|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
dziękuję
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9069823]Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie , a potem głodować.[/quote] obydwie ładne ale druga mi się bardziej podoba, świetna jest Cytat:
Niestety rozjaśniane włosy (nawet trochę) bardzo szybko się niszczą a moje to już w ogóle cienizny zawsze były, więc stwierdziłam że dam im teraz trochę pożyć ![]() ooo, mamy coś wspólnego dzięki Cholerka, mąż kupił dużą paczkę czipsów Laysów, więc nici dzisiaj z postanowienia że wieczorem nie jem
|
|
#3512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Ja długie lata farbowałam na blond, potem odrazu, kontrastowo na ciemny brąz i taki mam obecnie, ale powrót do blondu ostatnio zaczyna mi się marzyć ![]() My dear Sabbath, możesz się podpinać dowoli i pod co chcesz Hmmm... no nie pod co chcesz, np. pod zapięcie biustonosza to już nie- niewygodnie by mi było z Tobą zawiśniętą mi na plecach [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9069823]Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie , a potem głodować.[/quote] Pierwsza ciekawa ale nie w moim stylu, druga absolutnie obłędna |
|
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Pięknie wyglądasz, śliczny kolor, śliczna buzia ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9069823]Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie , a potem głodować.[/quote] Ta druga mi się podoba bardziej- może dlatego, że sama mam podobną ![]() A którą kupiłaś? |
|
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Monia, śliczny ten nowy kolor (a uroda Twoja zawsze mi się podobała, ale chyba nie wspominałam) Taiwo - nareszcie
|
|
#3515 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
A U MNIE GRZEJĄ!!! ha ha
cieszę się jak głupek bom zmarźlak sąsiedzi pisali petycję i poskutkowała
|
|
|
|
#3517 |
|
Zadomowienie
|
A o so chozi?
Gryxie drogi dziękuje ale gdzie mu tam do Twojego
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Taiwo, jakaś ty śliczna
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3520 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Taiwo - ale awatar, piękne gęste włosy!!!
MoniaK - naturalny, ładny kolorek ![]() Kijanko - mi się stanowczo bardziej podoba ta drugia sukienka. Cytat:
Znalazłam bardzo ładne i wygodne krzesło obrotowe za 170zł, takie do kompa. Nie wiem czy to drogo czy nie jak za krzesło, ale jest świetne. Czarne, jakby ze skórki, miękkie, bardzo wygodne, wygląd biurowy. Moje nie ma kółka, nie jeździ i ma wydartą "poręcz", więc przydałoby się nowe ![]() Dziewczyny... Co do moich "gorzkich żalów", ja poprostu nie potrafię się z nim rozstać mimo tych ciężkich chwil i sytuacji. Może i zasługuję na kogoś lepszego, może i nie jestem do końca szczęśliwa, ale nie wiem gdzie szukać tej lepszej osoby i nie chce mi się. Jak gdzieś idę to dosiadają się same tępaki, brzydko mówiąc. Nie do gadania. Mam fajnych kumpli, ale nie chcę z nimi nic zaczynać, bo się nie nadają. I tu jest taki problem, że jak facet jest dla mnie dobry przez dłuższy czas to wydaje mi się być ciotowaty, wolę twardego, a ten już nie jest taki dobry... Pośredniego miałam raz, ale to już chyba każdy na tym forum wie, że to przeszłość. Jak znajdę w międzyczasie to będę szczęśliwa, ale znajdować nie mam gdzie. Może jak wrócę w październiku na siłownię lub pójdę na fitness. Odnośnie fitnessu, może ktoś się zna. Planuję iść na coś, co pozwoli mi spalić dużo tkanki tłuszczowej, wymodelować sylwetkę i utrzymać w dobrej kondycji. Chodzi mi o całe ciało, czyli nie tylko pupa, brzuch i uda, ale też łydki, ręce, plecy. I nie może to być nadmierny wysiłek, ale też nie żadne tańce czy yoga. Mam do wyboru (jak ktoś się zna to proszę o pomoc, co byłoby dla mnie najlepsze ABT SHAPE STEP&SHAPE SUPER BRZUCH FAT BURNER STEP LOW STEP SPINNING POWER BAR PILATES HI-LOW HI-ABT ATC TBC/POWER TUBE HI IMPACT BODY STEP BODY SHAPE BBS FIT BALL STRETCH PILATES Mam stronę z opisami, ale nie wiem co dla mnie byłoby dobre, bo wszystko wydaje się takie same, nic nie znam z tych ćwiczeń. Wypisałam z dwóch ofert, bo mam je nabliżej domu. To te strony: http://www.fitness-barbara.wroclaw.pl/oferta.html http://www.spartan.wroc.pl/uploads/g...%20WCT%204.pdf |
|
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9069823]Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie , a potem głodować.[/quote] Kijanko, obłędne obydwie Którą wziełaś??
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu, rozwaliłes mnie swoim avatarem
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9069823]Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie
, a potem głodować.[/quote] <ponieważ odebrało jej głos z zachwytu, tulip paluszkiem pokazuje> ta druga! ta druga! |
|
|
|
#3524 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Co do tego fitnessu, to doczytałam, że się chyba nie wybiera, tylko kupuje karnet i chodzi na co chce i kiedy chce - to można na kilka, nie tylko na jedną? Czy ktoś chodzi na takie coś? Myślałam, że trzeba się zapisać na jedne zajęcia, ale to wtedy byłoby to tylko 1x w tygodniu...
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
Ach, nie pochwaliłam się, też byłam u fryzjera skrócić włosy. Od razu ładniej się układają i wyglądam lepiej
Polubiłam bardzo taką krótszą fryzurę, lata całe miałam długie włosy i nie mogłam się przemóc do ścięcia ich. A warto było. (ech, gdybym miała takie włosy jak Sałata... takich bym nie obcięła, ale moje to cieniutkie).
|
|
#3526 | ||||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja też. Szczególnie do mini - odpada problem gwiżdżących panów robotników i im podobnych - wolą udawać, że nie widzą
Oj naaapisz ![]() Ależ proszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
chorowitku biedny Jak się zmniejszyło to może jakiś stan zapalny albo krwiaczek, nic poważnego?... Ja się kiedyś najadłam strachu przez takiego guzka. Okazało się, że to było... zapalenie mieszka włosowego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czemu do licha ciężkiego dajesz się traktować jak ostatni śmieć?! Żeby mieć kogoś do grzania łóżka? To kota kup, albo psa. One chociaż odpłacają dobrem za dobro. Albo chociaż termofor... Nie rozumiem, po co tkwić w takim chorym układzie? Co by było, jakbyś go traktowała tak jak on Ciebie? Jakbyś balowała z koleżankami? (wiem - odszedłby. I to byłaby bardzo dobra dla Ciebie opcja). Lepszy żaden niż głupi Mam wrażenie, że wierzysz, że bez faceta nic nie jesteś warta. Co jest oczywistą bzdurą. Cytat:
Cytat:
Oczywiście... Ani słowa... ![]() Cytat:
Przy okazji mocno wycieniowała włosy, żeby pozbyć się jak najwięcej tych zniszczonych rozjaśnianiem - efekt uboczny jest taki, że się kręcą zamiast jak dotąd falować
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||||
|
|
|
#3527 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
On chciałby właśnie taką kobietę, która nie traktuje go jak coś ważnego, a "mam chwilę, możesz przyjechać" - i tu nie chodzi nawet o seks, a ogólnie o spotkanie. Albo spotkać się na mieście zjeść i tyle. A ja tak nie umiem. Ja chcę przebywać, gadać codziennie i w ogóle dzielić się sprawami. I już. |
|
|
|
|
#3528 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje
![]() Znacie, znacie Cytat:
Co do fitnessu, ja się znam średnio i nie wszystkie z tych nazw mi coś mówią, ale na moje oko, po pierwsze wyrzuciłabym z listy: PILATES, FIT BALL oraz STRETCH, one będą miały za mało powera Połączyłabym SPINNING, FAT BURNER i TBC, czyli intensywne ćwiczenia które wykonuje się tak, aby człek ociekał potem i miał przez cały czas dość wysokie tętno, z tymi które wykonuje się wolniej i kształtują całą sylwetkę.yyyy czcionka mi zwariowała
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Taiwo - dziękuję, notuję. Czcionka normalna na mój gust. A włosy czym układasz? Marzę o takich puchatych, a mam proste i przy głowie, jak po prostownicy.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez moment miałam takie puchate, ale to dlatego, że miałam je strasznie wysuszone od rozjaśniania- były szytywne i szorstkie. Teraz je kuruję - powoli widac poprawę, ale znou są ulizane ![]() Fenris - ale masz byłyszczyków do wymiany - ja cię kręcę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9069823]Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie
, a potem głodować.[/QUOTE] Kijanko, obie sa fajne, ale ja zdecydowanie wybralabym te z drugiej foty nie lubie guzikow na brzuchu, bo brzydko odstaja i w efekcie pogrubiaja To Hexeline czy Simple ? Mam probaska |
|
|
|
#3532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do układania włosów, dużo Ci nie podpowiem, bo ja właśnie robie wszystko żeby były przy głowie, a nie sterczały na wszystkie strony świata ![]() Obecnie myje L'orealem Liss Extreme, po każdym myciu kłade maseczke na przemian L'oreal Color cośtam do farbowanych, albo Kerastese Oleo Relax- ta jest absolutnie boska, wykańczam już drugie opakowanie. Generalnie im odzywka bardziej ciężka i treściwa, tym lepiej Tył układam na bardzo grubej szczotce, przód czasem na szczotce, czasem prostownicą. Na koniec całość traktuje jedwabiem dla ładniejszego połysku i wsio
|
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po przymusowym odwyku Kijanko, druga kiecka jest obledna Co to za firma?Fenris, po co byc z osoba, ktora ma inne oczekiwania, potrzeby i zupelnie inna definicje zwiazku niz Ty? W dodatku nie darzy Ciebie szacunkiem; dla mnie do podstawa zwiazku czy przyjazni nawet. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Taiwo ładna fryzura
a wlosy układają ci się rewelacyjnie! Zazdroszcze!! Moje z prawej strony głowy układają sie super a z lewej się wygibują
|
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie pipają ?
|
|
|
|
#3536 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
, bo tylko na tyle będzie mnie stać po tym wydatku. Przynajmniej schudnę. Sukienki pochodzą z najnowszej kolekcji Cateriny. www.caterina.pl |
||||
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Pipają też
![]() Głupia jestem przelałam z próbki 6ml zapach do atomizera 5ml i............... inteligentna zapomniałam co to było!!! ale pachnie ładnie
|
|
|
|
#3538 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Madziczko - mam więcej, ale większości planuję się pozbyć, bo polubiłam Glam Shine'y.
Taiwa - tego Oleo nie znam, muszę popatrzeć co to. mskladaczku - ponoć szanuje... |
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris - wiem, że lubisz GlamShine
Ja polubiłam tę ostatnią wersję 6H- lepkie to, ale mam specyficzny gust, co do błyszczyków - im bardziej się lepią tym....lepiej Z tego powodu lubię też te z Bourjois.
|
|
|
#3540 |
|
BAN stały
|
Wiecie co?!
(pewnie nie )Otóż pragnę zakomunikować, że telepatyczne przywołanie osoby "a 'la Hecate podczas mycia zębów" skutkuje Wchodzę na forum - kogo widzę? I że to przypadek niby?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

, a potem głodować.
Tylko, że mój jest ciemniejszy od Twojego 

Postanowiłam wrócić do naturalnych i nie będę rozjaśniać i robić balejażu. Mam teraz niby ciemny blond ale sama nie wiem jaki to jest kolor 
A to Polska właśnie...
i głowa do góry 

Którą wziełaś??
pobrał próbkę i wyśle na badania dostałam narazie maści i zobaczymy, dziś też jest malutki.... sama juz nie rozumiem tego 
Moim zdaniem zasługujesz na o wiele więcej 
(pewnie nie