|
|
#2071 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Gizelciu aj mam nadzieje że nie będzie źle i wszystko się ułoży
![]() Misiu mniam uwielbiam :P daj troche a ja dopiero na drugim roku teraz wiec jeszcze 4 latka przedemna .. może jakoś przeżyje hehe
"Aniu, ja wierze że jeśli ktoś teraz długo jest sam, to przyjdzie taki czas że w końcu pozna osobę wartą naszego uczucia i te szczęście przyjdzie do nas ze zdwojoną siłą" - Hmm no to teraz trzeba czekać .. tylko jak długo ??
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu Dragonko dziekuje
Misiu chlebek czosnkowy Mi by sie przydało troszke czosnku zebu choróbsko wygonic Ale ja znowu mam ochote na budyń malinowy ![]() Agaciu, jescze nic sie nie martw, moze faktycznie test si pomylił ? Agatko a mialas brac te zastrzyki anty , brałas je czy nie? |
|
|
|
#2073 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu 4lata szybko zleca
![]() kasiasiar ale mi smaka robisz tym budyniem malinowym,chyba jutro sobie kupie ![]() chyba pojde sobie podrzemac
|
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu milej drzemki
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane ja juz dawno w domku ale wlaczylam wizaz i mi sie usnelo i tak sobie kompek dzialal a ja spalam
Bylam z siostra na zakupach i zakupilam sobie kolejna pare dzinsow ![]() Agatko nie martw sie kochana na zapas,poczekaj troszke zrob drugi test albo idz na bete i sie wszystko okaze,jak bedzie fasolka to napewnoo dacie sobie rade,oj ile ja bym oddala zeby u mnie pokazaly sie wkoncu te dwie kreseczki,nie rozpaczaj kochana dziecko to najwiekszy skarb zreszta to juz wiesz bo masz Oliwke a jak jest jedno to i drugie sie wychowa-dacie rade i glowa do gory sloneczko Dziewczyny u mnie nawet w rodzinie jest taki przypadek ze kuzynka jedna corke urodzila na poczatku stycznia a druga w wigilie,dziewczyny wygladaja jak blizniaczki,tak sa do siebie podobne Misiu chleb czosnkowy?????mniammmmmmm mmm ale mi smaka narobilas Kasiasiaarku milego malowanka,nie ma to jak samemu malowac a pozniej podziwiac ze tak pieknie sie pomalowalo,mi wlasnie chodzi po glowie znowu przemalowanie przedpokoju,tylko tz bedzie musial mi usunac wszystkie szafki i porozkrecac kontakty Nikitko gratulacje dla mamusi i dla ciebie ciociu a swoja droga to bardzo duze dzieciatko Marcelko pokaz nam swoje nowe zdobycze Madziu milo ze Mezus juz sie odzywa,moj tz tez nie umie sie ze mna klocic i zaraz naburmuszony chodzi az mu nie przejdzie Misiu milej drzemeczki kochana i oby Ci w sklepie szybko zlecialo Aniu szkola szybko minie i nawet sie nie obejrzysz a znowu bedzie koniec a powiem Wam ze czasami mi sie teskni za szkola i posiedziala bym troszke na lekcjach heheh ale to juz odlegle czasy Ola ale masz szefa no no i jeszcze pretensje ze kogos do niego wpuscilas-porazka,sam do siebie powinien miec pretensje ze dal sie zlapac na piciu w pracy a nie do Ciebie Ciekawe jak Pomidorcia i remoncik A ja jutro znowu na rano mam do pracy wiec zaraz smigam do lozka a wieczorkiem nareszcie bede miala znowu tz w domku.....o rany nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!t yle czasu juz go nie widzialam ze doczekac sie nie moge
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko spoznione zyczenia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu
Madziu dobrze, ze maz sie juz prawie odbrazil moj tez przewaznie malo co sie odzywa, nasze "klotnie" to czasami monologGizelciu ja tez wszedzie czytalam, ze testy moga sie pomylic tylko w jedna strone- czyli, ze moga nie wykryc ciazy, a ze jak wychodzi plus to zawsze jest plus ale moja kolezanka, ktora 7 miesiecy sie stara zrobila 3 testy bobo cos tam przez 3 dni pod rzad i wyszly pozytywne (Widzialam je) ale za to beta wyszla jej nieciazowa i zaraz po tym dostala okres i zadzwonila do producenta testow, przeprosili ja i powiedzieli, ze skontaktuja sie z laboratorium i wyjasnia sprawe, bo moze testy sa zbyt czule nic sie Kochana nie martw, dacie rade- wszystkie w to wierzymy![]() Kachulko nie dziwie sie, ze sie nie mozesz doczekac TZa a nie ciagle dom na glowie, problemy nie tylko moje ale i meza, jego humorki itd ale z drugiej strony jak sobie pomysle, ze moglabym meza stracic to za zadne skarby swiata bym sie nie zamienila na inne zycie hihi
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar gratulacje domku
no i ta garderoba sama sobie teraz mysle, ze by mi sie przydala nawet taka niewielka- kilka metrow kw. hihiOlu ja bylam raz na imprezie integracyjnej ale nic nadzwyczajnego na niej nie bylo choc musze powiedziec, ze bylo fajnie i tez mielismy cala sale wynajetabyl oczywiscie obiad, pozniej alkohol, muzyka i tance ![]() aha a jeszcze firma zamowila takiego pana, ktory jest testerem alkoholu czy jak to sie tam nazywa i kazdy z uczestnikow tej imprezy mial przed soba postawione 5 kieliszeczkow roznej whisky Johnny Walker i facet kazal np napic sie nr 1 i opowiadal cos tam o smaku tego, pozniej inne numery i kazdy z nr 1-4 byl nie dobry w smaku, dopiero jak sie napilismy nr 5 to bylo polaczenie wszystkiego i to dopiero bylo smaczne- pokazywal nam wlasnie jak sa skladniki dobierane, by powstalo dobre whisky. ogolnie opowiadal rozne ciekawostki o swojej pracy (np dzien przed testowaniem nie wolno testerom uprawiac seksu itp ) i o produkcji whisky. podobalo sie to szczegolnie facetom![]() niestety ja tez przeszukalam net i nic nie znalazlam na temat pomyslow na impreze integracyjna (no chyba, ze cos w plenerze- jakies zabawy zespolowe itp) Kiniu ja to sie juz nie moge doczekac dwoch kreseczek u Ciebie bedzie dobrze, choc wiem, ze macie obawyPomidorko jeszcze troszke, wiem, ze remonty pochlaniaja bardzo duzo czasu i no ciezkiej pracy, ale oplaci sie i juz niedlugo zamieszkacie w swiezym i czysciutkim mieszkanku
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu witaj, napisz nam co u Was słychac
|
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Gusiu nie dawaj sie chorobie
oby tableteczki pomogly mam nadzieje,ze tej nocy juz troche wiecej pospiszMarcelko lepiej pozno niz wcale- pisze o tych spodniczkach i macie racje spodniczki sa kobiece, wiec powinnysmy choc czasami je zakladac tez musze pomyslec o jakichs kozaczkach, juz nawet jedne widzialam jak bylam ostatnio w Londku ale 85 funtow troche duzo jak dla mnie![]() Misiu przyjemnego drzemania Dragonko to farelka a nie ferelek a 4 latka jakos zleca a kiedys beda mile wspomnienia z czasow studenckichAnieze i jak tam planujesz zakup storczyka?? ![]() ja dzisiaj zaszalalam, przemeblowalam sama nasz salon a pozniej jeszcze zaciagnelam meza do sklepu i kupilam 3 kwiatki i teraz juz 4 stoja w livingu od raaazu lepiej i przyjemniej ![]() ja to sie w domu nie nudze i nie potrafie tak jak inni siedziec bezczynnie w miejscu i tylko narzekac, ze mi nudno itp siedza i narzekaja a jak mowie, ze przeciez w domu zawsze jest cos do zrobienia to mi odpowiadaja, ze niby tak ale im sie nie chce ![]() ja to w domu szaleje i ciagle cos zmieniam, ulepszam a jak konczy sie praca w domu to zostaje mi zawsze ogrod z tylu i z przodu mniejszy i jak koncze to znowu cos w domu trzeba zrobic i tak w kolko
|
#2080 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Agatko to bys miala niespodzianke z blizniakami
Misia to widze, ze mamy podobnie z grubymi rajstopami hihihi jak tam mijaja zajecia jezykowe?? ![]() Dragonko, w lato tez chodzilam w spodnicach, ale ja to nosze takie rowno z kolanami lub lekko za ![]() Kachulko to juz niecale 24 godz dziela Cie od przyjazdu TŻ ![]() Olu przyjemnego urlopowania sie ![]() Gusiu udanej imprezki w gronie maluszkow ![]() Asiu w koncu do nas zajrzalas To jeszcze kilka kwiatuszkow i bedzieciecie miec maly ogrod botaniczny w salonie ![]() Kasiasiar zdrowka ![]() Madziu Ty jestes zgrabniejsza ode mnie, wiec spokojnie mozesz w spodniczkach chodzic wiec dla mnie wskazane sa bRDZIJE spodnice, bo przez nie tego nie widac, a pupcie to jeszcze ladniej potrafia podkreslic Siedze zakatarzona ehhhh coz za los... Czekam az mi przejdzie
|||||||||||||||||||||
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Kasiu
u mnie zawsze jakos nie za ciekawie jak zwykle jakies problemy m.in. to ze maz juz 2 tydzien siedzi w domu a razem z nim reszta- 15 pracownikow firmy, bo nie ma teraz pracy i nie wiadomo ile to wszystko potrwa. po prostu w Anglii jak i w Irlandii nadchodzi recesja i jest coraz mniej pracy i tak samo kolej brytyjska nie ma pieniedzy na wymiane instalacji, ktora jest potrzebna i mnostwo osob siedzi w domu bez pracy nie wiem jak to bedzie dalej wygladac, ale od kilku ostatnich miesiecy jest nie najlepiej i wielu moich znajomych stracilo prace, mojej siostry ciotecznej chlopak tez jest kilka lat w Irlandii, zarabial dobre pieniadze na budowie i zostal bez pracy![]() a jeszcze w Polsce jutro pogrzeb meza wujka, miesiac temu rodzina dowiedziala sie, ze jest chory na raka i to bardzo ciezko chory, przerzuty byly wszedzie wczoraj umarl niestety![]() a z mojej strony to ukochana ciocia, ktora miala klucze od naszego mieszkania wynajela je bez naszej wiedzy i zgody jakiemus klientowi- za 700zl cale mieszkanie 2 pokojowe i to rachunki juz wliczone w cene. chyba ja porąbalo. bardzo mnie zdenerwowala i jestem z nia poklocona, poprosilam o usuniecie tego pana z naszego domu i o oddanie kluczy mojej tesciowej ![]() w dodatku ja przeciez mialam byc w Polsce od 2-6 wrzesnia i niezle bym sie zdziwila jakbym otworzyla drzwi do mieszkania a tam jakis obcy gostek ![]() to chyba bylo to moje przeczucie, zeby nie leciec, ze cos jest nie tak ![]() takze u mnie to narazie tyle ![]() postaram sie zagladac jak najczesciej, czytam na biezaco ale odpisuje jak dopadne sie na chwile do komputera ![]() buziaczki dla wszystkich i milej nocy
|
#2082 |
|
Wtajemniczenie
|
mezatko jestem poprostu w szoku jezeli chodzi o zachowanie cioci
![]() oby szybko usunela pana z mieszkania a nie chcecie w ogole wynajmowac mieszkania? Marcelinko jutro ide drugio raz do szkoly (szkoda ze musze za nia jutro zaplacic )a grubszych ud to ja u ciebie nie zauwazylamw sklepie bylo wyjatlowo czysto
|
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
No widze sobie popisalyscie wieczorkiem
![]() Ja zazwyczaj spac chodze zaraz po malym czyli kolo 21 ![]() Gusiu, a twoja mala teraz zaczela tak sie w nocy budzic, czy tak juz bylo?? Bo Edzio w koncu sobie unormowal nocne spanie i bardzo mi to odpowiada. Budzi sie 2 razy w nocy i czasem nad ranem, ta wiec wstajemy wczesnie bo kolo 6.30 ostatnio, ae jak dla mnie to i tak sielanka ![]() Za to rzez ostatnio tydzien wykumalam jego potrzeby na sen w ciagu dnia. Maly jest aktywny ok. godzinki i marudzi, co znaczy, ze chce do lozeczka i tak w kolko caly dzien. Spi, pobawi sie i znowu spi. Czasem ma dluzsza drzemke po poludniu, wtedy mam czas z wami poplotkowac ![]() Asiu, ta ciotke to chyba bym udusila Jak tak mozna???Agatko, tak jak dziewczyny pisza, mala roznica wieku miedzy rodzenstwem jest bardzo fajna. Sami bysmy tak z mezem chcieli, ale jak chyba znowu tchorze i poki co mam mieszane uczucia ![]() Tak wiec nic strasznego, odchowasz dwojke wspanialych dzieci i bedziesz miala spokoj...ponadto bedziesz mloda piekna mama i jak maluchy stana sie samodzielne bedziesz nadal mogla korzystac z zycia! |
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny, dziekuje wam wszystkim za życzenia i gratulacje
Rozmawiałam wczoraj ze szwagierką , mały ma na imie Kamil jest duży i ciężki ale przynajmniej nie ma stracha że za malutki jest i zrobi mu się coś![]() mamusia czuje sie dobrze. Ja wybieram sie do niej 29.09. zobaczymy czy ten plan mi wypali. Kupilismy fotelik z wibracjami dla małego i jeszcze cos dokupimy. Mnie tez cos powoli bierze, narazie sam katar mam ale cos kiepsko to widze M wczoraj wyjechał do Włoch na 8 dni. Młody wyjezdza w środe na 3 dni na wycieczke jejciu jak ja bede tesknic . Dzisiaj ide z młodym do lekarza bo nie podoba mi sie fakt iż od pewnego czasu wraca ze szkoły i boli go brzuch i ma rozwolnienie![]() Ja tez przed @ jestem i taka zła chodze że hej, wszystko mnie drażni i wkurza. Miłego dnia dziewczyny |
|
|
|
#2085 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Ja dziś pewnie już nie zaglądnę bo zaraz zabieram się za robotę. Także miłego dzionka zyczę. Madziu u nas też wszystko było super unormowane. Nikola wstawała 2 razy w nocy a czasami nawet tylko raz (ale nieczęsto) i też nie spałysmy od 6.00-6.30, potem cały dzień szedł rytmem podobnym do twego, czyli grzemka (pół godzinki), cycuś, zabawa i znowu drezmka. Ale potem cos się stało i mała zaczęła częściej w nocy wstawać. Było tak, ze budziła się 3-4-5 i nie chciała już spać. Wtedy się wycwaniłam i jak wstawała to brałam ją do swego łóżka dawałam cyca i jakoś jeszce pospałysmy. Ale na każde jej zakwilenie wkładałam jej cycusia do buzi i spała. W nocy po karmieniu i odłożeniu do łóżeczka też sie budziła. i Musiałam albo polulać na rekach albo dac cycuszka. Kurcze mam nadzieje, ze nie zapesze ale dzis było już lepiej. Wstała dwa razy na jedzonko i potem przed 6 już sie obudziła. Więc może to było tylko przejściowe Zobaczymy. Ważne, że dziś jestem w miare wyspana![]() Asiu nie wiem co bym ciotce na Twoim miejscu zrobiła Wredna baba. A pracą się nie przejmujcie. Na pewno zaraz będzie![]() Nie skończe pisać bo Nikola wstała. Papa
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki. ja dzisiaj na 9 do pracy wic sobie pospalam dłuzej
Asiu to niezaciekawie z ta praca w Anglii, ale teraz wszędzie tak jest, niestety A ciocia moze chciala Wam pomoc, bo mieszkanie puste, pacic za nie trzeba, a tak to chociaż by zarabiało na siebie ![]() Misiu miłego dnia w szkole ![]() Gusiu dzieci maja czasami takie etapy np nie chca jeść, mimo, ze wczesniej ślicznie jadly, lub np nie chca spać. Na pewno niedlugo wszystko wroci do normy ![]() Nikitko to jak pojedziesz odwiedzic kamilka to koniecznie porób zdjęcia Ciekawe co to moze byc , że synek tak choruje po szkole? Moze to stres? Albo moze zjada cos w sklepiku szkolnym, albo na stołowce?
|
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu pewnie że porobie fotki Kamilkowi wezme młodego aparat bo nasz to do Włoch pojechał. Co do młodego to sama nie wiem, sklepik odpada bo kasy nie daje mu wiec nie ma za co kupowac, a obiady w szkole sama nie wiem. To trwa juz pare dni i niepokoi mnie troche, nawet myslałam żeby mu dac Antilan ale poczekam co pani doktor dzis powie w środe o 5.55 rano wyjezdza i musi byc zdrowy![]() Asiu nie wesoło z tą pracą , ale co zrobisz trzeba czasem przeczekac kryzys, ale co zrobić jak jeść coś trzeba a nie ma pracy ![]() Misia narobiłas mi smaka na ten chlebek z czosnkiem i czyba dzis w piekarniku sobie zrobie
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry kobietki
Zmykam sie poedukowac troszke ![]() zycze wam wszystkim milego dnia |
|
|
|
#2089 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Misia milego edukowania sie ![]() Asiu a nie chcecie wrocic do Polski?? Kasiasiar Milego dzionka ![]() Nikitko zdrowka dla Michala ![]() Gusiu zeby sie to wstawianie odwidzialo Nikolce, bo mamusie wymeczy... Madziu to ja widze, ze masz towarzysza do ploteczek ![]() Milego dziewczynki
|||||||||||||||||||||
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny wpadlam sobie do was w wolnej chwili
![]() u nas jakos leci powolutku, Alicja raczkuej na calego buszuje miedzy doniczkami z kwiatkami albo gazetkami generalnie psoci ile wlezie i pierwsze slowa to ta-ta ![]() mieszkano odbierami niedlugo wiec caly czas zajmuja nam wybory plytek i innych, jakis zarys mamy ciekawe jak to wyjdzie wszystko ![]() widze ze zrobilo sie ciazowo... ja rowniez czekam na okres ktory spoznia sie juz tydzien, mala szansa jest ze moge byc znow w ciazy ale jak narazie boje sie zrobic test poczekam jeszcze na okres licze ze to zachwianie hormonalne echh pozdrawiam was
|
#2091 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ray ja z Tomkiem tez wykluczalismy mozliwosc ciazy bo Tomek twierdzil ze to niemozliwe i byl pewny a tu masz Ci los..jak nic II krechy.. Ide dziewczynki kupic cos mezowi na obiadek i moze wpadne do apteki bo test ciazowy..jakos nie czuje sie zebym byla w ciazy ale zobaczymy..z Oliwia to bylo calkiem cos innego..wpadne pozniej kochane |
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
gizelcia no niby tak z tym ze ja sie zabezpieczam wiec dlatego szanse nikle.. ale jakies tam sa... ty czytalam stosunek przerywane echh.. dla mnie to bardzo ryzykowna metoda
no ale niektorzy maja dzieci rok po roku i daja rade na poczatku ciezko ale potem odchowane latwiej
|
#2093 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Agatko idz do apteki, kup test i trzymam kciuki, oby tamtego byl zly
![]() Kinia dzis tez zapracowana jestes?? Ray to mala jeszcze niedlugo bedzie smigala na swoich nozkach
|||||||||||||||||||||
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
moje prawo jazdy dzis przyszlo
no alicja jest zdolnym dzieckiem tylko psotnikiem takim wszystko psuje hihihi.. nawet gy\ryzak popsula nie wiem jakim cudem
|
#2095 |
|
Zadomowienie
|
Jesli o smiganiu mowa to moja Oliwia juz probuje samodzielnie chodzic ale jeszcze sie waha
Podpiera sie wszystkiego co tylko sie da..sciaga wszystko z polek,obrus sciaga a wczoraj przewrocila stojaca lampe przy lozku..w lozeczku stoi bez trzymanki i jest taaaaaka slodka w tym co robi
|
|
|
|
#2096 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Agatko widzisz, jaka pocieche masz
Azzzz milo pewnie patrzec, jak wlasne dziecko robi takie postepy, tak samo jak i u Ray, z Alicja ![]() Oliwia niedlugo bedzie miala roczek Jak ten czas szybko plynie Ray gratulacje z odbioru prawka Teraz niech TŻ zostawia autko do Twojej dyspozycji i bedziesz smigac po stolicy
|||||||||||||||||||||
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie ze prawko odbieram bo bym miala duzy problem, odbieramy mieszkanie gdzie dojazd z domu autem zabiera 40 min wiec autobusami nie wiem ze 2 h bym sie tlukla a ktos tam musi byc ciagle jak beda klasc plytki itp... troche sie boje jezdzic ale jak mus to mus...
jutro mam jechac sama z mezem zobaczyc kuchnie wiec bez malej nie ebde sie tak stresowac ![]() Pociecha dzieciaczki sa oj sa.... jak byla malutka to tak nie bardzo sie mialo kontakt z dzieckiem teraz jest super bo sama sie zabawi, wstaje to usmiech od ucha do ucha, gaworzy po swoijemu i rozumie niektore rzeczy np jak sie czlapie do kwiata to robi to tak szybko bym nie zauwazyla jak tylko krzykne Alicja!! to ona juz wie ze nie moze i szybko sie odkreca tylko sie odwroce znow do kwiata a jak podejde ja zabrac to ona szybciej ile wlezie zeby zdarzyla hehehe
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Ray, fajnie, ze juz prawko odbierasz
![]() A tutaj kochane ciotunie moj maly szkrab w swojej ulubionej hustawce , no w i misiu
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
mijaela on nie jest za malutki na taka hustawke??? nie to zebym miala cos przeciwko ale taka pozycja zle wplywa na jego kregoslup troszkie za maly jest jak na 3 mc niemowle
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta to taka pozycja jak siedzi w foteliku samochodowym, a foteliki sa od urodzenia przeciez. Wczoraj wlasnie rozmawialam o tym z mezem i pouczalam go, zeby nie sadzal przypadkiem malego soboe na kolanach itp. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.

a ja dopiero na drugim roku teraz wiec jeszcze 4 latka przedemna ..

i zadzwonila do producenta testow, przeprosili ja i powiedzieli, ze skontaktuja sie z laboratorium i wyjasnia sprawe, bo moze testy sa zbyt czule
i Kubus 

To jeszcze kilka kwiatuszkow i bedzieciecie miec maly ogrod botaniczny w salonie 

wczoraj umarl niestety