![]() |
#3031 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Cytat:
![]() Nie mam nastroju na pisanie, też lecę spać bo oczy odmawiają mi posłuszeństwa - mam zapalenie spojówek - tydzień do ślubu a ja wyglądam jak dziwoląg ponadto tak jak większośc Was jestem przeziębiona wrrrrr Lilka masz tez czeko żebyś smutna nei chodziła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3032 |
Zakorzenienie
|
No laseczko dzieki za czeko ale wzielam grsc tabletek i lece spac kurowac sie.... buziaczki dla nocnych markow... I rannych ptaszkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję za czeko Sofferka
![]() dobrej nocki Laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Wtajemniczenie
|
dobranoc Krejzolki
![]()
![]() |
#3035 |
Zakorzenienie
|
A ja siedzę i tnę winietki :P A mieliśmy jeszcze dzisiaj walca przećwiczyć, no i g... z tego wyszło. I jutro nie wiem czy czas się znajdzie, ale mam nadzieję, że tak.
Dobranoc śpioszkom
#3036 |
Wtajemniczenie
|
coś mnie tknęło żeby tu wejść po kąpkaniu
![]() ![]() ![]() jeszcze raz dobrej nocki Misiaki ps Dagecik a Ty już mialaś nynać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziękuję za pomoc, od razu szybciej poszło ![]()
![]() |
#3038 |
Zadomowienie
|
![]()
Dzięki dziewczyny
![]() Starałam się jak mogłam. Opalanie natryskowe polecam na ślub ( i nie tylko oczywiście) dla uczulonych na solarium jak ja ![]()
#3039 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Siedze i becze...dosyc mam wszystkiego
![]() |
#3040 | ||
Zadomowienie
|
ekhhheeeeem widziałam , ja wszystko widziałam
Cytat:
monai od razu mówię nie dam się pożreć ![]() ![]() Cytat:
![]() agunia82, katia0117 biorę gilotynkę i lecę Wam pomóc .... noski do góry, będzie dobrze ![]() A ja dopiero skończyłam przygotowywać dokumenty na ten doktorat i siedzę i się przygotowuję do tej rozmowy brrrrrrrrr |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3041 | |
Zakorzenienie
|
Dzien Doberek..... zgadnijcie co???? Dzis od rana mowie pieknym basem... Wiec moge robic za faceta hehehe
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3042 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() właśnie przywieźli mi drzewo-nic, że Pan spóźnił się godzinę ![]() mam nadzieję że Mąż przyjedzie na weekend bo potrzebuję Helpa! Katia,Agunia główki do góry Misiaki ![]() milego piątku Kasieńko jak tam Słonko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry,
gosiunia22 - wszystkiego najlepszego ![]() Ale żeście się czekoladką umorusały wczoraj ![]() Wiecie co dowiedziałam się wczoraj, że mieliśmy podczas ślubu dostać niespodziankę, która niestety nie dotarła ![]() Pustawo się zrobiło na naszym wątku i do tego ta pogoda. Spać mi się chce - jak dobrze że to już weekend się zaczyna i będzie mozna choć trochę wypocząć - w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Rozeznanie
|
![]()
czołem laseczki piekne
słuchajcie , myśle zeby zrezygnowac z pleneru bo tak zimno bedzie w przyszłą sobote a ja mam tylko delikatny szal i jeszcze zapalenia płuc dostane co Wy na to? - mam głupi pomysł ? mam zacisnąc kły i zrobic ten plener? |
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Zadomowienie
|
Hej wiiniii
![]() my zrezygnowalisy ze zdjęć plenerowych przez to zimno, ale jeżeli plener robicie w dzień ślubu po ceremoni, a będą warunki to myślę, że pare foteczek możecie zrobic. My nie mamy żadnej tego typu i trochę załuję. Jak zrobimy sesję w inny dzień to już nie będzie to samo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kilka zdjec z sesji w dzien slubu na pewno bedzie pamiatka..... Mysmy robili sobie mala sesyjke na dworcu kolejowym ![]() Lilus jakby Twoj B. nie przyjechal to moze my pomozemy z tym drzewem. Moj Skarbek chetnie sie wyzyje a mywe dwie popijemy kawusie ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-19 o 08:20 Powód: bo zapomnialam o zdjeciach na dworcu i propozycja dla Lilusia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3047 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Buzka dla Was ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
buzka dla was kobietki ![]() to raczej zrobie ten plener my mamy plener o 13 .30 a o 15 lecimy do kościoła a jeżeli chodzi o wnetrza to nie mam pomysłu a fotograf milczy zadałam mu to pytanie moze czegos szuka , eh zobacze ale po waszych wypowiedziach chyba zrobie ten plener dziekuje. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3049 |
Wtajemniczenie
|
cześc
![]() dziś nareszcie ostatni dzień konferencji , podczytywałam Was troszkę - bardzo lubię czytać te Wasze wypowiedzi ![]() mój referat poszedł chyba dobrze - bo nawet od dwóch profesorów usłyszałam "good work " i wiecie co - do ślubu już praktycznie wszsytko pozałatwiane a tu jeszcze dwa miesięce i coraz bardziej się niecierpliwimy i czekamy a ja jeszcze te moje sny dziwaczne typu: ślub w dżinsach zamiast sukni i takie tam ![]() sciskam Was wszsytkie serdecznie i mój TŻ jest chory, a ja przez tą konferencję nie mogę się nim zająć, ale dziś wracam więc pewnie zrobię w domku mały szpital i wyzdrowieje mój mężczyzna buziaki
Zadziw świat - pochyli się w pokłonie Zmieniaj los - uskrzydli Cię Zanim czas pokona nas" Edytowane przez katarzinka Czas edycji: 2008-09-19 o 08:23 Powód: bo mi się źle napisało |
![]() ![]() |
![]() |
#3050 |
Zadomowienie
|
Ja tez nie mam pojecia co z sesja. Miala byc w plenerze, ale patrzac za okno nie jest to najlepszy pomysl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj tak sie wlasnie zastanawialam nad sesjami tzw. plenerowymi. I musze Wam powiedziec, ze to wszystko zalezy od Pary i fotografa, bo na prawde mozna fajne zdjecia zrobic niekoniecznie na dworze... ![]() Chociazby w jakiejs klimatycznej knajpce (umawiajac sie wczesniej z wlascicielem), albo w lokalu weselnym. Mysmy sesje w dzien slubu mieli w ogrodku przed lokalem. I to byla wielka atrakcja dla gosci weselnych, ktorzy tez przybyli popatrzec. ![]() A tak w ogole to chyba nie musisz oddawac sukienki juz o 10 rano jak tylko otworza salon... ![]() ![]() Katarzinka super ze konferencja sie udala ![]() A jak tam nasze jutrzejsze pieknoty???? Pewnie w samym srodku wielkich przygotowan. Trzymam ![]() Edytowane przez daget Czas edycji: 2008-09-19 o 09:01 Powód: skleroza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3052 |
Zadomowienie
|
aj! nie przywitalam sie
![]() ![]() ![]() No to fakt jeszcze niedziela i poniedzialek zostaja. Cos sie wymysli... ![]() A sny to chyba kazda z nas miala. Ja mialam czesto, ze ide w brudnych adidasach do slubu bo nie moge znalezc swoich slubnych, albo ze nie ma mnie kto uczesac ani umalowac. glupoty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3053 | ||||
Wtajemniczenie
|
no to gratuluję
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i na koniec życzenia dla ślubujący w ten weekend: ![]() ![]() nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3054 |
Raczkowanie
|
Lulis Daget i Monai dziękuje wam za miłe słowa.
Gosiunia gratuluje i zyczę wszystkiego szczęsliwego. Mam do was pytanko czy to prawda że pierwsza spowiedz przedślubna powinna byc z całego życia??? tak powiedział nam ksiadz. Dziwne to dla mnie, nie po to spowiadam sie w miare regularnie by teraz spowiadac sie ze wszytskich grzechów w zyciu..? Jak było/jest u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() my Ci pomożemy, wspólnymi siłami zdołamy cuda ![]() ![]() Cytat:
![]() ja właśnie nastawiłam pralkę, zmywarkę i jeszcze przydałby się jakiś robot, żeby nastawić na sprzątanie, odkurzanie, itp, itd ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3057 |
Rozeznanie
|
![]()
słuchajcie
znam 4 ksiezy jeden bedzie udziełał nam ślubu ma dziewczyne i wszyty esperal a inni to juz nie bede pisała co robia jeszczepanna mysle ze jak wyspowiadasz sie z tego co uwazasz ze powinnas to bedzie dobrze |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3058 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tu chodzi o to, że czasami zapominamy o pewnych grzechach w momencie spowiedzi, ciezko nam się do czegoś przyznać - i dlatego przed tą spowiedzią trzeba wszystko sobie przymyśleć, pomyslec czy niczego w poprzednich spowiedziach się nie zataiło. Jeżeli nie to spowiedasz się na bieżąco. Cytat:
Cytat:
![]() Też słyszałam, że 27 ma być cieplej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
27 wrzesnia max 14 stopni ma byc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3060 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, chwilka oddechu i potem dalej rzucam się w wir przygotowań...
Za życzonka i kciukasy przeogromnie dziękuję ![]() Pogoda się nie zapowiada za ciekawie... ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.