|
|
#3601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar V
|
|
|
|
#3602 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
nie zasne z nerwów
|
|
|
|
#3604 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Aragonte... wymiotuje z nerwów
wszystko mam zdane tylko ten rzym tak mi nie idzie coś niby umiem a na egzaminie pustka :/
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu gratuluje
Ivanno, trzymam kciuki. Powodzenia ![]() Wez sobie ciepla, relaksujaca kapiel, wypij dobra herbate lub melise i poloz sie spac. Nie ma sie czym stresowac, zobaczysz |
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Niby nie ma jak nie zdam to wiem że moge liczyć na rodziców opłacą mi warunek :/ ale ja wiem że umiem tylko stres mi nie pozwala dobrze sprecyzować wszystkiego i pisze jak katarynka taka co mi długopis na kartkę przyniesie
|
|
|
|
#3608 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Zuziuniu - gratulacje
Mój były narzeczony też był ma tym kierunku, nie jest łatwo. Ale dasz radę
|
|
|
|
#3609 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
W kwestii napojów się nie dogadamy. Jestem z tych słodzących - i to sporo
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3610 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zwykle nie plotkuję
, czasem tylko biernie podczytuję ten wątek, ale dziś jestem w wyjątkowo gadatliwym nastroju. Spać się zupełnie nie chce i z nosa cieknie. Ivanno daj znać jak poszedł egzamin. Sabbath jestem pod wielkim wrażeniem zdjęcia twoich kończyn umieszczonego kilka stron wcześniej. Nie sposób się nie zachwycić
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Ancynamonko - o ile zasne i o ile wstane :/ coś czuje że jutro bez espresso ani rusz! ;]
|
|
|
|
#3612 |
|
Rozeznanie
|
Uszy do góry. Będę trzymać kciuki
A teraz powinnam wygnać Cię spać, żebyś jutro wstała o jakiejś przyzwoitej godzinie
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
spać po 4 kawach w dzień
???
|
|
|
|
#3614 | ||
|
BAN stały
|
Super
![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9083048]Gryxiu, bardzo dziękuję za to, że wypowiedziałeś się w tak ważnej sprawie, jaką jest dla kobiety wybór nowej kiecki Słowo mężczyzny liczy się podwójnie.[/quote]No musiałem głos zabrać ![]() Cytat:
Nie martw się na zapas ![]() Będę trzymał ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3615 |
|
Rozeznanie
|
Ehhh. Ja tez jestem fanką kawy i doskonale wiem jak to jest denerwować się przed ważnym egzaminem, ale teraz mówię całkiem poważnie: sio do wyrka bo jutro nie zdołasz zebrać myśli. Moge Ci pomóc liczyć baranki
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu ty jak balsam na moje serducho
i umęczony umysł tak tak pierwszy rok prawa a te prawo rzymskie to przekleństwo ale nie dam się jak nie zdam to pójde na warunek jak go nie zdam to powtórze przedmiot bom wytrwała jest ![]() chce być prokuratorem więc wytrwałość mi się przyda :Pjak będzie chciał uwalić to nas uwali i tyle :/ Anacynamonko a posiedze sobie az stane się senna o ile pozwolisz ?
|
|
|
|
#3617 |
|
Rozeznanie
|
Oj no jasne, że pozwolę....ale......pierw szy baranek przeskakuje przez płotek;P ... hmmm ja zwykle jak się stresuje egzaminem dostaje rozstroju żołądka
Ze spaniem jakoś zwykle nie miałam problemów, wręcz przeciwnie próby zgłębiania pewnych tematów kończyły się zaśnięciem nad książką
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wręcz czuje się nadto pobudzona do działania
hehe... te studia mnie wykończą ale przyjemność mam wielką ze studiowania... tylko ten rzym
|
|
|
|
#3619 |
|
Rozeznanie
|
I właśnie o tę przyjemność mimo Rzymu chodzi
![]() Powiem Ci , że moje studia też doprowadzały mnie często do rozstroju nerwowego: zajęcia od rana do nocy i w weekendy (choć studiuję dziennie), pochromolone wymagania i nieprzewidywalni prowadzący zajęcia, ale niezamieniłabym tego na nic innego. Dobrze wybrałam i trudna droga pełna przeszkód tylko mnie utwierdziła w tym przekonaniu. Teraz został mi już tylko ostatni rok, pracuję w swoim zawodzie i w ciągu 2 ostatnich miesięcy dostałam 2 propozycje pracy. Także jak jesteś zdeterminowana pokonasz wszystkie trudności A ciężka praca potem się opłaci.
|
#3620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Powodzenia!
|
|
#3621 |
|
Rozeznanie
|
Ivanno jeszcze raz powodzenia
Lece spać bo liczyłam baranki dla Ciebie ale podziałało na mnie
|
#3622 | |||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Tez mnie czeka taka przyjemność w najbliższym czasie. W każdym razie - mówiłam Ci już - z moich doświadczeń wynika, że warto. Cytat:
Teraz nawet starych SW nie potrafię oglądać z przyjemnością... ![]() Jakoś tak... ![]() Cytat:
Polityka, Newsweek i Forum to sporo lektury. ![]() Albo coś Ci poślę kurierem. ![]() Cytat:
A w krateczkę? ![]() Cytat:
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9083048] Sabbath, odłożyłam nożyczki ![]() A w bajorku wszystkie kijanki będą mi zazdrościć, jak będę pływała raz w jednej, a raz w drugiej princesce. [/quote]Kijanko, doceniam Twoje poczucie humoru i mam nadzieję, że nie uraziłam Cię. A tak serio, narobiłaś mi okropnej ochoty na princeskę. W tym roku na 100% wreszcie kupię. WOW! Wielka rzecz. Choć my oczywiście wszystkie świetnie wiedziałyśmy, że się dostaniesz. Cytat:
![]() Zdasz. Zdasz spokojnie. Tylko pamiętaj - przed każdą odpowiedzią policz do 10 i zaplanuj sobie, co chcesz napisać i do czego dojść. Powodzenia! Cytat:
![]() Oj, taki mam plan. Na rzie jednak nie mogę spać. Chyba zobaczę Lostów... Niedaleko mojego domu była kiedyś jednostka wojskowa i (oczywiście) ci zamknięci za płotem młodzieńcy zwykle wysyłali w stronę przechodzących dziewczyn jakieś zagwizdy albo zaryki. Zwykle głupie. Nie reagowałam, oczywiście do czasu, kiedy zza płotu usłyszałam błagalny głos: - Ty, metalówa! Byłaś na Metalmanii (to bylo dzień po)? Błagam, powiedz jak było, nie dostałem przepustki! Opowiedziałam. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A spać też mi się nie chce. I z nosa też cieknie. Dbaj o siebie, jako i ja dbam. Ja zwykle wypijam więcej. Ivanno, mam nadzieję, że już słodko śpisz i jutro pójdziesz jak burza.
|
|
#3623 |
|
Zakorzenienie
|
Sabacie drogi dziękuje za miłe slowa
a ja Tobie życze zdrówka, zdrówka i jeszcze więcej zdrówka ![]() Spałam 3 godziny ale zawsze coś... od 6 kręciłam się niemiłosiernie w tą i we wtą
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ivanno, nie powinnaś zarywać nocy
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu wiesz... chodze jak nakręcona wogóle nie jestem zmęczona... chyba stres robi swoje a padne po egzmaminie
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczę, ale powiem Ci że niedobrze aż tak bardzo się stresować (chodzi mi o wymioty). To ja myślałam, że jestem jedną z największych panikar W każdym razie nic się nie bój, będzie dobrze ![]() Spadam do notatek, bo inaczej to ja dzisiaj w nocy nie będę mogła spać
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
zaraz jade na uczelnie z koleżanką wcześniej się "konsultować" nawzajemnie ![]() Wiecie czy na 2gim roku grupy na studiach będą takie same czy mogą mnie gdzieś przetransportować do innej? jak było u was?
|
|
|
|
#3628 |
|
Zadomowienie
|
Zuziuniu, gratuluję dostania się na wymarzony kierunek
![]() Ivanno, za Rzym!Grupy zwykle są stałe, jednak jeśli dużo osób wyleciało albo zrezygnowało ze studiów, jakaś grupa może zostać zlikwidowana, a osoby z tej grupy przeniesione do innych. Tak było z moją starą grupą po 1 roku studiów wieczorowych - sporo osób (w tym i ja) przeniosło się na dzienne i grupa została rozwiązana. Spędziłam przesympatyczny wieczór ze znajomymi z mojej podstawówkowej klasy. Uśmiałam się jak szalona, ale było też sentymentalnie - pojawiła się moja pierwsza miłość z klas 1-3 , długo rozmawialiśmy, próbując ustalić, kto kogo odrzucił i dlaczego nam nie wyszedł "związek", skoro miłość była wielka i z wzajemnością Lekko się tylko przeraziłam, gdy usłyszałam, że w zasadzie jemu to do dziś nie przeszło do końca i jest gotowy zostawić dla mnie dziewczynę, z którą teraz jest...
|
|
|
|
#3629 |
|
Rozeznanie
|
Sabbath jestem naszprycowana rutinoskorbinem i echinaceą i jakoś tak do końca się nie daje
Tobie też życzę szybkiego powrotu do pełni formyIvanno u mnie na studiach grupy co roku są inne, tyle że mamy dobre układy z panią z dziekanatu i mamy jakiś wpływ na ich skład (o ile w porę zainterweniujemy).
|
#3630 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A konkretnie czym się leczysz, hę? Cytat:
![]() Moniu, wyszedł bardzo ładny, pogłębiony i wyrównany brąz. A różnica w kolorze była, bo tu i ówdzie błyskało sreberko, trochę było mego naturalnego, płowiejącego koloru i resztki farby. Ponieważ odstawiłam chemiczne farby, to niestety jedyna opcja ![]() Na bank w przyszłości też zastosuję hennę w połączeniu z odżywką Wax właśnie, znacznie łatwiej się to nakłada, nie osypuje się, dobrze trzyma na włosach i takie tam. Włosy błyszczą dobrze, ale powinny jeszcze mocniej po kolejnym myciu. Przy tej okazji zmyję pozostałości barwnika ze skóry głowy
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

Ale chyba wolę śliwkowy, albo tą herbatkę z soczkiem malinowym 

Spod ręcznika cieknie, efekt końcowy w sumie bliżej nieznany, ciekawe, czy chociaż będzie opłacało się męczyć 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)