|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Burza się zaczyna
chyba wino otworze...... I jest ulewa błotna.
|
|
|
|
#3962 |
|
Wtajemniczenie
|
Ulewa błotna? Uważajcie na siebie!
|
#3963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jak założę zaokrąglone to moja stopa wygląda jak w butach ortopedycznych ale kogoś na stopach mi się podoba![]() Cytat:
![]() a ja nie mam zmywarki w sumie to nawet nie mam jej gdzie postawić poza tym,jak miałabym kupić zmywarkę to wolałabym już nowy komplet mebli do kuchni... eh...![]() archi racz się winkiem i czekaj na TŻ i odezwij się jak już będzie po wszystkim
|
||
|
|
|
#3964 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
wita was starzejący sie koziołek
![]() znacie moze jakies masci przeciwboowe i rozgrzewające .. . chyba mam nadciagniete sciegno... to wynika z telefonicznej konsultacji ze znajoma...za godz ma przyjechac TŻ i jedziemy na zakupy... mam pare spraw do zalatwienia... apteke, biblioteke, ksiegarnie itd. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale nigdy nie mialam bo nie mialam je gdzie zalozyc... a teraz to i tak nie wiem czy bede mogla takie zakladac ![]() mi tez sie podobaja te w panterke ![]() jejku nie daj sie... a najlepiej uciekaj do nas... my sie ukryjemy przed tajfunem Cytat:
Cytat:
ale dla TZ za niskie ![]() Cytat:
![]() a jaka to ulewa blotna ![]()
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast deszczu pada bardzo rozżedzone błoto , nie wygląda to dobrze Mąż już wrucił na szczęście. |
|
|
|
|
#3966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Archi dobrze że jesteś z mężem, a to winko otwórzcie i owszemYovitko ja słyszałam że dobra jest " Maśc końska" jest w wersji rozgrzewającej i chłodzącej co komu potrzeba. a co do butków to i owszem obcas mile widziany ale raczej w wersji Archi ![]() Cytat:
Wybierz swoją wersje taka żeby była Ci wygodna i swobodna ale żeby dodała cie pewności i kobiecości
|
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3968 | |||||
|
AGA :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
po tej Anglii taka wybredna się stałam bo wiem, że tam dostanę wszystko za śmieszne pieniądze a u nas kosmiczne ceny. no i jeszcze nic znaleźć i tak nie moge, wrr Noo ty się śmiejesz a ja tu dramat przeżywam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uważajcie na siebie ![]() Cytat:
to że coś się podoba tżtowi nie oznacza, że zaraz muszę biec do sklepu i to kupować. Albo jak coś mu się nie podoba, że tego nie nosze. ja tam na przekór właśnie nosze to co ja chcę i w czym czuję się dobrze, bo nie jestem od tego żeby spełniać jeszcze wszystkie zachcianki ![]() może to i egosityczne, ale moim zdaniem nie powinno się zatracać siebie i swoich upodobań będąc w związku. Z resztą faceci nie lubią takich uległych kobiet (wycztane w książce od Agniesi i sprawdzone w życiu
|
|
|
#3969 |
|
Wtajemniczenie
|
dzis sie wybieram na zakupy ale nie nastawiam sie że coś kupie bo faktycznie jak Ag4 napisała ciężko coś znalesc, ostatnio jestem w kolekcjach jesiennych nie w temacie więc może chociaż nadrobie zaległości
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3971 | |
|
|
Cytat:
niby pełno tego w sklepach, ale zauważyłam, że dużo rzeczy jest b.niepraktycznych, np. jakieś bardzo ładne bluzki, ale z krótkim rękawem - po co na zimę? do tego trzeba kupić sweter, i to odpowiedni żeby było widać tą bluzkę ale też żeby było ciepło.. ja to nie lubię takich rzeczy wolę takie ciuchy na każdą okazję i do wszystkiego ![]() Może dziś cos upoluję. Jeśli oczywiście tż nie pojedzie gdzieś w trasę, bo jeśli pojedzie do spędzę dzień tutaj lub z ksiązką. biorąc pod uwagę pogodę, stan portfela i samopoczucie, wcale bym nie narzekała
|
|
|
#3972 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Woli seksownie ale z umiarem...takie wydają mu się puste i lalowate ![]() Cytat:
.Gdyby mój TŻ wybierałby mi ubrania to chodziłabym jak jakaś dziewczyna w żałobie bo kierowałby się sobą czyli stonowane kolory - żadnych szaleństw . On nie ma kompletnie pojęcia o modzie.... gdy mu się dziewczyna podoba to zawsze chodzi o figurę i twarz |
|||
|
|
|
#3973 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
ja też
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moja kuchnia ma 2 lata, więc wymianie narazie nie podlega, na szczęście ![]() co innego z sypialnią ![]() Cytat:
Cytat:
mojemy mężowi bardzo spodobał się jeden z prezentów z wieczoru panienskiego (oprócz koszulek oczywiście ) to znaczy: skórzane kajdanki, smycz i pejcz jednak "jeszcze" sobie grzecznie wszystko leży w szafce Cytat:
|
|
|
#3974 | |
|
|
Cytat:
Czasami naprawdę potrafi doradzić aż się dziwię. Np kiedyś chciałam kupić buty na b.wysokim obcasie, ale mi przetłumaczył, że nie będę w nich chodzić i w ogole, wybrał inne, w ogóle mi się nie podobały, ale potrzebowałam buty już, więc je wzięłam i okazały sie moimi ulubionymi butami z którumi nie umiałam się rozstać tak samo ma z urządzaniem wnętrz, umie doradzić. Ale też często mówi, że mam ciuchy babcine albo pyta po mamie to masz? ale nie zwracam na to uwagi bo mówię mu, że się nie zna i gdyby nie ja to wyglądał by beznadziejnie więc niech nie krytykuje swojego guru
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ jeśli chodzi o doradzanie, to doradza tylko to,co jemu się podoba i niekoniecznie ma to coś wspólnego z modą
![]() Ale dzięki niemu zaczęłam nosić bokserki,bo wcześniej nie mogłam się do nich przekonać,a teraz jak otworzę szafę to prawie wszystkie moje bluzki to bokserki a pamiętam,że prawie siłą mnie zmusił do przymierzenia bokserki w Orsay'u to było ze 3 lata temu kupiłam ją wtedy![]() Ale ciężko mu Nam idzie dogadywanie się w sprawie butów ![]() No i tak poza tym on nie rozumie,że to,ze mam w szafie 10 par jeansów nie oznacza,że nie mogę mieć 11stej bo on ma 3 pary i jemu starcza I JA MIAŁABYM CHODZIĆ TYLKO W 3 PARACH JEANSÓW?!![]()
|
|
|
|
#3976 |
|
|
Madzi mój ma tak samo.. teraz jak mierzyłam buty, to on myśli, myśli i za chwilę tak poważnie, ale przecież ty tylko tego lata kupiłaś z 10 par, w sumie to masz całą szafę, po co kolejne. To ja mu tłumaczę, że mam takie na wiosnę, na lato albo na zimę, ale chcę na teraz, na jesień, takich nie mam.
Ale i tak chyba nie zrozumiał
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Słucham jakiś starych przebojów i mnie melancholia ogarneła.
|
|
|
|
#3978 |
|
Wtajemniczenie
|
no to widzę, że wszyscy TŻci są podobni
i teksty a po co Ci tyle torebek/butów/spodni/bluzek... to normalne
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę że ja mam strasznie mało ubrań i butów
![]() Torebki mam 3 z czego używam praktycznie tylko jedną bo nie znoszę przekładania rzeczy z jednej torebki do drugiej....zawsze mam sporo drobiazgów ![]() Tylko 4 pary jeansów z czego 3 pary mają już po 5 lat ![]() Jak czasem przeglądam na modowym zakupy wizażanek to zastanawiam się skąd dziewczyny mają tyle kasy na ciuchy ![]() Cieszę się że mój mąż jest bardzo amitny może w przyszłości jego żona będzie mogła pozwolić sobie na szaleństwa zakupowe
|
|
|
|
#3980 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak trzymać!![]() (Swoją drogą jestem trochę w szoku, bo bycie zołzą naprawdę działa )Cytat:
![]() I też burczy pod nosem, jak kupuję następne buty czy ciucha Zawsze mi się każe najpierw zastanowić, czy aby NA PEWNO nie mam w szafie już takiej rzeczy... No cóż, to tylko faceci, nie ma co liczyć, że nas zrozumieją
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jeszcze gorzej 2 torebki i 3 pary spodni Kiedyś sobie odbijemy Kode
|
|
|
|
|
#3982 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
hahaha, Agniesiu potraktuję to jako komplement ![]() Może to ja powinnam wydać tą książkę? jak powiedziałam tżtowi, co czytam to powiedział, że zapewne autorka mogłaby się uczyć odemnie a nie ja od niej ![]() cholera, muszę wyjść z łóżka i pomóc mamie z zakupami, a tak nie chce mi się wychodzić z domu, okropna pogoda
|
|
|
#3983 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Zresztą ja mam tak, że "przywiązuję się" do rzeczy, więc jak coś polubię to mogłabym w tym chodzić non stop, aż się zniszczy i nie potrzebuję wtedy więcej rzeczy Dziwna jestem (mało kobieca chyba )Cytat:
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja mam dużo par spodni,bo kupuję je w moim AeWoman
po 9zł, 19zł![]() Przyjedźcie do mnei to Was zaprowadzę i też będziecie miały po 10par
|
|
|
|
#3985 | ||
|
|
Cytat:
Mimo że cała szafa pełna, to jak już wejdę w jakieś rzeczy to ciężko mi z nich wyjść torbę tez nosze wielką niektórzy się smieją ze moja torebka waży więcej niż ja ![]() Cytat:
|
|
|
#3986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kilka stówek w miesiącu... Nie wiem czy pracują i tyle zarabiają? Czy takie kieszonkowe mają ![]() Cytat:
.agniesiu ja też rzeczy noszę aż do wynoszenia ..ale trwa to bardzo długo bo nie niszczą mi się mocno ubrania..nie wiem z czego to wynika - nie mam markowych drogich ubrań. madziaczku Ty masz ta zgrabne i długie nogi że w każdym kroju spodni wyglądasz genialnie Ja to czasem nie mogę znaleźć jeansów na siebie bo wydaje mi się że w każdych mam grube uda![]() Ale dużą radość mi sprawia gdy usłyszę komplement że coś mam ładnego a kosztowało mnie bardzo mało bo np. udało mi się upolować na wyprzedaży lub allegro
|
|||
|
|
|
#3987 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo dwie pary dzinsów i jedne białe na lato, spódnicę, butów mam jedną parę na zimę, jedną kurtkę jesienną, dwie zimowe, ale za to torebek mam AŻ 4 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3988 |
|
|
kode no chyba mają bogatych rodziców
bo ciuszki które prezentują zazwyczaj są dość drogie ja to ostatnio taka chytra się zrobiłam, upatrzyłam sobie w H&M kosztulę, taka zwykła, bawełniana w paski czy tam w kratkę, ale kosztowała 80zł. Moim zdaniem to sporo jak za taką koszulinę albo jestem takim chytrusem? heh po tym jak kupowałam w Londynie bluzki za 1 czy 2F ciężko mi wydać teraz prawie 100 zł na taki fatałaszek.
|
|
#3989 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale teraz wracają spodnie z szerokimi nogawkami(moje ulubione)- już nawet jedne upolowałam i się z nimi nie rozstaję![]() Cytat:
Dlatego lubię allegro Tam zawsze można upolować coś fajnego i niedrogiego. ( chociaż ostatnio przeraża mnie praca poczty polskiej...)
|
|
#3990 |
|
|
agniesiu ja ostatnio polubiłam lumpeksy
![]() udało mi się upolowac naprawdę świetne ciuchy, nowe! za śmieszne pieniądze i bluzkę, która widziałam w HM kupiłam za 2,50 jest cudowna i bardzo ją lubię. Na Allegro nie mogę sobie pozwolić z tego względu, że muszę przymierzyć ciuch zanim kupię. Dużo rzeczy jest na mnie za dużych dlatego wolę nie kupować na all.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

chyba wino otworze......
I jest ulewa błotna.

. Nigdy nie miałam
ale kogoś na stopach mi się podoba
w sumie to nawet nie mam jej gdzie postawić

.. . chyba mam nadciagniete sciegno... to wynika z telefonicznej konsultacji ze znajoma...