![]() |
#2701 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy
Anisia.. strasznie sie juz tym wszystkim zestresowalam, w poniedzialek wizyta u lekarza wiec moze przepisze mi badanie krwi, dzis kupilam kolejne testy tak na wszelki wypadek jakby mnie napadla chec .. a moze. Narazie nie potrafie myslec o niczym innym. Bede w kontakcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja ci pomoge go zinterpretowac ![]() Aaa i dziekuje bardzo za komplemencik dla Piotrusia! ![]()
![]() |
#2703 |
Przyczajenie
|
Kolejny dzien
Brak @, Temp - 36.6 (wlasciwie wiem ze w moim przypadku to i tak nic nie znaczy), staram sie od wczoraj mniej stresowac - udaje mi sie to jednak tylko gdy mysle ze dostane @ a nie na odwrot, chyba jeszcze jestem za bardzo przestraszona na bycie w ciazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Rozeznanie
|
Witam przyszłe i obecne mamusie
![]() Chciałam was spytać czy zawsze występuje plamienie implantacyjne (chyba dobrze piszę) po przytulaniu gdy zagnieżdża się zarodek? Ponoć do 7 dni po może coś takiego być. Poza tym mam ponad 2 tyg do @ ( 4 październik), a już mnie kłuje w brzuchu, zazwyczaj po jednej stronie jajnika, nie mam apetytu (o dziwo)... Prawie tydzień mija od przytulania ![]() Po niektórych posiłkach lekko mi niedobrze, raz jestem senna a raz mam duuuużo siły ![]() Jakieś 3 dni po miałam ciągnący się śluz, a teraz jest biały, papka, który jest na dni niepłodne. Nie chcę się znowu nakręcać by nie mieć urojeń co do objawów, a jestem 2 tyg przed @ ( moje cykle trwają 31-32 dni). Bóle pleców się nie liczą, bo i tak mnie zawsze bolą (schorzenie:/), piersi nic... Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Raczkowanie
|
Dziś rozpoczął się 29 d mojego cyklu i nadal nic nie wiem. Myslałam bardzo na temat moich objawów w poprzednich 2 ciązach (tylko jedna zakończona szczęśliwym spotkaniem z dzidką) i przyznaję ze zawsze jest inaczej. Nie dość ze każda kobieta przechodzi to idywidualnie, to do tego ta sama ciężarna moze sie czuć inaczej za kazdym razem. Pamiętam ze w 1 ciązy miałam 3 objawy: schudłam, miałam pobolewania brzucha w terminie miesiączki i spałam 20 godzin na dobę. W drugiej ciąży miałam chyba tylko 1 objaw: odrzuciło mnie od papierosów, mnie- nałogowego palacza. Wtedy już wiedziałam ze to to.
A teraz ani nie spię, ani nie odrzuciło od papierosów, ani nie schudłam... Trzeba bedzie zrobić test. Najśmieszniejsze jest to ze przed spodziewanym terminem @ zrobiłam 2 testy, a po spodziewanym terminie @ boję się i jeszcze nie testowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
Zrobiłam test i .......... JESTEM W CIĄŻY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
Ryczę ze strachu i nie wiem co ze sobą zrobić. Moja połowa nic nie wie. On jeszcze nie chce dzidziusia.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
A dlaczego ryczysz ze strachu? rozumiem, ze masz juz jedno dziecko?
![]() |
#2708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2709 |
Raczkowanie
|
Ze strachu bo to nieplanowane. W lipcu kupiliśmu mieszkanie na kredyt. Trochę się boję jak sobie poradzimy. I boje się powiedzieć mojej drugiej połowie bo to jego pierwsza fasolka. Córkę mam z poprzedniego małżeństwa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Anisiu - witam krajankę. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sliczny avatar ![]()
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję. To nabzdyczona ja.
![]() Ale Twój ładniejszy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
szeryfcio
|
Cytat:
A na te objawy to raczej za wcześnie... (7 dni po przytulaniu). Anisia25, ładnie wytłumaczone ![]() Goo100, gratuluję! Myślę, że powinien się cieszyć, tym badziej, że to jego pierwsze dzidzi.
![]() |
#2715 |
Raczkowanie
|
Powiedziałam mojej drugiej połowie. Jest w pracy i był bardzo zaskoczony. Cieszyliśmy sie i płakaliśmy ze szczęścia. A w brzuszku mam mała fasolinkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Goo, gratuluję serdecznie
![]() ![]() Byłam dziś na badaniu i po południu poznam wynik. Nie mogę w pracy usiedzieć, nerwy mnie zżerają ![]()
#2717 |
Rozeznanie
|
Dzięki za odpowiedź
![]() Goo100 gratuluję Ci z całego serca ![]() Dbaj o fasolkę by się dobrze rozwijała. Cieszymy się Twoim szczęściem, naprawdę, niejedna by też chciała być zafasolkowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny nei wiem czy jzu tu pislam ale ja tez JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! i to juz 3 miesciac:0 a za tydzien slub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Raczkowanie
|
agnyska81 i jak wyniki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Taka nabzdyczona, ale jaka ładna
![]() A moj masz racje - ładniejszy (ode mnie) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2722 |
Zakorzenienie
|
Goo100 gratuluję Ci sama niedawno przeżywałam wynik testu teraz spokojnie czekam na kolejne wizyty u gina...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
No niestety nie pasuję już do tego wątku, beta mniejsza niż 0,1. Czyli jeszcze nie teraz
![]() Nie martwię się tym, ale teraz się zastanawiam o co kaman. Okres miałam dostać dwa tygodnie temu ![]()
#2724 |
Przyczajenie
|
Odnosnie tej temperatury - Na ile dni przed okresem jest spadek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
czasem na 2,3dni a czasem godzine przed, wszystko kwestia organizmu
#2726 |
Raczkowanie
|
jusali- ja pierwe objawy poczułam po 6-7 dniach od przytulania. Zaczęło się od pobolewania dołem brzucha. Po kolejnym tygodniu doszły bóle piersi (jak na okres). Na 3 dni przed okresem czułam lekkie kłucia w lewym jajniku. Takie jakby mnie ktoś szpilką dotykał w jajnik. Nie mam innych objawów ciązy. Nawet wydzielinki nie mam- jest sucho jak na pustyni. A moja temperatura 35,4 !!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Przyczajenie
|
U mnie po staremu, trzymam sie jeszcze tego forum bo dalej nie mam okresu a badanie krwi nie nastapi w krotce. Temp na dzis - 36.4
![]() Gratuluje wszystkim świeżym mamusia, i zycze spokojnych 9 miesiecy. Bardzo dziekuje za wszystkie rady i odpowiedzi. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2728 |
Raczkowanie
|
Cześć kobiałki. Jestem tu nowa. Do tej pory tylko byłam gościem i podglądałam te wszystkie historie, ale od 2 miesięcy i ja z mężem staramy się o malucha. Mierzę temp ( od 3 mies)i korzystam z testów owul. (2 miesiąc) I wiecie co? Im więcej czytam i testuję na sobię tym bardziej zdaje sobie sprawł ,że mało wiem i wcale nie wydaje misię, że bardziej poznaję swój organizm.
Ten cykl to to " zaciemniona ciemność".- ogólnie cykle trwaja od 26 dni do 33 , ( raz było 35 ). Dziś jest 28 d.- nic mnie boli a to nie jest normlne przed @. Temperatura wzrosła dopiero 20 d, ale testy owul. nie pokazywały, że moje jajeczko zaczęło wędrować. Kreska testowa najbardzie zaróżowiona była 10 d ( a skok temp 20 d) i weź tu wylicz sobie dzień płodny. Obiecała sobię że poczekam do soboty (27.09.) i zrobię dopiero teścik. To jest okropne uczucie jak widzi sie tą jedną kręchę . Ale czekanie przez tydzień to też koszmar. Wszystkim młodym mamuśkom życzę zdrówka i mam nadzieję ,że sama do was niedługo dołączę, |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
u mnie temp nie spada poniezej 36,9 test negatywny @ juz sie tydz spoznia.Ale podswiadomie czuje ze jestem w ciazy.Musze isc na bete aby to potwierdzic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.