|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Wymienię kilka kosmetyków.
Mam do wymiany tych kilka kosmetyków:
*Tusz YSL - efekt sztucznych rzęs - black - używany 2 tyg. *Play ball L'Oreal soda sparkler - spray utrwalający z drobinkami - użyty 2 razy - prawie nowy. *L'Oreal curl memory spray - preparat do loków z salonowej serii - użyty 2 razy. *Clinique super moisturise make up - kolor nr 1 - jasny beż - używałam tydzień. Ubytek może 10%. *Swarzkopf - Osis Flat Liner - serum do prostowania włosów w sprayu - rownież użyte 2-3 razy. *By Fama - Spray nabłyszczający do włosów Visual Shine. Użyty raz. Chętnie przygarnę maseczki i kremy nawilżające dla skóry podatnej na zanieczyszczenia. Oraz kremy pod oczy. Jeśli trzeba zrobię zdjęcia. Pozdrawiam. Edytowane przez April007 Czas edycji: 2008-09-20 o 10:48 Powód: Dokładka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wymienię kilka kosmetyków.
*Tusz YSL - efekt sztucznych rzęs - black - używany 2 tyg.
*L'Oreal curl memory spray - preparat do loków z salonowej serii - użyty 2 razy. ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie:
*Tusz YSL - efekt sztucznych rzęs - black - używany 2 tyg.
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() *Swarzkopf - Osis Flat Liner - serum do prostowania włosów w sprayu - rownież użyte 2-3 razy. zapraszam ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do mnie może cos ci sie spodoba?
mnie interesuje: Tusz YSL - efekt sztucznych rzęs - black - używany 2 tyg. *Play ball L'Oreal soda sparkler - spray utrwalający z drobinkami - użyty 2 razy - prawie nowy. *L'Oreal curl memory spray - preparat do loków z salonowej serii - użyty 2 razy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Tusz YSL - efekt sztucznych rzęs - black - używany 2 tyg.
*Play ball L'Oreal soda sparkler - spray utrwalający z drobinkami - użyty 2 razy - prawie nowy cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
czy za tusz YSL nie chciałabyś odlewki perfum prada?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
*Swarzkopf - Osis Flat Liner - serum do prostowania włosów w sprayu - rownież użyte 2-3 razy.
cos u mnie?
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Niestety, również nic nie znalazłam. Od razu informuję - nie poszukuję kolorówki ani perfum. Naprawdę mam za dużo tego wszystkiego, dlatego tylko pielęgnacja skóry skłonnej do trądziku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.