|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary V
Cytat:
40 opcjonalnie by pasowała a widziałam w jednym salonie też ciekawą suknie , morze pojade i ja obejrze , zreszta na jutro mam inne plany
|
|
|
|
|
#2132 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, trzeba sie zabrac ostro za zrzucanie kg, bo nawet w wypozyczalni nie beda miec dla mnie suknii...
Mysle o suknii, a jeszcze nie znamy zadnego terminu, nic ![]() Ide sie z tym polozyc Oby do 10tego i sie wszystko wyjasni ![]() Dobranoc dziewczyny
|||||||||||||||||||||
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc Marcelko ja z terminem nie mam problemu ksiądz powiedział że jak tylko wyrok bedzie to wysyłają go dalej i za miesiąc mogę juz ślub brać bez przygotowania i takich tam
|
|
|
|
|
#2134 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj imprezka się udała i nawet ze wszystkim się wyrobiłam. Nikola wstawała 3 razy tylko na jedzonko także jest nieźle. Dziś jedziemy z mężem na zkupy i kupimy jej jakieś kaszki i inne, może jak to zje to odpadnie jedno wstawanie w nocy Nikitko ale super, że już możecie brać ślub z Tz, a macie ustalona jakąś datę? Zgadnij suknia bardzo ładna ale koniecznie przymierz. Bo te suknie są fotografowane przez bardzo dobrych fotografów, to są światła, odpowiednia ujęcia i w rzeczywistości mogą wyglądać inaczej. Mniej atrakcyjnie. Także koniecznie trzeba zmierzyć i zobaczyć Oby ta była taka jak na zdjęciu bo jest bardzo ładna.Mężatko na zachowanie ciotki brak słów. Ja na Twoim miejscu chyba bym pojechała do Polski i wywaliła tego gościa z mego mieszkania. Kachula przyjemnie spedzonego czasu z tz. Gizelciu zrób drugi test i się nie zadręczaj. Ray Ala jest super. Czekam aż moja zdobęcie takie umiejętności ![]() Misia super łódeczka Też z chęcia bym na takiej popływała.Madziu a Twój Edwardzik jest przesłodki. Tylko jeżeli chodzi o te foteliki to masz rację że są od urodzenia ale to i tak jest wymuszona pozycja dla dziecka. Nam lekarka jeszcze w szpitalu kazała jak najbardziej go wypłycać aby dziecko było na płasko. I my do końca 3-go miesiąca kładliśmy kocyk dla Nikoli. Nie wiem w sumie jaki Ty masz ale nasz jest troszkę tak na półleżąco. Kasiasiar co można to zrubcie na cacy ale meble, ściany to zróbcie aby było. Ja przez 7 lat wynajmowałam różne mieszkania i pomimo tego, ze też dbałam to wiadomo, że wszystko się niszczy bo jest po prostu uzywane. A tak wogóle to zauważyłam, ze jestem dziś pierwsza Chyba pierwszy raz mi się to zdarzyło hehe Miłego dnia
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny,
ja tylko na chwile, wzoraj bylismy u znajomych na 2 godzinki i wieczorem nie mialam sily pisac ![]() Marcelko, suknia jest cudna, ale tak jak pisze Gusia, na modelce i super zdjeciu zawsze to inaczej wyglada Co do tych fotelikow, to racja. Na poczatku w samochodowym tez kombinowalam, zeby malemu bylo wygodnie i pozycja nie naciskala na kregolsup, ze tak powiem, bo maly siedzial taki powyginany, byl po prostu za malutki do takiej pozycji. A ta hustawka to taki lezaczek dla niemowlakow, tylko mozna go wieszac. Juz pytalam nawet poloznej co sadzi o tym, bo niby producent pisze, ze od noworodka mozna stosowac, no ale bez przesady...takiemu maluchowi daleko do takich siedzisk ![]() W kazdym razie uwazamy i jestem wyczulona na tym punkcie, staram sie poki co najwiecej klasc malego, tyle, ze to leniuszek i jak lezy na brzuszku, to sobie kma zamiast cwiczyc miesnie
|
|
|
|
#2136 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry kobietki
jak zwykle ide do pracy wiec wam zycze cieplutkiej i przyjemnej soboty |
|
|
|
#2137 |
|
Zadomowienie
|
Gusiu nie chce Cie martwic,ale ja Oliwii tez na noc kaszi podawalam i dalej podaje a ona wciaz budzi sie w nocy o swoich stalych porach..moja kuzynka mowila mi a jest polozna,ze jesli karmisz malucha piersia to on wstaje w nocy z przyzwyczajenia..jej maly ma 1,5r i wciaz wstaje na nocne jedzonko..
Postanowilam isc do prywatnego ginekologa mojej mamy..(hihihi..on prowadzil i odbieral wszystkie ciaze mojej mamusi )i nie zal mi tych 60zl..przynajmniej od razu u siebie zrobi mi usg i bedzie wszystko jasne bo ja juz naprawde wariuje..Tomek mnie pociesza ale..to i tak nie pomaga..
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko, masz racje, idz do prywatnego
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
gusia, my jeszcze nie morzemy wziąść ślubu kościelnego bo sprawe przesłali do Poznania i dopiero jak tam wydadzą wyrok to wtedy będzie po wszystkim wiec nadal czekam ![]() Agatko mądra decyzja z lekarzem , po co masz sie stresować lepiej wiedziec wczesniej co i jak ![]() ja juz z rana zaliczyłam stadion, pogoda okropna na zakupy ale jak mus to mus, kupiłam młodemu dzinsy bluzki , bluze i wrociłam do domu
|
|
|
|
#2140 |
|
Rozeznanie
|
Gizelcia to mnie pocieszyłaś, a ja się łudziłam, że coś się zmieni jak dam kaszkę
No nic będę czekac az mała wyroście z nocnego wstawania. Na szczęście narazie nie pracuje to jakoś daje radę ale nie wyobrażam co by było gdybym musiała pracowac:/ I masz racje, że pójdziesz prywatnie do lekarza bo jak w brzuszku jest mała fasokla to po co ma się stresowac razem z Tobą.Misiu miłej pracy ![]() Nikitko ale to pewnie już długo nie potrwa. Fajne zakupki dla synka. Ty też lubisz kupowac wszystko dla swojej pociechy?? Bo ja dla Nikoli kupiłabym chyba wszystko
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam taka nadzieje bo dwa lata czekałam na unieważnienie w I instancji i dostałam a teraz czekam na decyzje z Poznania![]() oj tak lubie kupować młodemu wszystko
|
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane to ja wpadam sie przywitac i ide szykowac obiadek bo dzis wczesniej do pracy ide
Milego dzionka Agaciu trzymam kciuki za wizyte u lekarza,zeby wszystko okazalo sie po twojej mysli
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Zadomowienie
|
Kobitki u Was tez jest taka paskudna pogoda?Boziu..nic sie nie chce..ciagle leje
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
u nas pogoda dla odmiany od kilku dni sliczna, sloneczko swieci wczoraj dowiedzialam sie jeszcze, ze bez wiedzy mojej i mojej mamy ubezwlasnowolnili sadowo babcie i teraz babcia ma kuratora- jest nim osoba z rodziny.... po prostu cuda sie dzieja! ale wyjazd do Polski nic mi nie da, nie dowiem sie wiecej niz bym teraz wiedziala. ale bezczelny wydaje mi sie fakt, ze ubezwlasnowolnili babcie nie mowiac o tym nic ani jej corce ani wnuczce......... powiedziano mi, ze nie bylo nam potrzebne wiedziec ![]() to taka rodzinka wlasnie........ tam jest mnostwo tajemnic, mnostwo nieuczciwych osob lasych na pieniadze..... szok co kasa z ludzmi robi! Marcelko suknia jest przepiekna Gizelciu dobra decyzja czekamy na wiesci
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu to niezła ta twoja rodzinka
zauważyłam na dole że waga ci znowu spadła ![]() Gizelcia w wawie tez brzydko i deszczowo
|
|
|
|
#2147 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz po pracy
![]() milego popoludnia |
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygrzewaj się Aniu, bo nie wiadomo na jak długo to słoneczko będzie ![]() Marta cos dawno do nas nie pisała ![]() ciekawe czy Monia kupiła ten prezent dla kolegi ![]() a Kasiasiar gdzie nam sie dzis podziewa? |
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
Gizelciu smigaj prywatnie do ginka przynajmniej dowiesz sie co i jak Asiu roszinka niezła, nie ma co ![]() Nikitko zajady sie robia z braku wit z grupy B , take kup B complex w aptece i zajady na pewno znikna Misu zagólwka marzenie Miłego wygrzewaniaMarcelko mi sie podobaja 5 i 6 A my wczoraj i dziasiaj cały dzień wojowalismy w nowej chatce, TZ malował na dole, a ja sprzatałam góre, Jejciu ile to czasu zajmuje, Ale gore mam cala prawie wysprzatana, okna pomyte, zas,lonki poprane, kuchnia wypucowana od góry do dołu, a na dole łazienka posprzatana. jescze zostaną, 3 pokoje na dole ale na razie schna ![]() Zaraz powysyłam zdjęcia na maila , jakby któraś nie dostala to dlatego, e adresu mailowego nie mam Zdjecia na razie tylko góry domku i widoków z okna bo dł jescze w remoncie więc nie ma czego pokazywać |
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu ja zawsze mu daje witaminke B complex i w sumie wziął 2 i juz widac poprawe do wyjazdu bede go karmićNo to pracowicie dzień ci minął ![]() Kasiu super mieszkanko a raczej domek dzieki za fotki Edytowane przez Nikita_Wawa Czas edycji: 2008-09-20 o 20:25 |
|
|
|
|
#2151 |
|
Zakorzenienie
|
Nikitko ciesze sie, ze synkowi sie poprawia, no i ciesze si, ze domek sie podoba
|
|
|
|
#2152 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiasiar domek bardzo fajny
![]() nikitko oj wygrzalam sie,pojechalismy z tz do parku,i popatrzylismy sobie troche na jelonki mezatko co za rodzinka ![]() tz poszedl na kawalerskie,ciekawe w jakim stanie wroci
|
|
|
|
#2153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj podoba podoba sie domek i to bardzo Cytat:
wieczór kawalerski a czyj konkretnie? |
||
|
|
|
#2154 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu domek śliczny, na pewnie super będzie Wam sie mieszkało
![]() Misiu kawalerski powiadasz. Czyli szykuje się wam wesele. Ja też na jakieś bym poszła poszalec ale niestety nic się nie szykuje. A my dziś próbowalismy podac Nikolce kaszkę i porażka. Specjalnie kupilismy robioną na wodzie i smakową ale one chyba wszystkie mają w sobie mleko modyfikowane i córka nie chciała jej jeść. Wcisnęłam jakieś 3 łyzki ale to z wielkim płaczem przy okazji. Będę próbować jeszcze, może się przekona Ona jest strasznie uparta, ani mleka ani kaszki, nic nie chce. Miłej nocki
|
#2155 |
|
Wtajemniczenie
|
nikitko tz poszedl na kawalerske do znajomego z W-wy gdzie jedziemy na wesele
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic na siłe , jesli mała nie chce to nie zmuszaj jej odczekaj troche i spróbuj ponownie
|
|
|
|
|
#2157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aha , to pewnie dobrze sie bedzie bawił i wróci w stanie... Cytat:
![]() Martuś odezwij sie do nas , napisz jak córcia w przedszkolu i jak ty sie czujesz i co u ciebie słychac? |
||
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze sie, ze nasz nowy domek Wam sie podoba
Misiu a jak Ty i TZ byliscie w Egipcie to w jakiej części i w jakim hotelu ?? |
|
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

ale kurcze przymierzyc i zobaczyc jak sie wyglada zawsze mozna
40 opcjonalnie by pasowała
a widziałam w jednym salonie też ciekawą suknie , morze pojade i ja obejrze

Oby ta była taka jak na zdjęciu bo jest bardzo ładna.

i Kubus

Ona jest strasznie uparta, ani mleka ani kaszki, nic nie chce.