|
|
#901 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
mekintoszek ja tez planuje slub w czerwcu
![]() dobra lece do miasta do zobaczenia pozniej
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na mokre włosy czy na suche?? i tak poporstu jechac nią poziomo?? |
|
|
|
|
#903 |
|
Rozeznanie
|
Svinecko to bedziemy razem schizować za kilka miesięcy
![]() Madziu, gładko grzywkę zaczesz do przodu i maszynką TZta ciach, albo najlepiej niech on Ci to zrobi
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też lubię 30-chy ![]() Ładna data, zdążycie ze wszystkim ....Ja gdybym teraz decyzowała o dacie też wybrałabym czerwiec, w każdym razie miesiąc wakacyjne to nie jest najlepszy pomysł
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tę maszynke to jak mam trzymac poziomo czy pionowo (przepraszam za takie pytania ale to bedzie mój pierwszy raz hehe) ostatnio obicnała mnie nozyczkami siostra TZ to tak mi równała ze w koncu miałam taka krótką grzywkę ze jeszcze czoła nad brwiami było widac
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do 30 urodzin, w sumie to juz za 4 lata u mnie, ale ja wciąż czuję się bardziej dziewczyną niz kobietą i mam nadzieję, że jak będę miała 30 to to się zmini w końcu
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
No jest Hania
, biedaczka nadrabia teraz
|
|
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo
Ja dziś dopiero na 13 do pracy przyszłam . Spaliśmy do 11...zrobiąłm męzusiowi sniadanko, poprzytulalismy sie i pojechał na lotnisko . Dorinko czyli na dobre Ci wyszlo to wywolywanie zdjęć Cieszę się bardzo ze wszystko jest OK. Od rana myslałm co u Was.Tesciowka niezla agentka...fajnie ze masz z nia taki super kontakt. Sanerko rośnijcie zdrowo Svinecko moim zdaniem ten 2 z 2 tury. Nie mozesz przesadzić z tymi cyrkoniami Madziu ja nie umiem sama grzywki obcinac. Chodze do fryzjera co 2 tygodnie na podcięcie..8 zl to nie majątek. Ale w Holandii to już pewnie nie takie tanie..także nie masz wyjscia tnij .hej Mekintoszku...to ucaluj TZ ode mnie ![]() Ja mam 27 urodziny za tydzien dokładnie- . Jeszcze 3 latka i będę dojrzalą kobietą .
|
#909 |
|
Zadomowienie
|
Poemi mysle ze Tz sie ucieszy z torta
a najbardziej z ciebie Mekintoszku, tobie jeszcze tyle lat do 30 tki, a ja za rok juz bede 30 tka i zupelnie tego nie czuje Oczywiscie jestem dojrzalsza niz jak mialam te 20 ale poza tym to nie czuje sie ze taka "starucha" ze mnie bedzie niedlugo![]() Madzialenka z grzywka ci nie pomoge/ pamietaj o tym ze jak scinasz na mokro to po wyschnieciu bedzie krotsza troszke niz obcielas/ ![]() Juz od jakiegos czasu przestalam sie sama bawic w obcinanie grzywki i chodze do fryzjera ![]() Edit: Co do kulinariow: to Tz juz sobie zamowil po przyjezdzie pizze w moim wykonaniu , ciasto rafaello.../robilam na urodziny ale nie mial mozliwosci sprobowania go/ a bylo pyyszneeee ... Czyli dzien przed zrobie ciacho / zeby zabrac na jego przyjazd/ , a pizze zrobimy juz razem
|
|
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak wszystko dobrze, a teściowa jest niezła, jakie my tematy czasem poruszamy to szok , najlepsze było jak ona mi tłumaczyła wczoraj " No co Ty Dorotko on by jej nie bzyknoł ...![]() " Niezły ubaw, fajnie że jest taka równa babka A mężuś wyjechał na cały weekend ?
|
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Męzuś wraca w niedzielę. O 9 ląduje w Warszawie przyjedzie do domku bedzie musiał sie wyspać, spakujemy się i o 2 w nocy musimy wyjeżdzac na lotnisko do Katowic bo o 6 rano mamy wylot. Tylko martwię sie bo grypsko go zlapalo. Łykamy profilaktycznie od poniedzialku leki, mi przeszlo, a jego dorwało . Mam nadzieję ze przetrwa jakoś ten weekend i wroci w miare normalnym stanie do domu.
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ile Cię nie będzie na wizażu ? ![]() Mi pomógł Gripex w saszetkach polecam ![]() Mekintoszku a jakie potrawy serwujesz na urodziny, będzie impreza ? |
|
|
|
|
#914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wziełam maszynke TZ do ręki, na sucho włosy zaczęsalam i zaszalałam ale powiem wam, ze calkiem nieźle jak na pierwszy raz wyszło cieawe czy TZ zauwazy choc on jak na faceta bardzo spostrzegawczy jest. ostatnio jak mnie siostra jego pociachala to zauwazył (choc kto wtedy by nie zauwazył )![]() ja w polsce jak chodze mojej fryzjerki to za grzywke ona nic nie bierze, a w Holandii slyszalam ze 15 euro takie cos kosztuje ![]() w kazdym bądz razie maszynka tnie sie super
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ciesze sie bo ma się u nich pogoda od poniedzilku poprawic i ma byc do 20 stopni..na szczęscie, bo juz szykowalismy sie na tygodniowe pijanstwo ginu z tonikiem .
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu to super sobie odpoczniesz i poleniuszkujesz
mam nadzieje, ze pogoda wam dopisze
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ale tak w sumie dla mnie najwazniejsze jest to ze przez tydzień biura nie będę widziala, zmienię otoczenie, spotkam się siostrą...mogłoby lać przez tydzien i tak będzie pięknie .
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie znowu dzis sliczne słonko. i bardzo dobrze, bo choc pranie mi szybciej wyschnie ![]() wczoraj TZ podszedł do mnie, sciaga spodnie i mowi" kochanie to moje ostatnie czyste bokserki" |
|
|
|
|
#919 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() nie nadążam was czytać. widziałam zdjęcia bliźniaków sonery. super ))) jeszcze raz gratuluję.ja się lepiej czuję, bo to nie ja zrobiłam krzywdę jeżykowi. szkoda mi zwierzaczka, ale moja ciocia go widziała jak szedł, więc mam nadzieję, że będzie okej. zresztą skąd jeż w środku miasta
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Ci dobrze Madziu, u nas pogoda barowa
![]() Jutro idziemy sobie potańczyć do klubu Jeszcze godzina i weekend ![]() edit Biia a co z tym jeżem, przejechałaś go ? |
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Dorinko ja nie pamietam kiedy osattnio bylam w jakism klubie aby potanczyc
chyba po obronie 17 czerwca z dziewczynami. potem byłam w Holandii na beach party z miesiac temu a tak to nic![]() ja dzis zyje non stop myslą ze zjem pizze. TZ ma skonczyc prace za 1,5 godzinki wiec za jakies 2,5 godzinki bedzie w domku. a niech mu dzis zrobią tylko nadgodziny to pozabijam hehe
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w Holandii chętnie bym zobaczyła jak tętni nocne życie, ale ze mnie to taki nocny marek
|
|
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
a pogoda dziś u mnie taka, że chyba spędzimy całe popołudnie i wieczór w domu pod kocem
|
|
|
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. No, nie licząc jednego rozjechanego na drodze koło jej mieszkana . Ostatnio miałam jeża na podwórku .
|
|
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja dziś do 18, jutro tez do pracy musze przyczlapać. Męzuś zakupił mi winko na samotne wieczory. Zamierzam zagrzebac sie w kocu z kieliszkiem w ręce i książką., którą rownież zakupił mi TZ. Ksiązka o wdzięczyn tytule "Precz z brunetami" .Mam zamiar przeczytac ją w 2 dni i zabrać ją dla siostry (mamy zwyczaj wymieniania sie ksiązkami) Chyba nie wezmę do niej zadnych ubrań bo mam z 10 książek dla niej i tonę gazet. Do tego flaszeczka, slodycze dla dzieciakow..jak ja to pomieszczę to nie wiem. Zreszta po co mi ubrania i tak wszystko zamierzam tam kupic
|
|
#926 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj wam pisałam, że chyba przejechałam
![]() to nie było pewne. po prostu byłam u dziadków i pojechaliśmy na chwilę do sklepu ok. godizny nas nie było i wróciliśmy. zaparkowałam gdzie indziej i tam gdzie stałam poprzednio był jeżyk i krew bałam się, że wszedł pod samochód, żeby się ogrzać przy silniku, a ja jak zjeżdżałam z krawężnika nawet nie poczułam. |
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tydzien temu poszlismy do naszej knajpki. Ja oczywiscie z kumpelami trajkotałam, popijałm i tanczylam, a maż popijal i prowadził dziwne męskie rozmowy z kumplami. O 2 odpadlam wsiadłam w taksę i przyjechałm do domu...mąż wrocił o 6
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny prezent, mąż się postarał ![]() Ja wczoraj zwariowałam przy robieniu prezentu chrześnycy, kupiłam jej cudną bluze z kotkiem z jakiejś tam serii Hello Kitty (nie znam ale spodobała mi się ), do tego skarpetki identyczne do kompletu, do tego opaskę na jej blond loki oraz książeczkę - słuchowisko z bajkami ....Ja chcę dziewczynkę ![]() ![]() Nie wspomnę, że bluza kosztowała tyle co dla mnie ciuch
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za te beach party na którym była było rewelacyjne. nie sadziłam ze tak fajnie bedzie. cala plaza ludzi, pelno namiotow, kelnerzy chodzili z darmowym piwkiem na tacach.siostra TZ i koledzy poszli do domku a ja z TZ zostałam jeszcze Tz mi sie nawalił na koniec i musialam prosic obcych mi ludzi aby mi go pomogli zaniesc do domu bo ja nie byłam w stanie nawet go podniesc
|
|
|
|
|
#930 |
|
Zakorzenienie
|
Padam na pysk.
Dlaczego zawsze, tuż przed weekendem u mnei okazuje się, że coś "nagle", "super-mega pilnie" trzeba zrobić na wczoraj i wszyscy dostają gorączki? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:14.

. 
, ciasto rafaello.../robilam na urodziny ale nie mial mozliwosci sprobowania go/ a bylo pyyszneeee ...
Czyli dzien przed zrobie ciacho / zeby zabrac na jego przyjazd/ , a pizze zrobimy juz razem 

chyba po obronie 17 czerwca z dziewczynami. potem byłam w Holandii na beach party z miesiac temu a tak to nic