|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
moge troche tej pomaranczy?
![]() Maua, fajnie ze po angielsku xD iii... ten, jutro jade po soczewki..znaczy zbadac zmierzyc itp
#3182 |
Zakorzenienie
|
maue... dziękuję
![]() vill nie krępuj się i bierz ;p
#3183 |
Zakorzenienie
|
dobranoc baboszki
![]()
#3184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też od kilku dni odkąd ją odszukałam w necie namiętnie słucham w kółko ![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9056573]Kochaniutkie, wpadłam tylko na moment, żeby się pochwalić: ![]() ![]() udało się. przenieśli mnie z zapyziałego Rybnika ![]() [/quote] gratulacje ![]() widze, że was też łapie jakieś choróbsko ![]() ja od kilku dni źle się czuje ale jakoś fukncjonowałam a dzisiaj nie miałam siły wstać na rehabilitacje do szpitala i niestety mama musiała się dowiedzieć, że znowu coś ze mną nie tak (wcześniej jej nie mówiłam, że źle się czuje bo by się denerwowała tylko). no ale rano musiałam zadzwonić do niej i powiedzieć, żeby poszła załatwić, że mnie nie będzie. oczywiście już się załamała ![]() ![]() ![]() pospałam troche dłużej rano i musiałam wstać bo kumpela przyjeżdżała. na szczęście super spędziłyśmy cały dzień i dopiero jak przed chwilą wracałam to znowu źle się poczułam - więc tak jak Wy - herbata i w swetrze do łóżka ![]() pociesze Was jeszcze chorowitki - pewnie u Was już grzeją - u mnie chyba 0 stopni w domu ![]() tata nie chce jeszcze ogrzewania włączyć ale jak usłyszał, że już mnie teraz łapią wirusy to wyczyścił kominek i obiecał, że jutro rozpali ![]() tylko boje się jak to w sopocie będzie ![]() ![]() a tak poza tym - za 5 dni sie wyprowadzam ![]() nie mam nic przygotowane ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3185 |
Zakorzenienie
|
Zetko współczuję Ci, że musisz się tak męczyć z chorobami.
J a w ogole tak rzadko chorowałam, a teraz? nie wiem co się ze mną dzieje... ![]() jak tak dalej pójdzie to zostanę hipochondryczką :/ nie śpie, bo praktycznie nie śpie pół nocy... co godzinę się budziłam..gardło mnie strasznie boli ![]() za godzinkę jednak pojadę do tego lekarza...
#3186 |
Zakorzenienie
|
mnie tez jakas choroba bierze katar glow aitd mam nadzieje ze minie bo dzis jade do tego krk chyba w koncu
![]() maue gratuluje ![]() mycha fajne butki ![]() u mnie wczoraj rozpalil w piecu ale i tak zimno;p
#3187 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ile was wynosi na miesiac mniej wiecej ten interes soczewkowy?
#3188 |
Zakorzenienie
|
Mariolciu: Za pół roku noszenia soczewek płace ok 60zł, plus za płyny które starczą mi na rok płace ok. 50 zł.
Wszystko zamawiam na all bo taniej. dzisiaj do pracy. Widze, ze i tutaj rozpętały się jakieś wirusy. W robocie tż wszyscy chorują, czekam tylko aż coś mnie weźmie. Jeszcze 8 dni i koniec pracy, a wyprowadzka do Trójmiasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3189 |
Zakorzenienie
|
to strasznie tanio myslalam ze to drozej wychodzi. a to trzeba isc do okulisty i powiedziec ze sie chce soczewki tak? a potem tylko kupic?
rozpoczecie mam 1 pazdziernika o 12 a 26 poznam plan;p
#3190 |
Zakorzenienie
|
hihi
![]() ![]() tak w ogóle to dzień dobry ![]() kurcze, myślałam, ze noszenie soczewek jest droższe, a tutaj proszę ![]() ale mam ochotę na spacer... chyba wyciągnę TŻ-ta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
26 to ja mam dopiero szkolenie bhp i przeciwpozarowe... podobno nudy okropne
![]()
#3192 |
Zakorzenienie
|
witam
u mnie nadal samopoczucie fatalne;/ gardło boli, kaszle i katar mam;/ dobrze, że chociaż nie mam temperatury pewnie snowu cały dzień spędzę pod kocykiem i z kubkiem herbaty w ręku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3193 |
Zadomowienie
|
siemandero
![]() mnie jeszcze nic nie lapie, ale to tylko kwestia czasu.. ja mam strasznie slaba odporonosc.. i wlasnie nie choruje w sama zimę np. tylko przewaznie jesienia albo wiosną.. rok temu caly dlugi weekend majowy jakies 8 dni przelezalam w domu z angina właśnie.. brr ale na razie siedze w domu prawie nigdzie nie wylaze wiec nie ma gdzie mnie zlapac.. na wszelki wypadek zjadlam platki z mlekiem i miodem mniami ![]() a mi zostalo juz tylko kilka odcinkow Gossip Girl ![]() kurde musze wreszcie za all zaplacic bo zaraz zacznal sie burzyc i wycofywac..oj! ![]()
![]() |
#3194 |
Zakorzenienie
|
a ja obiecałam zdjęcie maleństw. Proszę bardzo
![]() A tak poza tym to dzień dobry ![]() Miałam iść dzisiaj pozałatwiać sobie kilka rzeczy i na zakupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3195 |
Zakorzenienie
|
kotki są CUDNE!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3196 |
Zakorzenienie
|
jakie maleństwa słodkie
![]()
#3197 |
Zakorzenienie
|
Tesiaczek słodkie te kociaki
![]() jakbym miała wybierać to bym wzięła tego rudego albo tego rudo-biało-czarnego ![]() dzisiaj znowu czekam na paczkę z all ![]() wogóle ostatnio za dużo kasy wydaję, muszę przystopować! |
![]() ![]() |
![]() |
#3198 |
Zadomowienie
|
Tesiaczek
![]() ![]()
![]() |
#3199 |
Zakorzenienie
|
Hula wydawaj póki masz i się nimi ciesz... bo ja już nie pamiętam kiedy miałam pieniądze w dłoni :P
#3200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ostatnio trochę poszalałam na allegro i w sklepach mam nadzieję, że niedługo pojawią się z sklepie potrzebne części do skończenia biżu to 250zł wpadnie wiec wtedy trochę wydam ![]() poza tym musze jeszcze kozaki zimowe kupić i chciałam kaszkiet/czapkę w szaro-biało-czarna krateczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz nie pamietam kiedy moja Queene byla taka malutka ![]() Ja cche takiego malucha ![]() Alez mi zimni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
Zadomowienie
|
zalożyłam konto w ING, ale kurde dlugo musze czekac na aktywacje.. i papiery beda przychodzic do mnie do domu tego co teraz w nim mieszkam a nie do Gdanska.. kurde.. nie wiem, najwyzej mama bedzie mi przysylac
![]()
![]() |
#3203 |
Zakorzenienie
|
a ja sie zbieram powoli do wyjazdu
![]() ![]() kotki sliczne ![]()
![]() |
#3204 | |
Zakorzenienie
|
A ja się odkręciłam, nie chce mi się tego oglądać
![]() [1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;9056573] ![]() ![]() Świetnie, maue! Ekstra ![]() Cytat:
Albo po prostu nie mam instynktu macierzyńskiego. Uwielbiam Cejrowskiego! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dzień chyba tak samo spędze ![]() tylko bede musiała niestety wstać i wieczorkiem pojechać do cioci bo u nich też wszyscy chorzy a załatwiłam jakiegoś kwiata cytrynowego (?), którego podobno jak liść czy coś się włoży trochę do ucha to wyciąga zapalenia itp ![]() ale byłam dzisiaj w aptece i wróciłam z lekarstwami i zaraz sobie zrobie i hop pod kocyk ![]() są śliczne ![]() ![]() ![]() gdybym takie miała to chyba cały czas bym przy nich siedziała ;P dzwoniłam dzisiaj do dziekanatu dowiedzieć się w jakiej jestem grupie. liczyłam bardzo na gr F ale się nie udało i jestem w G ![]() a tam mam zajęcia dwa razy w tygodniu do 20:15 a i w inne dni kończe jakoś o 16:45 ![]() a u Was plany ciekawe? ![]()
![]() |
#3206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo tez przydaloby mi sie dowiedziec w jakiej grupie jestem :P A grupy 30-osobowe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 |
Zakorzenienie
|
Małgosia, ja Twoją decyzje tez
![]() Tesiaczek swietne kotkiii! tez takie kce! XD ville, a ja sie w ogole nie boje porodu.. przezylabym ;x albo ze znieczuleniem ![]() ale i tak jak na razie nie chce meic dzieci ; )) a jak juz to tak blizej 40.. jak J.Lo XDD Zetka, a u mnie nie ma planu : ((
#3208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a np na WPiA są na stronie i plany i grupy. a za to moja kumpela z socjologii nie ma chyba ani planów ani grup jeszcze ![]() a u nas grupy są z tego co policzyłam ok.40 osobowe. dziwne, bo na WE zawsze podobno były 25-30 osobowe a teraz takie liczne. ale wydaje mi się, że to dlatego, że jakby więcej było grup to chyba do 23 byśmy siedzieli na uczelni, żeby każda grupa zdążyła mieć ćwiczenia ![]()
![]() |
#3209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A naprawde chcialabym juz wiedziec cos na ten temat ![]() A te plany to na stronie wydzialu czy instytutu? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Zakorzenienie
|
slyszalyscie o akcji
"studencie zamieszkaj na moscie!" ??? ![]() http://wroclaw.dlastudenta.pl/studia...cie,25560.html zarezerwowalam sobie miesce juz xD
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.