|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Stepper
dzis na silowni ok 15 mnutek steperka
![]() ![]()
#3602 |
Zakorzenienie
|
buuuuuuuuu,ale grubas ze mnie
![]() ![]() ![]() ![]() waga zamiast 58.5 wskazuje 60 ![]() ![]() ![]() na razie nie mam czasu ćwiczyć,a i ostatnio jadam o nietypowych godzinach bo nie mam możliwości na normalne posiłki o normalnych porach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() załamałam się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja dzisiaj machnelam tylko 30 min bo mi sie okres zaczyna i nie mialam siły... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Przyczajenie
|
Ja dziś trzeci dzien na stepperze - wytrzymałam 12 min
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
Ja podobnie jak Quillaja cwiczę co drugi dzień, na więcej nie mam niestety motywacji.
![]() agorana może cwiczysz za szybko, skoro Twoje serce tak wali podczas cwiczeń. O ile pamiętam mnie się to raczej na początku nie zdarzało. ![]() Ciągle myślę co tam u Madziarellki i jak wakacje Dorci szczęsciary. Buziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
Dawno nie ćwiczyłam, nie mogłam się dobudzić rano, ale dzisiaj wstałam wcześniej i zaliczyłam 50min, mam nadzieję że wrócę do regularnych ćwiczeń.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zadomowienie
|
U mnie tak samo, ćwiczyłam codziennie, a teraz nie mogę się zabrać i od paru dni powtarzałam "jutro poćwiczę".
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Przyczajenie
|
to chyba coś ze mną nie tak
![]() Dzisiaj dociągnęłam do 15 min (450 stepków) ...ale przyznam się Wam, że od wielu lat praktycznie wcale się nie ruszam - żadnych sportów, spacerków - ogólnie jakaś zamulona jestem i najchętniej tylko bym spała, do tego bardzo niskie ciśnienie + ogromne ilości papierosów + tłuściutkie jedzonko - może stąd mam takie marne wyniki ![]() ale to nic - powoli powoli i może kiedyś się tu pochwalę godzinką na stepperku, a zresztą tak sobie myślę, że nawet te 10-15 min i tak jest lepsze niż nic i nawet jak nie schudnę to może chociaz przestanę tyć ![]() Pozdruuufka |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Raczkowanie
|
a ja mam pytanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3612 |
Raczkowanie
|
sama sobie odpowiem, bo na pewno i Wam się to przyda :P gdyż na innym forum uzyskałam odpowiedź
![]() Jeżeli to nie będzie 360 minut przy tętnie 95% HRMax, to nie ;] (nie ma możliwości spalenia mięśni) Spalanie mięśni na poziomie amatorskim to raczej bzdura, nie należy się tym przejmować. Uruchomienie białka zawartego w miozynie zajęłoby tyle czasu i wymagało takich przemian metabolicznych, że <lol>. Odpowiednia dieta, odpowiednie przerwy i regeneracja - wtedy żaden mądry i przemyślany trening nie zaszkodzi (chyba, że jesteś chora). |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam pytanie: maszerujecie z pulsometrem? Bo właśnie zastanawiam się nad zakupem.
![]() |
#3614 |
Zadomowienie
|
Zaliczone 50min
![]() Nati02>Ja ćwiczę z pulsometrem (crane H7, jakies 40zł za niego dałam na allegro, poza pulsem oblicza ilość spalonych kalorii w oparciu o mój wzrost i wagę), kiedyś się męczyłam z ciśnieniomierzem bo zależało mi na tym żeby ćwiczyć prawidłowo tzn aerobowo. Pulsometr sie przydaję, czasami sie obijam i musze przyśpieszyć, czasami zwolnić bo mam za wysoki puls itp, ogólnie ułatwia utrzymanie regularnego tempa ćwiczeń. |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio nawet czytam jak ćwiczę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zadomowienie
|
Ja dziś tylko 30 min na stepperku. Aż trudno mi uwierzyc że kiedyś potrafiłam cwiczyc 40 min i dłużej, podczas gdy teraz jestem w stanie się zdobyc tylko na tyle.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() ja dałam sobie spokój na weekend i nie ćwiczyłam wcale ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zadomowienie
|
50min zaliczone, zaplanowałam na ten tydzień poranne ćwiczenia codziennie poza weekendem, może się uda, największy problem mam ze wstawaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Raczkowanie
|
dziewczynki biorę udział w konkursie i potrzebuje głosów internautów, czy któraś z Was pomoże mi i zagłosuje na moj projekt? jeśli tak to linka podam prywatną wiadomością.
pliiiis ![]()
#3621 |
Raczkowanie
|
Kobitki,
a ja mam taki problem - ogólnie jestem bardzo szczupła (48kg przy 170cm wzrostu). Moje nóżki też są bardzo szczupłe, ale... Składają się w zasadzie tylko z kości, skóry i TŁUSZCZU (cellulitu też mi niestety nie brakuje :/)! Zero mięśni! Czy ćwicząc na stepperku zredukuję ten tłuszcz i rozwinę mięśnie? Czy raczej tylko pozbędę się tłuszczyku? Kupiłam sobie stepper już dosyć dawno i nie korzystam z niego, bo boję się, że moje uda i łydki zamiast ładnie wyglądać staną się zupełnie chude. A może się mylę? Może muszę ćwiczyć w jakiś określony sposób? Pomóżcie proszę! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zadomowienie
|
Cześć laseczki
![]() Ja już po urlopie. Madziarella, opaliłam się PRAWIE jak Ty, no ale, prawie, stanowi wielką różnicę ![]() Ćwiczyłam aerobic w wodzie i na lądzie (3 razy tylko hihihi), ale za to duuużo pływałam. Oczywiście wydaje mi się, że przytyłam. Ćwiczyć zacznę po niedzieli. |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
ja tez 30 min
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Ja wogóle nie cwiczę nie mam kiedy,ani czym....nie tyję ale chyba dlatego,ze cały czas jestem w nerwach w zwiazku z sytuacja ![]() Jedyne co robie to A6w i to tez ,12 dzień codziennie,zeby ewentualnie podtrzymac to co juz wypracowałam ![]() Z chęciął wróciłabym do cwiczeń ,ale na razie nie mam jak ![]() Widzę ,ze powracało duzo lasek jest też sporo nowych fajnie,że watek się rozrasta a nie gaśnie ![]() Trzymajcie się laseczki,cwiczcie wytrwale ![]() ![]() ![]() ![]() Dorcia no mam nadzieję ,że tyleczek sobie wygrzalaś hahaha...Ja zamarzam w Polsce,a u mnie na Mazurach jest masakra jak zimno i ciągle pada bleee... ![]() Uciekam papapa |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
witam wszystkie!!!!
Madziarella,mam nadzieję,że wszystko sie dobrze ułoży!! ![]() a ja nie ćwiczę od jakichś dwóch tygodni...i to absolutnie nic...nie mam kiedy,nie mam jak,nie mam gdzie-bo jestem poza domem..i dopiero za jakis tydzień znajde czas,ale trzymam kciuki za Was!!!! ![]() aha i nic nie przytlam,to,że waga wskazywała 60 kg to byla woda zatrzymana w organizmie...ufff pozdrawiam!!
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2008-09-24 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Przyczajenie
|
Witam moje wizazanki. Moje nogi so okropne, szczegolnie moje kolana - 2 bulki
![]() Pozdrowka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zakorzenienie
|
hejka wszystkim!!
jakoś źle się czuję od kiedy nie ćwiczę ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam i czekam na wpisy "starych" i nowych stepperowiczek!! buziaki
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.