![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krynica Morska ul. Rybacka 19 - omijajcie z daleka. Okradziono mnie w tym domu
annie - swoją drogą dziwne że nie będąc tu zalogowana "wpadłaś" na ten wątek
![]() No nic, pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krynica Morska ul. Rybacka 19 - omijajcie z daleka. Okradziono mnie w tym domu
A ja uważam, że co miało byc powiedziane zostało powiedziane i nie ma sensu teraz wzajemnie obrzucac się wyzwiskami, typu wieprz ze szminką. Niech obie strony szarpia się same lub w sądzie, ale przepychanka i wzajemne oskarżenia zaczynają się robic niesmaczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie obrzucam wyzwiskami a wieprz ze szminką to przenośnia do sytuacji. Zrobiono mi w tym domu krzywdę , ale nikt nie usłyszał ode mnie, że to własciciele mnie okradli. Zachowanie tych państwa w stosunku do mnie i mojego dziecka było obrzydliwe a teraz próbują upudrowac się lukrem na gęsto. Podkreślam , nigdy nie powiedziałam, że to oni mnie okradli - okradziono mnie u nich w domu. I niestety , każdy człowiek na zarzuty pisane przez córkę właścicielki domu odpowiedziałby aby nie pozwolic się szkalowac , tym bardziej słowa owej pani poważnie mijały sie z prawdą. Droga moderatorko , z tego co widzę nie jest to pierwszy wątek ostrzegający potencjalnych wczasowiczów przed miejscami / z dokładnymi adresami / w których żle sie działo. A ja i mój syn tam właśnie zmarnowaliśmy sobie wakacje.I podkreslam po raz któryś - nie z powodu ukradzionych pieniedzy a tylko i wylącznie z powodu zachowania właścicieli po całym zajściu. Było obrzydliwe i niegodne osób tak wysoko kulturalnych jak to podkreślali w swoich wypowiedziach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Podróżniczka
|
Zalecam wszytskim zachowanie spokoju i ważenia słów. Wątek miał zapewne na celu ostrzeżenie potencjalnych wczasowiczów, a nie wywoływanie wojny. Polecam dalszą kulturalną wymianę zdań inaczej będę zmuszona wątek zamknąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Indiaminka, dzieki za ostrzezenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
Do Cziki - wpisz, proszę, w goglach "ul. Rybacka" a zrozumiesz skąd wiedziałam, że taki wątek istnieje. Hasło w wyszukiwarce wyświetla się na drugim miejscu.
Nadmienię jeszcze tylko, że zabrałam głos i zalogowałam się na tym forum jedynie po to, by stanąć w obronie kogoś, kto i tak jest tutaj na straconej pozycji. Jakiekolwiek dalsze uwagi są moim zdaniem zbyteczne. Wszystkich pozdrawiam, życząc dystansu i krytycznego obiektywizmu. Nie-klon, nie-wieprz, ale i nie-szminka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Jak nie podrabiane sprężynki w butelkach perfum to zepsuty urlop. Chyba jakiś pech Cię prześladuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chcesz mi dogryźc to nie w sytuacji kiedy sprawa dotyczy mnie i mojego syna. I dla mnie jest to sprawa poważna a nie powód do drwin. Nie odgrywaj się w ten sposób, aż tak to Ci chyba nie " nadepnęłam na odcisk" Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2008-09-20 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
znam krynice morska
i ten zaklad samochodowy strasnzi oszusci mysla, ze jak ktos ma tablice rejestracyjne z innego kraju to juz mozna go ...delikatnie mowiac oszukac kwatere omijam szeroko!!!!! pozdrawiam i kazdemu radze omijac ten warsztat niezle oszukuja na czesciach ![]() omijajcie z daleka rybacka 19!!!! jest wiele pieknych kwater w okolicy i swietni ludzie bylam osobiscie kilka razy pozdrawiam Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2008-09-20 o 11:13 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Podróżniczka
|
Dziewczyny, mam wrażenie, że wszytsko już zostało powiedziane. Proszę, nie rzucajcie na siebie wzajemnie oskarżeń, ponieważ dyskusja traci cały sens.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
BAN stały
|
taka luźna uwaga....
ja NIGDY nie zostawiłabym pieniędzy w pokoju na kwaterze prywatnej, niestety teraz czasy takie, że nikomu nie można ufać...ja na wakacjach całą gotówkę i biżuterię mam zawsze przy sobie ![]() kiedyś ukradzono mi niszowe, bardzo drogie perfumy i kurtkę skórzaną z domku kempingowego (przez okno), nawet nie szukałam winnego - winiłam tylko swoją głupotę, po co zabierać drogie rzeczy na camping?..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
perfumove love
|
No ale dziewczyny, zabierałybyście cały "dobytek" na plażę? Ja bym się bardziej spodziewała złodziei w zatłoczonym miejscu publicznym, niż we własnym wynajętym osobiście pokoju.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zostałaby jedynie możliwośc pobierania pieniędzy z bankomatu - w Krynicy są bankomaty ale słyszałam reakcję ludzi , którzy właśnie tak zrobili - w większości odchodzili z kwitkiem - nie było gotówki. Trzy bankomaty a tysiące ludzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Co do bankomatów... cóż trochę trudno uwierzyć w brak gotówki w bankomatach i w tylko 3 na całą miejscowość, ale nie wypowiadam się nie byłam w Krynicy. Natomiast w takiej dziurze jak Grzybowo są już 3 bankomaty. Aha nigdy nie tachałam dobytku ze sobą na plażę... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do walizki z szyfrem - nie sądzę żeby złodziej się jej przestraszył . Po prostu wziąłby sobie walizeczke i prysnął . Z szyfrem uporałby sie póżniej jak sądzę bez klopotu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | ||
Podróżniczka
|
Cytat:
Jeśli chodzi o moją wypowiedź odnośnie sejfu nie będę komentować, wkleję tylko cytat z samej siebie: Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
BAN stały
|
Cytat:
Teraz i ja jak to mówią " mądra Polka po szkodzie " zaufanie ogranicze do zera a o zabezpieczeniach na takie okazję bedę myślała przez cały rok. Do nastepnych wakacji coś wymyślę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
BAN stały
|
Tak czytałam ze zrozumieniem , ja właśnie byłam na kwaterze prywatnej i dlatego napisałam ,że sejfu musiałabym szukac w banku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() ![]() Bo pomijając już fakt, że Idiaminka pieniędzy nie zabezpieczyła, że wzięła gotówkę, że pozwalała na wejście do pokoju podczas swojej nieobecności itd. to tym, co mnie bulwersuje najmocniej jest zachowanie właścicieli. Zero pomocy, skruchy, jakichś ludzkich odruchów, gdy komuś dzieje się krzywda. To jak policzek za policzkiem, z czego pierwszy jest zaskoczeniem, a dopiero drugi boli. Co do Krynicy - byłam jakieś 6 lat temu, mieszkałam kilka kilometrów od centrum. Bankomatu w okolicy nie było, były za to dziki, domki i las. Także w grę wchodziła raczej tylko gotówka. Nie wiem jak jest teraz, może coś się zmieniło pod tym względem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krynica Morska
Potwierdzam.
![]() Krynica to miejsce pełne ludzi, ubogie w atrakcje. Dla szukających zabawy - mało ciekawe. Dla chcących ciszy i wypoczynku - pomyłka. Mam do Krynicy sentyment, bo jeździłam tam jako dziecko, ale to już nie jest to miasto. Człowiek na człowieku, plaża ubita jak sardynki w konserwie. Trzeba spory kawałek przejść, żeby położyć się na piachu i wypocząć w jako takim spokoju. Najspokojniej jest daleko poza centrum, przy wyższych numerach ulicy Gdańskiej, w kierunku Piasków. Tak w okolicy ośrodka Neptun (ostatni w Krynicy), to już nawet jest gdzie rozłożyć koc. ![]() ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-07-24 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
Dot.: Krynica Morska
powiem tak: jak dla mnie, Krynica jest już przereklamowana.. a szkoda, bo kiedyś to było naprawdę fajne miasteczko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.