|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Pani Grażynko, pomocy :(
wiem, ze jest mnostwo watkow o dekoloryzacji, przegladalam wiele. zdaje sobie tez sprawe ze na podstawie samych zdjec, ciezko bedzie odp na moje pytanie. mimo wszystko prosze o pomoc. zafarbowalam wlosy na kolor taki jak na 1szym zdj. jest okropny. teraz pragne odchodowac wlosy zeby miec kolor naturalny (zdj2), dlatego chcialam na glowie farbe zblizona do natury. niestety fryzjerka powiedziala mi, ze jedyne co moze mi zaproponowac to...cierpliwosc. nic sie nie da zrobic, musza odrosnac. czy naprawde nie ma zadnego ratunku? przeciez odrosty beda wygladac fatalnie ;(
Edytowane przez mariquita Czas edycji: 2005-12-09 o 06:28 Powód: brak zdj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pani Grażynko, pomocy :(
HEJ!!!Masz sliczny kolor wlosow!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
naprawde bardzo ladny kolorek wlosow masz teraz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Miałam podobny problem.. moja fryzjerka powiedziała mi, że najlepiej poczekać ok. 3-4 m-cy, aż kolor wyblaknie i wtedy przefarbować na jaśniejszy, więc głowa do góry, na pewno wytrzymasz
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
dzieki za wszystkie odpowiedzi. 3-4 miesiace moge poczekac. z tym ze moja fryzjerka powiedziala, ze pozniej rowniez nic nie da sie z nimi zrobic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.