|
|
#571 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jablonex (i inne koraliki) - Łódź, Wrocław, Warszawa...
Dziewczyny!
Co do adresów sklepów w gdańsku podpisuję sie pod tym rękami i nogami! Wiem, ze na jarmarku bedzie stoisko (? mozna tak to nazwac?) ktoregos tam sklepu internetowego...Poza jarmarkiem żadnych ( a mieszkam tu od.. 16 lat) adresów nie zanam... Pare forumowiczek wybrało się do Gdańska- niecierpliwie czekam na wyniki poszukiwaN ;p |
|
|
|
|
#572 |
|
Przyczajenie
|
A ja znowu się męczę,
Dziewczyny gdzie znaleźć dobrze zaopatrzoną hurtownię korali w Warszawie? Prócz tej na Orlej? Szukam i nic... , i jak to jest z tymi cenami między Hopeą a Armą? Która wreszcie jest tańsza jeśli chodzi o elementy srebrne? Z tym obliczaniem gramów też jakoś tak dziwnie, kupiłam zapięcia do naszyjników i bransolet 925 srebro za 1.80 jedno, przepłaciłam czy nie?
|
|
|
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanko
jest gdzieś w TARNOWIE jest sklep jablonex
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Pasja - myślę, że nie przepłaciłaś, jeśli chodzi o zapięcie typu patyczek i kółeczko jak to ja nazywam
1,40 zł to ja płacę za metalowe czasem
|
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
czy w Gdańsku lub w Gdynii jest Jablonex z koralikami, a nie gotową biżuterią?
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam cynk dla wrocławianek - koło tesco na długiej jest hurtownia z kamieniami. Wsytawiali sie też na gieldzie, ale wydaje mi ze ze w sklepie jest jakos taniej.
Byłam dzisiaj i zostawiłam tam troche kasy... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#577 |
|
Wtajemniczenie
|
bardzo ładne zdobycze
krople i oponki sliczne
|
|
|
|
|
#578 |
|
Wtajemniczenie
|
na mlodych technikow? to ja tez bylam ostatnio, ale ten vat mnie przeraził. ale faktycznie piękne rzeczy mieli.
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#579 |
|
Zadomowienie
|
Jade w przyszlym tygodniu do Zielonej Gory, a stamtad robie krotki wyskok do Frankfurtu nad Odra (najblizsze miasto sensownego kalibru po niemieckiej stronie). Czy wiecie cos moze o sklepach z koralikami w ZG ORAZ czy ktos sie orientuje, w jakiego typu sklepach (papiernicze, artystyczne...?) mozna w Niemczech kupic FIMO (lub dodatki do niego ew. inne modeliny)?
|
|
|
#580 |
|
Zadomowienie
|
Była któras juz we Wrocławiu na Kazimierskiej w Koraliczkach?
|
|
|
|
|
#581 |
|
Wtajemniczenie
|
At, nawet nie wiedziałam, że coś takiego mamy
a gdzie ta kazimierska jest?
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#582 |
|
Zadomowienie
|
za Biskupinem - przystanek Chełmońskiego
|
|
|
|
|
#583 |
|
Wtajemniczenie
|
łeee... to kawał drogi... szkoda.
|
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
no kawał. Patrzyłam na ich aukcje na all, ale jakos mnie nie powaliły;p
|
|
|
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
w tej hurtowni koło TESCO we WROCLAWIU jest sprzedaż detaliczna? porownywal ktos ceny? warto? oryginalne rzeczy maja? zalezy mi glownie na lampworkach...
|
|
|
|
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
lampworkó nie maja.
Oplaca sie kupowac wieksze ilosc, bo do detalu oprocz vatu doliczaja odpowiedni procent miedzy 50 z 30 w zaleznosci jak bardzo sie bedziesz usmiechac do Pana
|
|
|
|
|
#587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli już coś ma być tańsze, to chyba Hopea o jakieś grosze przy większych ilościach. Skoro chcesz się tam wybrać, radzę przejść się od jednego do drugiego sklepu i wynotować ceny interesujących Cię produktów
bo różne wyroby różnie kosztują za gram. Ja kupuję tu i tu ale nie zwracam szczególnej uwagi na porównywanie cen, bo chyba jest podobnie.
|
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
To ja mam pytanie, czy któraś z Was wie o jakimś sklepie w Berlinie? Bo w przyszłym tyg mam okazję jechać, a założę się, że taniej wyjdzie, niż w Pl (; Tylko nie znam żadnego sklepu... a w necie nie znalazłam (słaba znajomość niemeickiego?
)Thx |
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Czy sklepik z koralikami w CH Land jest otwarty w niedzielę ?
|
|
|
|
|
#591 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jablonex łdz
hello! dzisiaj przez przypadek trafiłam na to forum i bardzo się cieszę, bo od lat pracuję na Tramwajowej w Łódzi ( MPK)ale nie miałam pojęcia, że u zbiegu Tramwajowej, a Narutowicza jest jakaś hurtownia z artykułami dla jubilerów!!! Proszę, powiedz mi dokładnie gdzie. Przebieram nóżkami i czekam z utęsknieniem na odp.
|
|
|
|
|
#592 |
|
Zadomowienie
|
hej
uwaznie przesledzilam watek, ale jakos nie dotarlo do mnie, czy znajde w Krakowie jakis sklep z polproduktami oprocz empiku - jest kilka namiarow na pasmanterie, ale czy znajde tam np. druciki ![]() badzo mi na nich zalezy, bo zafscynowalo mnie wrapowanie, a tu idzie wielka paczka koralikow tylko drut mi sie skonczyl bede bardzo wdzieczna za pomoc edit: oki - o Krakowie jest oddzielny watek - sorki
Edytowane przez lookrecya Czas edycji: 2008-10-27 o 16:49 |
|
|
|
|
#593 |
|
BAN stały
|
warszawianki, czy hopea/arma jest czynna w poniedziałek? wie ktoś? mam wolny dzień i bym się wybrała, ale nie wiem czy i oni nie zrobili sobie wolnego dnia?
|
|
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Hopea na pewno ma zamkniete
|
|
#595 |
|
BAN stały
|
no nic, dzięki za info
|
|
|
|
|
#596 |
|
Przyczajenie
|
czy ktos mi moze napisac cos wiecej o kuzni koralikow?
wyybieram sie jutro do warszawy i moze tam wstapie na zdjeciach na ich stronie widac cennik i tam sa rozne ceny nawet 150zl jezeli dobrze widze, ale za ile? jakie sa ceny szkla weneckiego? i jak ie tam kupuje? :P bierze sie ile chce, pani podaje czy jak to jest? :P pozdrawiam i dzikeuje za odpowiedzi |
|
|
|
|
#597 |
|
Przyczajenie
|
WROCŁAW!!! I OKOLICE
![]() XLVI WROCŁAWSKA GIEŁDA MINERAŁÓW, SKAMIENIAŁOŚCI I WYROBÓW JUBILERSKICH odbędzie się w dniach: 29-30 listopada 2008, w godzinach: 10-18 w Hali Stulecia |
|
|
|
|
#598 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#599 |
|
Wtajemniczenie
|
a nie 6-7 grudnia?
|
|
|
|
#600 |
|
BAN stały
|
http://www.mineraly.waw.pl/Terminarz2 wygląda na to, że 29-30
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

, i jak to jest z tymi cenami między Hopeą a Armą? Która wreszcie jest tańsza jeśli chodzi o elementy srebrne? Z tym obliczaniem gramów też jakoś tak dziwnie, kupiłam zapięcia do naszyjników i bransolet 925 srebro za 1.80 jedno, przepłaciłam czy nie?

jest gdzieś w TARNOWIE jest sklep jablonex
1,40 zł to ja płacę za metalowe czasem

no nic, dzięki za info