![]() |
#2611 |
maszyna, nie człowiek
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
Przede mną trygonometria z matmy (trzeba powtórzyć jeszcze raz...na wszelki wypadek), Młoda Polska z polaka (połowa), mega spr z anglika .. a ja wolałabym nie czuć że żyję, bo wszystko mnie tak boli ;| Głowa i w ogóle. Nawet nie mam się czym podleczyć, a najbliższe dwa tygodnie muszę być na chodzie!
#2612 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Dziś to się strasznie czuje ![]() Taki mnie kręci w nosie, że cały czas mi łzy cieknął. Nie tyle to męczące co frustrujące. I na dodatek te moje wiecznie suche gardło teraz się jeszcze bardziej wysuszyło ![]() Idę chyba się pakuje pod koc i będę się wygrzewać, żeby chociaż w pon być już w miarę na chodzie.
![]() |
#2613 |
Rozeznanie
|
Ja mam przed sobą wizje 10dni leniuchowania bo klasa pojechala na wycieczke, a ja mam kurs na prawko i nie dalo rady ani czasowo ani finansowo
![]() ale sie nie martwie, klasa niezbyt udana, a ja zyskuje czas na pisanie pracy na olimpiade i na nauke troszke i dla TZ ![]() na salonie maturzystow wziełam arkusze matury z matmy podst i rozsz i doznałam olsnienia, iz rozszerzenie jest chyba nie dla mnie ![]() czy ktoras z was sie orientuje czy do tego ktoregos tam lutego mozna zmienic deklaracje totalnie ? tzn jesli bede chciala zamienic przedmiot obowiazkowy z dodatkowym, zeby matme wziac na podstawie a geografie rozszerzona to mozna tak ? czy ta deklaracja wrzesniowa jest w jakis sposob wiążaca ? Pozdrawiam wszystkie maturzystki, szczegonie te schorowane które tak jak ja nie zrobią nic pewnie dzis ![]() chociaz w zwiazku z zepsuciem sie tlewizorka chyba jakas ksiazke w łape wezme z nudów :p
#2614 |
Wtajemniczenie
|
przede mna weekend pelen nauki i pisania prac - co nie wyklucza imprezy dzis w nocy
![]() niewiem nawet od czego zaczac tyle mam roboty czy Wy macie w polskim programie szkoly calki takie super zakrecone i na matmie?
#2615 |
Zakorzenienie
|
Uhuh czuję się chyba jako jedna z tych zdrowszych tu. Bo tylko w gardle mnie łaskocze, ale to u mnie już normalne.
A po wczorajszych salonach tak mnie przewiało, że mnie cała lewa strona szczęki boli. Albo jak mi powiedziano: "Zęby mądrości Ci rosną". Szkoda, że to omądrości nie świadczy. No ale nic, leczajcie się. Chociaż miło jest usłyszeć, że jest się pociągającą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wróciłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Później jeszcze sie pojawię i poczytam co napisałyście na tych 20 stronach jak mnie nie było ![]() Pa ![]()
#2617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
maszyna, nie człowiek
|
ja dzis oglądam Piątek i PIątek 2 o___O
http://pl.youtube.com/watch?v=9m0UEtoUCpk http://pl.youtube.com/watch?v=edl5WA...eature=related ach, zycie.
#2619 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
esh i na dodatek TZ mi szwankuje;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie też choróbsko dopadło... Mam tyle nauki, a nie jestem w stanie tego ruszyć ![]() Do usłyszenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2621 |
Zakorzenienie
|
1st Lady, ty masz w szkole na matmie całki?
![]() Chyba żartujesz? U nas z programu usunęli nawet pochodne ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Ach, jaka jestem na siebie zła... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fortepianistko życzę zdrowia ![]() ![]() ![]() A na jaki temat piszesz tę pracę z geo? ![]() Deklarację można zmienić do 7 lutego, u dyrekcji szkoły. wszełko witaj ![]()
#2623 |
maszyna, nie człowiek
|
całki nie są w programie, będziemy je robic pod koniec roku dopiero. Co en znaczy, ze ta madrzejsza część klasy nie uzywa ich ;| wszystko by liczyli całkami ;o
#2624 |
Zakorzenienie
|
Ale mi się nic nie chce... nie pamiętam kiedy się ostatnio czegokolwiek uczyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tą maturą to same problemy ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tego co wiem to to po prostu sie skresla na deklaracji i nanosi poprawke, nie dostaje sie chyba nowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() pracę piszę pt "Pruszcz Gdański jako węzeł transportowy." Znaczy moje miasto w kótrym mieszkam. I jak sie tak zaczełam orientowac jakie to szlaki europejskie transportowe przechodza przez moje zadupie to az stwierdziłam ze to temat idealny dla mnie ![]() 1stLaDy co to tam całek i pochodnych to nie ma u nas już od tego rocznika ![]() tylko nas studiach pewnie bedziecie za to niezle obrywac jesli ktos wybiera matematyczny wydział :I beoneself, nie znam wizazanki "1stLaDy" ale z wypowiedzi wnioskuje ze uczy sie nie w polskiej szkole ![]()
![]() |
#2628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2629 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja prawdopodobnie tez bede miala. robi ktoras z was prawko? ja dzis mialam 12 godzine. wydaje mi sie ze tak niewiele do konca i ze nie dam rady zdac egzaminu. niby robie male bledy no ale.. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 |
Zakorzenienie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9079125]
robi ktoras z was prawko? ja dzis mialam 12 godzine. wydaje mi sie ze tak niewiele do konca i ze nie dam rady zdac egzaminu. niby robie male bledy no ale.. ![]() ![]() To dopiero 12 godzina, dasz radę. ![]() Ja miałam najgorszy kryzys - pamiętam to jak dziś - na 18 godzinie. Jeździłam jakbym nigdy w aucie nie siedziała. ![]() Przez cały kurs czułam, że nie zdam, a zdałam - za pierwszym razem i to u jednego z najgorszych egzaminatorów. Tyle, że teraz to mam naprawdę problem z jeżdżeniem, ale to już inna kwestia. ![]() ![]()
#2631 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja dzis mialam taka chwile ze nawet samochodu nie moglam odpalic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Zadomowienie
|
Ja mam 20 godzin wyjeżdzonych
![]() ![]() ![]() U mnie w szkole całki będą na zajeciach dodatkowych dla tych, korym przyda sie to na studia. Ale taki nwał prac i jeszcze zajecia dodatkowe.
#2633 | |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ja dziś byłam w szkole bo jak pisałam odrabialiśmy 2 listopada ![]() potem z bratem byłam w 5 komisach samochodowych bo on chce kupić samochód :P teraz idę posprzątać, zjem obiad, porobię jakieś zadania, poćwiczę, wykąpię się i pójdę spać :P mam tyle nauki na przyszły tydzień, że szok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
Ale 2 listopada to niedziela...
![]() Wy tu o całkach, a nasza klasa będzie miała kartkówy z tabliczki mnożenia. ![]() ![]()
#2635 |
Rozeznanie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9079125]
robi ktoras z was prawko? ja dzis mialam 12 godzine. wydaje mi sie ze tak niewiele do konca i ze nie dam rady zdac egzaminu. niby robie male bledy no ale.. ![]() ![]() ja nie mam co marzyc o całkach... human z podstawa podstawy a ja chce na polibude... przeciez mi na mózg padło ;(;(;( |
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
Ja już mam kurs za sobą, niezdan egzamin za sobą, jazdy doszkalające za sobą i też mi się zdaje, ze jednak nie umiem. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2637 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak - chodzę na 4-letnie. Własnie mi przypomnieliscie, ze ja w sobote za tydzień odrabiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2638 |
Zakorzenienie
|
Mam podły humor. Bez powodu. Poszłabym na lody do Mc, ale praktycznie nie mam już kieszonkowego, a z innych funduszy brać nie chcę, bo będę miała sporo wydatków niedługo. Wrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Rozeznanie
|
[1=0d75851a92bcdb93dfbf170 261c847a0f1cef222;9079125]ja prawdopodobnie tez bede miala.
robi ktoras z was prawko? ja dzis mialam 12 godzine. wydaje mi sie ze tak niewiele do konca i ze nie dam rady zdac egzaminu. niby robie male bledy no ale.. ![]() ![]() Agrestowa nie przejmuj się ![]() Tak zawsze jest ![]() ![]() U mnie to było tak... Gdy ktoś mi wcześniej przed jazdą podniósł ciśnienie ---> jazda po prostu po ludziach na przejściach ![]() Dlatego zawsze starałam się podchodzić na spokojnie przed jazdą i wtedy jazda, szła dobrze ![]() Chyba nawet instruktor to zauważył, bo zawsze mnie rozśmieszał hihihi ![]()
#2640 |
BAN stały
|
nika135 : ja też 4letnie LO, przez co pluje sobie w twarz NIEMIłOSIERNIE...
jak myslicie, który z tych tematów jest wart uwagi ![]() Pisarz na emigracji- związki sytuacji życiowej z twórczością pisarza emigranta. ( zbyt ambitne nie jest..ale łatwe ) Portret kobiety w literaturze i malarstwie wybranych epok. Dokonaj prezentacji i porównania na wybranych przykładach. Problemy młodych ludzi XX i XXI w literaturze i filmie. Omów na podstawie wybranych przykładów. (chyba najbardziej mi sie podoba) Język radia, prasy i telewizji – cechy i funkcje szczególne. Omów na wybranych przykładach. Zapożyczenia w polszczyźnie dawniej i dziś. Omów problem i oceń zasadność najnowszych zapożyczeń językowych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.