![]() |
#3061 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Prognozy zmieniają się w sumie z godz. na godz. - dziś rano jak patrzylam to było słońce 20 i 27, a teraz 27 jest dodatkowo deszcz i niższa temperatura.
Trzeba sobie opracowac różne warianty - w zalezności od pogody i przestać o niej myślec, bo i tak nie mamy na nią wpływu. Jak my wytrzymaliśmy (i nasi goście) w taką zimnice jaka była 13.09 bawiąc się na dworzu to Wy tym bardziej dacie radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Wtajemniczenie
|
mamy
![]() ![]() ![]() Aguniu ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3063 |
Zadomowienie
|
Oj wiec pewnie okaze sie 27 wrzesnia jaka bedziemy miały pogode
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewuszki tak sobie siedzie i odpoczywam po ciezkim tygodniu w pracy, plany finansowe skonczone wiec moge sie poobijac i chce sie z Wami czyms podzielic.
![]() Pamietacie jak w relacji slubnej wspomnialam o pokazie tanca i ognia, znalazlam stronke tej grupy abyscie mogly sobie przyblizyc to co bylo dla nas totalnym zaskoczeniem.... Grupa nazywa sie GORGONa.... http://gorgona-fireshow.cba.pl/news.php |
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawa jestem jak to wyglada i nie mogę się doczekać kiedy to dostaniemy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() u nas też nie obyło się bez przygód, był błąd w nazwisku Męża i w miejscowości ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Zadomowienie
|
Dzastuś dzięki za zdjątko
![]() Bardzo bogaty ten dokument ... moj pradziadkowie dostali cos podobnego - gratulacje z okazji 50 rocznicy ślubu od Papieża Pawła VI i takie delikatniejsze to było. A wiecie co mi się jeszcze przypomniało ... teściowa mi powiedziła wczoraj - że ksiądz pochwalił naszych kamerzystów (na mszy były 2 osoby), że sa bardzo stosowanie ubrani, elegancko i stosownie do uroczystości. Pan był w garniturze, a podobno na poprzednim ślubie kamerzysta był w jakimś obdartym swetrze ![]() Bardzo to było miłe .. napewno dla samych zainteresowanych jak i dla nas. Jezeli macie na to wpływ to zwróćcie uwagę na strój "obsługi". Edytowane przez madziczek Czas edycji: 2008-09-19 o 10:57 Powód: poprawki nieskładności wypowiedzi - te zauważone ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#3068 |
Wtajemniczenie
|
Dagecik Dzastuś
![]() ![]() ![]() ![]() Daget a jak Ty się czujesz Słonko? i pokaz robi wrażenie-woooowwwww Aguniu?, Katia, Kasieńko, Izazusiu??? ![]() mój Mąż jak nie zdoła wrócić to jużnajął swojego Braciszka żeby mi zrobił z tą stertą porządek ![]() co do pleneru-ja właśnie czekam na cieplejsze dni ![]() ale po 1 primo:szkoda nam było wesela i zabawy po 2 Primo będę mogła kolejny raz założyć moją Princeskę bezkarnie ![]() ![]() a jak tam Nasze Jutrzejsze Kochane PM2008? jesteśmy z Wami myślami Misiaki MILI_AGATA_KATEY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | ||
Zakorzenienie
|
Witam Was kłapouszki
![]() Cytat:
![]() Jestem przeciwniczką solaru, zawsze byłam, tylko na ślub chciałam szybko i równo się opalić. Cytat:
Nic takiego nie słyszałam. Po prostu przyznajesz się do grzechów, które nałapałaś od ostatniej spowiedzi i już. Przecież regułka spowiedzi jest taka sama jak przy "normalnej".
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Madziunia z tym Błogosławieństwem od Papieża to nie wiem jak to sie komuś udało załatwić. U nas moja mam próbowała. Ale sie dowiedziała ze oni sprawdzają dane osób dla których to ma być i nie wystawiają błogosławieństwa przed zawarciem ślubu. wiec my nie bedziemy miec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny przecież dostały to błogosławieństwo i to jako narzeczeni - na swoje panieńskie nazwiska. Pożyjemy - zobaczymy. A Wy zawsze możecie poprosić o to na pierwszą rocznicę ślubu ![]() A gdzie Wy będziecie brać ślub - jakoś mi to umknęło :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3072 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() A dla Naszych Kochanych Jutrzejszych Misiaków: W dniu rozpoczęcia Waszej wspólnej podróży Życzymy Wam, aby była ona jak najdłuższa, a tory życia Waszego proste i gładkie, zakręty zaś łagodne i delikatne Semafory zielonym światłem będą Was witały, A zwrotniki zawsze prawidłowy kierunek wskazywać będą. Przejazdy przez zwrotnice i rozjazdy życia niech będą łagodne, bez wstrząsów i zgrzytu. żeby sprzęg między Wami był mocny, trwały i nigdy się nie zerwał. Problemy i zmartwienia zaś niech zardzewieją na zarośniętych bocznicach, Zwolnijcie zawsze, gdy będziecie mijali jakąś małą zapomnianą stacyjkę A ludzie na niej niech uśmiechem i życzliwością Was witają. Jedźcie ostrożnie, dbając nawzajem o siebie a do Waszego składu z czasem doczepcie co najmniej dwa nowe, małe wagoniki Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-09-19 o 12:38 Powód: życzonka |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#3074 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczynki ;o)
tak czytam Was i w te pedy zadzwonilam do fotografa, uspokojono mnie ![]() ![]() a poza tym WYSTAWIAMY BUTY NA PARAPET!!!!!!!!!!!!!!!1 na pogode ![]() dzis tez tak dla pewnosci zadzw do kamerzysty-umowe pisalam 14lutego, zeby potwierdzic, do orkiestry, na szczescie zadnych niespodzianek, bo ![]() wiadomosc dnia: pani z salonu zadz, ze juz w pon moge odebrac kiece!!!! tak normalnie odbieralabym ja dopiero w czwartek, la la la ale suuuuper ![]()
![]() |
#3075 |
BAN stały
|
hej dziewczyny ja bore slub za tydzien i tez sie obawiam poogdy wlasnei zeby tylko nie padalo....pzodrawiam
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() i wszystkie inne PM, których nie wymieniłam Wy najlepiej wiecie czego Wam życzyć
i niech się to wszystko spełni!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3077 |
Wtajemniczenie
|
Dzastunia
![]() ![]() ![]() Daget a Twój też dzisiaj przyjeżdża? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a może mój Mężuś się dziś mną zajmie, a nie "chrapaniem" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkim jutro ślubującym Pannom Młodym życzę duzo usmiechu na twarzy, udanej zabawy, a także zachwytu w oczach męża,który bedzie wami oczarowany nie tylko w tym wyjatkowym dniu, ale przez całe życie ![]() ![]()
![]() |
#3080 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jak nie będzie mógł ![]() ![]() ode mnie nic lokal nie chciał żeby zaiksowi dać ![]() Mili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaga, wiolis... a co tak pozno sie do nas odzywacie nooo, nie ladnie, nie ladnie.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Wtajemniczenie
|
ech Dagecik
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
Chwila chwila - córką kolejarza to ja jestem
![]() No ale fakt - LilStar - sliczne zyczonka Jutrzejszym Pannom zlozylas ![]() Ja tez chcialam Kasience kochanej, Aguni ktora tak zawsze na duchu podnosi i Izazusi ktora zawsze dobre rady ma, brawurka oraz reszcie PM ktore jutro slubuja - zycze duzo ale to naprawde duzo sloneczka - tego w duchu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A my jestesmy w strasznie niekomfortowej sytuacji - postaram sie Was dlugo opowiesciami nie meczyc i powiedziec w skrocie: Jezeli do slubu dojdzie (8dni przed a my ciagle nie wiemy??? ![]() 1. na 90% nie bedzie kamerzysty - z racji ze TZtowi porazenie nerwu twarzowego nie puscilo bedziemy musieli zrezygnowac z kamerzysty.... (TZ sie uparl chociaz prosilam Go, ze przeciez mozna poprosic kamerzyste zeby nie krecil od lewej strony, zeby pozniej powycinal te momenty w ktorych widac bardziej itp... ale TZ powiedzial glosno Nie ![]() 2. nie mamy jeszcze wodki, 3. zawieszek na alkohol, 4. obraczek nie odebralismy, 5. bukietu nie zamowilismy, 6. poradni nie zaliczylismy, 7. protokolu ostatecznego nie spisalismy, 8. nie podpisalismy ostatecznej umowy z orkiestra - a tym samym nie uzgodnilismy jaka piosenka na pierwszy taniec itp, 9. nie przeciwczylismy tancow - zreszta w ogole nie umiemy tanczyc, 10. do fotografki sie jeszcze nie zglosilismy, 11. TZ koszuli nie ma, 12. TZ butow nie ma, 13. Ja bielizny nie mam i ponczoch, 14. bez probnej fryzury jestem, 15. bez umowionej kosmetyczki na zelowe paznokcie, 16. bez umowionego solarium 17. bez bizuterii, 18. bez pomyslu na ubior w chlodniejszy dzien WIĘCEJ GRZECHÓW NIE PAMIETAM ![]() TZtowi zapalenie ucha przeszlo, porazenie twarzy zostalo ![]() ![]() ![]() Z remontem sie nie wyrobilismy na czas - w rezultacie jestesmy bez paneli na podlodze, bez paneli na suficie, z niewyremontowana lazienka i nie wytapetowanym przedpokoju, pomine juz fakt, ze jest tam syf jak cholera. Poza tym wszystko jest OK ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3084 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kakusia jak to nie wiecie.... Na tydzien przed a Wy nie wiecie.... ????? ![]() Trzymam ![]() ![]() A wszystkim kobitkom slubujacym jutro zycze..... Duuuzo slonka w sercach jesli pogoda zawiedzie a ponad to..... milosci goracej jak slonce, szlachetnej jak zloto, czystej jak lza, slodkiej jak miod oraz spelnienia pieknych marzen i planow.... Niech niebo udzieli wam wszystkiego czego pragna Wasze serca....
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3085 | |
Zakorzenienie
|
No prosze, jak milo
![]() Cytat:
![]() Dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3086 |
Zakorzenienie
|
Cześć, dziewczynki
![]() Ja tylko na chwilę. Od wczoraj pracuję i nie mam na nic czasu. Zrobiłam sobie tipsy. Są boskie, ale ciężko mi przyzwyczaić się do długich paznokci ![]() Jutro idę na ślub i dwudniowe wesele znajomych. Na salę będziemy musieli jechać ok. godziny ![]() Za wszystkie ślubujące jutro trzymam mocno kciuki, życzę pogody, wspaniałej atmosfery i mnóstwa szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, ślicznie dziękuję za życzonka, buziak ogromne za to.
A ja miałam dzisiaj sądny dzień, tyle nerwów co on mnie kosztował to można by kilka miesięcy obdzielić. Się jakoś uwzięli wszyscy żeby mnie dzisiaj akurat z równowagi wyprowadzać :/ Ale nic, ten dzień już się kończy, a jutro ma być pięknie. i trzymajcie kciuki żeby tylko nie padało!
![]() |
#3088 |
Zadomowienie
|
Hehe jutro chyba bedę wygladać jak niedźwiedź polarny,albo jak biała wersja kurczaka,bo mam taką ohydną etole przez tą zasr...ą pogodę
![]()
#3089 |
Zakorzenienie
|
Witam myszki!
![]() Ja dosłownie na minutke ![]() Idę lulki, bo jutro moj wielki dzień! ![]() Jestem zmasakrowana psychicznie i fizycznie, ale już się nie moge doczekać!! Będę miała najlepszego mężusia na świecie! ![]() Dziękuję Wam za życzenia! Napiszę tylko tyle: 1. nie mam nic do okrycia- najwyzej zamarznę ![]() 2. dostałam dzis okres i brzuch odpada 3. zastanawiam się jak zmienię sobie tampona w mojej rybie ![]() 4. wszystko robione na ostatnia chwile!!! stres stres stres i jeszcze raz stres! ale co tam ![]() Buźki żabki i trzymcie za Kasiorka kciuki jutro! I mam nadzieję, że paciorki za pogodę dla nas odmówione ![]() Moa ![]()
#3090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.