|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: ...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat...
dobre
![]()
![]() |
#302 |
Zadomowienie
|
poko i jak wykorzystalas moze ktoryc z tych czarow ?
na nie ktore sprawy z tego co przegladalam to troche sa smieszne ale ktoz to wie moze i faktycznie dzialaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Raczkowanie
|
baaniowe te czary :P:P:P ciekawy czy chociaż w minimalnym stopniu działają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Lecznicza Kąpiel ziołowa Stosuje się ją aby przyspieszyć procesy lecznicze i powracanie do zdrowia. Składniki: 2 części Lawendy 2 części Róży 1 część Mięty Pieprzowej 1 część Cynamonu W przypadku przeziębienia, kataru itp. infekcji schorzeń dróg oddechowych możesz dodatkowo dodać 2 części Eukaliptusa. Jeżeli jesteś uczulona na któryś z powyższych składników, możesz zamiennie użyć 4 kubki dobrej jakości kawy na kąpiel. a tego użyłam moja siostra ![]() ![]() ![]() ![]() Czar Płodności Weź jajo (brązowe lub różowe) i narysuj na nim symbol słońca, okrąg z strzałką wskazującą, okrąg podzielony na 4 części, koło na szczycie krzyża, pentagram, i runę płodności (Berkanan - podobną do dużej litery B). Nasyć jajko energią i wyobraź sobie narodziny których oczekujesz. Zakop jajo w ziemi lub wewnątrz doniczki pod zasadzoną rośliną. Wraz z wzrostem rośliny, twój potencjał płodności także będzie wzrastał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
BAN stały
|
Znalazłam też troche o rytuałach....
![]() http://www.czarymary.pl/LBR.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
poko21 opowiadaj historie od tego ten wątek jest jedni interesują się duchami inni demonami a jeszcze inni czarami i klątwami więc dawaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 | |
BAN stały
|
Cytat:
No nie ma sprawy najwyżej jak ktoś nie będzie chciał... to niech ominie mój wpis ![]() Też się interesuje... duchami, duszkami.... podobno od małego już... cale życie mnie babcia wychowywała i nieraz mi opowiada jak to było jak bawiłam sie z kimś kogo nie było w pokoju... albo też przy jedzeniu wystawiałam do tego czegoś łyżeczke z jedzeniem.. teraz już raczej niczego nie widze moze po prostu dzieci mają taką zdolność widzenia czegos czego dorosły nie zobaczy... ![]() ![]() Wieczorem opowiem jak na wsi mojej babci... zrobiono imrezę a zaraz o 24 zaczynało się jakieś wielkie świeto coś jak post.. <niepamietam już jakie> ale zapytam babci... i napisze cos sie tam stało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
W jakimś programie o kolebiecie jasnowidz na Zone club ona mówiła ze dzieci pomiędzy bodajże 6 a 9 rokiem życia wyczuwają takie rzeczy tak jak i psy ja na własnej skórze się przekonałam ze psy widzą to co my nie widzimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
BAN stały
|
Cytat:
No dokładnie, ja ze swoim nieraz na spacer chodziłam do tego "obozu" siedziałam na ławeczce... a pies jak by oszalał... wyrwał mi się i szczekał do jednego pustego miejsca... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
BAN stały
|
Na Zon Club-ie jest program o nawiedzonych domach.... nie wiem kiedy leci.. jak trafie to oglądam... próbują tam dowieść czy rzeczywiście tam straszy czy to tylko wymysł
![]() nie wszystko udowodnili bo wychodziło że to kłamstwa... ale te prawdziwe... to... Brrr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
BAN stały
|
Jak narazie ostatnia historia bo nie mam za duzo czasu...
Mój znajomy kolega ze szkoły kiedyś po pijaku zdemolował ten "obóz" nawali Go Antysemita... miesiąc po tym wszystkim co zrobił, a mniej wiecej... podeptał żydowską flage... okopał nagrobki i ogólnie narobił wiele szkód... oczywiscie nie był sam... miesiąc później zginął w wypadku samochodowym... razem z pozostałymi którzy w tym uczestniczyli... najlepsze jest to... że.. jadąc na imreze... jest u nas duzy zakret... w tym czasie podobno na tym zakrecie zrobiła się jedna wielka mgłaaaaa nic nie było widac Ci co tam zaraz mieszkali jedynie słyszeli jeden wielki huk bo nic nie było widac... skrecili zbyt za szybkooo i wywalili w jedno ogromne drzewo gdzie przypadek na to ze w nie trafią to 1% ... no i zgineli... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
BAN stały
|
A tutaj dla tych którzy lubia kadzidełka....
http://aishia.w.interia.pl/Wicca/kadzidla.html ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poko ja też lubię takie stare grobowce i zawsze jak jestem w lesie to się pcham 'do nich' .. znaczy, no nie wchodzę, ale muszę wszystko obejrzec z każdej strony, zobaczyc, pomyślec jak to kiedyś było i zawsze na coś ciekawego trafiam. A zastanawiałyście się kiedyś nad reinkarnacją ? pytałam księdza i powiedział, że wierzenie w to jest grzechem dla chrześcijan..a ja sama nie wiem czy wierzyc w nią czy nie. edit. Poko przeczytałam te czary ii .. kurczę, fajnie by było jakis wypróbowac, ale boję się, żeby coś na odwrót nie wyszło ![]()
![]() |
![]() |
#316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w LO - plastyczny (na żadnym innym profilu tyle swirow razem nie znajdziecie) studia - arch. wnetrz... o la Boga toż to za 2 tyg ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
BAN stały
|
A tutaj o demonologi i czarach ... spodoba wam sie wrzuciałam na serwer musicie ściągnąć i rozpakowac... polecam... !
![]() Można sie dużoo dowiedziec... Dokładnie to jest Encyklopedia... To jest tak jakby książka podzilona na alfabet w plikach html... ![]() ![]() http://wrzucacz.pl/file/5681221817319 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
BAN stały
|
Cytat:
Z kilka ich było... opisałam wyzej 2... które działają.... Też sie bałam... zawsze może być odwrotny skutek, z czymś poważnym... no ale do odważnych świat należy... bede ćwiczyła na sobie jak cos to bede pisała co i jak.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chciałabym też wypróbowac oobe, ale też się cykorzę coś, a i tak wątpię czy by mi się udało..
![]() |
![]() |
#320 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() OOBE... nie dla mnie to:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Wtajemniczenie
|
nie kręci Cię to ? ^^
ja zawsze się nad tym zastanawiałam i jak dotąd nie doszłam do żadnego wniosku oprócz tego, że to ciekawe =d nie wiem jak to możliwe tak opuścic swe ciało.
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
A ja znalazłam runy
![]() http://www.runy.pl/znaczenie_run1.html
![]() |
![]() |
#325 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Zakorzenienie
|
hahaha odwazna jestes nie ma co
![]() to ja wam tez zaserwuje troche magii ![]() http://free.of.pl/m/mysticearth/magi.../zaklecia.html a czarna też chcecie czy nie?? pytam zanim wrzuce aby mnie nikt na stosie nie spalił
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Widziałam to samo, byłam w tym czasie na południu Polski, to było późne popołudnie, słońce jeszcze świeciło (to było końcem sierpnia co prawda ale wszystko się zgadza). Też myślałam że to satelita ale to nie był satelita, to był ciut większy punkcik, świecący jednostajnie (bo samoloty migają), "leciał" sobie, potem przyspieszył a potem normalnie znikł... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a mi się ten plik Poko nie chce otworzyc, niewiedziec czemu. dziewczyny, a co do rzucania uroków to przypomniało mi się, jak kiedyś bardzo źle zaczęłam się czuc nagle.. normalnie ledwo żyłam, a przyszła babcia i powiedziała, że ktoś musiał rzucic na mnie urok i żebym zastanowiła się dobrze czy ktoś dziś na mnie się 'krzywo' nie popatrzył..i rzeczywiście, mijałam się z pewną dziewczyną z którą od dziecka się kłócę i nienawidzę i zawsze tak się na mnie patrzy.. miała babcia jakąś wodę święconą z Częstochowy czy Krzeszowa (już nie pamiętam ![]()
![]() |
![]() |
#330 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.