie tak ![]() Nie pisalam nic bo rzadko ktos odp na moje pytania, no i mialo nie byc smutkow a ja nie mialam nic wesolego do napisania. Pozdrawiam wszystkie gangowiczki i zycze zdrowka i samych przyjemnych chwil ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Syla no cos ty nie smutaj sie
![]() ![]() ![]() Iza a ty mi powiedz teraz kochana jak ja bym ci kaske na konto przelala w euro ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczęta
![]() ![]() Domi, super, że się odezwałaś, dawaj znaki co u Ciebie. I nie pozwól popsuć lokatorom swojego wyjazdu ![]() Kathi, wizyta droga, ale to fajnie, że babka w porządku, przynajmniej wiesz,że wszystko jest ok ![]() Syla, pisz kochana, nawet jak masz dołki,w końcu komu,jak komu ale nam możesz się wyżalić ![]() Mischoko, też będę czekać na numer konta, podaj potem śmiało, ile Ciebie wyniosły te nasze czapkowo-szalikowe zachcianki, zebyś stratna nie była (moja poznańskość przemawia przeze mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ("Alicja - cicha, grzeczna, kulturalna, ale jak się na***ie, robi striptease na stole." ![]() ![]() ![]() Blondi, mam nadzieję, że jednak brak @ to skutek fasolki ![]() ![]() ![]() Jane, a co się przejmujesz @ ![]() ![]()
#173 |
Zakorzenienie
|
Ale żeście namachały! Nawet nie wiem, co mam której napisać. Mam totalny mętlik w głowie po tym, co dziś napisałyście. A jutro jadę na to nieszczęsne wesele - 350 km...
![]() Mischoko! Co do koloru kompleciku, to chcę jakiś ecru. Chciałabym czapeczkę, szalik i rękawiczki gdyby Ci się udało. Tylko powiedz, jak się trzeba zmierzyć, bo rozmiary głowy też mogą być chyba różne, nie? Co do wzoru to zaraz się zdecyduję, bo ciągle myślę, ale już za chwilę dam znać ostatecznie! Dziewczyny! Help! Nie mogę się zdecydować... ![]()
#174 |
Zakorzenienie
|
Ja tak na chwilkę Blondynka hihi czyżby nam się fasolka zadomowiła
![]() Kasiu jaka fajna mała fasolinka ![]() Zuzia słonko no widzisz nie było się co tymi plamieniami martwić, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
![]() nudzi mi się ![]() P.S pochwalę się ![]() ![]() ![]() Dumna z siebie jestem ![]() Kathi75 świetna ta Twoja lekarka. Ja płaciłam prywatnie w Polsce 200 zł to mi nawet badań podstawowych nie zrobiła małpa. nie przyznam się że śmieci mi się wynieść nie chciało
#176 |
Zadomowienie
|
Hej Dzieuszki
![]() No i już po gin ![]() ![]() ![]() O tym pęcherzu się nagadałam - zasugerowałam taką ogólną grzybicę, no to dała mi jakieś globulki przeciwgrzybiczne no i te takie bakterie na L, aha, no i ginjal poleciła zażywać (cosik o tym słyszałam, ale muszę jeszcze sprawdzić). Usg nie robiła - nie było potrzeby ![]() ![]() No i na koniec rzekła, że możemy być ze sobą nawet spontanicznie ![]() Co byście zrobiły - dziewczynki?????????????? ?? Zuzia - super, że cysty niet!!! ![]() Kathi - ale lekarkę tam super znalazłaś! Widać, żeś spokojna - a ja jeszcze ciut nie, bo szkoda, że mi tego usg nie zrobiła... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba Jane nie wytrzymałabym i zabrała się za staranka
![]() ![]() ![]()
#178 |
Raczkowanie
|
Piwusia5 ja też jestem Wodnica.
Dzięki dziewczyny za rady, czytałam jak namawiałyście Mischoko do spalenia złych wspomnień, ale do takich decyzji trzeba dojrzeć. Może jak mój tz wróci z Niemiec to zobaczymy. Do ginka zarejestrowałam się na wtorek w przyszłym tygodniu. Zobaczymy co dalej powie, pewnie będzie chciała mnie wysłac do kliniki leczenia bezpłodności ale tam z nami gadac w zasadzie nie chcieli, bo przecież juz byłam w ciąży. Kathi ale super fasolinka, ja też taka chcę! Jak macie ochotę to w weekend oprócz przepisów na zaprawy wkleję Wam dwa super przepisy na domowe nalewki, które sama robiłam-mniam pycha!
#179 |
Zakorzenienie
|
No szkoda, że żadna z Was nie pomogła mi się zdecydować...
![]() Muszę napisać dziś, bo wracam dopiero w poniedziałek po południu, a Mischoko chciała już na weekend wiedzieć... A więc zdecyduję się chyba na ten pierwszy wzór, który wkleiłam piętro wyżej, a więc ten granatowy, tylko chciałabym w kolorze ecru. I tak jak pisałam, jeśli by się udało to czapeczka + szaliczek + rękawiczki. Tylko proszę Cię Mischoko powiedz, jak się zmierzyć, żeby było ok, no i ile Ci kaski przesłać. Buziaki dla wszystkich! ![]() ![]()
#180 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ali- a Ty się never nie boisz tej jakże odważnej decyzji na całe życie, że tak siup i jak coś to już tak będzie? Dziewczynki - może dużo mam ostatnio na głowie i stąd te stare strachy wróciły? A zresztą ja mam problem z ZA DUŻĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - przemyśluję aż chyba za bardzo co i jak! I tak teraz robię - żeby było najlepiej, żeby potem nie było, że trzeba było troszkę odczekać! Kurcza - a ja tak chciałam spontan bez żadnych badań, ginów! Może ja jednak za dużo analizuję? Może jednak trzeba sobie odpuścić i "iść na całość"? Nie wiadomo wszak kiedy się to baby pojawi naprawdę, nie?????? No i pewnie nawet najlepszy lekarz nie może w 100% powiedzieć że potem to już będzie dobrze i wszystko pójdzie cacy? Nie? więc nawet czekając dłużej też człowiek pewności mieć chyba nie będzie czy już tam elegancko sobie z bakteriami radzi, nie??? O ludzie!!! Hej - napiszcie coś jeszcze o tym - please!!! ![]() ![]() Ojejku - ile ja mam ostatnio ważnych decyzji życiowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.