![]() |
#1711 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
![]()
Do pocałunków potrzebny jej był ktoś, z kim lubiła rozmawiać, kto ją zastanawiał i niepokoił, kto był dobry do kłótni na temat rzeczy ważnych, ktoś komu nie było obojętne, jak żyć, i kto potrafił z nią o tym rozmawiać (...) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Raczkowanie
|
Miłości nie ma między nami, przeszła nawet złość.
Nie ma lekarstw na to, co siedzi w kobietach. Mam wszystko, czego chcesz i jeszcze trochę. I może dobrze, że los nie postawił na nas Kiedy zmądrzejesz, słonko?
#1713 |
Zadomowienie
|
Heej dziewczyny ;* Prośba
![]() ![]() świat ma tylko cztery strony, a w tym świecie nie ma mnie. Jestem tylko pyłem W milionowym mieście Gwiazdy toną w rzece znów Brodzą kiedy noce jasne Czekam aż mnie spytasz gdzie Zakopię nasze dwie pestki
#1714 | |
BAN stały
|
Cytat:
boskie masz opisy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i coś ode mnie : nigdy nie zapomnę chwil wspólnie spędzonych z Tobą. jesteś osobą, której zawsze dałabym wszystko ![]() to uczucie tak piękne, nie do zapomnienia. mogę powiedzieć , że na wylot Cię już znam ![]() walczę z miłością, uciekam przed tym, co może mi dać jutro. mam w sercu debet i kieszenie pełne błędów.. Edytowane przez eccentriic Czas edycji: 2008-09-19 o 15:13 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
* grzeczne dziewczynki ida do nieba, niegrzeczne tam gdzie chca.. * w przyszłość bezczelnie patrzec, wyciagnac srodkowe palce * hardcorowa ja. * potrafie słodko - kwaśna byc jak chilli gdy sie wkurze! * pozwalam sobie uwolnic z mego wnetrza ta złą, ta bez litosci * w twarz zasmiać sie swiatu, tak donosnie, bezczelnie * ta planeta nie jest dla grzecznych! no to by było na tyle. moze sie przyda ![]()
![]() |
#1716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1717 |
Zadomowienie
|
eccentriic - nawet nie wiesz jak mi miło..dziekuje. ;*
I opisiki: Czasami, aby zrozumieć samego siebie, musisz zbaczyć siebie w oczach kogoś innego.. Człowiek powinien wkładać tyle w upraszczanie swojego życia, ile daje w jego komplikowanie.. Jak możesz trzymać się sie z daleka ode mnie i odejść? Czy Twoje serce mogło by zapomniec o mnie? Twoj oddech należy do mnie. Czy kiedykolwiek możesz przestać oddychać? Gdy tracimy wszystko, zawsze pozostaje przyszłość.. Wybór nie jest pomiędzy dobrem a złem. To byłoby proste. Prawdziwe wybory w życiu są pomiędzy większym złem a mniejszym dobrem.. Czasem okazanie uczuć może złamać serce..ale czy ukrywanie ich prowadzi do szczęścia? - Ufasz mi? - Bardziej niż sobie.. Zjawił się jak huragan i porwał mnie jak suchy liść.. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1718 |
Zadomowienie
|
A no u mnie to podstawa.
![]() I zabieram opisy. <3 ![]() ** Trochę angielskich; * The distance between us seems to grow.. // Wygląda na to, że dystans pomiędzy nami się powiększa * It's the bittter taste of losing everything I held so dear.. // Gorzki jest smak utraty tego wszystkiego, czego tak bardzo starałam się trzymać.. * Now that I know what I’m without, you can't just leave me. // teraz, kiedy już wiem, czego mi brak nie możesz mnie tak po prostu opuścić * And maybe I'll end up tryin to catch a fallin star..(?) // I może przestanę próbować łapać spadającą gwiazdę..(?) I z książki; * Mniej samotny z kimś, kto nie istnieje? * Właściwie nie boję się nieznanego. Tylko trochę mi szkoda tracić to co znam. * Codziennie patrz na świat, jakbyś oglądał go po raz pierwszy. Na duszy dnie ukryłam Cię Schowałam wszystkie słowa twe I Twój dla mnie wiersz zamknęłam W niej ma swoje miejsce każdy gest Pamiętać chcę nasz wspólny sen Co spełnił się ..
![]() |
#1719 |
Wtajemniczenie
|
różne:
why don't you come back to me?. nie poradzę sobie. ty odejdziesz ja przegram. Misiu nie tak, to już nie działa na mnie! Daję Ci znak, byś wiedział, że nie pragnę bawić się tak. Dla Ciebie mój szept, gdy budzi się dzień. <3 Przez moment chcę mieć Cię tylko dla siebie. intuicja podpowiada, że wpakuję się w kłopoty. Chcę poruszyć Cię, chcę Cię dotknąć, pocałować. Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze <3 Kocham jak patrzy chociaż nie robi wyznań, trzyma za rękę jak prawdziwy mężczyzna.
#1720 |
Zadomowienie
|
#1721 |
Raczkowanie
|
czekam na ciebie. wciąż.
jestem tym samym bękartem, którego stworzyłeś - mamuś, a co się dzieje ze słonkiem, kiedy zachodzi? - świeci nad innymi, kochanie chciałabym, żebyś choc przez chwilkę zamknął mnie w swoich dłoniach Boże, chciałabym z powrotem moje zycie... z całych sił zaciskam palce na twoim gardle. krew przeplata się ze łzami. ale jestem zbyt zdeterminowana, by pozwolić sobie na utonięcie czy gwiazdy też płaczą? tysiąc lat w ogniu po prostu zignorujmy przeszłość, dobrze? to, co było, jest nieprawdą. kee ja wiem, że sie tutaj nie wykażę żadną oryginalnością ani nie powiem nic zaskakującego, ale kocham bardzo Twoje opisy. No i uważam, że na przełomie piątej i szóstej części według mnie jesteś po prostu najlepsza (: ![]()
#1722 |
Zakorzenienie
|
nie za ma co
![]() ![]() Każdy kto wzniesie sie musi upasc na ziemie.
#1724 |
Raczkowanie
|
Daj sobie czas ,wnet poczujesz Warto żyć ….. Odnalazłam sens życia, odnalazłam go….. Będę się śmiała ze swych łez…….. Nie warto walczyć o to co już było Wspomnienia niewolnikiem nie bądź już
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zadomowienie
|
Nie oddalaj się teraz, trzymasz w dłoniach mój świat !
#1726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() *I złoty krążek jej wcisną na rękę...Wesele. *Wielkie polskie wesele ![]() *Dzwony biją jak szalone, marsz weselny w uszach brzmi.. *A teraz idziemy na jednego...weselnego ![]() Przepraszam, ale więcej nie jestem w stanie wymyślić... ![]() _________________________ _________________________ _ *Skoro niebo się zepsuło, to ja je naprawię ![]() *Podobno szczeście czeka za rogiem. Nie za moim. *Potraktuję tę historię jak zerwany kwiat. Uchronię od zwiędnięcia. *Przetreminowane i sfermentowane pragnienia przeciekają do myśli i obiegu.Może wyparują. *Kurczowo uczepiona końcówki twego głosu...
potrzebuję wielkiego billboardu, komunikatu w 'dzień dobry tvn', napisu na śniegu przed moim domem bo nie dokońca jeszcze wierzę że Go mam. Edytowane przez garfieldo14 Czas edycji: 2008-09-19 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Zadomowienie
|
Jak nie słońce to gwiazdy nad głową
![]() ![]() Wiem, że to warjacki pomysł, ale tylko tym naprawdę chciałbym być... ![]()
![]() |
#1728 |
Raczkowanie
|
dziwne myslałam ze Ty to cały mój swiat
odszedłes jak anioł, który skrzydła mi skradł niechce wiedziec jak bezemnie tam mija Ci czas kiedys obiecales ze wrocisz tu lecz nieczekam na Ciebie juz zamknełam nasz wielki dom na klucz teraz mieszka w nim chłód Nie mow mi nic przeciez juz wszystko wiem Nie mow mi nic niech to wreszcie skonczy sie Nie tłumacz mi i nie obiecuj ze wrócisz jeszcze kiedys do mnie... przeciez wiesz jak to jest...
#1729 |
Zadomowienie
|
przestało mi zależeć, żeby tobie choć trochę zależało
#1730 |
Raczkowanie
|
Dawno nie dodawałam opisów z braku czasu . Teraz troszkę ode mnie :
w pustych sercach wzniecić płomień... Tam gdzie Boga nie ma już ma nadziei pełen głos. wrażliwości pełne dłonie choć krucha jest jak kwiat próbuje zmienić świat Bezimienna. zbyt prawdziwa twoja twarz Ona ma siłę.nie wiesz jak wielką. Nie dla Ciebie... Sprzedałam swoje "ja", by tylko kochaną być. Codziennie uczę się nowych kłamstw Jak widze te miłosne opisy to mi sie rzygać chce xDD _______________________ A macie o złudnych nadziejach na bycie razem . Że los nie daje nam szansy pogadania i spotkania ze sobą . Prośba !! ;*****
![]() |
#1731 |
Przyczajenie
|
może lepiej gdy mi teraz nic nie powiesz..
po pierwsze mam serce, po drugie rozumiem.. należę do tych którzy czują bardziej. you never said that i’m your baby.. / nigdy nie powiedziałeś, że jestem twoim kochaniem.. gdy świat rozpędzi się niebezpiecznie.. co z nami będzie? zapachem tylko teraz przypominasz tę wiosnę.. w powietrzu parował twój ciepły oddech.. chcę cię takiego jak kiedyś.. ![]() pozdrawiam..
#1732 |
Raczkowanie
|
Czasem boję się żyć, co raz zimniej mi.
![]() |
#1733 | |
żona
|
Cytat:
nadzieja(?)...po cholerę ją komuś dawać skoro nic nie znaczy... Czy to bylo tylko złudne marzenie, czy na jawie moim snem byłeś Ty? Dlaczego pozwolilam sobie uwierzyć że cuda mogą się zdarzyć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się ![]()
![]() |
#1735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko to: ( wizażu_) A może to dobrze że los nie postawił na nas... (my) Dziennie rano słodzę sobie kawe złudzeniem los jest dla mnie utrapieniem (możesz rozdzieliĆ ![]() I tak patrze i widzę jak los Nam nie sprzyja.... Może los robi wszystko żeby nas ze sobą nie połączyĆ? lajtowe.może coś sobie akurat wybierzesz ![]()
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Raczkowanie
|
Kwiaty , które dla mnie rwałeś, zwiędły w strugach słonych łez.
LoVe.. It'S LiKe A WiNd. I CaN'T See It, BuT I CaN FeeL It. Każdy może patrzeć.. ale nie każdy może mieć czekam na wiosne... Jak w bajce cofnąć czas... realnie przeżyć go jeszcze raz...
#1737 |
Raczkowanie
|
Po co łapać króliczka, skoro tak przyjemnie się go goni?
W tym wieku może się wielu rzeczy nie rozumie, za to czuje się głębiej, niżby się rozumiało. Głupcy, którzy pokochali nie treść, ale formę... Słowa palą, więc pali się słowa. Nikt o treści popiołów nie pyta. Bo choć zapomniał o nas świat, mokrzy od stóp do głów nie tracimy nadziei.
![]() |
#1738 |
Raczkowanie
|
Ostatni promyk Słońca gdzieś za górą znikł.
Gorąca czekolada i zimne myśli o Nim. Wszystko odeszło z ostatnim spadającym liściem Po jesiennym parku spacerujac z nim . Kasztanowe koniki. Jesienny wiatr przywiewa twój zapach <3 popieśćmy sie prądem. ![]() Good night ! Sleep tight. ;* / dobranoc ! śpij dobrze Para gorącej herbaty utworzyła serce . Ze smutkiem pytam dla kogo ono ? Bulwar utraconych marzeń / Boulevard of broken dreams Idę pustą ulicą, Bulwarem utraconych marzeń Wszyscy wokół śpią
#1739 |
xoxo
|
rozlane wino
potargane zdięcia spalona miłość wszystko skończone Mogę mieć świat u stóp ja nie przypuszczam ja to wiem . ‘Nie jestem tym co zwątpił I tchórzem co się poddał Nie jestem buntownikiem, choć Niewiele mi się tu podoba. Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje.’
#1740 |
Przyczajenie
|
czytam od dawna kradnę też od dawna a teraz dziękuję wszystkim bo opisy cudowne !
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.