|
|
#961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Cytat:
jak sobie smacznie spalam![]() dziewczyny ale bedzie rajwach w nastepna sobote. mam maly dom, jakies 30 m i 1 pokoj. a przed slubem bedzie sie musialo pomiescic 5 doroslych osob z 5 miesieczna dziewczynka, kolezanka robiaca zdjecia, do tego jeszcze 2 pary (jedna z rocznym dzieckiem) i wiadomo rodzice, my ,tesciowa. ja sobie nie wyobrazam ubierac sie w takich warunkach i blogoslawienstwa. ale przeciez ich nie wyprosze na dwor ![]() haniu ja mu dzis powiedzialam. to stwierdzil ze on tez mial takie zycie a nie inne i nie robi z tego problemu. i nie chce uwierzyc ze to tylko o to chodzi- bo mnie nie rozumie. a ja nie potrafie tego powiedziec inaczej
|
|
#962 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I pewnie część z tych osób faktycznie zaprosimy, bo skoro nam się świetnie razem bawi, to dlaczego nie ![]() Co do pogoda-u nas jest paskudnie, ale już się wszyscy napalili na takie party poza miastem, dlatego nie odwołujemy nic. Będzie dobrze, jakoś się rozgrzejemy ![]() Cytat:
|
|
#963 |
|
Zakorzenienie
|
mekintoszek dzieki.
widzisz ,ja nie potrafie tak swoich uczuc w slowa ubrac, a Ty to tak ladnie opisalas, trafilas w sedno
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dołuj. Porozmawiajcie spokojnie..i czekajcie na Wasz dzień z usmiechem i radością
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
sanetko
trzymaj sie kochana i powiedz TZ o co chodzi bo biedak tez sie martwi
|
|
|
|
#966 |
|
BAN stały
|
Moje kochanie raz się spiło tak,że wymiotował pod murkiem sąsiada
,nie naszego sąsiada tylko naszego znajomego. Tak to jest jak się miesza trunki,strasznie byłam wtedy na niego zła,ale ma nauczke aby nie mieszać. Naszczęście nie musiałam go tarmosić do domu,sam szedł(tzn za ręke szliśmy) ale wężykiem. A teraz wrócił niedawno z pracy i właśnie zmienia klocki hamulcowe w aucie.
|
|
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
Mama taką ochotę na leczo które czeka na mnie w lodowce ze zaraz sie zaslinię
![]() A tu jeszcze 40 min w pracy i do domu autobusem trzeba jechać
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
widze, ze nie tylko mój taki cyrk odstawił
![]() a mojego jeszcze nie ma, ale mysle ze w ciągu 20 min powienien byc. a ja juz gotowa sobie siedze i czekam na niego a jutro mamy ambitny plan jedziemy do innego miasta do Banku (masakra sie mamy z tym bankiem. to glowa mała aby 2 miesiace konto zakładac, a z nas bank w koncu osobiscie do siebie wezwał a przy okazji na zakupki sobie pojedziemy
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Sanetko, nie pozwól, by Twoja potrzeba poukładania sobie życia wpłynęła negatywnie na TŻta. powiedz mu, że tego potrzebujesz, że to jest dla Ciebie ważne i daj mu do zrozumienia, że to absolutnie nie dotyczy waszego ślubu. pozwól mu, by czuł się ważny..i poproś go o wsparcie..
nienawidzę pijanych ludzi. a gdy patrzę na takich nawalonych jak stodoła, to aż mi wstyd za nich żeby nie było - lubięsobie czasem wypić, lubię się też napić..ale nienawidzę ludzi, którzy nie poanują nad sobą. nie wiem..uważam ich za niedojrzałych i głupich
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny! no i jestem juz tu z wami, ale od jutra to nie wiem jak bedzie z moimi wizytami na wizazu
bo jakis czas bede pozbawiona okna na swiat jakim jest internet jednak wróce
|
|
#972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#973 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dobrze,że rzadko pije bo też nie lubie pijanych ludzi. |
|
|
|
|
#974 |
|
Rozeznanie
|
Chyba wszystkie pamietamy tą historię TZta Poemi
![]() Sanetko, tu nic nie trzeba wielce ubierać w słowa, tylko powiedzieć, co się naprawdę czuje. Cieszę się, że mogłam pomóc ![]() Ja wracam do garów, ale najpierw sobie zapalę. Hanno, nie kuś tak leczem-za mną leczo chodzi od jakiegoś czasu i chyba w końcu zrobię. TYlko ostatnio u znajomych jedliśmy leczo i było idealne-papryka nir rozgotowana, ale też niezbyt twarda, cudne było i boję się, że nie dorównam
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mekintoszku czyli jestes 4 ujawnioną palaczka ![]() Wiesz za mną leczo chodzi odkąd cukinie się pokazaly...ale TZ nie lubi więc jakoś nie miałm motywacji dla samej siebie. Wczoraj nie wytrzymałam..szczegolnie ze od tesciowej dostałam cukinię działkową, kielbaskę mialam w domu, pomodorki i paprykę też. Grzechem by bylo na samotny weekend sobie nie zrobić .Mi wyszlo idealne
|
|
#976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedyne co mi wychodzi to pisze to co czuje...przelewam to na papier. Dopiero tak potrafie. Wogole nie umiem tak zbytnio gadac tak bezposrednio...Ale wierze ze na pewno sobie poradzisz Ja tez cholernie nie lubie sie domyslac co ktos mial na mysli mowiac cos... przychodzi mi to z wielkim trudem ![]() Kruszynko jak tylko bedziesz miec net zapraszamy Mekintoszku: Wszystkiego Naj dla Twego Tzta
|
|
|
|
|
#977 |
|
Zakorzenienie
|
To ja lecę do domku na to leczo
.Pewnie na 2 zmianie bedzie można mnie dziś spotkać
|
#978 |
|
Rozeznanie
|
No ja pale juz długo, zamierzam ograniczać, tym bardziej że niedługo chcemy rozpocząć starania o dzidzię. Nie łudzę się, że rzucę całkowicie-byłabym zadowolona gdybym ograniczyła palenie do wyjść i imprez, co może się uda, bo w sumie już ograniczyłam sporo.
Co do lecza to nie jest to tak, że uwielbiam, ale czasem nachodzi mnie ochota, podobnie mam z pizzą
|
#979 |
|
Rozeznanie
|
dzięki Anitko
![]() Ja też się zmywam. Odezwę sie po weekendzie pewnie. bawcie się dobrze. papa
|
#980 | ||||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sanetko nie doluj sie ![]() a mnie wzielo dzisiaj na pizze - ale taka domowej roboty, bede robic wieczorkiem
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, do tej pory kolegom TŻ-a jest łyso i się tłumaczą
. W każdym razie pijany TŻ jest słodki i rozczulający, a pijana ja to koniec świata . Wszystko mi wisi i odmawiam wszelakiej współpracy, koncentruję się na umieraniu . 2 razy mi się zdarzyło przy TŻ-cie... Raz u jego siostry, leżałam na materacu i wymiotowałam do miski, a TŻ się mną zajmował i był cholernie dumny z tego , a drugi raz gdy mieliśmy spać u jego znajomych, ale nie wyszło... Pojechaliśmy taksówką do centrum, okazało się, że pociąg mamy o 4, a było koło północy więc wlazłam na parapet na dworcu, oparłam się o stojącego TŻ-a i zasnęłam. Wszystko mi wisiało, TŻ musiał zadzwonić po kolegę żeby po nas przyjechał bo groziłam, że umrę . Kursik kosztował TŻ-a 70 zł , ale uratowanie mi życia - bezcenne ![]()
|
|
|
|
#982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do lecza to hmmmm mniam zjadłabym ![]() Zmykam pod prysznic bo dopiero z pracy wróciłam (1,5 h wcześniej)ale i tak padam
|
|
#983 |
|
Zadomowienie
|
O rany, co za nudny wieczór
![]() Nic, ale to nic się nie dzieje ![]() Ludzi w hotelu nie ma - już po sezonie, a ja czekam kiedy będę mogła położyć się spać, bo jutro mam zjazd na uczelnii i muszę kontaktować... Też macie taki... marny humor?
|
#984 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja caly wieczor mysle gdzie zrobic wesele
najbardziej mi sie podobaja wesela w jakis malych dworkach czy palacykach gdzies w lesie ![]() ale to raczej droga impreza no i nocleg
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie wiem, co się ze mna dzieje. 22 a mi się chce masakrycznie spać
|
#986 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ o 21 wyszedł z pracy... I do tej pory go nie ma na gg
. Stwierdził sobie, że nie wejdzie czy coś się stało...
|
|
|
|
#987 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja przed chwilką wróciłam ze sklepu,bo specjalnie jechałam,tż-towi zachciało się zagrzanej kiełbasy.
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#989 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
,jest taka możliwość.Może się jeszcze odezwie ,no chyba że zostal w dłuzej w pracy.
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zagłaskałby mnie na śmierć ![]() Pomijam już fakt, że taka sytuacja, przez 2.5 roku miała miejsce raz. Nie upił się, ale humorek złapał. Ja mam tak Etka, nie lubię pijanych ludzi. Humorek jest ok, ale reszta nieee.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.

juz skonczył prace?? nie mozliwe, ale na wszelki wypadek ide sie szykowac bo mija pizzunia jest coraz blizej 

jak sobie smacznie spalam

i w nocy troche mniena placz wzielo, i pisalam sobie list o zyciu
Tak to jest jak się miesza trunki,strasznie byłam wtedy na niego zła,ale ma nauczke aby nie mieszać.

. Biedaczek tak się przejął, że aż nie pił przez jakiś czas (ale tak mnie to wkurzało, że w końcu zmusiłam go żeby pił) 

. Wszystko mi wisi i odmawiam wszelakiej współpracy, koncentruję się na umieraniu
, a drugi raz gdy mieliśmy spać u jego znajomych, ale nie wyszło... Pojechaliśmy taksówką do centrum, okazało się, że pociąg mamy o 4, a było koło północy więc wlazłam na parapet na dworcu, oparłam się o stojącego TŻ-a i zasnęłam. Wszystko mi wisiało, TŻ musiał zadzwonić po kolegę żeby po nas przyjechał bo groziłam, że umrę 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)