|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce, łączmy się część 3 :)
Cytat:
Przyzwyczajenie wsuwam już śniadanie Mam troche zmartwień i zle sypiam tak pozatym
|
|
|
|
|
#4022 |
|
AGA :)
|
Dziękuję dziewczyny
![]() kode do tych czarnych nie byłam przekonana, no ale skoro tż stawiał to wzięłam ![]() no i są marszczone więc lepiej wyglądają na mojej łydce niż proste. archi już się uspokoiło u Was?
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Archi smacznego i miłego dnia
I niech zmartwienia przestaną być zmartwieniami. Ja kładę się spać...całotygodniowe zmęczenie daje o sobie znać. Dobranoc koziołki
|
|
|
|
#4024 |
|
|
Dobranoc kode
![]() też się pomalutku zbieram archi miłego dnia i głowa do góry, wszystko się poukłada
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kozły
![]() ale u mnie zimno ![]() Ag te wysokie są super ![]() archi a jak się czuje Twój brat? wszystko już w porządku? |
|
|
|
#4026 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Pierwsza ![]() Cytat:
U nas zaczęli grzać A Tż wariat zaczął wietrzyć, bo twierdzi, że mu duszno![]() Dobrze, że już po wszystkim.Cytat:
Ja się zastanawiam nad wrzuceniem teledysku, ale też tylko do galerii prywatnej. Zaraz jadę na budowę, bo deweloper zrobił dzień otwarty i będę mogła obejrzeć swoje nowe mieszkanko EDIT: Ups Madzik mnie ubiegła, więc...DRUGA!
|
|
#4027 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kode na dziś wieczór może zaplanuj spotkanie towarzyskie to może wam goście nachuchają albo zaplanuj grzańce z mężem Archi Tobie też współczuje smuteczków każdy je ma tylko trzeba znaleśc na nie swój sposób. ja zaczynam sobote od prania
|
|
|
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Opiekuje się nim jego mama. A moja mama wie, to ona do mnie zadzwoniła, bo brat mojego ojczyma z żoną napisali mojej siostrze, ostatnio nawet ten brat napisał mojej siostrzyczce,że będzie w odwiedzinach,żeby zadzwoniła do niego na komórkę,to sobie porozmawia z tatą... On się popłakał jak ją usłyszał
![]() Cieszę się,że jego brat zmienił podejście i pomaga mojej siostrzyczce się zim kontaktować...Oni oboje tego potzrebują bardzo... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Od prania? sobotę?? Allicjo daj sobie spokójja dzisiaj i jutro nie będę za bardzo miała jak do Was zaglądać,bo TŻ okupuje kompa- kończy swoją pracę mgr pisać no i nie będę mu przeszkadzać ale jak będzie sobie robił przerwy postaram się coś napisać![]() Miłego dnia Koziołki ![]() U mnie pada |
||
|
|
|
#4029 |
|
Wtajemniczenie
|
trzymaj sie Madziaczku
|
|
|
|
#4030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Fajne te butki ![]() Dzień Dobry Koziołki
|
|
#4031 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej koziolki
ja dzis znow czuje sie jak babcia... plecy bola strasznie a z nozka coraz gorzej... w poniedzielek ide do lekarza ![]() Cytat:
Cytat:
![]() w koncu mezczyzni sa wzrokowcami ![]() Cytat:
kupił mi czerwona szminke... no nie jest ona taka czerwona... sliczny wisniowy kolorek... bardzo delikatny... jemu tez sie podobala... a ile mial z tego radosci Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a ja mam bluzeczke do kosciola ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i z 10 torebek ![]() Cytat:
ja mam wesele siostry w maju... hmm i znow bede miala problem z sukienka ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() moje zakupy:
http://www.suwaczek.pl/cache/03449facd2.png "Ciągle byłam gorsza. Zastanawiałam się, dlaczego tak jest. Może dlatego, że sama czułam, że nic nie jestem warta?" H. Opfer Edytowane przez Yovitka21 Czas edycji: 2008-09-20 o 13:00 |
|||||||||||||
|
|
|
#4032 |
|
|
Cholera jasna
cały ranek nie miałam prądu. coś robili, jakieś przeowdy coś tam i nam wyłączyli, a wszyscy sąsiedzi wokół mieli. wrrr no ale już jest ![]() Yovi koniecznie idz do lekarza !
|
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdy przyloze palce do stopy w pewnym pukcie i rusze palcami to czuc takie straszne trzeszczenie... nie moge ruszac palcami...
|
|
#4034 | |
|
|
Cytat:
to nie masz co zwlekać. Współczuję ![]() mam nadzieję, ze przepiszą Ci jakieś zastrzyki/tabletki i wrócisz do formy
|
|
|
#4035 | |
|
|
Cytat:
Yovi dopiero teraz wyświetliło mi, że dodałaś zdjęcie. Dziwnie, coś mi się dzieje z kompem :/ bo wcześniej włączyłam forum i wyszło mi że nikt od wczoraj nic nie napisał, pożniej włączyłam raz jeszcze i dopiero pokazało, że od rana tutaj gwarno.. :/ Ta granatowa bluzka ! ale ładna ciepła jest? czy taka cieńka?
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
I super zakupy ![]() nie zna się ![]() Ładny kolorek szminki
|
#4037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki wyjatkowy kolorek... kamizelka... bardzo cieplutka... milutka ![]() a ta pierwsza zieolna jet ciensza i to tak do kosciola ![]() ![]() Cytat:
a ja jestem zamrzluch i bede nosila sweterki ![]()
|
|
#4038 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Yovi bardzo fajne zakupy Widze że Twój TŻ ostro się bierze za Ciebie Fajnie że lubi obdarowywać Ciebei prezentami ![]() Byłam w mieście ..zrobiłam zakupy jedzeniowe. Na poczcie miło zaskoczyła mnie pewna sytuacja: stoję w kolejce przedemną chłopal około 25 lat - wizerunek skinheada, kolczyk w nosie, włosy na czupie postawione. dwa okienka dalej pewna staruszka chce coś wysłać i pokazuje pani w okienku znaczki jakie ma , a ona że są stare , staruszka zakłopotana bo nie ma pieniedzy ze sobą szpera w tych znaczkach po czym podchodzi do tego okienka ten chłopak-skin i pyta ile będzie kosztować wysłanie ...8 zł, zostawił jej 20 zł i wrócił do swojej kolejki, babcia zapłaciła, podziękowała i spytała jak ma mu zwrócić pieniądze on że nie musi. zostawiła mu tik-taki ..... on że nie jada słodyczy...zostawił je na poczcie![]() ![]() ![]() To miłe że są jeszce tacy ludzie na świecie ![]() Sugerując się wizerunkiem chłopaka ... zaskoczyło mnie to co zrobił ![]() wpadłam tylko się przywitać i zmykam do prac domowych. Po dwóch tygodniach u rodziców mam teraz górę prania, sprzątania, gotowania itd ![]() Miłego dnia koziołki...zaglądne w wolnej chwili |
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
Załamana jestem dziś , cały poprzedni tydzień to była masakra. A natępny nie będzie lepszy.
Madzik będzie dobrze z ojczymem ![]() Yovi to co masz złapać zapalenie płuc i poleżeć sobie w szpitalu może jeszcze mini do tej cieńkiej bluzeczki. Ale myśle że tego typu pomysły z czasem przestaną mu przychodzić do głowy. Zakupy fajne
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Archi co się dzieje?
|
|
|
|
#4041 |
|
|
Yovi cieńkie bluzeczki zimą?
niech nie przesadza, jak taki mądry to sam niech tak biega w mróz ![]() nie daj się i noś ciepłe sweterki a ta kamizelka naprawdę bardzo ładna, tez chcę ! kode no prosze, aż się zdziwiłam! myślaam, że nie ma już takich ludzi.. a tu prosze i to jeszcze ktoś, kto tak groźnie wygląda ![]() archi co się dzieje?
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4043 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie wróciłam z budowy cała ubłocona i mokra, ale szczęśliwa, że mogłam zobaczyć mieszkanko
Yovi, widzę, że miałaś udane zakupy, bardzo mi się podobają bluzeczki ![]() Archi
|
#4044 |
|
Wtajemniczenie
|
hm Kode faktycznie żadko sie tacy ludzie zdarzają ale to dowód że nigdy nie można sie kierowac stereotypami.
Yovi ja też uważam Twoje zakupy za udane zwłaszcza ta kopertowa, ten kolorek a pomadka zdecydowanie doda Ci kobiecości![]() Archi w końcu bedzie lepiej
|
|
|
|
#4045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.eh jakto pozory mylą.... Cytat:
Będzie dobrze..cokolwiek złego się dzieje.... Ale mam lenia Na dodatek boli mnie głowa. TŻ ma włączonego laptopa więc zaglądam tutaj w przerwie pomiędzy sprzątaniem ![]() Kupiłam dziś pokrzywę do pica - smakuje mi jak zielona herbata
|
||
|
|
|
#4046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale on jest nie poważny! Mój Tż zawsze kaźe mi się ciepło ubierać, zakładać czapkę na czupryne, zapinać, nosić szalik i rękawiczki, żebym się nie pochorwała ... a jak jestem niedopięta czy nie mam czapki (bo nie lubie w niej chodzić :P) to krzyczy na mnie to że chcesz nosić sweterki to nie znaczy, że nie jesteś seksi... czy tylko "seksi" mu w głowie ? Wydaje mi się, że on stanowczo przesadza Yovi...powinień Cię kochać i akceptować taką jaką jesteś, a on Wasz związek zaczął od zmieniania Ci wizerunku...Cytat:
miły gest. Naprawdę żadko się to teraz spotyka... ![]() Ja jestem zła, bo mój durny brat... najpierw złamał mój ulubiony nóż kuchenny... a potem MÓJ TOSTER!! robił tosty i złamał dolną część całą! ale jestem zła !! on totalnie nie myśli... jak mu się nie chciało domknać to nie domyślił się, że jego tosty sa za wielkie tylko się siłował aż pękło!! no co za idiota, bo inaczej go nie nazwe.... :/ nie dość, że caymi dniami nic nie robi poza spaniem, jedzeniem i siedzeniem przy kompie to jeszcze niszczy moje rzeczy ! :/ Co tam Koziołki porabiają ?
|
|
#4047 |
|
Wtajemniczenie
|
Normalnie jestem zła
Firma Tżta robi w ten weekend przeprowadzkę, a że najważniejsze w tym wszystkim są serwery, za które odpowiada mój mąż to siedzi tam od 7:00 rano i wszystkiego dopilnowuje. Wyskoczył tylko na godzinę ze mną na budowę. Do tej pory nie wrócił, a o 14:00 mówił mi, że już kończąJeszcze do tego nie odbiera moich telefonów Zaczynam się martwić...
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop jest tu ktoś?
|
|
|
|
#4049 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Koziołki
Ale miałam dziś dzień rano (dokładnie 4.20) szwagier napisał smsa, że został tatą moja siostra miała termin porodu na 23 września, ale Emilek przyszedł na świat już dziś ![]() później już spania nie było tylko smsy i mmsy a popołudniu pojechaliśmy zobaczyć tego mojego siostrzeńca cudnego i... jest śliczny
|
|
#4050 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem Kode ale tylko na chwilke.
Agniesiu nie dziwie sie, mnie denerwuje każda niepewnośc. Ale spróbuj sie uspokoic może Twój TŻ tak samo sie wścieka tyle że do tego w pracy. saslycek mimo wszystko reformuj brata, bądz co bądz to rodzina niech wyjdzie na ludzi |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:15.

wsuwam już śniadanie
Mam troche zmartwień i zle sypiam tak pozatym

mój ojczym niie widzi

sobotę?? Allicjo daj sobie spokój