|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic
Proszę o analizę składu szamponu pod kątem stosowania do włosów przesuszonych
Schwarzkopf, Schauma Proste i Lśniące Szampon z Olejkiem Jojoba, włosy suche, skręcone, trudne do ułożenia Schauma Szampon Proste i Lśniące z Olejkiem Jojoba usztywnia strukturę włosa. Prostuje suche, skręcone i trudne do ułożenia włosy, nadając im mieniące się refleksy światła. Zapewnia 100% siły i 100% połysku. Do codziennego stosowania. Skład:
#1352 |
Raczkowanie
|
Proszę jeszcze o analizę Nivea Hair Care intense repair Odżywka Intensywna regeneracja...
Skład:Aqua, Stearly Alcohol,Dimethicone, Stearamidopropyl Dimethulamine, Cetyl Alokohol, Hydrolyzed Silk, Simmo9ndsia chinensis Oil, Peresa Gratissilma Oil, Oryzanol, Lactic Acid, Coco Betaine, sodium Chloride, C12-15 Pareth-3, Cocamidopropyl Betaine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Methylparaben, Propylparaben, Phenoxyethanol, Linalool, Butylphenyl Methylpropinal, Parfum przepraszam za ewentualne pomyłki w pisowni.... z góry dzieki za odpowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Zakorzenienie
|
prosze o analize:
ADVANCE TECHNIQUES PROFESSIONAL HAIR CARE INTENSE REPAIR RECOVERY TREATMENT MASK FOR EXTREMELY DRY OD DAMAGED HAIR sklad: aqua, cetearyl alkohol, quaternium-91, dimethicone, stearamidopropyl dimethylamine, cetrimonium methosulfate, parfum, peg-40 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, creatine, phosphoric acid, methylparaben, castor isostearate succinate, disodium edta, dimethicone peg-8 meadowfoamate, aminomethyl, propanol, hydrolyzet wheat protein hydrohypropyl polisiloxane, ethylhexyl methohycinnamate, propylene glycol, laminaria digitata extract, pelvetia canaliculata extract, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, isobutylparaben, coumarin, butylphenyl methylpropional, linalool, hexyl cinnamal, limonene. z gory dziekuje i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Przyczajenie
|
TIMOTEI, Szampon, miękkość, mleczko owsiane i brzoskwinia, do włosów normalnych, ekstra łagodny szampon
Sklad: Aqua, Sodium Laureth Sulfate / Sodium C12-13 Pareth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glycol Distearate, Carbomer, Dimethiconol, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium, Cloride, Disodium EDTA, Benzophenone-4, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Laureth-23, Dimethiconol/Silsesquioxane Copolymar, BHT, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Fumaric Acid, Methylchloroisothiazolino ne, Avena Sativa Kernel Extract, Glyceryl Stearate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Triticum Vulgare Germ Extract, Prunus Persica Fruit Extract, Methylisothiazolinone, Helianthus Annuus Seed Oil. Phenoxyethanol, Methylparaben Parfum, PPG-12, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Cl 16255, Cl 47005 Czy ten szampon rzeczywiście jest łagodny? Od lat myje włosy CODZIENNIE - dzień w dzień. W dodatku borykam się z łupieżem. Jaki szampon byłby najodpowiedniejszy, niepodrażniający moja skore? Czy ten się nadaje, czy powinnam się skolnic do ziolowych badz dziecinnych? ;/ Prosze... Bardzo zalezy mi na tej odpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Zadomowienie
|
Znowu pomecze dziewczyny o sklad odzywki
![]() Suave PROFESSIONALS humectant conditioner (Deeply Moisturizes as well as Nexxus) SKLAD: water(aqua),cetearyl alkohol,cetrimonioum chloride,dimethiconol,fra gnance,quaternium-18,potassium chloride,hydroxyethylcell ulose,propylene glycol,disodium EDTA,DMDM hydantoin,TEA-dodecylbenzenesulfonate,g lycerin,tocopheryl acetate(vitamin E acetate),arginine HCI,Lysine HCI,Panthenol,Panthenyl Ethyl Ether,Hair Amino Acids,Methylchloroisoisot hiazolinone,Silk Amino Acids,Methylchloroisoisot hiazolinone. Z gory dziekuje za analize.Pozdrowka ![]() Mam cos jeszcze...zastanawiam sie czy warto kupic,poniewaz szukam jakiegos lagodnego szamponu,a ten jest wlasnie z serii przeznaczonej dla dzieciakow. Poprosze ladnie o analize ![]() ![]() Suave for Kids 2 in 1 Swim&Sport Flippin' Citrus Squirt Sklad:Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Cocamidopropyl Betaine, Dimethiconal, Tea Dodecylbenzene Sulfonate, PEG 150 Distearate, Fragrance, Polyquaternium 10, Laureth 23, Cyclomethicone, Sodium Citrate, Tetrasodium EDTA, DMDM Hydantoin, Citric Acid, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, PPG 9, Orange 4 (CI 15510), Red 40 (CI 16035). Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-09-22 o 08:06 Powód: Post pod postem, proszę korzystać z funkcji edytowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
The Pink Power Mołderajtor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej lagodny nie jest, moze byc powodem zlego stanu Twojej skory, proponowalabym z niego zrezygnowac wyglada na dosc silnie konserwowany, jezeli jestes z tych wrazliwych osob, powinnas raczej unikac drogeryjnych, mocno pachnacych i kolorowych szamponow. pomysl o szamponach z apteki, zazwyczaj sa bezzapachowe i nie zawieraja barwnikow, mniej podrazniaja osobiscie polecam szampony z serii aptecznej Oceanic, glownie Bio-Active-do codziennego uzytku a na łupież Nizoral, szampony dziegciowe(np Freederm Tar) czy niesmietelny Catzy Healing Shampoo ![]() zajrzyj do wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=102571 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1358 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak, czytałam bo przy produktach w KWC jest taki odnośnik do przeanalizowanych składników i znalazłam tylko opis przy kompresie Joanny, ale nie przy Pantene Restoratives, a tym bardziej nie ma żadnego opisu do balsamu Mr. Potter's z keratyną i aloesem. Chyba o tą listę zanalizowanych kosmetyków Ci chodziło, bo innej nigdzie nie mogę znaleźć. Po drugie jestem nową użytkowniczką i jeżeli gdzieś jakaś lista jest to jako moderatorka powinnaś być choć w minimalnym stopniu wyrozumiała, nie każdy od razu wie , gdzie wszystko jest. Byłabym wdzięczna gdybyś mi jednak doradziła w kwestii , o której pisałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1359 |
Raczkowanie
|
witam,
znalazłam dzisiaj w necie wydaje się ciekawe szampony do włosów suchych i zniszczonych, pojemność 400 ml / 20 zł ![]() ![]() ![]() PRODUCENT : DABAO SZAMPON NUTRIENT : Szampon odżywczy NUTRIENT przeznaczony jest do włosów suchych i łamliwych. Delikatne substancje czyszczące zawarte w szamponie NUTRIENT myją włosy, podczas gdy starannie dobrane składniki odżywcze zapewniają ich optymalne nawilżenie i zapobiegają rozdwajaniu się końcówek, przywracając włosom dobrą kondycję i zdrowy wygląd. Po umyciu włosy odzyskują blask i puszystość. INCI : Deionized Water, Alkyl Ether Sulfates, Cocamidopropyl Betaine, Coconut Diethanolamide, Glycol Distearate, Polyquaternium-10, Ginseng and Astralagus Root Extract, Aloe Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Penthenol, Amino Acid, Perfume, Mixture of 5-Chloro-2-Methyl-4-Isothlazoline-3-One and 2-Methyl-4 Isothiazoline-3-One. SZAMPON HOT OIL przeznaczony jest do włosów zniszczonych farbowaniem i po trwałej ondulacji. Dzięki zawartości specjalnie wyselekcjonowanych składników regenerujących o właściwościach odżywczych zapewnia wyjątkowo intensywną pielęgnację i odżywianie. Zawarty w szamponie HOT OIL wyciąg z olejków roślinnych pozostaje na powierzchni włosów i sprawia, że stają się one jedwabiście gładkie i błyszczące. Aktywne składniki odżywcze wnikają w głąb włosa, odbudowując i wzmacniając jego strukturę. HOT OIL sprawia, że włosy stają się elastyczne i łatwe do rozczesania. INCI : Deionized Water, Alkyl Ether Sulfates, Cocamidopropyl Betaine, Coconut Diethanolamide, Glycol Distearate, Polyquaternium-10, Polyquaternium-7, Ginseng and Astralagus Root Extract, Aloe Extract, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Penthenol, Amino Acid, Perfume, Mixture of 5-Chloro-2-Methyl-4-Isothlazoline-3-One and 2-Methyl-4 Isothiazoline-3-One. Pozdrawiam. Edytowane przez andesigne Czas edycji: 2011-06-29 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=280953 radze zmienic roszczeniowa postawe, w przeciwnym razie nie ma co zbytnio liczyc na bezinteresowna pomoc, odpowiadanie na posty nie jest niczyim obowiazkiem, nawet moderatora ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2008-09-22 o 20:34 Powód: lit |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
BAN stały
|
Dziękuję za odpowiedź. No może moja odpowiedź byłą pretensjonalna, ale po prostu zdziwiła mnie reakcja moderatora, który usunął mój post, a nic złego nie zrobiłam. Mimo wszystko dziękuję i będę starała się szybko wszystko nadrobić
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | ||
|
Cytat:
I wyobraź sobie, że ja kiedyś też byłam początkującą wizażanką, tylko zamiast na starcie już zadawać po raz n-ty te same pytania, zaczęłam od przeczytania REGULAMINU i kilku wątków, po stokilkadziesiąt stron każdy. Uwierz, da się zrobić ![]() Link do listy kosmetyków jest już w pierwszym poscie tego wątku, tylko... po co w ogóle go czytać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No to już EOT ![]() Może jutro uda mi się zrobić kilka zaległych analiz, bo ostatnio krucho u mnie z czasem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1363 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dodam tdo tego jeszcze panthenol [a jakże ![]() Dodatkowo właściwości odżywcze mają takie skłądniki jak: * palmitoyl myristyl serinate * isopropyl myristate Nawilżenie wspomagać będzie peg-8 ![]() Nazwa odżywki jest nieco myląca, bo nie ma w niej ceramidów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Przyczajenie
|
bardzo bardzo prosze o analize skladu tego szamponu:
L'anza, Healing moisture, Tamanu cream shampoo (szampon z olejem Tamanu) ingredients: water/eau (aqua), sodium cocoyl isethionate, sodium lauroyl sarcosinate, cocamidopropyl hydroxysultaine, cocamidopropylamine oxide, cocamide mea, sodium cocoyl glutamate, calophyllum inophylum (tahitian tamanu oil), entada phaseoloides bark extract (polynesian gugo), keratin healing systemTM (nano-102), keratin amino acids, macadamia integrifolia seed oil (Hawaiian macadamia nut), saccharum officinarum (Hawaiian sugar cane) extract, Tahitian sea water, chlorella vulgaris extract (sea kelp), hydrolyzed algin (sea kelp), sodium hyaluronate (hyaluronic acid), sodium PCA, magnesium PCA, zinc PCA, manganese PCA, dimethicone PEG-8, meadowfoamate, trimethylsiloxyamodimethi cone, sodium benzotriazolyl butylphenol sulfonate, ethylhexyl methoxycinnamate, acrylates, beheneth-25 methacrylate copolymer, buteth-3, tributyl citrate, PEG-150 distearate, polyquaternium-71, guar hydroxypropyltrimonium chloride, cetyl alcohol, glycerin, vinyl neodecanoate crosspolymer, glycol distearate, steareth-4, silicone quaternium-16, undeceth-11, butyloctanol, undeceth-5, polysorbate-20, methylchloroisothiazolino ne, methylisothiazolinone, methylparaben, fragrance (parfum), butylphenylmethylpropiona l (lilial), coumarin, limonene, linalool. z gory dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
|
Cytat:
Przede wszystkim wydaje mi się, że nie jest to kosmetyk dla osób z wrażliwą skórą - zapach, konserwanty [spora mieszanka] - dość wysoko w składzie, zatem lepiej unikać kontaktu ze skórą głowy. Widzę tu również lekki nadmiar wypełniaczy, które dla włosów niewiele zrobią, a miejsce w składzie zajmują wysokie. Z wartościowych składników jesynie panthenol jest w pierwszej połowie składu. Dimethiconol, poprzez obudowanie zewnętrzne włosa może dawać wrażenie regeneracji - bo wygładzi jego powierzchnię i wypełni uszkodzenia. Za połową natomiast kreatyna, propylene glycol [nawilża], ekstrakty z alg. Zaznaczyłam również lecytynę, która ma bardzo fajne właściwości, ale nie jestem pewna czy tu nie służy jedynie jako emulgator. Bardzo wartościowe składniki - fosfolipidy i sfingolipidy niestety dopiero w końcówce składu/malutko/ pozostaje wierzyć, że nawet takie stężenie jest wystarczające, by zadziałały [ja oczywiście wsadziłabym je na początek ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 |
BAN stały
|
Czy ten szampon da dzialanie jakie obiecuje producent (Herbavil active)???boje sie zeby te ziólka nie podsuszyly wlosow..na odwrocie szamponu zaciekawilo mnie 1 zdanie "czeste przebywanie w zamknietych nie dotlenionych pomieszczeniach sprawia ze wlosy nie maja czym oddychac przez to łamia sie sa matowe"....ale przeciez wlosy ponoc sa martwe i nie oddychaja...jest to szampon z apteki wiec pewnie specjalisci to pisali...czyzby to byl zwykly chwyt???
Składniki: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cocamide Dea, Sodium Chloride, Hydrolized Collagen, Propylene Glycol, Polyquaternium–70 (And) Dipropylene Glycol, Panthenol, , Polyquaternium–10, Equisetum Arvense Extract, Urtica Dioica Extract, Ginseng (Panax Ginseng) Extract, Parfum, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Benzyl Alcohol (And) Methylchloroisothiazolino ne (and) Methylisothiazolinone, Linalool.
Edytowane przez Koko19 Czas edycji: 2008-09-23 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1367 | |
|
Cytat:
Do tego dołożono wit. A i E, kwas linolowy [F] i ekstrakt z bursztynu oraz filtr słoneczny. Czyli wszystko z nazwą się zgadza ![]() Wporzo, jak to się mówi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1369 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Co tu "siedzi" - kondycjonery, w tym jeden silikonowy, peg-180 jest odpowiedzialny za utrzymanie wilgoci, cetyl to popularny emolient. Do tego wyciąg z zielonej herbaty i cytryny oraz lanolina - o bogatych właściwościach [antystatyczne, odżywcze, zmiękczające] oraz niacynamid [czyli B3], odżywcze piridoxine HCL [B6] a na końcu ekstrakt jabłkowy i z trzciny cukrowej. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1370 | ||
|
Cytat:
Kosmetyk jest w sumie szamponem o dość prostym składzie, wzbogaconym ziołami: pokrzywą, arniką górską [http://zielnik.herbs2000.com/ziola/arnika.htm] i rozmarynem - czyli mieszanką lubianą przez włosy ![]() Na moje oko - niezły i wart uwagi. Cytat:
![]() ![]() Czego używam? Generalnie lubię kosmetyki Joanny z serii Rzepa, ale wiem, że one nie są dla wszystkich [część osób skarży się na wysuszenie, plątanie, etc.] służy mi maska Gloria, podobało mi się działanie polskiego Waxu [do zniszczonych], a lista kosmetyków, które chcę przetestować z dnia na dzień rośnie ![]() Od czasu do czasu sięgam po produkty profesjonalne [Absolut Repair, Kerastase z cementem] chociaż póki co jakoś mnie nie zachwyciły swoim działaniem. Czasem również skuszę się na coś typowo drogeryjnego, np. Gliss Kur, jeśli ma dobre oceny na KWC, i testuję, chociaż to bardziej z ciekawości niż z przekonania do składów. Do tego pielęgnacja naturalna - oleje, wcierki, spraye z proteinami. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1371 | |
|
Cytat:
Panthenol, wyciąg z maku i bawełny sa składnikami odpowiedzialnymi za regenerację i odżywienie. Umieszczone trochę daleko w skadzie, ale ich działanie zależy od stężenia użytego w kosmetyku. Może obciążać delikatne włosy. Koko19, nie "spamuj" w tym wątku, bo to nie jest odpowiednie miejsce na tego typu dyskusje, od tego są inne tematy i mało interesuje mnie efekt jaki coś przyniosło na Twoich włosach. Nie od dziś wiadomo, że to kwestia indywidualna i działanie trzeba sprawdzić na własnych włosach i że Tobie nie pomogło to wcale nie oznacza od razu, że to słaby/zły kosmetyk. Post kasuję, bo nic nie wnosi do tematu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | |
|
Cytat:
![]() I słusznie, np od razu w oczy rzuca się spora ilość keratyny i protein, które szybko i skutecznie regenerują włosy, a ich działanie dodatkowo wspomaga odżywcza Cyanocobalamin czyli witamina B12. Jest też wygładzający silikon, nawilżająca gliceryna, emolient i kilka antystatyków. Z chęcią sięgnęłabym po nią ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1373 | |
|
Cytat:
Dodatkowo w składzie filtr UVB oraz UVA/UVB, tytułowy jedwab też się znalazł, więc serum będzie w jakimś stopniu nie tylko ochraniać, ale i regenerować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1374 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ja nie mam do nikogo o to pretensji, Broń mnie Panie Boże ![]() Ale mimo wszystko nie znalazłam ani w KWC, ani też w tym i innych wątkach analizy składu tego balsamu Mr. Potter's z aloesem i keratyną do włosów suchych i zniszczonych. Analizę kompresu Joanny z mlekiem i miodem znalazłam i szamponu Pantene do włosów suchych i zniszczonych też, ale po tym balsamie nic a nic ![]() Teraz naprawdę szukałam i czytałam do 2 w nocy te wszystkie strony i skruszona proszę po raz kolejny o analizę tego balsamiku, oczywiście jeśli drogie Panie chcecie i możecie ![]() ![]() Oto skład: Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Dimethicone Copolyol, Hydrolyzed Keratin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, Alcohol, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Citric Acid, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalool, CI 19140. Edytowane przez skye17 Czas edycji: 2008-09-23 o 17:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Zakorzenienie
|
wiem
![]() ![]() Cytat:
Ja z powodzeniem stosuję balsamy tej firmy do mycia nimi włosów ![]() tak mi sie wydawało, że ten balsam był analizowany-> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1225
![]() |
#1377 |
BAN stały
|
Dziękuję bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Raczkowanie
|
Witam, bardzo proszę o analizę składu odzywki na noc Nivea:
Skład: Aqua, Peg-40 Hydrogenated Castrol Oil, Hydrolized Silk, Simmondsia Chinesis Oil, Persea Gratissima Oil, Oryzanol, Amodimethicone, Cetrimonium Chloride, Polyquatermium-4, Trideceth-12, Ceteareth-20, Citric Acid, Methylparaben, Phoenyxoetanol, Sodim Benzoate, Alpha-Isomethyl Ionoane, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Linalool, Parfum. Rzeczywiście jest szansa że silnie regeneruje zniszczone włosy nocą? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1379 |
Raczkowanie
|
prosze o analize szamponu
Vichy, dercos Skład: aqua, sodium laureth sulfate, citric acid, disodium cocoamphodiacetate, glycol distearate, ammonium hydroxide, hexylene glycol, carbomer, niacinamide, methylparaben, sodium methylparaben, pyridoxine hci, dmdm hydantoin, diaminopyrimidine oxide, disodium ricinoleamido measulfosuccinate, panthenol, polyquaternium-10, parfum czy moze on przeciwdziałac wypadaniu włosów? czy naddaje sie do włosów suchych i zniszczonych? |
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Przyczajenie
|
Bardzo prosze o analize szamponu i odzywki:
CARIN Haircosmetics BioProtein shampoo with hydrolyzed bio-proteins. Lagodny szampon pielegnacyjny z duza iloscia protein do czestego mycia wszystkich rodzajow wlosow. Sklad: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, hydrolyzed collagen, Polyquaternium-7, linoleic acid, linolenic acid, Urtica dioica, Chamomilla recucita, betula alba, hetherotheca inuloides, glycol distearate, polysorbate 20, bisabolol, cocamide MEA, Laureth-10, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Citric Acid, parfum, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, potassium sorbate, Cl 19140, Cl 15510 CARIN Haircosmetics BioProtein Hairconditioner with hydrolyzed bio-proteins for blondes. Odzywka do wlosow blond i rozjasnionych. Sklad: Aqua, stearyl alcohol, sorbitol, Cetyl Alcohol, decyl oleate, Cetrimonium Chloride, aesculus hippocastanum, Urtica dioica, Chamomilla recucita, betula alba, hetherotheca inuloides, Hydrolyzed wheat protein, isoamyl p-methoxycinnamate, amodimethicine, bisabolol, tocopheryl acetate, tocopherol, linoleic acid, linolenic acid, inositol, retinyl palmitate, biotin, calcium pantothenate, arachis hypogaea, polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth 12, Propylene Glycol, caramel, Parfum, Citric Acid, potassium sorbate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol Czy szampon jest rzeczywiscie lagodny? Z gory dziekuje i pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.