Lubelskie Panny Młode cz. III - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-19, 10:36   #4291
pokropce
Raczkowanie

Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III

Cytat:
Napisane przez Marianna 54 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Nowe Panny Młode

My wreszcie podpisaliśmy umowe z fotografem, teraz z kamerzystami sie umawiamy, ale narazie nikt nam nie odpowiada, we wtorek kolejne spotkanie może tym razem sie uda. Wreszcie poczułam ze czas szybiej leci, cały czas mi sie wydawało ze jeszcze tyyyyle czasu a tu już coraz bliżej
Hee widze, jesteśmy na tym samym etapie My włąśnie wczoraj podpisaliśmy umowe z kamerzystą. Wymarzoego foto też już mamy i właśnie do mnie dotarło, ze to wszystko na prawde się dzieje.
Mam pytanko dziewczyny,pod swoimi postami macie wpisane daty slubu, jak to zrobić ,z eby tez miec tak fajnie?
pokropce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 10:40   #4292
Cannabis84
Rozeznanie

GG do Cannabis84

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Widzę, ze nikt mi nie odpowiedział... Ale mam nadzieje, ze przyjmujecie mnie do swojego grona?
Dziewczyny pomóżcie sala Lublin i okolice 200-250 osób chętnie sama sala bez obsługi, ale jak cena nie najgorsza to i full serwisem nie pogardzę.. Wszystkie sale w Lbn jakieś takie małe... Wiem już o Fieście i MAciejowej Chacie i sala w Niedrzwicy Ale tam juz od czerwca do pazdziernika zero miejsc

Jesli szukasz samej sali, bez kateringu i obslugi to moge Ci polecic Dom weselny Pestka w Bogucinie (www.domweselny.lublin.pl ). Z tym, ze sala jest chyba na max 200 osob, jesli dobrze pamietam, wiec moze byc troche mala. Ja mialam tam wesele i bylo super. Jest tez tanio, bo za wynajem sali zaplacilamm 2 tys plus oplaty licznikowe.
Stary 2008-09-19, 10:53   #4293
Joasia***
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pokropce Pokaż wiadomość
Hee widze, jesteśmy na tym samym etapie My włąśnie wczoraj podpisaliśmy umowe z kamerzystą. Wymarzoego foto też już mamy i właśnie do mnie dotarło, ze to wszystko na prawde się dzieje.
Mam pytanko dziewczyny,pod swoimi postami macie wpisane daty slubu, jak to zrobić ,z eby tez miec tak fajnie?
wchodzisz w swój profil klikając na swój login, dalej będziesz mieć u góry Ustawienia w pasku z napisami na fioletowo, jak już wejdziesz w Ustawienia to po lewej znajduje się Edytuj podpis i tam już możesz dowolnie sobie wstawić co chcesz
Joasia*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 10:54   #4294
pokropce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe panny młode słuchajcie, mam niedyskretne pytanie - ile płacicie za zespół?
Ja szukam zespołu na 2010 rok do Zamościa, ale z Zmc mi się żadne zespoły nie podobały, więc zaczęłam się rozglądać w lublinie.. I doznałam szoku - na razie nie usłyszałam żadnej ceny niższej niż 3500.. Wiedziałam, że może być drożej, ale żeby aż tak?? Niektóre z was pisały że za zespół płaciły 2700-2800, za taki sam zespół na 2010 trzeba zapłacić już ok 4000.. Czyżby galopująca inflacja? A może to ja mam takiego pecha na razie?
Hej ja mam zespół z Zamościa . Nazywają sie PowerPlay. Widziałam jak grają na weselu i słuchałam ich autorskiego występu. Wydają sie byc fajni i są w Lublinie polecani.
Stary 2008-09-19, 10:59   #4295
ladyinred85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez becias1234 Pokaż wiadomość
U nas bylo w tym roku cena 120 zl i miala nikby tez wzrosnoc o 10% ale pani szefowa nie podniosla ceny.A wiecej co do lokalu to jedzenia bylo duzo i bylo naprawde pyszne.Takze lokal moge szczerze polecic.Napewno bedziesz zadowolona.
To bardzo się cieszę
ladyinred85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 11:01   #4296
pokropce
Raczkowanie

Dzięki, dzięki , dzięki

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20090509580413.html
Stary 2008-09-19, 11:09   #4297
maria28
Kniaginia

A ja dokładnie za rok będę się szykować do ślubu....
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 11:09   #4298
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez precious Pokaż wiadomość
Wiem ze w Kmicicu jest sala do 250 osob ale z pelna obsluga. Pamietam tez ze onaella ma podobna ilosc gosci, wiec moze ona powie Ci gdzie warto pytac?
W Kmicicu są 2 połączone sale i 250 osób musiałoby siedzieć w dwóch salach. U mnie planuje około 120 gości i będą siedzieć w jednej sali a drugiej będą tańce.

Witam nowe wizażanki

Kajka ślicznie wyglądałaś, miałaś bardzo ładna i oryginalna suknię.
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 11:11   #4299
Amira_2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ladyinred85 Pokaż wiadomość
Froggie wydaje mi sie ze dosc tanio jest w salach w Garbowie, jest tam chyba Romax i Podolanka.
Romax to minimum 150zł.
Amira_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 11:32   #4300
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amira_2007 Pokaż wiadomość
Romax to minimum 150zł.
ano właśnie.
a za 150zl to mam juz dwie osoby ;/
Stary 2008-09-19, 11:44   #4301
Itenka
Raczkowanie

Tylko jeden wieczór mnie nie było a tu tyyyyyyyyle czytania Wy to chyba cierpicie na bezsenność

Po pierwsze to:

Cytat:
Napisane przez precious Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!
Forum czytam od dawna, wiec czuje sie jakbym Was znala, ale wypada sie przywitac
Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do grona lubelskich panien mlodych
PS. Wybaczcie brak polskich liter, do konca wrzesnia jestem za granica.
Cytat:
Napisane przez judyta83 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! od kilku dni czytam to forum i postanowiłam się do niego przyłączyć. Wesele planujemy dopiero na 2010. Również mam nadzieję, ze mnie przyjmiecie do swojego grona
Cytat:
Napisane przez khirali Pokaż wiadomość
Witam wszystkie nowe przyszłe panny młode sama rzadko uczestnicze w dyskusjach na forum ale cały czas czytam wszytsko na bieżąco. Przygotowania do wesele narazie stoją w miejscu mamy już załatwiony kościół, sale, kamerzyste, fotografa i wstępnie zarezerwowany zespół.

Witamy witamy fajnie ze nasze forum sie rozrasta i nie ucichnie w ostatnia sobote 2009 Mam nadzieje ze uda sie Wam razem z nami zaplanowac ten najpiękniejszy dzień

Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe panny młode słuchajcie, mam niedyskretne pytanie - ile płacicie za zespół?
Ja szukam zespołu na 2010 rok do Zamościa, ale z Zmc mi się żadne zespoły nie podobały, więc zaczęłam się rozglądać w lublinie.. I doznałam szoku - na razie nie usłyszałam żadnej ceny niższej niż 3500.. Wiedziałam, że może być drożej, ale żeby aż tak?? Niektóre z was pisały że za zespół płaciły 2700-2800, za taki sam zespół na 2010 trzeba zapłacić już ok 4000.. Czyżby galopująca inflacja? A może to ja mam takiego pecha na razie?
Ceny starsznie rosną. Zespół mojej siostry w maju tego roku kosztował niecałe 3000 bodajze 2700 a w tym roku spokojnie jest o 1000 wiecej.. Strach pomyslec co bedzie za rok Moj zespol w tym momentcie to 3000 za dwa dni.

Cytat:
Napisane przez froggie Pokaż wiadomość
pewnie ze mozna
ja mam 15.08.09 tyle ze na obczyźnie bo okolice chełma.
I nie wiemy jak to wszystko rozwiązać
wolałabym wesele mieć w lublinie, ale ceny są u nas kosmiczne, wręcz zaporowe.
Chyba ze znacie jakiś ładny lokal co miałaby 120zł/os to chętnie bym imprezę tutaj przeniosła
Ja osobiscie polecam swoj lokal bo jest na prawde tani. 90zł za osobę za dwa dni było w tym roku. Tak wiec jezeli ma podrozec na nastepny rok to nie sadze zeby to bylo wiecej niz 110 zł za osobe. A jedzonko na prawde dobre, obsluga ok i sala na 250 osob. To Bogucin czyli tez na trasie do Grabowa.

http://www.suwaczek.pl/cache/05af71c6a2.png[/img][/url]
Itenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 11:44   #4302
precious
Raczkowanie

Dziewczyny macie moze w swojej parafii lub znacie ksiedza mowiacego po francusku/ Francuza? U mnie jak na zlosc jest i Niemiec i Hiszpan a potrzebnego mi Francuza brak Chcialabym zeby msza chociaz czesciowo byla prowadzona w dwoch jezykach, tzn zeby np TZ mogl skladac swoja przysiege w swoim jezyku ale w takim wypadku ksiadz powinien rozumiec co TZ mi przysiega
Stary 2008-09-19, 11:52   #4303
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Na pczatek chiałabym przywitac wszystkie nowe wizażanki. Pewnie jak dobijemy do naszych wesel to będzie to już częśc V. Przynajmniej będzie wesoło i gwarno

Nie było mnie tylko dzień a juz 3 strony musiałam nadrobić a wszystko przez straszna anginę I w dodatku nie wiem skąd sobie ja przywlokłam bo głównie siedze w domku a jak wychodzilam to tylko do sklepu. A w domku wszyscy zdrowi. Ale juz lepiej a przynajmniej nie umieram na łóżku

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Widzę, ze nikt mi nie odpowiedział... Ale mam nadzieje, ze przyjmujecie mnie do swojego grona?
Dziewczyny pomóżcie sala Lublin i okolice 200-250 osób chętnie sama sala bez obsługi, ale jak cena nie najgorsza to i full serwisem nie pogardzę.. Wszystkie sale w Lbn jakieś takie małe... Wiem już o Fieście i MAciejowej Chacie i sala w Niedrzwicy Ale tam juz od czerwca do pazdziernika zero miejsc
Cytat:
Napisane przez madziam15 Pokaż wiadomość
w dominowie buduję się nowy dom weselny Misiarz(ma już jeden dom weselny ale mniejszy) ma tam być sala do 400 osób,otwarcie jest planowane na 1 majaa 2009 i koszt za osobę to za 1 dzień coś ok 110 zł od osoby tak słyszałam,moja znajoma tam robi wesele także zapisy już są..,tak sobie właśnie przypomniałam... buziaki
Ja tez robie wesele w tym nowym domu. Co prawda nie jest jeszcze wykończony w środku ale właściciel ma pomysł juz na tą salę. Ja ten dom widziałam i oglądałam i myślę że będzie fajnie. To troche ryzyko no ale znaleźc sale weselna na 150 i nie drogo i z duzym parkietem i z jakims zielonym terenem dookoła było troche trudne. Za jeden dzień na 2009 ma być 120 zł od osoby a za poprawiny chyba cos koło 70(nie wiem dokładnie bo nie robię). Mysle że ma jeszcze troche wolnych terminów wiec warto sie pytac

"A dream is a wish your heart makes...."
calinkinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 11:57   #4304
negila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maria28 Pokaż wiadomość
A ja dokładnie za rok będę się szykować do ślubu....
maria28 to dokładnie tak samo jak ja

negila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 12:00   #4305
negila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez calinkinia Pokaż wiadomość
Pewnie jak dobijemy do naszych wesel to będzie to już częśc V.
A ja myślę że w takim tempie to nawet szybciej niż myślimy

Stary 2008-09-19, 12:05   #4306
calinkinia
Raczkowanie

GG do calinkinia

Cytat:
Napisane przez kajka270 Pokaż wiadomość
Ja miałam wesele w Impulsie, super sala!! POLECAM!!
Mogę również polecić super florystkę, piękny bukiet, byłam zachwycona. Również makijażystka ślicznie mnie umalowała, numer na PW. Zespół BEER BOYS, rewelacja goście byli zachwyceni. Cukiernia Pani Buchajska w Świdniku, tort był przepyszny. Fryzjerka ze Świdnika, gdyż czesałam się u Pani Kasi z MMD na ul. Startowej 16 i fryzura do kitu, jeszcze zostałam tak potraktowana przez właścicielkę salonu, że nikomu nie polecam korzystać z usług tego salonu. Może i ładny ten salon, ale fryzjerki beznadziejne, naciągają tylko na pieniądze klientki. Fryzura trzymała mi się godzinę.
Wyglądałas super Gratulacje!!! A tak ogladając zdjęcia przypomniało mi sie że w kwietniu bawlilismy sie na weselu w Lachówce może nie razem ale pamietam was ze zdjęc bo zrobilismy ich ok. 800 A co do fryzjera to mam tez dylemat. W prestiżu mnie sie nie podoba jak czeszą a o innych już w ogóle nie słyszałam. Ponoć w Lorealu jest dobry fryzjer (chłopak) ale nie wiem czy on czesze do ślubu i nie wiem jak. Niby został jeszcze rok no ale jak nie mam pojęcia co zrobic to się troche obawiam, że jak zwykle wybiore źle A byłabym ciekawa ile płaciłas za tort u Buchajskiej?

"A dream is a wish your heart makes...."
calinkinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 12:24   #4307
Marianna 54
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pokropce Pokaż wiadomość
Pokropce a jakiego macie kamerzyste? My sie nie możemy zdecydowac Do tego rodzice zaczeli marudzic ze drogo, ze drogi fotograf i wogóle, nie zdawałam sobie sprawy ze tyle kłopotów bedzie ze ślubem.
Marianna 54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 12:26   #4308
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Pokropce a jakiego macie kamerzyste? My sie nie możemy zdecydowac Do tego rodzice zaczeli marudzic ze drogo, ze drogi fotograf i wogóle, nie zdawałam sobie sprawy ze tyle kłopotów bedzie ze ślubem.
Im dalej w las tym łatwiej nie będzie ale to są generalnie i w większości miłe stresy

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 12:36   #4309
esarenka
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny! czy któraś z Was kupowała księgi pamiątkowe na ulicy Czeremchowej w Lublinie??w jakich cenach są?
esarenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 12:38   #4310
Marianna 54
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Im dalej w las tym łatwiej nie będzie ale to są generalnie i w większości miłe stresy
Myslałam ze najtrudniej bedzie wybrac sale i zespół a dalej to już z górki ale jakos to będzie damy rade
Marianna 54 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 12:39   #4311
jagoda5891
Przyczajenie

Jednak moje wymarzone wesele odbędzie sie w Zajeździe Kasztelańskim , wczoraj oglądalismy salę (bardzo mi sie podoba, a istnieje jeszcze możliwość, że mozna samemu udekorować sale według własnych oczekiwań) i dziś jedziemy podpisać umowę. Do końca jeszcze nie wiem jaki termin wybiorę, są wolne miejsca w kwietniu i we wrześniu. Zastanawiam się czy w kwietniu to nie za wcześnie i czy się ze wszystkim wyrobię, a znowu nie chcę czekać do września . Spodobało mi się to, ze sympatyczna kobietka zaproponowała abyśmy przyjechali przed jakimś weselem i zobaczyli jak wygląda sala już udekorowana i ze wszystkim na stole.

Jeszcze miła niespodzianka spotkała mnie wczoraj, mojego przyszłego - szwagier jak się dowiedział, że planujemy wesele, to zaproponował nam jako prezent ślubny sesje fotograficzną (a chłopaczek zna się na tym), czyli koszt fotografa już odpada, przydało by się aby jeszcze ktoś inny z gości chciał mi grać a inny kamerować (szkoda, że akurat takie rozwiązanie jest malo realne). Buziaczki ......
jagoda5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 12:41   #4312
*kaalinaa*
Zadomowienie

Cytat:
Myslałam ze najtrudniej bedzie wybrac sale i zespół a dalej to już z górki ale jakos to będzie damy rade
Ja tez tak myślałam ale z perspektywy czasu wiem, że to był pryszcz. Ale kto ma dać rade jak nie my, co nie dziewczyny ??

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 12:43   #4313
precious
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez calinkinia Pokaż wiadomość
Wyglądałas super Gratulacje!!! A tak ogladając zdjęcia przypomniało mi sie że w kwietniu bawlilismy sie na weselu w Lachówce może nie razem ale pamietam was ze zdjęc bo zrobilismy ich ok. 800 A co do fryzjera to mam tez dylemat. W prestiżu mnie sie nie podoba jak czeszą a o innych już w ogóle nie słyszałam. Ponoć w Lorealu jest dobry fryzjer (chłopak) ale nie wiem czy on czesze do ślubu i nie wiem jak. Niby został jeszcze rok no ale jak nie mam pojęcia co zrobic to się troche obawiam, że jak zwykle wybiore źle A byłabym ciekawa ile płaciłas za tort u Buchajskiej?
Ja od siebie polecam p.Agnieszke z salonu Agnieszka/u Agnieszki (nigdy nie pamietam nazwy)-ten pod MOKiem. Czesala mnie kilka razy na rozne okazje i zawsze bylam zadowolona a wlosy byly w idealnym stanie do rana, ni sie nie rozwalalo. Ladnie czesze tez p. Basia z tego salonu- mnie nie czesala ale moja mama byla zadowolona.
Stary 2008-09-19, 12:49   #4314
froggie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Itenka Pokaż wiadomość
Ja osobiscie polecam swoj lokal bo jest na prawde tani. 90zł za osobę za dwa dni było w tym roku. Tak wiec jezeli ma podrozec na nastepny rok to nie sadze zeby to bylo wiecej niz 110 zł za osobe. A jedzonko na prawde dobre, obsluga ok i sala na 250 osob. To Bogucin czyli tez na trasie do Grabowa.
a masz jakies fotki lokalu? i namiary na niego?
bo znalazlam tylko tel, ale nie wiem czy dobry.
bo pojechac tam nie mam jak
Stary 2008-09-19, 12:49   #4315
negila
Rozeznanie

U nas jak do tej pory nie było zbyt trudno i ciężko. Teraz fotograf i zaczynają się problemy: nie możemy się zdecydować, poza tym worek zaczyna się rozwiązywać i dopiero teraz zaczną się wydatki bez końca. Dobrze że zrezygnowaliśmy z kamerzysty. Chociaż wszyscy nas za to krytykują, my po prostu nie chcemy aby ciągle latała za nami kamera.

Stary 2008-09-19, 12:52   #4316
pokropce
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Hej. My swój wybór kamarzysty zaczęliśmy dość niefortunnie, bo poszliśmy na samym początku do najdroższego i najlepszego ( tak mówią) w Lublinie Pana S. Wszystko nam sie podobało, ale cena nas zastrzeliła 2900 ://///////////// Odwiedziliśmy potem jeszcze kilku ,aż trafiliśmy na Thorg studio- Stanisława Pliszko. Ne warto przeglądać ich strony internetowej, prawie nic tam nie ma. Zresztą po kilku wizytach u foto i kam zorientowałąm się , ze oni nie umieszczają na stronie nowości ze względu na konkurencje. Cena w Thorg Studio to 1500, ale materiał jest BAAAAARDZO PROFESJONALNIE zmontowany. Jak oglądałam u nich próbki materiału to czułam się jak w kinie. Zachęciło mnie też to, ze właściciel jest bardzo sympatyczny, komunikatywny i gotowy do współpracy. Wiem, ze 1500 to nie mało, ale szczerze mówiac to taka w miare standardowa cena w Lublinie , ale za to jaka jakość.
Moja siostra brała ślub w 2002 roku i u wielu kamarzystow technika się nie zmeniła a cena 1300. Wydaje mi się, ze warto umówić się na soptkanie w Thorg studio i zobaczyć ich materiał, bo dla nie jest suuper.
Jej ale pieje na ich temat, sorki ale od kiedy zamówiliśmy z narzezonym foto i kam jestes lekko zakręcona)))))))))))))

Stary 2008-09-19, 12:55   #4317
pokropce
Raczkowanie

Cytat:
Heh coś mi sie posty pomieszały, Tobie chciałam opowiedzieć

Stary 2008-09-19, 12:55   #4318
madziam15
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagoda5891 Pokaż wiadomość
Jednak moje wymarzone wesele odbędzie sie w Zajeździe Kasztelańskim , wczoraj oglądalismy salę (bardzo mi sie podoba, a istnieje jeszcze możliwość, że mozna samemu udekorować sale według własnych oczekiwań) i dziś jedziemy podpisać umowę. Do końca jeszcze nie wiem jaki termin wybiorę, są wolne miejsca w kwietniu i we wrześniu. Zastanawiam się czy w kwietniu to nie za wcześnie i czy się ze wszystkim wyrobię, a znowu nie chcę czekać do września . Spodobało mi się to, ze sympatyczna kobietka zaproponowała abyśmy przyjechali przed jakimś weselem i zobaczyli jak wygląda sala już udekorowana i ze wszystkim na stole.

Jeszcze miła niespodzianka spotkała mnie wczoraj, mojego przyszłego - szwagier jak się dowiedział, że planujemy wesele, to zaproponował nam jako prezent ślubny sesje fotograficzną (a chłopaczek zna się na tym), czyli koszt fotografa już odpada, przydało by się aby jeszcze ktoś inny z gości chciał mi grać a inny kamerować (szkoda, że akurat takie rozwiązanie jest malo realne). Buziaczki ......
no to macie super że taki prezent dostaliście bardzo fajnie jednak fotograf swoje kosztuje....a zdjęcia wiadomo są pamiątką na całe zycie...też bym chciała taki prezencik buziaki
Stary 2008-09-19, 12:57   #4319
precious
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
U nas jak do tej pory nie było zbyt trudno i ciężko. Teraz fotograf i zaczynają się problemy: nie możemy się zdecydować, poza tym worek zaczyna się rozwiązywać i dopiero teraz zaczną się wydatki bez końca. Dobrze że zrezygnowaliśmy z kamerzysty. Chociaż wszyscy nas za to krytykują, my po prostu nie chcemy aby ciągle latała za nami kamera.

My tez nie planujemy kamerzysty- wole wydac wiecej na swietnego fotografa, bo bardzo mi zalezy na dobrych zdjeciach. Wiem, ze bede do nich wracac o wiele czesciej niz do filmu. Zeby jednak miec jakas pamiatke poprosze kogos z rodziny o nagranie przysiegi itp zwykla kamera- zawsze to jakis kompromis
Stary 2008-09-19, 13:02   #4320
negila
Rozeznanie

My nie chcemy mieć kamerzysty chociaż nie wiem czy dobrze robimy. Juz teraz wiem że co najmniej 3 osoby z rodziny zapowiedziały że będą kręcić swoimi kamerkami. Także zamiast jednej kamery będą co najmniej 3 a może jeszcze ktoś na to wpadnie... Zamienił stryjek siekierkę na kijek...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości