![]() |
#91 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część VI "pełna nadziei"c.d
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuziunia jak tam po rozmowie?????? Bazylko jeszcze raz Wam życzę udanych i owocnych wakacji!!! Wracajcie w trójkę ![]() ....................... Pogoda nam się poprawiła ![]() Zabieram się za sprzatanie łazienki i lecę robić sałatkę ... zgadniejcie jaką ![]() ![]() Co do owulacji to ja już nie wiem co z nią jest ... przedwczoraj kłuły mnie jajniki ... wczoraj był śluz - tylko przez chwilę a dzisiaj już go nie ma ![]() Była już? Czy jej nie było? hmm już sama nie wiem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witajcie Dziewczyny!! Ja także melduję się w kolejnej części ![]() Agus ja brałam w tym cyklu Clo od 3 DC do 7 i owulacje miałam w 16DC!! Nigdy tak nie miałam po Clo to pierwszy raz więc może u Ciebie także jest przesunięcie ![]() W czwartek lecę na tydzień do Tunezji i tam będę testować, jeśli wcześniej @ mnie nie odwiedzi ![]() pozdrawiam Was gorąco ![]()
![]() |
#94 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Ziuziunia, dawaj znać jak nastroje po rozmowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Oj, już tyle naskrobałyście, widzę, że kolejna część, mam spore zaległości a czasu nadal brak. Wczoraj pobalowałam, że hej. Nie czuję się zbyt dobrze
![]() Dziś siostra wychodzi z Malutkim ze szpitala, więc wieczorem idę pomóc kąpać Maleńkiego. Jutro rodzinne spotkanie oczywiście z Boryskiem ![]() Wrzucam jedno zdjęcie Skarbeńka jako fluidka - siostra mi pozwoliła więc się dzielę ![]() ![]() ![]() Przepraszam, że Was nie czytam ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Borysek jak namalowany i jaką ma poważną minę. Takie fluidki działają najlepiej, wypróbowałam na własnej skórze
![]()
#98 |
Zadomowienie
|
anulka, przypomnij mi, kiedy sie wybierasz do lekarza?
kurcze, chyba dopada mnie przeziębienie, wczoraj bolało gardło (potraktowałam je płukanką szklanki wody z wodą utlenioną i dwoma kubkami mleka z masłem, miodem i czosnkiem), dziś juz nie bol, za to mam zapchany nos i katar stąd do honolulu ![]() i faszeruję się mandarynkami, pomarańczami, papryką, kiwi, i wszystkim co tylko przyjdzie mi do głowy, że ma w sobie naturalne witaminy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Jaki On piękny! A jakie włoski ma długie
![]() ![]() Mnie też przeziebienie dopadło ... gardło mi przeszło, ale czuję, że katar nadchodzi i jakoś tak dziwnie się czuje - słaba jestem i głowa mnie boli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Głowa do góry ![]()
![]() |
#101 | ||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Oj kobiety, wystarczy kilka dni nie zaglądać, a tu już kolejna część
![]() W takim razie tradycyjnie fluidy od mojej Hanny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rybko - siostrzeniec przepiękny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Rumianku do lekarza idę w poniedziałek.
#104 |
BAN stały
|
Rybko cudo
![]() Ale boli mnie głowa, od 11 mam dość. |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja mierze tempke i jakos nisko ciagle ... bezowulacyjny cykl jak nic ... ale moze w pazdzierniku ![]() Cytat:
Rybko ale śliczność ![]() ![]() ![]()
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Rybko pogratuluj siostrze Boryska!!
![]() ![]() Ja wczoraj zanabyłam sobie śliczną kurteczke w Vero Modzie za 99zł na jesień ![]() ![]() Konczito, ja nie wiedziałam, że cykle mogą być bezowulacjne..jeśli tam, to mam dziwne przeczucie, że ten mój może właśnie taki być ![]() ![]() Dobranoc kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale to nic ... będzie co ma być! Pożegnałam wlaśnie gości i idę spaaać! Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
Spokojnie, czytałam, że wszystkim kobietom zdarzają sie cykle bezowulacyjne, tu jest ciekawy artykuł na ten temat. http://linemed.pl/news/details/cId,3,id,628 i tu piszą"Cykle bezowulacyjne, czyli takie, w trakcie których w kobiecym cyklu miesięcznym nie dochodzi do jajeczkowania, pojawiają się u każdej kobiety raz lub dwa razy w ciągu roku. " U mnie leje i jest szaroburo i ponuro! Nawet mój kot nie chce iść na pole... Idę sobie poczytać, bo dorwałam książkę która mnie powaliła na łopatki!! Miłego dzionka ![]()
#109 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry kobitki
![]() no u mnie niestety taki sie w tym cyklu zapodał .... ginka pociesza i obiera strategie a ja jakos tak hmmm bez emocji do tego podchodze ... tyle czasu juz minelo od decyzji o dzidziusiu ze chyba łzy jakie miałam wypłakałam i teraz tylko czekanie ... jak sie nie uda do 3 cykli to umawiamy sie na wizyte w klinice w K-cach ... co ma byc to bedzie .... a teraz lece z mężusiem do kościółka ![]() miłej niedzieli kobitki i duzo słoneczka mimo ze u mnie znowu leje ![]() ![]()
#110 | ||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Przepisane z ulotki Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() agabil1 (Agnieszka, 32 lata)~~~~ @ 09.09 / test ??? / Łodź Anulka (Ania, 24 lata)~~~~~~ @ 8.08/ 05.09/ Polska Ania0104(Ania 25 lat) ~~~~~~~~~@ 31.08/ test. ??? /Podkarpacie Anusia_82 (Ania, 26 lat)~~~~~~~~ @ 30.08 / Przerwa / okol. Trójmiasta IUI asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~ @ 13.09 / test. ??? / lubuskie Bazylia 222 (Agata, 27 lat)~~~~~~~@ 09.09 / test. ??? / Dublin / Blondynka (Magda, 26 lat~~~~~~~~@19.08 / test. ??? / Poznan / biedroneczkaolga (Olga, 25 lat)~~~~ @ 23.08 / test. / Bydgoszcz Cassandra 23 (Beata, 25 lata)~~~~ @ 27.08 / test. ??? / lubelskie Dafreen (Anna, 32 lata)~~~~~~~~~ @08.09/ test???/ Warszawa Darianna25 (Daria, 30 lat)~~~~~~ @ 11.09 / test.??? / Croydon U.K. joannao08 (Asia, 26 lat) ~~~~~~~ @ 09.06 / test. ??? / ok. Ciechanowa kachula27 (Kasia, 28 lat)~~~~~~~ @ 03.09 / test. ??? / lubuskie karenina19 (Kamila, 25 lat)~~~~ @ 15.07 / test. ??? / Braunschweig terapia ENATONE Kasia23 (Kasia, 29 lat)~~~~~~~~~~~@04.09/test???/ Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~@ 19.09 /20.09/ Londyn Konczita (Dorota, 24 lata)~~~~~~ @ 04.09 / test. ??? / Śląsk melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~ @ 31.08 / test ??? / Königsbach madziwnia (Magda, 23lata ~~~~~~@14.06 po abrazji/okolice Darłowa / Małgosia : ) (Małgosia, 23 lata)~~~@ 03.09 / przerwa / Kraków Mikant (Gośka, 33 lata)~~~~~~~~@ 17.09 / test ??? / małopolska Miramej (Jola, 32 lata)~~~~~ @ 19.09 / test ??? / Trójmiasto niunieczek (Żaneta, 24 lata)~~~~ @ 24.05 / test. ??? / ok. Dzierżoniowa / HSG Olivka_7 (Aneta, 25 lat)~~~~~~~ @ 03.09 / test. ??? / Kraków Ryba82, (Iza, 26 lat)~~~~~~~~~~ @13.09 /test???/Częstochowa Storczyk83 (Marta, 25 lat)~~~~~ @ 12.09/ test???/ ???? Symbio ( Agnieszka 32 lat)~~~~~@ 04.09/ test ???/ ???? Syla (Sylwia 29 lat)~~~~~~~~~~~~@ 21.08/ test???/ Norwegia Tequillla (Gosia, 28 lat) ~~~~~~~~~ @ 28.08/ test???/ Warszawa Truheart (Ola, 26lat))~~~~~~~~~~~~~~~ @02.09/test ???./ Łódź Zuziunia (Zuzia, 22 lata)~~~~~~~~ @ 19.09 /test???/ lubelskie Są dwie kreski II... obecnie: 29 ![]() GoniaJ (Gosia, 27 lat) - t.p. 18.10.2008 r. D'angelo Bunny_82 (Ania, 25 lat) - t.p. 26.10.2008 r. ??? becia_leszno (Beata, 26 lat) -t.p. 5.11.2008 r. Igorek lisey (Aga, 29 lat) - t.p. 10.11.2008 r. ??? lub ??? munio (Iza, 25 lat) - t.p. ??.12.2008 r. ??? lub ??? "Magdalena" (Magda, 23 lata) - t.p. 03.12.2008 r. Nicola an.ka.b (Ania, 26 lat) - t.p. 14.12.2008 r. Marysia *aurora* (Gosia, ?? lat) - t.p. ??.??.2008 r. ??? lub ??? siobhan1 (Joanna, 29 lat) - t.p. 05.01.2009 r. Martusia lub Pawełek pani z herbata (Bożena, 27 lat) - t.p. 08.01.2009 r. Polina freshona (Agnieszka, 33 lata) - t.p. 21.01.2009 r. Hania roxi1980 (Kasia, 27 lat) - t.p. 19.01.2009 r. Patryczek bezsenność (Basia, 24 lata) - t.p. 28.01.2009 r. Gabrysia lub Dawidek martynnka (Justyna, 27 lat) - t.p. 28.01.2009 r. ??? lub ??? Gosiala (Gosia, 36 lat) - t.p. 02.02.2009 r. ??? lub ??? jukol (Justyna, 22 lata) - t.p. 02.02.2009 r. Łucja lub Aleksander AMILAMIJA (Ania, 29 lat) - t.p. 03.02.2009 r. ??? lub ??? anna1593 (Ania, 25 lat) - t.p. 14.02.2009 r. Hania lub Maksymilian zanka205 (Żaneta, 22 lata) - t.p. 03.03.2009 r. ??? lub ??? ewccik (Ewa, 28 lat) - t.p. 21.03.2009 r. ??? lub ??? ancia19 (Ania, 28 lat) - t.p. 13.04.2009 r. ??? lub ??? gabriellao0 (Gabriela, 27 lat)- t.p. 22.03.2009 r.??? lub ??? Zlota Jagoda(Ania, 26 lat) - t.p .??? lub ??? Anadun (Asia lat 34)- t.p. 5.04.2009.??? lub ??? ikak (Ika, 27 lat)- t.p. 17.04.2009.??? lub ??? Mediane ( Ewa 25 lat)- t.p. ??? Kathi75 (Kasia, 32 lata)- t.p.-01.05.2009. ??? lub ??? Sasha20 (Natalia 20lat- t.p.-15.05.2009. ??? lub ??? Rumiankowa (Sylwia, 30)- t.p.-??.05.2009??? lub ??? "NIECH JESIENNE DOBRE DUSZKI ZACZARUJĄ NASZE BRZUSZKI" |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zuziuniu, jak rozmowa? ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
O tak, zgadzam się z Wami, Borysek jest słodki i cudowny
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Konczitko ![]() Ja się biję z myślami, czy pójść we wtorek do tego gina czy odpuścić sobie ten cykl. Mam dosyć tej gonitwy myśli, nakręcania się, z moją psychiką nie jest za dobrze, z drugiej strony nadal pragnę Dzieciątka i nie chcę marnować ani chwili czasu, cyklu. I bądź tu mądra ![]() Zobaczę, może pójdę, we wtorek się pewnie okaże. Doczytałam wreszcie dziś, że Biedroneczka testuje jutro, więc Oluś ![]() ![]() ![]() Karolinko, Miramej - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ziuziunia - ![]() --------------------------------------------------------------- Dziś spotkanie rodzinne ![]() ![]() Teraz działam w kuchni, dziś muszę jeszcze usiąść nad "zajęciami szkolnymi", a dzień krótki. To tyle dziewczynki... Miłego weekendu - a raczej końcówki ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Hello dziewczynki
![]() dzisiaj 30 dc hmm już nie mogę się doczekać testowania aleeeee.... boli mnie brzuch tak jak @ i tu moje pytanie czy was też bolą od brzucha uda ? taki promieniujący ból? Anulka czy ciebie bolał brzuch jak na @ ?
#116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do bólu ud to pamiętam , że jedno (lewe) tak mnie bolało i rwało, że nie mogłam chodzić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zuziu gratulacje!! ![]() Biedroneczko Ty dziś czy jutro testujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Witam kobietki !!
alez ten weekend szybko leci... ![]() rybko Borysek przeslodki, teraz to bedziesz miala swietna praktyke w opiece nad maluchem... ![]() zuziunia tez o tym myslalam, ze teraz studia, poczatek...ale decyzji nie zmienilam... ![]() konczitko ![]() ![]() ![]() A ja sie dziwie, bo od jakiegos czasu pobolewaja mnie jajniki ![]() ![]()
#119 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
zuziunia gratuluje
![]() ![]() dziewczyny serio to ja nie wiem jak bylo wczesniej z owulka bo to pierwszy cykl z monitoringiem i mierzeniem tempki ... zobaczymy jak bedzie bo lekach hmmm tylko chyba nie bedzie to clo tylko inne tabsy ale dowiem sie wszystkiego za tydzien co i jak ... co ma byc to bedzie wazne ze z mężusiem wszystko dobrze sie uklada i ze fasolka nie przysłania nam juz swiata bo przeciez zycie toczy sie dalej ... i szkoda marnowac go na rozpaczanie ze sie nie udaje przeciez w niczym to nie pomoze ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.