![]() |
#1741 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Dorzucam kilka ulubionych
![]() me encanto tu sonrisa - uwielbiam twój uśmiech your voice was the soundtrack of my summer - Twój głos był ścieżką dźwiękową (mało romantycznie brzmi po polsku ![]() Po co żyć wspomnieniami, jak można chwilą? Najlepsze w niedzieli to sobota wieczór i śnię że Cię chcę niestety nie dla mnie są myśli niewinne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1742 |
Zakorzenienie
|
* bejbe, zapukam ale nie wejde ; )
* patrz ale nie dotykaj, dotykaj ale nie smakuj * nie wiadomo co, nie wiadomo gdzie, nie wiadomo kiedy * pijani powietrzem jak liscie na wietrze * czy ma to sens? tancz glupia dance ; D * pozwól, wlacze plyte tak glosno by Cie ku.rwo juz nikt nie mogl uslyszec a ot tak pare ode mnie ![]()
#1743 |
Raczkowanie
|
trochę po angielsku:
And it's too late, and it's too bad, don't think of me- (I jest już zbyt późno i jest już zbyt źle ,Nie myśl o mnie) We all have the choice to take the lead or follow- (Mamy wybór- objąć prowadzenie lub podążać za kimś) Since there's no more you and me...-( Odtąd nie ma już ciebie i mnie...) Closed off from love I didn’t need the pain-( Odciąc się od miłości, nie potrzebuje ran) My heart’s crippled by the vein -(moje serce kaleczy moj nastrój)
#1744 |
Raczkowanie
|
a moją super extra cud miód i cukierki miłość szlag trafił.
będę stała ramię w ramię, nawet gdy Ty nie będziesz chciał.. jak mam znaleźć klucz.. do twoich snów.. i Twoich marzeń.. ? ; * ej ! no weź mnie kochaj ! to nie prawda, że Ciebie już nie ma .. ; ( modle się by z Tobą być. ja jestem 6.. chcesz być 9 ? ; ) obsesyjna miłość. nie Ty, nie my, nie tak .. / nie ma NAS. i płaczę co noc.. I kocham ten ból. Zbyt mocno Cię chcę. ; ( samotna moja miłość i mój grzech. umrzeć z miłości.. ![]() przecież to tylko flirt.. a flirt to nie zdrada. ! ; P obraz twoich ust lekko zawieszony na rzęsach .
![]() |
#1745 |
Wtajemniczenie
|
dawno mnie tu nie było... więc dziś postanowiłam dodac troszkę opisów:P
Anioły są po to, by odwiedzać nas nocą... ![]() Czasami teknie, a potem zastanawiam sie dlaczego... Who I love making... love to you... My sexy love... (so sexy...) Bylismy w niebie posrod gwiazd Pamietac chce nasz wspolny sen, co spelnil sie. Ludzie, którzy najbardziej kochaja, często najmniej widzą... Ludzie, którzy najbardziej kochaja, często najbardziej ranią / nieświadomie ranią... Nie wystarczy mieć dokąd wrócić, trzeba mieć kogoś, kto bedzie czekał.. uwierz mi..przeciez to ty mnie znasz najlepiej... posłuchaj głosu serca,a nie ich słow.. Boisz się, że gdy komuś zaufasz, i się rozczarujesz, to to będzie Twoja osobista przegrana … W kierunku życiowego optymizmu xD "Życia nie mierzy się ilością oddechów, ale chwilami które zaparły dech." .im bardziej zaglądam do środka, tym bardziej nic tam nie ma ![]() I don't drink water. Fish have sex in it. / Nie piję wody. Ryby uprawiają tam seks. nadtłuczona jestem. wycieka ze mnie tęsknota. mogę marznąć, gdy wiem że, przyjdziesz i ogrzejesz mnie ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
coś tam jak zwykle ukradłam
![]() ![]() a ode mnie: nie spiesz się. to polarna noc. i znów chwila ekstatycznego relaksu. albo dwie. pogoda idealnie nastrajająca. heh. weekend? a co to? jakieś nowe repetytorium dla maturzystów? pospać, poszarpać się ze snami. jutro nie wstaje. wyrwałam cię dziś z mego serca. z korzeniami. koniec! papuga, wielomówny gość z Indii - nie żyje. biczuję się wspomnieniami o tobie. żadnych uczuć, żadnych nawet poruszeń. |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 |
Raczkowanie
|
chodź na bajerr ... ;dd
Don't Play With Me Boy ;]. ` Nie wszystkie ładne maja w sobie coś z kurew ;] nie becz Maleńki, bo Ci spermy zabraknie. nie *******, ze mięte czujesz ! Dwie rzeczy są nieskończone... Wszechświat i moja głupota... Ciebie to bym zerżnęła nie jeden raz i na nie jeden sposób. .znajdziesz kochankę mądrzejszą, znajdziesz bogatsza, piękniejszą. ' Hi, I'm Destiny. Who the fuck are you?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1748 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a znajdzie sie coś mówiące o tym ze nie lubie nieszczerości i milczenia kiedy komuś coś lezy na sercu. Chodzi o to ze wole najgorsza prawde niz jakies głupie dosanie sie i nie wyrażanie własnej opini,dziecinada... Mile widziany cytaty i jakies niedosłowne
![]() ![]() I moze teraz, moze właśnie nadejdzie ten czas... "I'm an only small, lost child in a body women" "Gdy Ręce grzały ciepłem, dziś tylko chłód..." Patrząc na oczy, które promieniem tyskały niegdys próbuję sobie przypomnieć
#1749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I o co tyle milczenia? W takiej ciszy zabrzmi źle: "do widzenia". Pamiętaj, ze milczenie to jeszcze nie cisza.. Można milczeć i milczeniem kogoś ranić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Przyczajenie
|
Your voice it chased away all the sanity in me [Twój głos, on wygania ze mnie resztki zdrowych zmysłów]
When you cried i'd wipe away all of your tears [Kiedy płakałeś, obcierałam wszystkie Twoje łzy] When you'd scream i'd fight away all of your fars [Kiedy krzyczałeś, niszczyłam wszystkie Twoje lęki] I never dreamed that I'd lose somebody like sou [Nigdy nie myślałam, że stracę kogoś takiego jak ty] What a wicked thing to do to let me dream of you [Co za siła każe mi marzyć o tobie]
![]() |
#1751 |
Raczkowanie
|
Mogłabym Cię zniszczyć... ale mama mówi że nie kopie się leżącego.
![]() Zabieraj swoje zabawki i wynocha z mojej piaskownicy! Mówisz że cierpisz, ja wiem że kłamiesz. Ludzie bez serca nie cierpią. Niektórzy czują motylki w brzuchu... mi na Twój widok odbija się kotletem ![]() ![]() ![]() Ahh, gdybyś miał takie szybkie auto jak 'szybki' jesteś na osobności. ![]() ![]() -Napisz mi coś. -Ale co mam Ci napisać, że tęsknie? -No na przykład. -Ale ja nie tęsknię...-.- Bo z facetami to tak zawsze! Cienko i krótko! ![]() Żeby tak ktoś w końcu mnie zadowolił... Zadowolił - nie rozśmieszył chłopie! Nie jesteś milionem zielonych papierków, nie robisz na mnie wrażenia ![]() ![]() Gwarantujesz mi że będziemy szczęśliwi.. a jak nie to co? 14 dni i zwrot pieniędzy? ;> Dzieci? Jak najbardziej. Z Tobą? Niekoniecznie. ![]()
![]() |
#1752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak zawsze cudowneee ![]() kradnę wszystkie ! ;* ___________________ ;D Twoi kumple maja racje, jestem fajna ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1753 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzieki ![]() ![]()
![]() |
#1754 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnę. wg. masz cudowne opisy. (; * Czasem jeden uśmiech wyraża więcej niż tysiąc słów. * Nawet gdy kiedyś odejdziesz, nawet gdyby kiedyś miało nie być Nas...
![]() ![]() |
![]() |
#1755 |
Rozeznanie
|
'patos jej szkodzi i osłabia łza'
'świat się sypie i rozwala, a Ty razem z nim'
My dr House ![]() Everybody lies! Świat się nam przygląda i nie życzy źle. A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, gdy ktoś z nas zepsuje to, co dał nam sam. http://verifash.blogspot.com |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1756 |
Zadomowienie
|
Co to życie mamo?
W tym toksycznym bałaganie. Boje się o nas dwoje. Bo w nocy wielka łyżka... ![]() Ja chcę jeszcze raaaz ![]() I'm so lucky lucky ![]()
![]() |
#1757 |
BAN stały
|
witam wszystkich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
BAN stały
|
xxxJuanaxxx swietne opisy i ten Twoj podpis jest Booooski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | |
xoxo
|
Cytat:
_________________________ ___ Idiotyzm się pleni, muzyka świata nie zmieni regge płynie szarymi ulicami mego miasta Spoglądam wstecz i widzę tyle, tyle pustych godzin Muszę ruszyć z miejsca, pojść na spotkanie własnego spełnienia Tak mało czasu jest nam dane Tak wiele go już zmarnowałem Oprócz wody i powietrza, Nie istnieje nic takiego, Co byłoby dla wszystkich, Co by było dla każdego, W co tam sobie chcecie wierzcie, lecz nie mówcie całej reszcie, jak ma swoje życie przezyć, co szanować i w co wierzyć. Mówie do Ciebie i mówie do siebie Zanim w usta wpuścisz słowa wypowiedz je w głowie! Nie ma nie, gdy mówię tak Brat nie zabronisz mi mówić co myślę. Jestem sobą, z załogą idąc w tym samym kierunku będę sobą, nawet jeśli skończę licząc drobne w kubku Proszę nie wariuj Brak słów, intencji, istnień Realny świat Otacza mnie, Gdzie człowiek bez wad Nie istnieje. Bez pretensji, świat i tak tonie w agresji
![]() |
#1761 |
Przyczajenie
|
Hej =) jestem tu nowa!
Zostawiam kilka opisów. Pozdrawiam =* Bezsensowne jest czekanie na kogoś z kim się nigdy nie będzie... Kochałam Ciebie, Ty kochałeś mnie - ale nigdy nie kochaliśmy się nawzajem Mówiłeś, że moja miłość jest błędem...To ty popełniłeś błąd dając mi nadzieję! Wolę być chwilą w Twoim życiu... niż wiecznością w życiu innego! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Raczkowanie
|
AnnWroc
Agatee kontrowersyjna19 Rebelious <3 . Uwielbaimmm .. ; * Goniłam, goniłam i dogoniłam ! ![]() Przeczytalam zaległosci ;] . ! No oczywiscie cudne Panienki ! Duuuzo sobie w miedzyczasie ukradłam . Ale mam taką wielką ale to WIELKĄ prosbe . Wiem, ze macie świetne pomysły i rzadko kto ma taką inwencje tworczą jak wy dziewczyny . I mam nadzieje ze moze byscie zanalazły kilka minutek i cos mi naskrobały . Błagam, nie krzyczcie ze to nie ten watek, ale wydaje mi sie, ze na opisy tez sie mogą nadać takie teksty a poza tym, nie mam się do kogo zgłosić a sama cos nie umiem zabardzo powymyslac . Moja prośba brzmi : Ostatnio wpadłam na pomysł, zeby zrobić na rocznice slubu moich rodziców scrapy . I moja prośba brzmi tak, iz potrzebowałabym takich tekstów typu : 'kiedy smieje sie dziecko sieje się cały świat' lub cos w tym rodzaju . O małych dzieciach, rodzicach, rodzinie, domu . Mam nadzieje ze mi pomozecie . Licze na Was . ;** Pozdrawiam Cieplutkoo ! I życze miłego weekendu ;] . ;*
![]() |
#1763 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny..
![]() ![]() ![]() ![]() Kilka moich opisów.. ![]() * "kto z miłości jeszcze nie umarł nie potrafi żyć..." * " bałam się miłości, którą on chciał mi dać" * i pocałowałabym Cię w usta by poczuć smak życia * Budzą mnie sny, a każdy ma kolor Twych oczu |
![]() ![]() |
![]() |
#1764 |
Zadomowienie
|
U can fool yourself, I promise it will help. [Możesz robić z siebie głupka, obiecuję, że to pomoże] I'm so lucky lucky [Jestem tak szczęśliwa, szczęśliwa]
#1765 |
BAN stały
|
no dobrze to może i ja coś dam tak na początek
![]() ![]() `"tylko o jedno prosze Cie przed samotnoscia ukryj mnie" `Nigdy nie myślałam, że spotkam kogoś takiego jak ty Nigdy nie myślałam, że stracę kogoś takiego jak ty Chciałabym zamrozić serce...tak, aby juz nigdy nic nie czuć..` `Najbardziej boli to, w co sie uwierzyło, a co stało się kłamstwem...` `jeśli coś bardzo kochasz pozwól mu odejść - jeśli jego miłość była prawdziwą wróci` `Piję tylko 3 razy w roku: sylwester, urodziny iiiiii.... kiedy się da ` xD `I won't ever let somebody hurt me one more time.`./Przenigdy sobie nie pozwolę żeby ktoś zranił mnie jeszcze raz.. `Impossible is nothing..` \ niemożliwe nie istnieje `Przyjaciel? a kto to ku*wa jest?` `Kobieta nie znosi zazdrosnego mężczyzny, którego nie kocha, ale wścieka się, gdy mężczyzna którego kocha nie jest zazdrosny.` `Moja codzienność mnie zmienia sama nie wiem już czy,potrafie żyć` `obgryzam kończyny misiożelkom` `I żyli długo i szcześ...upss księżniczko! to nie z tej bajki..` `Gdzie jesteś?o czym teraz myślisz? Czy dzisiejszej nocy,także mi sie przyśnisz?` No to tyle narazie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 |
Zadomowienie
|
kazdy ma jazde kazdy jest swirem , kwestia tylko na ile..
ja rzeźbie cisze słowami No, I don't even know your name, it doesn't matter.. /nigdy nie wiedziałam jak sie nazywasz, to nie ma znaczenia../ You're my experimental game /jesteś moją eksperymentem../ It's not what, good girls do /to nie jest to, co robią dobre dziewczynki../ Us girls we are so magical soft skin, red lips, so kissable /my dziewczyny jesteśmy takie magiczne, gładka skóra, czerwone usta, takie caluśne/ Excuse me little homi, i know you don't know me, but.. /wybacz mały, wiem, że mnie nie znasz, ale/ (;
![]() |
#1767 |
Rozeznanie
|
Zycie nie może być myślnikiem postawionym między dwoma datami.
Ja przyklejam plaster z najczulszych słów ... Przeciw Twojemu milczeniu bedę się bronić słowami. Kiedyś opowiem o tym sobie. Ale spokojnie, nie uwierzę. W jednym krótkim przytuleniu dotknąć serca rozumem. Zwycięzca bierze wszystko, przegrany pozostaje mały ... Ale byłam głupia grając według Twoich reguł. Ale powiedz mi ... Czy ona całuje tak samo jak ja to robiłam ... ? A powiedz ... Czy czujesz to samo gdy to ona wypowiada Twoje imię .. ? Gdzieś głęboko musisz wiedzieć, ze tęsknie za tobą. Co mam powiedzieć .. ? Przecież trzeba być posłusznym regułom ... A gra się znów zaczęła.
![]() |
#1768 |
Zadomowienie
|
Mam troche nietypową prośbę, a raczej dwie.
1. Czy macie jakieś takie wierszyki do pamiętnik, że to rzecz prywatna? Że tam są moje myśli, i jesli nie możesz, nie czytaj? 2. Najperw chłopak mnie zostawił, teraz zapytał się czy do niego wrócę. An 90 % odpowiem mu, że tak. Ale chce wiedzieć, że tym razem mnie nie zawiedzie. Po porstu, że dałam drugą szanse, ale on musi teraz uważać. I że ja go kocham i mu ufam mimo wszytsko. Może; * Societygirl17 * Plotkaraaa * 3martyna3 * Lougess * czekoladka66 * RealGirl89 * 12 Stronka * abunee * kee * r0zunia * MarcelinKaa Wasze opisy są cudowne. <3 I wszytskie inne Wizażowe dziewczyny. ;* * Ludzie starzeją się, a marzenia nikną ! * I uśmiechnę się do swoich myśli. * Tyle nocy.. tyle dni nie było jej dla świata.. Choć dano nam niewiele dni
Poznałeś śmiech mój i łzy I tajemnic smak wciąż w ustach masz Byliśmy w niebie pośród gwiazd Pamiętać chcę nasz wspólny sen Co spełnił się...
![]() |
#1769 | |
BAN stały
|
Cytat:
śliczneee ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() 1) * Łapki precz od pamiętnika To nie Twój, więc nie czytaj! *To rzecz prywatna ![]() Gdy będę miała taki kaprys, To albo dam Ci poczytać albo przerobię to na książkę ![]() *Jeśli chcesz coś wiedzieć, zapytaj. Ale pod żadnym pozorem nie czytaj! *Moje myśli... Cząstka mojej duszy. Gdy ją odkryjesz, czytając ten pamiętnik, już nie będę Taka jak dawniej. *My diary... PRIVATE diary... Nie znasz angielskiego?! PRYWATNY! 2) *Boję się. Proszę, tym razem mnie nie zawiedź... *Drugie szansy są po to, by je wykorzystać. Ale lepiej niż te pierwsze. *Następnej szansy nie dostaniesz, A więc staraj się, mój drogi. *Nie chcę być zabawką w Twoich dłoniach. Pokaż, że kochasz. Nie zawiedź. *Bo mimo wszystko... Wierzę, że nie zawiedziesz. *Kocham. Ufam. Pamiętaj o tym. Nie zawiedź. Kiepskie są ![]() Wybacz, jeśli nie pomogłam.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” Edytowane przez societygirl17 Czas edycji: 2008-09-20 o 16:46 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.