|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
czy szampon Advance techniques przeciw łupieżowy jest dobry ?
#3122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zgadzam się z Tobą: hydra radiance fajnie nawilża i faktycznie dodatkowo rozświetla cerę,ale jest to krem treściwszy. Właśnie go skończyłam i jeśli masz skłonności do zapychania czy szybszego przetłuszczania skóry, to może lepiej wybierz moinsuire ![]()
![]() |
#3123 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9086523]u mnie kolega regularnie go kupuje- najczesniej w duzych butelkach zeby na dluzej starczylo, takze pewnie na niego dziala dobrze
![]() mój tata też zamawia ten szampon w dużych butlach i jest bardzo zadowolony ![]() ![]()
#3125 |
Zadomowienie
|
dziewczyny chciałam zapytac czy nie wiecie - jest mozliwosc zakupienia gdzies bizuterii z avonu ktora byla w katalogu lipcowym, czerwocowym albo i wczesniejszym ? sprawdzalam allegro ale tam nie ma tego co wypatrzylam, moze wiecie gdzie moge ewentualnie dostac to jeszcze ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny ! Bo na KWC czytałam b. dobre opinie, więc chyba go kupię, nie jest drogi i moze zadziała.A , czy na allegro nie ma z Avonu przypadkiem podróbek ;P ? bo chcialam kupić z all.
#3128 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9086523]u mnie kolega regularnie go kupuje- najczesniej w duzych butelkach zeby na dluzej starczylo, takze pewnie na niego dziala dobrze
![]() Cytat:
![]() A ja bardziej bym polecała Hydrofirming, bo można przetestować próbki, choć Naturalsy też nie są złe, ważne by nie podrażniały skóry ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3132 |
Raczkowanie
|
Drogie wizażanki orientujecie się jaki jest dzień wysyłkowy w Białymstoku?? Z góry dziękuje za szybką odpowiedź
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do kremów z naturalsów to ja osobiście nie polecam. Mnie wszystkie zapychają, kiepsko nawilżają i nie chcą się skończyć od roku męczę jeden i nawet w połowie nie jestem ale używam go tylko na szyję i dekolt bo do twarzy się kompletnie nie nadają
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=madzik87;9092408]o to wanilia mi bardzo odpowiada
![]() Podzielam entuzjazm i niecierpliwość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Rozeznanie
|
![]()
czy któraś z was widziała na żywo bransoletki Amorette, te z katalogu 16. ze strony clearskin(str.160-161)?
i jak to jest-żeby dostać wszystkie 3 bransoletki(love, peace, happines) muszę kupić 3 kosmetyki clearskin? czy może wystarczy kupić jeden kosmetyk i można wziąć kilka bransoletek? |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do oferty to za każdy kupiony kosmetyk możesz wybrać jedną, czyli jeśli chcesz trzy musisz kupić trzy kosmetyki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 |
Rozeznanie
|
dzięki za odp
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja niestety ich nie widziałam! Ale możesz pogadać z konsultantką - być może ktoś zamówi kosmetyki i nie będzie chciał bransoletek - wtedy będziesz mogła zamowić! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Zakorzenienie
|
również uważam że nie są warte nawet tych 4,90
|
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Wtajemniczenie
|
widziałam ją, to są łańcuszki w różnych odcieniach związane ze sobą na supełek, zdaje się że było tych łańcuszków sześć i kolorystycznie przechodziły od starego złota przez miedź do złotych odcieni, efekt dość fajny jeśli ktoś lubi biżu w odcieniach złota, w COKu naszyjnik był strasznie splątany i mnie zdenerwował a kolczyki według mnie powinny być dłuższe, bo ten supelek zaburza równowagę i daje to wrażenie że kolczyki są przykrótkie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A napisz mi jeszcze, czy wyglada mniej więcej jak w katalogu?? Tzn czy w rzeczywistości nie jest kiczowaty ![]()
![]() |
#3146 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czekam na tegobonda, bo mysle że może mi sie spodobać, ale z tym avonem yo róznie bywa a co do tomorrow - one moim zdaniem sa inne niz u by ungaro, tomorrow bardzo mi sie podoba, i wcale nie uwazam że jest dla straszych pań heh, ja mam 22 lata today a tomorrow to tez zdecydowanie nie to samo - mi np today nie wpada w gust, mimo iz jest to zapach ładny (ładny ale nie mój) mojej mamie się podoba tomorrow jest słodszy i dobrze sie w nim czuje always nigdy nie wąchałam, intuicja cos mi podpowiada, że tez mi nie podpasują, twierdze tak po nutach zapachowych, ale nie wiem kiedys wypróbuje może próbki dziewczyny - nigdy nie sugerujcie sie stronami zapachowymi w katalogu - to nie to co noszenie na sobie próbki od rana do wieczora... ja kiedyś pare lat temu powąchałam tomorrow na stronie zapachowej w katalogu i pomyslałam - o jezu jaki syf..za to powąchałam today i pomyslałam - piekne potem miałąm próbi i stwierdziłam że to tomorrow jest piekne, a today w miare ładne, ale całkiem nie dla mnie wniosek nasuwa sie sam - próbki !!! tym bardziej że nowe zapachy sa po 3,75 za 5 próbek, naprawde niewielki wydatek, ![]() a wiecie co - w ostatnich katalogach niektóre strony zapachowe wogóle nie pachna, mimo mocnego tarcia i tego, że katalog był swiezy , prosto z paczki to dziwne |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a wiecie może kiedy bedzie najbliższe szkolenie kosmetyczne w Opolu ?? bardzo mi zależy na tej informacji !!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam wielką ochotę na Tomorow i skuszę się na nią jak będzie większa promocja w którymś z kolejnych katalogów. A Always mam w roletce i nawet mi się podoba-zapach świeży-przyrównałabym go do Be..Spontaneous
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.