|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Sabbath, komcio cudny...wyszłam prawie na profesjonalną pudernicę
Ale to chyba kwestia tej skomplikowanej techniki, którą stosuję...nabrać na palce i maźnąć wyszedł kolejny słitaśny
|
#3452 |
|
Zakorzenienie
|
Moge sie wam pokazac w moim stroju footballowym.
Taki smiech przez lzy, szorty rozmiar L. Do cyckow podciagne. A korki ktore kupilam 3 lata temu okazuja sie teraz przydatne... Sam seks na murawie ;/ |
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bossssssssssskie nogi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3454 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No, no - zagrasz ze mną? ![]() PS. I wcale nie lol jak ch... ![]() --- Madzik, życzę powodzenia na wspomnianej rozmowie i później, już w pracy ![]() U mnie nadal nie grzeją
|
|
|
|
|
#3455 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Gryx... ten awatar to przesada
![]() ![]()
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
lea - chudzinko, ostanio podziwialam Twoje nogi na fotach wiec wiessz
![]() Gryxiu - co masz w avie? laleczka chucki? ![]() MAdziczko - dziekuje W tym stroju najbardziej podobaja mi sie ...skarpety.S. mi ochraniacze ma przyniesc, smieje sie ze mnie. Do tylka z tym. BTW - nie umiem grac. instrukcje 'kick the ball and hope for the best' |
|
|
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
Hecate - to właśnie połączenie czarnych, wełnianych pończoch i twoich nóg daje taki pioruński efekt
Uwielbiam czarne, wełniane pończochy ![]() Dobranoc wszystkim
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3459 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Ale jej burza lokow mi sie powaznie podoba!! ) |
|
|
|
|
#3461 |
|
Czekam na Ragnarok
|
No ponoć miała tylko nosa i do tego się przyznaje
![]() ![]() ![]() He... he... he... |
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris - a Ty masz Koralgola - jaaaa jak mnie ten 'misiek' wpienial zawsze
![]() Ale do Minge taki podobny nieco
|
|
|
|
#3463 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jak pracuje to zazwyczaj jest otwarty słownik, word i wizaż oczywiście
Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2008-09-19 o 01:10 |
||
|
|
|
#3464 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Też bajki nie lubię i nie lubiłam, ale podoba mi się to zdjęcie i ta postać w sensie wyglądu.
|
|
|
|
#3465 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hecate, instrukcje boskie! A z graniem uważaj. Masz świetne nogi i szkoda byłoby je zmarnować. Granie w nogę mocno zmienia wygląd nóg, rozbija mięśnie. Duże przeciążenia, zrywy, hamowania, praca mięśni nieregularna, nierówna - to rozbija muskulaturę, robi "węzły". Wiem coś o tym, bo sama trenowałam takie właśnie "rozbijające" sporty. ![]() Cytat:
A ja nigdy nie wiem, czy to ona, czy może zestresowany kłąb miedzianego drutu.
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hah ![]() dziekuje ![]() Ale tak mi sie nie chce jechac tam jutro... Dziewucha jedna z roboty mnie tak podkrewila, S. dolozyl swoje zarty to sie mu dostalo. I byl juz mily. Troche sie jutra boje bo dzis mnie tak ta wspomniana doprowadzila do bialej, ze wpadlam do niej i pytam czy ma mi cos do zarzucenia. Czy uwaza, ze nie wykonuje swojej roboty. No but... czyli moje ulubione. Zakonczylam moj wywod 'jak masz mi cos do zarzucenia pogadaj z moim lub twoim szefem' A potem opowiedzialam to S. i on sie do niej wybral. I mowi 'ona nie bedzie z toba juz pewnie rozmawiac' - a ja 'uaaa i tak nie rozmawia' Ciekawam czy bedzie dym. |
|
|
|
|
#3467 |
|
Zadomowienie
|
Mi również miło niezmiernie
zamieńmy się figurkami! ![]() ![]()
|
#3468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wyglądasz baardzo ok ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam bodajże 212 ale był dla mnie ciut za jasny, teraz chyba wezmę 217. Paulina, a jaką masz karnację? hecate, bardzo seksi piłkarz z Ciebie Ja też chcę takie nogii
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
byłam wczoraj u lekarza z tym moim "cosiem", lekarz zdziwiony bo ten guzek uznał że wczoraj fajnie by było się schować i prawie nie był widoczny! aż mi głupio było
pobrał próbkę i wyśle na badania dostałam narazie maści i zobaczymy, dziś też jest malutki.... sama juz nie rozumiem tego ![]() pozatym zwolnili mnie wczoraj z pracy do lekarza bo omdlałam, miałam 38,5 gorączki tak zła jestem :/ przeszłoby mi :/ a tak mam zwolnienie :/ |
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zwolnienia, to bardzo dobrze, że je masz- nie ma nic gorszego i bardziej niebezpiecznego od niewyleczonego "błahego" przeziębienia/grypy. Jedna moja koleżanka nabawiła się w ten sposób przewlekłego zapalenia mięśnia sercowego i w wieku 25 lat ma serce niczym siedemdziesięciolatka... Wyleż się w cieple, a w poniedziałek ruszysz do pracy jak nowa
|
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno, będzie dobrze zobaczysz
Kurczę, zaczynam panikować. Mam wrażenie że nic nie umiem, wszystko mi się pomiesza i palnę jakąś kompletną głupotę na tej obronie, albo co najgorsze zatnę się i wszystko mi z głowy wyleci Tymczasem spadam do notatek a później do fryzjera Idę zmienić kolor, który ma być podobny do mojego naturalnego. Na razie nie chcę rozjaśniać i robić balejażu gdyż moje włosy wołają o pomstę do nieba i muszę je przez jakiś czas oszczędzić Zobaczymy co z tego wyjdzie, aż się boję
|
#3473 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Kiedy będą wyniki biopsji? A co do historii ze zmniejszaniem i zwiększaniem się guza - oby znaczyło to, że to coś bakteryjnego, albo jakiś inny "cóś"... Ściskam, ślę buziaki i w końcu zmykam do wyra. Ledwo ostatnio chodzę z braku snu. I z choroby też... Miłego dnia Babeczki i Chłopeczki.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie zastanawiałam się nieraz co ta kobieta mi przypomina- teraz już wiem
![]() Cytat:
Bardzo dobrze, że idziesz do fryzjera- odstresujesz się trochę i oderwiesz od obronowych myśli. |
|
|
|
|
#3475 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie sobie dumam... Może to drobny ropień lub powiększony węzeł chłonny? Biorąc pod uwagę gorączkę... ![]() |
|
|
|
|
#3477 |
|
Piers do przodu
|
gryxiu
Zaczęło się od smoczycy Donatelli a skończyło na kocicy Minge - filipińska choroba zakaźna starzejących się projektantek w natarciu ![]() Swoją drogą zawsze to jakiś ekscentryzm w wizerunku
|
#3478 |
|
BAN stały
|
Witam, jestem zdrowa
Wczoraj kupiłam czarne lakierowane kozaki na cieniutkiej szpilce i kurteczkę, potem się pochwalę Ivanno
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że wszystko pójdzie dobrze ![]() super, cieszę się
|
|
#3480 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

Ale to chyba kwestia tej skomplikowanej techniki, którą stosuję...nabrać na palce i maźnąć

Jakąs godzine temu ktos na mojej ulicy wyrzucił psa z samochodu...

Faktycznie jeszcze głupsza sytuacja. Aż nie potrafię skomentować...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
- filipińska choroba zakaźna starzejących się projektantek w natarciu