Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-18, 20:23   #4111
leleth
Wtajemniczenie

Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'

Leonka prosila mnie dzis o instrukcje jak zrobic ten pieluchowy tort...niestety zdazyla go zrobic zanim ja otrzymalam wiadomosc ale wkleje totaj linka dla tych ktore jednak maja ochote sie z tym zmierzyc powodzenia
http://www.wikihow.com/Make-a-Diaper-Cake
Stary 2008-09-18, 20:23   #4112
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
Veronko chyba dobrze wczoraj trmalas te kciuki bo w nocy maly zasnal az na 4,5 h i ja w miare sie wyspalam. dziekuje Ci slonko . A tesciowej powiedzialam poznije, ze denerwuje mnie takie kontrolowanie z zegarkiem, a tesc jak sobie gada o tym, ze powinnam rosolki tylko ejsc to niech sam sobie je. Tesciowa przyznala mi racje i znowu jest git. A dzis dalam jej malego niech go sobie nosi na rekach i zabawia a ja sobie wypoczelam przynajmniej.
No to się cieszę, że wypoczęłaś i wzystko się ułożyło.

Borys ostatnio też się wkurza jak mam mu kurtkę założyć.
Stary 2008-09-18, 20:59   #4113
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

Z okazji ze moja kolezanka urodzila postanowilam zrobic jej taki tort z pieluch ...moze nie jest ladny ani efektownie nie wyglada ale mysle ze nie jest az tak zle jak na pierwszy raz...
Zmiescilam w ten tort skarpetki,grzechotke(misi a),gryzaczek i grzechotke druga z tyłu...co o tym sadzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010405.JPG (79,6 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010406.JPG (82,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010407.JPG (76,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010408.JPG (70,5 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010409.JPG (67,7 KB, 31 załadowań)
LeoNa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 21:02   #4114
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

a tutaj odbita stópka lilianki niestety raczki nie dalam rady
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010410.JPG (56,1 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010411.JPG (44,2 KB, 7 załadowań)
LeoNa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 21:06   #4115
rusalka
Zadomowienie

GG do rusalka

Leonka super torcik ci wyszedł naprawde ładny i pomysłowy
rusalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 21:21   #4116
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Leonka, no to masz babo placek!!!

Super

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 21:25   #4117
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

usypiam mego pierworodnego, lezy na boczku w lezaczku i sie kokosi i kokosi... poza tym TZ mnie wkurzyl, bo 21.30 a on pojechal na myjnie umyc MAMIE samochod... a ja od rana do nocy z dzidziolem...

Jem słonecznik, mam po nim dobre mleko bo mlody pije, ladnie mu sie odbija i nie ulewa ani nie wymiotuje a wczoraj to pod wieczor to smierdział rzygowinkami az na glowie a dzis nówka nieśmigany

na spacerze zas nie bylismy bo pogoda niepewna, co chwile mżało i szlag mnie trafial w rezultacie bunt na calej linii, nie zrobiłam sobie dzisiaj makijazu

It is what it is

Stary 2008-09-18, 21:25   #4118
jowisz
Zakorzenienie

torcik bardzo ładnie ci wyszedł, świetny pomysł.
Iga śpi, ja wykąpana, wysmarowana wszelkimi kremami zasiadam z karmi do twojego stylu. kupiłam 3 dni temu i zdążyłam dotąd tylko pobieżnie przekartkować

siju tumoroł kobitki
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 21:26   #4119
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
Iga śpi, ja wykąpana, wysmarowana wszelkimi kremami zasiadam z karmi do twojego stylu. kupiłam 3 dni temu i zdążyłam dotąd tylko pobieżnie przekartkować

siju tumoroł kobitki
siju Jowiszowa

It is what it is

Stary 2008-09-18, 21:40   #4120
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość

siju tumoroł kobitki
Mi też torcik się bardzo podoba!!

Borys ostatnio zasypia koło 19:30 i śpi już tak do 3, a ja siedzę i też piję karmi i ogladam zagubionych.

Niestety mój tż po pracy przychodzi, je obiad chwilę z nami posiedzi i spada uszczelniać jakiś silnik w saabie. Oj mam już dość tej jego pracy i jego znajomych, co chwilę ktoś do nas dzwoni i prosi, żeby zrobił mu auto na fuchę...a ja nie widuję męża całymi dniami,a Borysek tatusia...
Stary 2008-09-18, 21:47   #4121
jaroszania
Wtajemniczenie

GG do jaroszania

dziewczyny wydawalo mi sie, ze ktoras z Was pisala, ze jej dziecko ma tradzik niemowlecy. niestety nie pamietam ktora jest jeszcze czy udalo sie go pozbyc? jak pielegnowalas buzke?

nie farbuję od 20.12.2012
jaroszania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 21:56   #4122
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

Leonko Torcik pieluchowy supernic dodac nic ujac.

Veronko
nie dziwie sie ze drazni cie taki stan rzeczy,ja czasem jak tż dlugo w pracy siedzi a po jeszcze jeździ i cos załatwia dla znajomych to mnie poprostu pali...

Jaroszaniu moja anastazja miała ten tradzik,niczego szczególnego do pielegnacji nie stosowałam za rada lekarki.Przemywałam tylko malej buzie przegotowana letnia woda pare razy na dzień i samo zeszło.

Mam pytanie do wszystkich mam
czy któraś juz trzyma swoje dziecie w osobnym pokoju na noc i korzysta z elektronicznej niani?
bo z okazji tego ze mała bedzie miec swój pokój(zaraz obok naszego) chce taka zakupić...możecie polecic jakąś firme?

wogole czuje sie jak wyrodna matka bo mala nie bedzie juz z nami spała w jednym pokoju,ale ona zasypia juz po 21 a sen ma taki ze nie mozemy ani telewizji obejrzec,ani pogadac bo sie budzi odrazu...W nocy ja tz wstaje do pracy tez jest problem bo sie wybudza

Kurzoslawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 21:57   #4123
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaroszania Pokaż wiadomość
dziewczyny wydawalo mi sie, ze ktoras z Was pisala, ze jej dziecko ma tradzik niemowlecy. niestety nie pamietam ktora jest jeszcze czy udalo sie go pozbyc? jak pielegnowalas buzke?
Mój Borys to ma, chociaż to niby alergia. Wg mnie to właśnie wygląda na trądzik.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Tr%C4%8...iemowl%C4%99cy
Stary 2008-09-18, 21:58   #4124
Kurzoslawa
Wtajemniczenie

dobra smigam do łózka do jutra kobietki

Kurzoslawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 22:07   #4125
wersta
Zakorzenienie

Kurzosławo u mnie zofia śpi w oddzielnym pokoju. wklejałam wcześniej link do mojej niani z kamerką. poszukam później. bardzo fajnie się sprawdza

w kinie było super ale czuję się rozerwana mamma mia jest fajny lekki i przyjemny. strasznie przerysowany jak to musical, ale ubawiłam się
poplotkowałyśmy z koleżanką (bardzo fajna dziewczyna ) no i wróciłam do domu pełna energii. bardzo polecam takie wyjście jak macie dość domowych obowiązków
no i wyczaiłam fajne kozaki pomyślę nad nimi
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 22:11   #4126
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kurzoslawa Pokaż wiadomość
\Mam pytanie do wszystkich mam
czy któraś juz trzyma swoje dziecie w osobnym pokoju na noc i korzysta z elektronicznej niani?
bo z okazji tego ze mała bedzie miec swój pokój(zaraz obok naszego) chce taka zakupić...możecie polecic jakąś firme?

wogole czuje sie jak wyrodna matka bo mala nie bedzie juz z nami spała w jednym pokoju,ale ona zasypia juz po 21 a sen ma taki ze nie mozemy ani telewizji obejrzec,ani pogadac bo sie budzi odrazu...W nocy ja tz wstaje do pracy tez jest problem bo sie wybudza
Na szczęście Borys się nie budzi od tv, bo mamy 1 pokój który jest naszą i jego sypialnią, a zarazem pokojem dziennym. Oj ciężko bym miała gdyby się budził od tv, bo co bym tylko przy kompie siedziała?

Z tego co wiem, to chyba Wersta ma osobny pokój i ma nianię ale tą z kamerą.
Mój brat kupił nianię fisher price w baby max- jest na all- i ją od niego pożyczałam i jest świetna. Byliśmy 2 razy na wyjeździe i niania nawet jak dziecko się przekręca na 2 bok miga delikatnie światełkiem, że jest ruch.
Mniej więcej taka, bo widzę że tych starszych już nie ma:

http://allegro.pl/item440019679_fish...3_wys_12h.html
Stary 2008-09-18, 22:19   #4127
wersta
Zakorzenienie

http://www.allegro.pl/item409797156_409797156.html
taką mamy.

Marticia mi nie farbują ciuszki, może męskie tak spaprali? piorę w 40st.
a usta powiększyłam preparatem juvederm (czy jakoś tak) czasowo. trzyma się około roku
senkjuję za komplementy
Stary 2008-09-18, 22:21   #4128
taka sobie
Zakorzenienie

helooł baby w koncu mam chwilkę na wizaz przed chwilą dopiero zjadłam obiad wstałam dopiero o 12, szybkie sniadanie i z małą na zakupy do hurtowni dziecięcej, kupiłam butelke z TT, dodatkowy smoczek bo ona teraz bez smoczka ani rusz, a dopiero co pisałam ze moje dziecię smoczków nie toleruje , pojemnik do mrozenia mleka( wybrałam zamiast woreczków ) i dozownik do lekarstw bo nic nie zdaje egzaminu jesli chodzi o podawanie debridatu, a to jest cos takiego jak w infacolu tyle ze z miarką wypróbowałam i jest gicior . Potem od razu przyjechała kumpela i jakos nie bylo czasu na obiad, a ze posiedziała do 21 to dopiero kąpałam małą i nareszcie mogłam zjesc obiadek Kumpela przyjechaa z 8 miesięczną córeczką fajne takie dziecko, ale takie wielkie mi sie wydawało. A jak pięknie spręzynowało, juz nie mogę sie doczekac kiedy moja bedzie taka

ja na spacerki tez nie chodze od paru dni ale codziennie gdzies jade samochodem wiec przynajmniej chwilkę małą trzymam na powietrzu. Dzis jak wróciłam z zakupów to tez chwile postała w foteliku na zewnątrz a ze tak słodko spała a ja musiałam juz w domu cos zrobic to postawiłam fotelik przy otwartym oknie, nie rozbierałam jej, i tak pospała jeszcze z godzinkę, wiec dotleniła sie

Wersta usta pierwsza klasa, Ty się znasz na pewno, mozna zrobic cos wybielającego na twarz jak sie karmi? chodzi mi o pozbycie sie przebarwien słonecznych i ciązowych bo juz mnie ch.... bierze, takie plamy mam

Anisia do Tunezji nie jedz, szkoda czasu, ja byłam i załuje, brudno tam, choc moze to Afryka wiec dlatego tak, jakos mnie wkurzają takie brudasy. Nie byłam w Egipcie ani w Turcji wiec nie wiem jak tam jest ale Tunezja dla mnie odpada.

Leonko jak odbiłas tą stópkę? fajnie to wygląda a torcik przecudny a ta maskotka jest w srodku czy tylko na górze?

Kasiulko a gdzie Olcia te opaseczki nosi? bo chyba nie na dwór

co do uszek w kapieli to pytałam lekarza i powiedzial ze zeby nalac do srodka to musiałabym prysznicem lac, wiec spoko, nie trzeba tak uwazac

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 22:22   #4129
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

My juz tez mamy melanż z TŻ naszczescie uwinął się szybko z tym głupim samochodem i nie było go 10 min, pewnie pałował przez centrum bo szybkie auto+puste ulice to az sie prosi

Mlody spi w bujaku, nie chce go ruszac bo jak tylko zostanie wyniesiony do sypialni to za chwile bedzie wycie i kwekanie i bede latac co 5min wkladac mu smoczka w buzie a tu mam na niego oko, poza tym czasem wraca mu sie mleczko i przebudza sie delikatnie i je przełyka dopszzz ze spi na boczku to mam pewnosc ze sie nie przebudzi

Wersta jak ja ci zazdroszcze wypadu w sumie nie oddałabym Piterka nikomu, ale czasem fajnie by bylo pojsc do kina... echhh gdybym miala pewnosc ze moje dziecie spi 5 lub 6h to bym sie skusila a to taki niepewniak ze lepiej nie bede ryzykowac

It is what it is

Stary 2008-09-18, 22:30   #4130
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez taka sobie Pokaż wiadomość
Anisia do Tunezji nie jedz, szkoda czasu, ja byłam i załuje, brudno tam, choc moze to Afryka wiec dlatego tak, jakos mnie wkurzają takie brudasy. Nie byłam w Egipcie ani w Turcji wiec nie wiem jak tam jest ale Tunezja dla mnie odpada.
Beatko, nie wybieram sie do Tunezji, jakos wole kraje śródziemnomorksie Grecja to moje ukochane wakacje a kiedys sobie pojade na Seszele (o ile je jakies tsunami nie zaleje) chce zobaczyc Bora-Bora a takze Japonie (ogrody), Indie, Nowy York, Peru i wyspy wielkanocne, Islandie Australie.. Jeno musze wygrac w totka badz znalezc sobie sponsora Ale naszczescie za marzenia sie nie płaci wiec poki co se marze

It is what it is

Stary 2008-09-18, 22:30   #4131
wersta
Zakorzenienie

Taka sobie tych większych stężeń kwasów nie można i np. zoracu i podobnych też nie (z dużym stężeniem witA)
Stary 2008-09-18, 22:35   #4132
Judi21_84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Kreta
Anisiu cudo!!!!!! a ta wielka zjeżdżalnia........nie schodziłabym z niej

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Anisiu zdjęcia szałowe i widać, jak bardzo Piterek ma Twoje rysy twarzy naprawdę!

A teraz patrzcie na to... zdjęcia pod tytułem "ta sama sukienka"

Na pierwszym Ola na tydzień, na drugim 7 tygodni.
ale różnica Kasiulko!!!! Śliczna ta moja synowa

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
Hey. My dziś byliśmy na 3 godz. spacerku, pogoda nie jest zła, nawet ciepło i słoneczko było. Dzwonili do nas z kliniki i umówili Borysa na poniedziałek na drugie USG bioderek- kontrola. Mam nadzieję, że wszystko z nimi ok.
Wersta usta cud miód, ja na szczęście mam same z siebie takie krągłe i nie muszę wykonywać zabiegów, ale chyba bym się bała bólu.
Będąc na spacerku weszłam do lumpka koło domu i zakupiłam Boryskowi H&M-owy śpiworek na rozm. 68 na szczęście ma jeszcze trochę w nim zapasu- zapłaciłam tylko 20zl . Chciałam kupić z all, a tu na szczęście znalazłam pod domem- chociaż wiem jak wygląda w realu .
Mój malec nosi rozmiar 68-74 te na 62 to już też są za małe- zwłaszcza rękawy.
Byłam dziś z nim u cioci, taka fajna babeczka (siostra babci) i wzięła go na ręce i mówi ooo, czy on przypadkiem nie ma nadwagi? hehe No to mówię, że nie że waży 6,5kg ale wszystko jest ok, poprostu jest spory, ale wcale nie grubaśny
Poniżej fotki nowego nabytku, w żeczywistości kolor trochę ciemniejszy.

P.S. Borys zauważył, że ma ślinę i robi sobie z niej bańki i jak sobie kurzy to lubi właśnie puszczać bańki
Czy wasze maluszki też się przewracają z brzuszka na plecki??
Tymek się nie przewraca

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Judi... dostałam dziś od ciebie pake spodziewałam sie 1 herbacinki a tu az 3 puchy

Kochana, jestem ci za to bardzo wdzieczna, powiedz mi Słonko ile ci za to zapłacic, bo to przeciez kosztuje
no jedna to tak troszkę wypełniona ale szkoda mi było wyrzucać nie wygłupiaj się, przynajmniej Ty skorzystasz, ja musiałabym to wyrzucić

Cytat:
Napisane przez Kurzoslawa Pokaż wiadomość
Veronko moja mała jeszcze tak sie nie obracaAle jak lezy na brzuszku to tak sie wygina że już niewiele brakujePoza tym znowu jej sie odwidziało i nie znosi na brzuchu lezeć

Kasiu opaski są boskieSzukałam u nas takich cudeniek ale nie znalazłam

Anastazja juz od paru dni gardzi wszelkimi herbatkamiNamietnie je wyplówa...tylko mleko by piła.A nabyłam własnie nowe opakowanie herbatki z hippa rumiankowej i gnije w szawce...raz tylko jej naruszyłam to opakowanie...może chce ktoraś?

Moje dziecie wykąpane,pojedzone lezy w lóżeczku,ssie namietnie nupelka,słucha karuzeli i wierci sie niemiłosiernie...Ale cos widze ze powoli sen ja zmaga.Dzisiaj sama wieczorem jestem,tz w pracy...rece mnie tak bola ze wyć mi sie chce...licze ze nastka sama uśnie w łóżeczku

No i przeprowadzamy sie do teściow...mała bedzie miała swój pokój.
Do tego teściowa dzisiaj stwierdzila ze chyba w przyszłym roku sie buduja i pytała czy w polsce nie zostaniemy bo wtedy zostawia nam swoje mieszkanie...ale tz uparty za granice chce wybyc
Gosiu ja bym łyknęła taką herbatkę rumiankową bo Tymcio ją bardzo lubi jeśli oczywiście to nadal aktualne

Cytat:
Napisane przez LeoNa86 Pokaż wiadomość
a tutaj odbita stópka lilianki niestety raczki nie dalam rady
śliczna ja odbiłam stopke Tymkowi jak miał dokładnie miesiąc. Cyknę jutro foteczki to wam pokażę

A my byliśmy na zakupach kupiłam sobie śliczną kurtkę z brugi na zimę ależ jestem szczęśliwa
no i przymierzyłam ciuchy na chrzest i jutro idę na miasto bo nie mogę wyglądać jak dziadówa hehe
lecę sie myć i zrobić cos z tym moim wrzeszczkiem

Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 22:42   #4133
wersta
Zakorzenienie

o no właśnie trzeba się jakoś ładnie na chrzest ubrać. my będziemy mieć oddzielną mszę tylko dla zofii, to trzeba się jakoś ogarnąć
Stary 2008-09-18, 22:42   #4134
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Judi21_84 Pokaż wiadomość
Anisiu cudo!!!!!! a ta wielka zjeżdżalnia........nie schodziłabym z niej

ale różnica Kasiulko!!!! Śliczna ta moja synowa

Tymek się nie przewraca

no jedna to tak troszkę wypełniona ale szkoda mi było wyrzucać nie wygłupiaj się, przynajmniej Ty skorzystasz, ja musiałabym to wyrzucić

Gosiu ja bym łyknęła taką herbatkę rumiankową bo Tymcio ją bardzo lubi jeśli oczywiście to nadal aktualne

śliczna ja odbiłam stopke Tymkowi jak miał dokładnie miesiąc. Cyknę jutro foteczki to wam pokażę

A my byliśmy na zakupach kupiłam sobie śliczną kurtkę z brugi na zimę ależ jestem szczęśliwa
no i przymierzyłam ciuchy na chrzest i jutro idę na miasto bo nie mogę wyglądać jak dziadówa hehe
lecę sie myć i zrobić cos z tym moim wrzeszczkiem
Judi, oglądnęłam sobie fotki Twojego Tamka i na jednym jak siedzi w foteliku jest taki malusi hihi, słodziak!
Stary 2008-09-18, 22:55   #4135
marticia
Zakorzenienie

Malgosiu ja mam z Chicco ale bez kamerki. Jest bardzo czujna i nawet slychac odglosy zza okna. Uzywamy jej jak wychodzimy z pokoju, a uwazam, ze pomysl z osobnym pokojem dla malej moze byc trafiony skoro tak czujnie spi, mamy ten sam problem i czesto na paluszkach chodzimy.

Wersta az Ci normlanie zrobie zdjecie tej bluzki, a tylko ja przeplukalam recznie w zimnej wodzie. A drogi jest takie zbaieg? normlanie efekty niesamowite

Leonko stopka Lilianki boska!!! a jaka farbka o zrobilas?

Anisia no to se popodrozujesz. Ja chce sie wybrac promem na wycieczke tygodiowa z Bari..ale jak odstawie juz malego od cyca to sie go zostawi rodzcom a my wsio

A tak w ogole to Mario powiedzial pierwszy raz "agu" i normalnie mysllam ze odplyne ze szczescia..nie wiedzialam, ze to takie emocjonujace
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 22:56   #4136
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Judi Dzieki Ci dobra kobieto, niech ci Bozia w dzieciach wynagrodzi (ale takich non-wrzeszczek)

aaaa bo wy w ten weekend chrzcicie dzieciaczki od chrztu Piterka minął wczoraj miesiac następna balanga to komunia coś czuje ze w weekend bedzie cichutko na wątku

It is what it is

Stary 2008-09-18, 22:58   #4137
wersta
Zakorzenienie

zocha nasikała w wózek
Marticia może dlatego, że ja nie kupuję łączonych kolorów, tylko jednobarwne i dlatego nie miałam takiego przypadku?
(8 stówek).

ja mam w sobotę gina tego z damiana(miałam z nim sen erotyczny ostatnio ). no a potem jedziemy do rodziców, to pewnie nie zajrzę.
Stary 2008-09-18, 22:59   #4138
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
Malgosiu ja mam z Chicco ale bez kamerki. Jest bardzo czujna i nawet slychac odglosy zza okna. Uzywamy jej jak wychodzimy z pokoju, a uwazam, ze pomysl z osobnym pokojem dla malej moze byc trafiony skoro tak czujnie spi, mamy ten sam problem i czesto na paluszkach chodzimy.

Wersta az Ci normlanie zrobie zdjecie tej bluzki, a tylko ja przeplukalam recznie w zimnej wodzie. A drogi jest takie zbaieg? normlanie efekty niesamowite

Leonko stopka Lilianki boska!!! a jaka farbka o zrobilas?

Anisia no to se popodrozujesz. Ja chce sie wybrac promem na wycieczke tygodiowa z Bari..ale jak odstawie juz malego od cyca to sie go zostawi rodzcom a my wsio

A tak w ogole to Mario powiedzial pierwszy raz "agu" i normalnie mysllam ze odplyne ze szczescia..nie wiedzialam, ze to takie emocjonujace
Marti, narazie to podrozuje palcem po mapie ale za to pieronem zwiedzam takie kraje gdzie to ja juz nie byłam ;D

Gratulacje dla Mario z okazji "aguu" moj to tak nawija, ze nie daje rady go nagrywac bo musze do niego gadac, a on wrecz krzyczy jak mowi do tego slodkie minki, usmiechy i to zawadiackie spojrzenie

It is what it is

Stary 2008-09-18, 23:02   #4139
maladT
Zakorzenienie

laski a nie ma u Was Cinem city?? podobno tam sa specjalne seanse dla rodziców z małymi dziecmi... sale podgrzewane z przwijakami i delikatnym swiatłem... takie oto bajery

http://czasdzieci.pl/warszawa/wydarzenia/id,824855.html

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-18, 23:04   #4140
wersta
Zakorzenienie

alez są Malad tylko trzeba mieć stalowe nerwy, żeby słuchać stada obcych bachorów
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości