|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
I cieszę się, że szampon się sprawdza, sama bym się skusiła, ale... no właśnie, nawet nie mam go jak wsadzić do pielęgnacji, bo kosmetyki zużywam bardzo powoli, a do tego ciężko mi rozstać się z Rzepą Cytat:
![]() Cytat:
zdrowiej nam szybko A tego małego z Ringu to strasznie nie lubię Bardzo rzadko sięgam po jakiekolwiek silniejsze lekarstwa, polopirynka, przeciwbólowe, suplementy - tak, ale od antybiotyków staram się trzymać z daleka. Gorzej ma mój TŻ, jego w zeszłym roku angina męczyła chyba z 3 razy .![]() Wolę nie wierzyć [ale wiem, że takie przypadki się zdarzają]. Mam nadzieję, że nigdy zła karma mnie nie dosięgnie .Cytat:
PS. Uppysia, czemu nas podglądasz ??? EDIT: O, już uciekła
|
||||
|
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Mnie chyba też coś bierze ale to przez brata bo roznosi chorobę w domu.Dzisiaj mam spotkanie ze współlokatorką i właśnie popijam drożdże.Słoneczko wyszło i humor się poprawił ![]()
|
|
#3513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ta strona niezła ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3514 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja, śmiejąc się od ucha do ucha wróciłam przed chwilą ze szkoły Znalazłyśmy z moją grupką drzwi od łazienki dla nauczycieli(w łazience dla dziewczyn ) i chodziłyśmy po salach właśnie z tymi drzwiami w rękach mówiąc "Dzień dobry, my tu przyszłyśmy drzwi wymienić."
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też wszyscy poprzeziębiani i pociągają nosami, ja na szczęście się trzymam (cud jakiś!), ale coś czuję, że długo tak nie pociągnę... ![]() Póki co ubieram się ciepło i liczę na to, że jakoś się bez tego choróbska obejdę, nienawidzę być chora...
|
|
|
|
|
|
#3516 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja obejrzałam cały i generalnie się nie bałam, ja jestem z tych co lubią się bać na filmie . Ale i tak, coś co mnie najbardziej poruszyło to moment w "Pile 2" kiedy tą narkomankę ten murzyn wrzuca do dołu ze strzykawkami, żeby szukała klucza. Nie mogę tego oglądać, zawsze mnie wszystko boli w tym momencie, straszne . Oglądał ktoś ? dzięki Cytat:
. Też nie lubię takich postaci :/. No dokładnie. Ja jeszcze ewentualnie jakiś fervex czasem wypije .Cytat:
? Mam problem. Moja mama zarejestrowana jest długo w Urzędzie Bezrobotnych, mieszka z facetem swoim. Ja na uczelni dostaje stypendium, dzieki czemu mogę zapłacić akademik a alimenty od ojca mam na jedzenie, dojazd, jakieś kosmetyki. Moja mama dostała dzisiaj jakieś wezwanie do pracy. No i chyba będzie gdzieś zatrudniona w końcu, bo już za długo jest zarejestrowana. Albo do jakiegoś sklepu za 600 złotych, albo może coś lepszego się trafi.. W każdym razie jeśli ją zatrudnią, ja tracę stypendium na Uczelni (400 złotych) i boje się. Stypendium mam pewne, a mamę że tak powiem trochę mniej. Bo ona jest już taka, że nigdzie długo miejsca nie zagrzeje (ma problemy o których nie chce narazie tu pisać, ale wiąże się to z alkoholem też)i nie wiem czy będzie w stanie dać mi na ten akademik, czy w ogóle jej nie wyrzucą, czy coś. Strasznie się martwie, na Uczelni powiedzieli mi, że jak mama zacznie pracować to mam od razu to zgłosić, bo jak nie, to ja będę musiała nawet zwrócić stypendium za jakiś tam okres. A ja jeszcze na to studium się zapisałam, 280 złotych miesięcznie. Zaczynam żałować. Pieniądze szczęścia nie dają, ale wszystko ułatwiają, dlaczego u nas ciągle ich brak .
|
|||
|
|
|
|
#3517 | |||
|
|
Cytat:
![]() U mnie cały dzień mżawka, a teraz to już w ogóle się rozpadało na dobre. Nie daj się chorobie ![]() Cytat:
![]() I jeszcze przeraża mnie scena, gdzie ten latynos wycina sobie na żywca skórę z karku . I jeszcze "szklana pułapka", tam gdzie jedna z dziewczyn uwięziła sobie ręce... brrr... też mam tak, że od razu odczywam to na ciele...Cytat:
Mam nadzieję, że jednak znajdą się rozwiązania i szczerze wierzę, że właśnie tak się stanie
|
|||
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane czy znacie jakieś opinie dotyczące tej serii Kerastase? (swoje, znajomych, innych Wizażanek)
Szperam na wizażu, ale nie mogę znaleźć nic konstruktywnego...
|
|
|
|
|
#3519 | |
|
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj...gdzie=produkty |
|
|
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i słusznie![]() Cytat:
|
|
|
#3522 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. A Ty widziałaś wszystkie? Te dwie sceny co opisałaś też są makabryczne. Ale te igły mi najbardziej zapadły w pamięć, najbardziej mnie poruszyły brrr. Też mam nadzieję, że dam radę, bo mimo ciężkiej sytuacji w życiu, w rodzinie to kilka razy uśmiechnęło się do mnie szczęście . Cytat:
Tak, straci ubezpieczenie a do tego nie będą jej się liczyły lata do emerytury, teraz ma ciągłość. Kiedyś cały czas pracowała, teraz od dobrych 10 (albo i nawet więcej) lat siedzi w domu, zaniedbała się strasznie i w ogóle :/. Póki co, to próbuję się nie martwić tą sytuacją. Może się jakoś ułoży. Narazie do wszystkich prac do jakich ją wysyłają to jest dużo chętnych i nie przyjeli jej nigdzie (u nas jest jednak duże bezrobocie - małe zadupie). Przede mną 2 najcięższe lata i jeśli chodzi o naukę, a przede wszystkim finansowo. Na szczęście babcia mi dość pomaga, jak już jest kiepsko. |
||
|
|
|
|
#3523 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Hah, to chyba przypadłość wszystkich biologów. TŻ za Chiny też nie chciał brać żadnych leków Ja też przez to zaczęłam ograniczać leki Cytat:
Nie cierpię tej sceny. Jest okropna. Nie lubię Pił bardzo, większość scen krzywi mi psychikę, ale ta szczególnie.Wchodzę na wizaż po całym dniu przerażona, ile stron będę mieć do nadrabiania, a tu tak cichutko Idę jutro do nowej fryzjerki Do opiewanej ty Agnieszki Jaśko, po kilku latach wreszcie przestać traktować włosy rozjaśniaczem, zmieniam na farbę. Mam nadzieję, ze się uda.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||
|
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
witam i od razu przepraszam ale nie bede zaglądać na watek w ciągu najblizszych dni. Dzis w nocy zmarła moja babcia
odezwę się jak "sobie wszystko poukładam"...pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#3525 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A to widocznie, faktycznie przypadłość biologów ![]() A ona Ci będzie tylko farbować włosy, czy też coś podcinać, bo niedawno miałaś cięcie przecież ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3526 |
|
Zadomowienie
|
Będzie mi tylko farbować. Włosy mi sporo urosły ( stosuję seboradin) i odrosty są juz bardzo widoczne. Zapuszczam włoski i nie planuje nożyczek. No chybaze wpadnie na jakiś genialny pomysł i będzie chciała nadać kształt fryzurze.
tigresko , trzymaj się, jesteśmy z Tobą... Dobranoc dziewczyny
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
Tigressko
![]() ![]() Porcelainnn to czekamy na relacje i zdjęcia nowej fryzurki )
|
|
|
|
|
#3528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stypendium masz jak mniemam socjalne. A masz szanse na naukowe U nas naukowe było dość wysokie- ja kiedyś brałam 550 na miesiac.Cytat:
![]() Witam maniaczki w ten deszczowy dzień Ja wczoraj straciłam jednego szynszylka- zdechł mi samczyk- nie mam pojęcia co sie stało- nie był jeszcze na tyle stary
|
|
|
#3529 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Witam wszystkich cieplutko w ten paskudny dzień
|
|
|
#3530 | ||||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wyrazy współczucia Trzymaj się Kochana.Cytat:
![]() Przykro mi bardzo |
||||
|
|
|
|
#3531 |
|
BAN stały
|
spam
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-09-19 o 14:47 |
|
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-09-19 o 14:47 |
|
|
|
|
#3533 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 20min, a nawet 15min pieszo, tylko, że ja oczywiscie zawsze nie mogę zdąrzyć wyjsc o odpowiedniej godzinie więc musze biec ![]() Cytat:
Przykro mi bardzo![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, bardzo współczuję straty futrzaka
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Prezentuję świcę
do kolekcji Kasiowych pudełek Taka drobnostka (zdjęcie 1), ale myślę, że z pudełeczkami fajnie się prezentuje (zdjęcie 2)...A Wy jak myślicie??
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() wybaczcie przerwę w pisaniu, tak jakoś wyszło... Oleczka, mam nadzieję, że wszystko u Ciebie jednak się ułoży w tych sprawach finansowych i prawdą okaże się powiedzenie 'nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło..." W ogóle w jakim mieście studiujesz? Myślałaś może o jakiejś dorywczej pracy? Jolie, bardzo mi przykro ![]() virka, super to się prezentuje!
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Przerwę wybaczymy
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A tak ogólnie jestem dzisiaj nie w sosie, jakaś taka, bez polotu Nie wiem z czego to wynika, pogoda, zbliżający się rok akademicki czy sama nie wiem co, ale tak jakoś dzisiaj psychicznie nie jestem w formie.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

. Gardło drapie i katar i głowa mnie boli. Ja nie chcę, kurde pojutrze jadę na to studium na weekend, muszę mieć siłę i energię :/. 
zdrowiej nam szybko
. Muszę tylko kupić polopirynę s
???

ale to przez brata bo roznosi chorobę w domu.

Idę jutro do nowej fryzjerki