|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Dobra, przekonałam się do tych perfum, muszą być boskie
. Nie mogę się doczekać reakcji TŻ-a
|
|
|
|
#752 |
|
Rozeznanie
|
Dorinka, Hania,
![]() że tak was "postraszę" - alkohol sam w sobie nie jest rakotwórczy, fajki tak. A fajki + alkohol powodują że % stają się rakotwórcze. No i wolne rodniki. Na zajęciach naoglądałam się płuc palacza, brr. Dawno się nie odzywałam, pracuję w irl i tylko Was podczytuje. A tż, poczwara jedna, zabrał mnie do Paryża w zeszły weekend
|
|
|
|
#753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do Paryża to ja też chcem
|
|
|
#754 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dalej mam dylemat z tym pierscionkiem
![]() od rana pewnie bedzie pelno dziewczyn na watku to moze mi pomoga
|
|
#755 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
svineczko mi się podoba pierwszy z drugiej tury zdjęć
Powiem Wam że ostatnio widzę coraz więcej plusów w moim związku z TŻ, ma wady fakt ale ostatnio cały czas spędzamy z dwoma "świeżymi" parami i powiem Wam, że widzę różnicę znam TŻ jak własną kieszeń, rozumiemy się bez słów i mogę mu wybaczyć niektóre drobne złośliwości w moją stronę. Choć z drugiej strony zazdroszczę moim znajomym tych początków.
|
|
#757 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
no ale wszystkie mi sie podobaja..........
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
Svinecko mi sie bardzo podoba pierwszy z drugiej list
A musisz je zamowic na odleglosc? Czy mozesz mierzyc na miejscu? Wtedy moglabys wybrac ten co najlepiej wyglada na palcu Edit: Ja tez nie pale. Za to Tz palil odkad go znam Choc kiedy jest ze mna i tak sie ogranicza. Nie pali w mieszkaniu No i jak przebywa ze mna to mniej kopci...wiec chyba mam na Niego dobry wplyw Dorinko mysle o Tobie i jak sie sprawy ulozyly |
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PZs1 To dobrze ze widzisz plusy i ze sie kochacie. Kazdy ma wady, ja Ty nasi Tzci. Wazne ze jezeli nie sa one straszne zeby je zaakceptowac Dokladnie wiem co masz na mysli, widziszs kiedy mojego Tz cos martwi/ nie musi nic mowic/ albo kiedy cos go zlosci.. Wyczuwamy siebie nawzajem. Ja wiem ze moj Tz potrzebuje w tym czasie zeby go przytulic a potem to juz sam opowiada.. Ja z kolei do razu mowie, przytul mnie bo jestem zla na to i na to, albo martwi mnie to i to Ja to wogole przylepa jestem ale tylko do Tzta A jesli chodzi o zaskakiwanie siebie nawzajem to nawet w wieloletnim zwiazku mozna zaskoczyc i byc mile zaskoczonym przez ukochana osoba Jakis gest, drobny podarek, niespodzianka, itp...itd... Takie rzeczy ktore sprawiaja ze czlowiek zakochuje sie na nowo
|
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Dorinko, jak się sprawy mają??
|
|
|
|
#762 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony - nie chciałabym od nowa przechodzić tego poznawania siebie, przyzwyczajania się do siebie i tej niepewności "czy zaakceptujemy nasze różne dziwactwa?". Ten związek jest już sprawdzony, w róznych sytuacjach i każde z tych doświadczeń nas czegoś nauczyło i przyczyniło się do naszej "związkowej dojrzałości". A to wszystko też jest ważne w miłości Też jestem ciekawa jak tam u Dorinki...
|
|
#764 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
chyba wybiore ten:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1221765515 no Dorinka moglaby juz zdac relacje
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się ten podoba
|
|
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja chyba staje się największą marudą na świcie-mam @ kręci mi się strasznie w głowie i nadal jestem tłuściochem ważacym 60kg zaraz będę grac w simsy mam nadziję, że to pomoże
|
#768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć szystkim!
Cytat:
![]() Dorinko, widzimy że tam jesteś, więc pisz!!!! |
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, Od początku wiec.... Odebrałam zdjęcia z sercem w gardle, trochę mi ulżyło bo na tych najgorszych był rzeczywiście ten kolega, szok że ich na kliszy pomyliłam, a jednak.........mój mężulek był na trzech więc bez winy nie jest, ale że tak powiem jego zdjęcia to był mniejszy kaliber ![]() No ale dostać za swoje i tak musiał ........... Więc jak wróciłam po zakupach to pytam jaki ma nastrój , on że słaby i żebym mu szybko oddało obrączkę bo cały dzień czuł się jak bez ręki więc powiedziałam, że nie chcę go dodatkowo dołować, i że niespodzianka awantury nie będzie Rzuciłam mu zdjęcia i powiedziałam, że nie wiedziałam że ma taki słaby gust i że mnie rozczarował, nie chciał nawet patrzeć na zdjęcia, udawał że ma to w doopie, dopierto jak na dłużej schowałam się do łazienki to widziałam że obejrzał.........po czym porwał i wyrzucił............Póżni ej zaczął się tłumaczyć, że widziałaś że to był kolega na tych zdjęciach, ja tylko pozowałem bo mnie wkręcili..........ale już nie chciało mi się drążyć tematu, widziałam że był przybity i mu było wstyd![]() Najlepsze było to, że wracałam później z pracy, bo byłam na zakupach dla malutekiej chrześnicy i w międzyczasie zadzwoniła teściowa i mówi.........."Słyszałam, że jesteś obrażona na M. bo znalazłaś jego zdjęcia", znała temat, wszystko jej wyśpiewał, w szoku byłam, ona jest niezła mówi bardzo dobrze, że zrobiłaś awanturę, zawsze wiedziałam że znajomość z tym kolegą to nic dobrego, i śmiała się trochę żebym jej te zdjęcia przywiozła bo chce zobaczyć , niezła jest........W sumie miło mi się zrobiło, że mnie poparła, kolejny raz a poza tym kwestia, że on jej w ogóle powiedział, że się nie wstydził............Zawsz e wszystko mówi matce, ale myślałam że tym razem się powstrzyma a jednak szczery do bólu ![]() ![]() Suma sumarum okazał skruchę, a ja oczyściłam się dzięki temu, że wywołałam te zdjecia, swoją drogą miałam trochę śmiechu z tej laski Powoli wracamy do normy, tzn. mąż się przymila i chce wejść w moje łaski ![]() Dziękuję Wam za rady, okazały się skuteczne |
|
|
|
#770 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
stwierdzilam ze jest za maly
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uuuuuf, dobrze że już sobie wszystko wyjaśniliście. Problem zażegnany. A jednak się przejął ![]() A teściowa - niezła agentka
|
|
|
|
|
#772 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
widzisz Dorinko? a tak sie nakrecalas - a sprawa wcale nie byla taka straszna na jaka wygladala
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
A chcsz go nosić obok zaręczynowego czy na tym samym palcu? Pamiętaj, że niebawem dojdzie obrączka. Nie przeszkadzaja ci dwa pierścionki obok siebie, na sąsiadujących palcach? Pytam bo mi bardzo, poza tym, ocierają sie o siebie i szybciej się niszczą. |
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Twój TŻ będzie miał nauczkę, żeby nie kłamać, skoro jest w tym taki słaby |
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie będzie męczyc co było na tych fotkach? chyba nie jakaś dwuznaczna sytuacja
![]() Dorinka cieszę się, że się pogodziliście
|
#776 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
nie przeszkadzaja
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko, no to fajnie.
A przed Wami weekend... to się będzie działo najfajniejsze jest godzenie się ![]()
|
|
|
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
a widzisz Dorinko, nie taki diabeł straszny...
Najważniejsze, że sobie to wyjaśniliście i że poczuł skruchę |
|
|
|
#779 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam niezły ubaw ![]() Teściowa jest niezła, zawsze wszystko od niego wyciągnie a na koniec zawsze staje po mojej stronie, jeszcze się ponabijała z niego i mówi, coś Ty to niemożliwe żeby on się z nią bzyknął, miał zawsze lepszy gust hehe ![]() Cytat:
Svinecko co do twoich pierścionków, ja odpowiem które mi się podobają ale nie umiem uznać, czy będą pasowały do towarzystwa zaręczynowego.. Mnie najbardziej podobają się z I rzędu- 1 i 2-gi a z drugiego- 1 i 4 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Też się cieszę |
||||
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny (podczytuję Was czasem wieczorami) wchodzę dziś rano patrzę a tu jakieś fotki Dorinka szaleje Svinecka pierścionek wybiera i sie nie może zdecydować(jak dla mnie najładniejszy ostatni z 2 tury) jedna w simsy gra i że gruba jest opowiada
ehs u Was to nudno nie jest w sumie ja się teraz denerwować nie mogę to ja nie wiem czy Was czytać czy nie hehe![]() Pozdrawiam buziolki dla Was
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

. Nie mogę się doczekać reakcji TŻ-a

, on że słaby i żebym mu szybko oddało obrączkę bo cały dzień czuł się jak bez ręki 
, niezła jest........W sumie miło mi się zrobiło, że mnie poparła, kolejny raz a poza tym kwestia, że on jej w ogóle powiedział, że się nie wstydził............Zawsz e wszystko mówi matce, ale myślałam że tym razem się powstrzyma a jednak szczery do bólu