...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat... - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-09-19, 08:58   #301
Surimi
Zadomowienie

Dot.: ...magia, paranormalne zjawiska i ezoteryczny świat...

dobre zaraz poczytam,tylko skad to masz??

Zgniję czy nie zgniję..oto jest pytanie

nie pyskuj stary (czyt. mężu)
bo zrobię Ci z d.. surimimimidu

Surimi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-19, 09:00   #302
Dezzire
Zadomowienie

poko i jak wykorzystalas moze ktoryc z tych czarow ?

na nie ktore sprawy z tego co przegladalam to troche sa smieszne ale ktoz to wie moze i faktycznie dzialaja
Dezzire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-19, 09:04   #303
extasy89
Raczkowanie

GG do extasy89

baaniowe te czary :P:P:P ciekawy czy chociaż w minimalnym stopniu działają
extasy89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-19, 09:13   #304
poko21
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Dezzire Pokaż wiadomość
poko i jak wykorzystalas moze ktoryc z tych czarow ?

na nie ktore sprawy z tego co przegladalam to troche sa smieszne ale ktoz to wie moze i faktycznie dzialaja
Może i śmieszne... ja zawsze miałam kłopoty ze zdrowiem a dokładniej z zapaleniem oskrzeli, ktore prowadziły do zapalenia płuc lądowałam w szpitalach... po czasie kiedy zrobiłam sobie ziołową kąpiel.. teraz jedynie co mnie łapie to katarek <jednodniowy> ale nigdy nic poważnego...

Lecznicza Kąpiel ziołowa

Stosuje się ją aby przyspieszyć procesy lecznicze i powracanie do zdrowia.
Składniki:
2 części Lawendy
2 części Róży
1 część Mięty Pieprzowej
1 część Cynamonu

W przypadku przeziębienia, kataru itp. infekcji schorzeń dróg oddechowych
możesz dodatkowo dodać 2 części Eukaliptusa.
Jeżeli jesteś uczulona na któryś z powyższych składników, możesz zamiennie użyć 4 kubki dobrej jakości kawy na kąpiel.

a tego użyłam moja siostra pół roQ sie starała... a teraz jej dzisia ma już tydz Mały Szymuś

Czar Płodności

Weź jajo (brązowe lub różowe) i narysuj na nim symbol słońca, okrąg z strzałką wskazującą, okrąg podzielony na 4 części, koło na szczycie krzyża, pentagram, i runę płodności (Berkanan - podobną do dużej litery B).
Nasyć jajko energią i wyobraź sobie narodziny których oczekujesz.
Zakop jajo w ziemi lub wewnątrz doniczki pod zasadzoną rośliną.
Wraz z wzrostem rośliny, twój potencjał płodności także będzie wzrastał.
poko21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-19, 09:20   #305
poko21
BAN stały

Znalazłam też troche o rytuałach....

http://www.czarymary.pl/LBR.html
Stary 2008-09-19, 09:29   #306
poko21
BAN stały

Cytat:
Napisane przez poko21 Pokaż wiadomość
Może i śmieszne... ja zawsze miałam kłopoty ze zdrowiem a dokładniej z zapaleniem oskrzeli, ktore prowadziły do zapalenia płuc lądowałam w szpitalach... po czasie kiedy zrobiłam sobie ziołową kąpiel.. teraz jedynie co mnie łapie to katarek <jednodniowy> ale nigdy nic poważnego...

Lecznicza Kąpiel ziołowa

Stosuje się ją aby przyspieszyć procesy lecznicze i powracanie do zdrowia.
Składniki:
2 części Lawendy
2 części Róży
1 część Mięty Pieprzowej
1 część Cynamonu

W przypadku przeziębienia, kataru itp. infekcji schorzeń dróg oddechowych
możesz dodatkowo dodać 2 części Eukaliptusa.
Jeżeli jesteś uczulona na któryś z powyższych składników, możesz zamiennie użyć 4 kubki dobrej jakości kawy na kąpiel.

a tego użyłam moja siostra pół roQ sie starała... a teraz jej dzisia ma już tydz Mały Szymuś

Czar Płodności

Weź jajo (brązowe lub różowe) i narysuj na nim symbol słońca, okrąg z strzałką wskazującą, okrąg podzielony na 4 części, koło na szczycie krzyża, pentagram, i runę płodności (Berkanan - podobną do dużej litery B).
Nasyć jajko energią i wyobraź sobie narodziny których oczekujesz.
Zakop jajo w ziemi lub wewnątrz doniczki pod zasadzoną rośliną.
Wraz z wzrostem rośliny, twój potencjał płodności także będzie wzrastał.
Co do tego to włożyła je do drzewka szczęscia... na pocżatku miało tylko dwie gałązki <Ona i Jej Facet> po jakimś czasie tuż pod nią czyli jej gałązką zaczęło wyrastać malutka gałazeczka zaczynająca od listeczka... i... okazało sie że jest w ciąży.... Urodziała zdrowiego maluszka i ona też się czuje dobrze...) Jedyne co ją teraz martwi to, to... że małego moze ktoś zauroczyć... A jest taka gościówka która przychodzi do jej teściowej... i dzień przed tym jak zaczęła rodzić ona ją głaskała po brzuchu... a rano pękł jej jakiś pęcherzyk zrobili jej cesarke nawet nie patrzyli jak cieli i ma teraz okropną szrame... bo było zagrożenie ciąży... na szczęście wszystko jest dobrze... dobrze że szybko dotarła do szpitala
Stary 2008-09-19, 09:33   #307
Agula 88
Zakorzenienie

poko21 opowiadaj historie od tego ten wątek jest jedni interesują się duchami inni demonami a jeszcze inni czarami i klątwami więc dawaj.
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 09:42   #308
poko21
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Agula 88 Pokaż wiadomość
poko21 opowiadaj historie od tego ten wątek jest jedni interesują się duchami inni demonami a jeszcze inni czarami i klątwami więc dawaj.

No nie ma sprawy najwyżej jak ktoś nie będzie chciał... to niech ominie mój wpis

Też się interesuje... duchami, duszkami.... podobno od małego już... cale życie mnie babcia wychowywała i nieraz mi opowiada jak to było jak bawiłam sie z kimś kogo nie było w pokoju... albo też przy jedzeniu wystawiałam do tego czegoś łyżeczke z jedzeniem.. teraz już raczej niczego nie widze moze po prostu dzieci mają taką zdolność widzenia czegos czego dorosły nie zobaczy... Do tej pory w sumie widuje różne rzeczy ale żeby zaraz sie z nimi bawić to ni hu hu :P najgorsze to odbicia czyiś twarz w oknie w łazience... teraz ogólnie staram się niepatrzec ale nieraz jak lukne to jest zamglona twarzyczka... oczywiscie cała drętwieje bo tak z nienacka że az strach i za chwile tego nie ma... myślałam nieraz że to moje odbicie ... ale mojego tam nie było bo stałam i sie glapiłam dokładnie jedynie noc za oknem... no i czasem te twarze...
Wieczorem opowiem jak na wsi mojej babci... zrobiono imrezę a zaraz o 24 zaczynało się jakieś wielkie świeto coś jak post.. <niepamietam już jakie> ale zapytam babci... i napisze cos sie tam stało)
Stary 2008-09-19, 09:48   #309
Agula 88
Zakorzenienie

W jakimś programie o kolebiecie jasnowidz na Zone club ona mówiła ze dzieci pomiędzy bodajże 6 a 9 rokiem życia wyczuwają takie rzeczy tak jak i psy ja na własnej skórze się przekonałam ze psy widzą to co my nie widzimy
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-19, 09:56   #310
poko21
BAN stały

Cytat:
W jakimś programie o kolebiecie jasnowidz na Zone club ona mówiła ze dzieci pomiędzy bodajże 6 a 9 rokiem życia wyczuwają takie rzeczy tak jak i psy ja na własnej skórze się przekonałam ze psy widzą to co my nie widzimy

No dokładnie, ja ze swoim nieraz na spacer chodziłam do tego "obozu" siedziałam na ławeczce... a pies jak by oszalał... wyrwał mi się i szczekał do jednego pustego miejsca... nie mogłam go odciągnąc... przezegnałam sie psa musiałam az szarpać do domu bo nie mógł sie opamiętac
Stary 2008-09-19, 10:01   #311
poko21
BAN stały

Na Zon Club-ie jest program o nawiedzonych domach.... nie wiem kiedy leci.. jak trafie to oglądam... próbują tam dowieść czy rzeczywiście tam straszy czy to tylko wymysł
nie wszystko udowodnili bo wychodziło że to kłamstwa... ale te prawdziwe... to... Brrr wchodzą z własnymi kamerami takimi co sie trzyma w rękach kazdy wchodzi do innych pomieszczeń i czekają czy cos sie bedzie działo... bardzo dokładnie muszą jechac tą kamerą po pomieszczeniu... wszystko odbywa sie w ciemnosci... no masakra jak widziałam to daj se spokoj... już wole sobie horror jakiś obejrzeć bo jest lajtowy w porównaniu z tym;P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 10:05   #312
joplin
Zadomowienie

Cytat:

[...] moze po prostu dzieci mają taką zdolność widzenia czegos czego dorosły nie zobaczy...
Cytat:
Z tego co czytałam to właśnie małe dzieci i zwierzęta potrafią wyczuwać obecność duchów i są na nie 'wrażliwe'. Jeśli chodzi o człowieka to ta 'cecha' zanika wraz z naszym dorastaniem. Ja jak już pisałam gdy byłam mała potrafiłam widzieć aurę, teraz potrafię to tylko jeśli chodzi o bliskie mi osoby, ale muszę się naprawdę mocno skupić i osoba musi być na mniej więcej jednolitym tle. Żałuję tylko, że nigdy mi się mojej własnej aury nie udało zobaczyć.
Stary 2008-09-19, 10:08   #313
poko21
BAN stały

Jak narazie ostatnia historia bo nie mam za duzo czasu...
Mój znajomy kolega ze szkoły kiedyś po pijaku zdemolował ten "obóz" nawali Go Antysemita... miesiąc po tym wszystkim co zrobił, a mniej wiecej... podeptał żydowską flage... okopał nagrobki i ogólnie narobił wiele szkód... oczywiscie nie był sam... miesiąc później zginął w wypadku samochodowym... razem z pozostałymi którzy w tym uczestniczyli... najlepsze jest to... że..
jadąc na imreze... jest u nas duzy zakret... w tym czasie podobno na tym zakrecie zrobiła się jedna wielka mgłaaaaa nic nie było widac Ci co tam zaraz mieszkali jedynie słyszeli jeden wielki huk bo nic nie było widac... skrecili zbyt za szybkooo i wywalili w jedno ogromne drzewo gdzie przypadek na to ze w nie trafią to 1% ... no i zgineli...
Stary 2008-09-19, 10:31   #314
poko21
BAN stały

A tutaj dla tych którzy lubia kadzidełka....
http://aishia.w.interia.pl/Wicca/kadzidla.html

Stary 2008-09-19, 10:34   #315
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
ale się rozpisałyście co do pokazania wyższości i zagraniu na nerwach ksiądz mi opowiadał że był świadkiem jak babka bardzo głęboko wierząca zawsze na mszy siadała w 1 ławce chodziła na różaniec i tym podobne pewnego razu jak zawsze przychodziła chwile przed mszą aby się pomodlić i nagle weszła na ołtarz zaczęła klnąc rzucać się była agresywna kilku mężczyzn wyniosło ją z kościoła a ona nie wiedziała co się stało.

Poko ja też lubię takie stare grobowce i zawsze jak jestem w lesie to się pcham 'do nich' .. znaczy, no nie wchodzę, ale muszę wszystko obejrzec z każdej strony, zobaczyc, pomyślec jak to kiedyś było i zawsze na coś ciekawego trafiam.

A zastanawiałyście się kiedyś nad reinkarnacją ? pytałam księdza i powiedział, że wierzenie w to jest grzechem dla chrześcijan..a ja sama nie wiem czy wierzyc w nią czy nie.

edit. Poko przeczytałam te czary ii .. kurczę, fajnie by było jakis wypróbowac, ale boję się, żeby coś na odwrót nie wyszło a nie odpowiedziałaś chyba, próbowałaś któryś z nich ?

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-19, 10:43   #316
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
euphoriall a jaki masz profil jeśli można wiedzieć?
Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
jak tylko bede miala mozliwosc to wrzuce

a ja mialam isc na architekture.. ale mi sie odwidzialo..

wlasnie euph,jaki kierunek? bo nie wiem chyba..
Ło matko ale zescie sie rospisały... widziałam, ze ktoś dołączył to witam

w LO - plastyczny (na żadnym innym profilu tyle swirow razem nie znajdziecie)
studia - arch. wnetrz... o la Boga toż to za 2 tyg
Stary 2008-09-19, 10:45   #317
poko21
BAN stały

A tutaj o demonologi i czarach ... spodoba wam sie wrzuciałam na serwer musicie ściągnąć i rozpakowac... polecam... !
Można sie dużoo dowiedziec... Dokładnie to jest Encyklopedia... To jest tak jakby książka podzilona na alfabet w plikach html... Trochę przerażająca jak patrze na obrazki

http://wrzucacz.pl/file/5681221817319

Stary 2008-09-19, 10:48   #318
poko21
BAN stały

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

Poko ja też lubię takie stare grobowce i zawsze jak jestem w lesie to się pcham 'do nich' .. znaczy, no nie wchodzę, ale muszę wszystko obejrzec z każdej strony, zobaczyc, pomyślec jak to kiedyś było i zawsze na coś ciekawego trafiam.

A zastanawiałyście się kiedyś nad reinkarnacją ? pytałam księdza i powiedział, że wierzenie w to jest grzechem dla chrześcijan..a ja sama nie wiem czy wierzyc w nią czy nie.

edit. Poko przeczytałam te czary ii .. kurczę, fajnie by było jakis wypróbowac, ale boję się, żeby coś na odwrót nie wyszło a nie odpowiedziałaś chyba, próbowałaś któryś z nich ?

Z kilka ich było... opisałam wyzej 2... które działają....

Też sie bałam... zawsze może być odwrotny skutek, z czymś poważnym... no ale do odważnych świat należy... bede ćwiczyła na sobie jak cos to bede pisała co i jak.. Ja sie tam nie boje za bardzo... za dużo już widziałam i porzeżywałam..
Stary 2008-09-19, 10:59   #319
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:

Z kilka ich było... opisałam wyzej 2... które działają....

Też sie bałam... zawsze może być odwrotny skutek, z czymś poważnym... no ale do odważnych świat należy... bede ćwiczyła na sobie jak cos to bede pisała co i jak.. Ja sie tam nie boje za bardzo... za dużo już widziałam i porzeżywałam..
I właśnie dlatego się 'cykorzę'. No nie wiem, jak narazie dam sobie spokój z próbowaniem. Może kiedyś mnie jeszcze coś będzie kusiło aby spróbowac ;]

Chciałabym też wypróbowac oobe, ale też się cykorzę coś, a i tak wątpię czy by mi się udało..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 11:03   #320
poko21
BAN stały

Cytat:
I właśnie dlatego się 'cykorzę'. No nie wiem, jak narazie dam sobie spokój z próbowaniem. Może kiedyś mnie jeszcze coś będzie kusiło aby spróbowac ;]

Chciałabym też wypróbowac oobe, ale też się cykorzę coś, a i tak wątpię czy by mi się udało..
Wiesz większość z nich moze być lipna alee... nigdy nic nie wiadomo... troche ich popróbuje i się dowiemy)

OOBE... nie dla mnie to:P
Stary 2008-09-19, 11:07   #321
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:

OOBE... nie dla mnie to:P
nie kręci Cię to ? ^^
ja zawsze się nad tym zastanawiałam i jak dotąd nie doszłam do żadnego wniosku oprócz tego, że to ciekawe =d nie wiem jak to możliwe tak opuścic swe ciało.

Stary 2008-09-19, 11:09   #322
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
A tutaj o demonologi i czarach ... spodoba wam sie wrzuciałam na serwer musicie ściągnąć i rozpakowac... polecam... !
Można sie dużoo dowiedziec... Dokładnie to jest Encyklopedia... To jest tak jakby książka podzilona na alfabet w plikach html... Trochę przerażająca jak patrze na obrazki

http://wrzucacz.pl/file/5681221817319

no no no grafika hardcorowa
Stary 2008-09-19, 11:11   #323
poko21
BAN stały

Cytat:
nie kręci Cię to ? ^^
ja zawsze się nad tym zastanawiałam i jak dotąd nie doszłam do żadnego wniosku oprócz tego, że to ciekawe =d nie wiem jak to możliwe tak opuścic swe ciało.
Ciekawe to napewno jest.... ale zabierać sie za to jakoś mi nie śpiesznooo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 11:12   #324
euphoriall
Zakorzenienie

A ja znalazłam runy
http://www.runy.pl/znaczenie_run1.html
Stary 2008-09-19, 11:29   #325
poko21
BAN stały

Cytat:
Napisane przez euphoriall Pokaż wiadomość
No własnie i jedna z tych run... przypomina literke B... trzeba było narysowac na tym jajeczku gdzie opisałam wyżej w tych zaklęciach Oznacza ona płodność etc... Siostrze pomogłooo...
Stary 2008-09-19, 11:35   #326
poko21
BAN stały

Cytat:
no no no grafika hardcorowa
Ja sobie poczytam ale bez obrazków i napewno nie w nocy heheh;PP
Stary 2008-09-19, 11:51   #327
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie poczytam ale bez obrazków i napewno nie w nocy heheh;PP
hahaha odwazna jestes nie ma co

to ja wam tez zaserwuje troche magii
http://free.of.pl/m/mysticearth/magi.../zaklecia.html

a czarna też chcecie czy nie?? pytam zanim wrzuce aby mnie nikt na stosie nie spalił

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-19, 11:56   #328
201706190936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez witchwq Pokaż wiadomość
Ja tam nie wiem, bo nie widzialam... Szfagier mowi, ze to byl punkcik na niebie, tak swiecil jak satelita, a potem sie baaaaardzo szybko przyblizyl, swiatlo sie stalo bardzo intensywne, a po chwili odlecial... Nie wiem, co widziala tesciowa...

Widziałam to samo, byłam w tym czasie na południu Polski, to było późne popołudnie, słońce jeszcze świeciło (to było końcem sierpnia co prawda ale wszystko się zgadza). Też myślałam że to satelita ale to nie był satelita, to był ciut większy punkcik, świecący jednostajnie (bo samoloty migają), "leciał" sobie, potem przyspieszył a potem normalnie znikł...
201706190936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-19, 11:58   #329
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
hahaha odwazna jestes nie ma co

to ja wam tez zaserwuje troche magii
http://free.of.pl/m/mysticearth/magi.../zaklecia.html

a czarna też chcecie czy nie?? pytam zanim wrzuce aby mnie nikt na stosie nie spalił
Dawaj wszystkie
a mi się ten plik Poko nie chce otworzyc, niewiedziec czemu.

dziewczyny, a co do rzucania uroków to przypomniało mi się, jak kiedyś bardzo źle zaczęłam się czuc nagle.. normalnie ledwo żyłam, a przyszła babcia i powiedziała, że ktoś musiał rzucic na mnie urok i żebym zastanowiła się dobrze czy ktoś dziś na mnie się 'krzywo' nie popatrzył..i rzeczywiście, mijałam się z pewną dziewczyną z którą od dziecka się kłócę i nienawidzę i zawsze tak się na mnie patrzy.. miała babcia jakąś wodę święconą z Częstochowy czy Krzeszowa (już nie pamiętam) i 'obtarła' mi nią czoło, popluwając przy tym kilka razy w tył i wypowiadając jakieś słowa..i wiecie co ? MOMENTALNIE mi przeszło. dosłownie.

Stary 2008-09-19, 11:59   #330
euphoriall
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
Widziałam to samo, byłam w tym czasie na południu Polski, to było późne popołudnie, słońce jeszcze świeciło (to było końcem sierpnia co prawda ale wszystko się zgadza). Też myślałam że to satelita ale to nie był satelita, to był ciut większy punkcik, świecący jednostajnie (bo samoloty migają), "leciał" sobie, potem przyspieszył a potem normalnie znikł...
że niby UFO ??
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości