|
|
#3481 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Scent Bar V
jasną ale nie wiem czy jasną ciepłą czy jasna chłodną
![]() wreszcie dziś mi ciepło siedze sobie w bluzce z krótkim rękawem i nie marznę
|
#3482 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Byłam na badaniach, wszystko ładnie się goi, ale mam cholernie przesuszone oczy, więc dostałam do kropli nawilżających też żel nawilżający. Antybiotyk już tylko 3x dziennie do końca miesiąca.
Prawym okiem widzę 100%, a lewym większość. Obraz mam rozmazany przez suchość oczu, więc wszystko spoko. A oczy są suche pewnie przez tabletki anty, które właśnie taki skutek uboczny mają. Miałam jechać samochodem, ale jechałam tramwajem, bo osoba która miała mnie zawieźć piła do 6:00 rano i planowała spać 2 godziny i o 8:30 być u mnie Jestem zła i smutna i czuję się olana. I ta osoba mnie chciała wieźć w takim stanie, że ledwo mogła mówić wyraźnie ![]() Priorytety... Od tygodnia słyszałam tylko, że moje oczy są najważniejsze, że na badania oczywiście mnie zawiezie, bo to ważne i tak dalej... Popłakałam się dzisiaj znowu i ledwo zdążyłam do lekarza. I jeszcze teksty czy ma przychodzić dzisiaj wieczorem czy nie, bo jak będę zła to ten ktoś jedzie na mecz wyjazdowy. A jutro wyjeżdża za granicę i mieliśmy spędzić wieczór i pół soboty razem... A dobre jest to, że brat zdecydował się jechać ze mną do Ikei Bardzo lubię tam buszować. Potem idziemy się zapisać na prawko, które zaczynam 6.10 razem z nim Polatam w okularach słonecznych i bez makijażu, ale i tak nikt na mnie patrzeć nie będzie
|
|
|
|
#3483 |
|
Piers do przodu
|
Fenris - w ramach polepszania sobie nastroju radzę w Ikei szarlotkę z bitą śmietaną i kawą
i głowa do góry
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poniedziałek i wtorek spedzam w Wawie.Pomyslałam, ze dobrze byłoby przy okazji wpasc do Body Shopu po pędzle (zachorowałam) i do Inglota.Pocieszyłas mnie , ze z Palcu Zawiszy niedaleko do Złotych Tarsów.Mam nadzieje, ze sie nie zgubie, moja orietacja w terenie jest straszna
|
|
|
|
|
#3485 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pochwal się koniecznie kozakami, ja wczoraj ogladałam piękne, też lakierowane, z tym że nie na cieniutkiej szpilce, a na grubszym obcasie takim ok. 10 cm Jedne i drugie na baaardzo wysokim obcasie ![]() Cytat:
Trafił Ci się jakiś nieodpowiedzialny typ, aspołeczny wręcz bym powiedziała. No nie wyobrażam sobie jak można pić do rana, wiedząc że się ma jakieś obowiązki następnego dnia. Już nawet nie wspomiam, jesli to mają być obowiązki względem najbliższej osoby. A to, że w takim stanie chciał Cię zawieźć to naprawde przechodzi moje pojęcie Ja nie mówie, że jestem święta, czasem jezdże jak wariat (sama Ci kiedyś pisałam) ale nigdy w życiu nie wsiadłam i nie wsiąde po wypiciu za kierownice- pijani kierowcy działają na mnie jak płachta na byka ![]() Fenris czy Ty dziewczyno nie widzisz, że już n-ty raz wódka, picie z kolegami, są dla niego ważniejsze niż Ty? Czy naprawde masz o sobie tak niskie mniemnie, żeby się na to godzić? Moim zdaniem zasługujesz na o wiele więcej Rada cioci Iwy jest jedna: wyśli go na ten mecz, za granice, oraz w pierony!
|
||
|
|
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam - nic konkretnego, miejsce być może w przyszłym roku. Póki co dostałam tekst do obróbki z wytycznymi - mam go zrobić i odesłać . Tyle - aż tyle, bo wiiiekkkkkkkkkkiiiiiiiiii tego nie robiłam
Wdech i wydech - muszę dać radę.![]() Fenris - pisałam to tysiąc razy, ale napiszę jeszcze raz. Nie rozumiem, jak można być z kimś takim. Z kimś, kto ma taką znieczulicę, kto jest tak chamski i tak nieodpowiedzialny! Wiem, wiem, zaraz napiszesz, że nie umiesz być sama itd. Może to moja nadinterpretacja, ale ja mam wrażenie, że twój facet nawet cię nie lubi, że go drażnisz, wpieniasz - skoro wali ci takie teksty. Jest mu wygodnie, bo ma się z kim przespać i tyle. Ale naprawdę staram się zrozumieć - i nie potrafię tego objąć. I chyba nie będę potrafiła. Nie dałabym się w życiu tak traktować - nigdy. Co to za związek, w którym nie ma wsparcia, słyszysz wyrzuty, że komuś zawracasz d....? Dziewczyno - trzymam kciuki, żebyś się kiedyś otrząsnęła. Przepraszam, tak jak Taiwa, za brutalność - ale tu się nie da owijać w bawełnę.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3487 |
|
BAN stały
|
Fenris
Dobrze że wyjeżdża, przemysl to wszystko i zastanów sie czy to jest partner na chwilę czy może na dłużej? Ja bym sobie na takie traktowanie nie pozwoliła Zasługujesz na szczęście, a przede wszystkim na szacunek!!!! |
|
|
|
#3488 |
|
Wtajemniczenie
|
Fenris....co za.... facet
![]() ![]() Trzymaj się i miłego buszowania po Ikei Madziczko, dasz radę.. tylko nie schizuj ![]() Dziewczyny wiecie może ile trwa wyrobienie nowej karty w NFZ? Zgubiłam...
|
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę - przy tego typu "dłubaninie" schiza jest baaardzo niewskazana Ewentualnie duuuży kubek kawy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3490 |
|
BAN stały
|
Chwale się zakupami
wszystko zakupione w Lbnie w Olimpie
|
|
|
|
#3491 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, zgadzam się z dziewczynami
Zasługujesz na kogoś kto będzie na prawdę kochał i dbał Trzymaj się Zuziuniu, fajne zakupy Mam podobne kozaki z Ryłka tylko z z matowej skóry. Jednak ja sierota jestem i nie umiem chodzić na wysokich szpilach. Mimo to mam ambitny plan nauczyć się chodzić w wysokich butach, bo te moje mają dwa lata a na nogach miałam może z kilka razy
|
#3492 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu śliczne zakupy i kozaki i kurtka bardzo mi się podobają.
Zrobiłam sobie listę próbek jakie chętnie bym upolowała, może uda mi się jechać do CH Ptak pod Łodzią gdzie kilka razy kupowałam już próbki u p. Piotra. Wypisałam już 54 próbki
|
|
#3493 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, zgadzam się z dziewczynami, temu komuś przydałaby sie mała nauczka w postaci zajęcia się samej sobą, wychodzenia z przyjaciółmi i lekkiej olewki. Miałaś operację, więc chyba logiczne, że lepiej aby ktoś Cie podwiózł samochodem do lekarza, bo to i wygodniej, i w ogóle lepiej sie człowiek czuje ze świadomością, że ktoś się o Ciebie troszczy.
|
|
|
|
#3494 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mam Gucci edp i Cineme i póki co na razie sie nimi rozkoszuję
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Piers do przodu
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Blue powiedz coś więcej o panu Piotrze ??
Ceny, asortyment, gdzie go znaleźć ??
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma duży wybór próbek, kuiłam u niego ich już kilkadziesiąt. Ceny próbek to 5zł, tylko Chanel 7zł Udało mi się upolować u niego próbkę OI, Glorii, Nemo. Jedna z Wizażanek kupiła u niego pełnowymiarowy flakon OI. Ceny zbliżone do Allegrowych, miniatury również miał. Ja raczej kupuję tylko próbki u Niego, bo zawsze jak tam jadę nie mam marzeń zapachowych. Próbki na ladzie ma w pojemniku, wszystkie stłoczone, ale pod ladą ma pogrupowane markami w kilku pojemnikach ![]() Pan bardzo miły i zna się na "rzeczy"
|
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od fryzjera
Mam nowy kolor i o wiele ciemniejszy niż przez ostatnie lata Postanowiłam wrócić do naturalnych i nie będę rozjaśniać i robić balejażu. Mam teraz niby ciemny blond ale sama nie wiem jaki to jest kolor Mimo wszystko efekt mi się podoba tylko muszę się przyzwyczaić. Blue, dużo masz tych próbek do obwąchania
|
#3499 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3500 |
|
Zakorzenienie
|
Wstydzem się
Dobra, pokażę się tylko zmniejszę zdjęcia
|
#3501 |
|
Wtajemniczenie
|
O, Monika
Jaka jesteś śliczna i młoda! |
|
|
|
#3502 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
To jakiś killer być musi. W Twoim awie mocno zwiniętego i z izolacją. ![]() Cytat:
Najpierw dziwiłam się, po co Ty z nim jesteś. Teraz myślę, że może na jakąś terapię być poszła. Człowiek, który ma zdrowe podejście do związku i który chce być w związku szczęśliwy (a nie tylko być w związku) nie tkwiłby w takim bagienku. Cytat:
Czy ja mogę sie podpiąc pod Twoje pytanie, Taiwo? Cytat:
A fryzurka jaka? Też zmiana jakaś? Zdjęcia będą? edit: Widzę już! Piękny masz kolor. Włosy robią wrażenie takich... zamszowych. I fryzura prześliczna! I twarz masz taką... jak bohaterki powieści dla dziewcząt. Jasną, świeżą, pełną naturalnego uroku.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-09-19 o 17:52 Powód: zobaczyłam zdjęcie |
||||
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko - ślicznie wyglądasz
Zarówno w blond w jak i tych
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
hihi, dziękuję bardzo
(chociaż zależy jaki wiek masz na myśli). Cytat:
Włosy mam niestety bardzo marne, tylko teraz wyglądają ciut lepiej. Muszę w końcu kupić ten Vitapil ![]() Madziu, dziękuję
|
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko bardzo Ci pasuję ta fryzura!! No i ładna kobieta z Ciebie
|
|
|
|
#3506 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3507 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie
, a potem głodować. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3508 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Monika śliczna fryzura. Ja też po kilku latach farbowania na blond teraz przestawiłam się na ciemny brąz
Tylko, że mój jest ciemniejszy od Twojego
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9069823]Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie
, a potem głodować.[/quote] Ta druga: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1221842902 |
|
|
|
#3510 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

siedze sobie w bluzce z krótkim rękawem i nie marznę 

Jestem zła i smutna i czuję się olana. I ta osoba mnie chciała wieźć w takim stanie, że ledwo mogła mówić wyraźnie
i głowa do góry 
dobrze że się zajęłaś sprawą tej psiny... 

to naprawde przechodzi moje pojęcie
Moim zdaniem zasługujesz na o wiele więcej