|
|
#3631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
![]() Brawo, gratuluję! Cytat:
Gryksiu- piękny avatar, czyżby to pod wpływem mojej skromnej sugestii? Zimno, mokro, nic mi się dziś nie chce... Spędzę dzionek buszując na allegro i czytając- czasem tak trzeba
|
||
|
|
|
#3632 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jesteście kochani!Ale miałam zrypaną noc, bolą mnie nogi przez pogodę, bolała mnie głowa, teraz też boli i mnie zatapia.... ![]() Idę coś zjeść, potem kawka, wieczorkiem pojadę do mamy.. Za oknem nadal wstrętnie. |
|||
|
|
|
#3633 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() Ivanno
|
|
#3634 |
|
rude jest piękne:)
|
Zuziuniu gratuluje
Ivanno musi sie udac
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno- będzie ok
Trzymam kciuki.Nadal jestem nieprzytomna, wzoraj poprawianie tekstu szło jak krew z nosa, przy robieniu przypisów klęłam jak dawno nie klęłam,pomimo obecności mamy w pokoju Dziś została mi jeszcze połowa plus ogólne wygładzanie - chciałbym to jutro wysłać. Nawet nie wiem czy jest to dobrze na 100%![]() Najgorsze jest to , że od 2 tygdni mam jakieś słabsze samopoczucie - to chyba przesilenie jesienne jakieś. Jestem śpiąca, rozkojarzona, nie umiem się skoncentrować, zostawiam rzeczy w różnych miejscach, potem nie pamiętam gdzie. Śpię po 13 godzin... Nie lubię siebie w takim stanie, takiej rozmamłanej... Mam nadzieję, że to tylko pogoda i jakiś niedobór witamin i szybki mi minie, bo sama jestem zła, że taka rozbita jestem. MoniaK - a jak ci się podoba cień z wymianki? Przypadł ci do gustu?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja przepraszam, że się tak wciskam, ale nie mam pomysłu, gdzie zapytać...
Robiłyście może zakupy z L'Artisan tu: http://www.artisanparfumeur.com/uk/index2.html Choruję na Verte Violette... Ale jakoś tak po cichu liczę, że na allegro kiedyś będzie, bo zakupy zagraniczne mnie przerażają Wystarczy mi, że i tak muszę kartę kredytową załatwiać...
|
|
|
|
#3637 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu - jak ci się znudzi Penelopka, to ja czekam na Salmę
![]() Dzięki twojemu avkovi przypomniał mi się jeden pan Zaraz idę szukać ładnego zdjęcia do mojego avka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3639 |
|
Rozeznanie
|
Hmm jak się rozgadać to na całego....
Siedzę sobie właśnie od tygodnia w domu i dostaje kota. Tak właśnie spędzam swój wymarzony urlop po wyjątkowo pracowitym lecie Na domiar złego się przeziębiłam. Postanowiłam więc wykorzystać w jakiś przyjemny sposób ten wolny czas i "zadbać o siebie" i tak byłam już u kosmetyczki, planuję wizytę u fryzjera...Nadrabiam w tej dziedzinie paromiesięczne zaległości. Zaopatrzyłam się wreszcie w staniki o odpowiedniejszym dla mnie rozmiarze bo parę miesięcy temu odkryłam, że nie nosze 75B tylko 70D, albo 65DD (tak tak ja tez :P) Przejrzałam tez niedawno zawartość szafy i postanowiłam wystawić na allegro około połowy ze znalezionych tam ubrań. Wystawiłam już kilka aukcji, ale z resztą postanowiłam się wstrzymać póki nie pożyczę jakiegoś przyzwoitego aparatu. A propos allegro wynalazłam właśnie ołówkową spódnicę i mam ochotę kliknąć bo potrzebuje jakiegoś ubranka na bardziej oficjalne okazje. Tylko nieco się boję jak będzie leżeć bo choć jestem raczej szczupła, to mam wrażenie, że jestem typem "gruszki" A oto spódnica: http://www.allegro.pl/item438385659_...te_kate_m.html Co myślicie? Mam pomysł żeby dokupić do tego jakąś koszule z niewielkim żabotem co może poprawiłoby proporcje. Ot to byłaby metamorfoza z narwanej pannicy biegającej w skórze w grzeczną pensjonarkę ![]() Madziczko nie daj się przesileniu Może zacznij się zmuszać do spacerów, wiem że może przy takiej aurze nie brzmi to zachęcająco, ale mi zwykle pomagało gdy dostawałam jesiennej chandry.
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
To ja też poproszę Salmę,Penelope jakoś nigdy mi się nie podobała chociaż nie da jej się odmówić uroku... a najchętniej to Cameron Diaz,przemyśl Gryksiu kiedyś moje zamówienie
![]() Co za dzień...dopiero co wstałam z łózka,łeb mnie boli,jestem niewyspana chociaż spałam 11 godzin i nie mam siły nic robić...nic... już nie wspominając o wychodzeniu z domu... koszmar. |
|
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
tak
Aha, szukam jeszcze fajnych nie za mocno błyszczących neutralnych brązów, więc jakbyście miały coś ciekawego do polecenia, to poproszę
|
#3642 |
|
BAN stały
|
ivanna o 13 miała mieć ten egzamin na pewno dobrze jej pójdzie Moniu, ja polecam 5tke Diora nr 030 Incognito, bardzo naturalne kolorki. http://pl.strawberrynet.com/productD...oChar=C#DETAIL |
|
|
|
#3643 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- Czy Wam też czas tak szybko ucieka? Tak sobie właśnie myślę, że niedawno był początek lipca i nie mam pojęcia, kiedy to wszystko zleciało ![]() Patrzę przez okno i nie dowierzam. --- Ivanna zapewne już pisze
|
|
|
|
|
#3644 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A tak czas ucieka nieubłaganie, nie dawno się broniłam, a tu już nowa uczelnia, poznam nowych ludzi. Moze jesień przyniesie coś więcej...
|
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Zuziuniu - gratulacje
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że dobrze jej poszło
|
|
#3646 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Również wolę Salmę od Penelopy, choć ta druga wygląda dość sympatycznie.
W domu mam ciągłe kłótnie i nagabywania... na temat szkoły. Jestem zmuszana, żeby pójść znowu na studia. Mama w końcu sobie o mnie przypomniała i uznała, że najwyższy czas mnie zmusić (a zaczynałam już kilka razy, raz wytrzymałam rok). Wcześniej wisiało jej, że mam całe życie same dwóje i tróje, tylko z angielskiego byłam wybitna (jedyny przedmiot... no może jeszcze polski i wszelkie języki). Brata zmusiła, idzie w tym roku. Ja mówię, że w nst planuję iść, bo mnie nie stać, mam raty i duże wydatki (i jeszcze chcę się na fitness teraz zapisać), a w nst roku coś z tego odejdzie. Ale nie. Jestem głupia i nieodpowiedzialna. I mało zarabiam. Myślę o rosyjskim. Chciałabym się go uczyć, ale chyba nie na studiach. Wróciłabym do WSF na angielski, gdyby mnie to nie kosztowało miesięcznie 500zł (dlatego zrezygnowałam w ubiegłym roku z tej szkoły). Po co komu te studia? Nie znoszę się uczyć i tracić czasu na pierdoły. No, może gdyby ktoś mi je finansował to bym poszła. Ale tyle to ja nie zapłacę za naukę! 200zł byłoby mi żal dać za to, że jeszcze mnie zmuszają do siedzenia na dupie w weekendy. A zresztą... ja pracuję w weekendy. |
|
|
|
#3647 |
|
|
Moniu dopiero sie dopatrzylam
sliczna jestes i ladnie Tobie w takiej fryzurce
|
#3648 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Za pare lat może byc tak, że bez wykształcenia wyżeszego wcale nie będzie roboty, nigdy nic nie wiadomo. Ale to wyłącznie Twoja decyzja czy podejmiesz się studiowania, dla mnie studia to super sprawa, nauka nauką ale jakie fajne wspomnienia zostają, na wykłady nie zawsze sie chodzi...tylko czasem do baru na piwko ![]() 2 weekendy w miesiącu to pikuś, bo spedzam je w fajnym gronie znajomych. Teraz już się nie moge doczekac 1 zjazdu. |
|
|
|
|
#3649 | ||
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
jeżeli flakony tez wysyłają przesyłką nierejestrowaną to bym nie ryzykowałaCytat:
dopiero co się cieszyłam z rozpoczętych wakacji a już ostatni tydzień
|
|
#3650 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Zuziuniu - ja zawsze źle trafiam. Raz miałam małolatów myślących o "małoletnich" sprawach, a potem raczej ludzi nie dla mnie - nie te klimaty. I nie było wypadów na piwko, choć bym chciała. Ty chyba mówisz o studiach stacjonarnych lub publicznych. Na prywatnych i na zaocznych nie jest tak fajnie i wesoło, a ja pracować muszę. Spotykamy się raz na 2 tygodnie, siedzimy w szkole, bo przecież i tak rzadko ta szkoła jest i tyle. NUDA.
|
|
|
|
#3651 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
no ale wierze że będzie fajnie, tym bardziej ze to tylko juz 2 latka i koniec nauki...juz teraz zastanawiam sie na podyplomówką. Fenris chciec to znaczy móc, jesli to nie Twoja ścieżka nic na siłę. |
|
|
|
|
#3652 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Nauka ogólnie nie jest moją ścieżką, więc i tak na siłę będę musiała pójść na studia. Chcę mieć licencjat, ale nie chcę się uczyć.
Dla mnie to za wiele, praca, studia, czas wolny - nie umiem tego pogodzić. Gdybym była bogata, gdyby mnie rodzice sponsorowali lub bogaty mąż nie ma problemu. Ale ja muszę sama na wszystko zarobić i zapracować, a nawet tylko pracując nie mam czasu dla siebie i znajomych, a co dopiero jak dowalę szkołą. Jestem wiecznie zmęczona, a jeszcze jakby mi to się na głowę zwaliło... Nie da rady. Nie wiem jak ja to zrobię.
|
|
|
|
#3653 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3654 | |
|
|
Cytat:
Z tego wynika ,ze ani pracowac ,ani uczyc sie nie mozesz bo masz za malo czasu , najlepiej poszukac bogatego meza i lezec i pachniec. Wtedy juz nie musisz sie klopotac nawet o nauke eh.... Fenris ,Fenris Ty nigdy nie mialas prawdziwych klopotow i az sie boje myslec coby bylo jakby takie spadly na Ciebie. Dobra juz sie zamykam .....
|
|
#3655 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
I tak jak pisałam, dopiero teraz się obudziła, że muszę studiować. Wcześniej nie zwracała uwagi. czarnazuziu - nieprawda, bo ja chcę właśnie pracować. Tylko pracować. A dlatego męczy mnie obecna praca, bo jest po 12h i w weekendy. Może to przez studia, może nie. Teraz na szczęście mam jeszcze tydzień odpoczynku i jestem bardzo wypoczęta, pierwszy raz w tym roku. |
|
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moniu, jak miło cię zobaczyć [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9080358]Czyli pierwszą przerobić na szmatki do wycierania kurzu , a po drugą biegiem marsz![]() (...) [/QUOTE] ![]() Jak można nie przedpadać za cynamonem ? ( )PS. Jeżeli chodzi o avatar to ja chętnie widziałabym Johnnego Depp'a ( [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9083048] A w bajorku wszystkie kijanki będą mi zazdrościć, jak będę pływała raz w jednej, a raz w drugiej princesce. [/QUOTE]Pewnie, że będą bo sukienka jest bardzo ładna Mi cieknie od piątku ![]() Gratulacje
|
|
|
#3657 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli się chce, to wszystko da się pogodzić, jeśli się nie chce, znajduje się problemy i wymówki, które nam uniemożliwiają osiągnięcie celu. Tak to wygląda na moje i według moich doświadczeń
|
|
#3659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Fakt, cieszę się że jutro nastąpi koniec mojej edukacji bo na razie mam dosyć (może kiedyś, jak mnie życie zmusi jakąś podyplomówką) ale dobrze że skończyłam. Nie wiadomo co będzie kiedyś i zawsze ten papier się może przydać. Fenris, wszystko zależy co byś chciała w życiu robić. Też się wkurzam że mało zarabiam itd. ale od czegoś trzeba zaczynać
|
|
#3660 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Od siebie polecam tez magnetyczne art deco, bardzo je lubię i nie wiem skąd tyle negatywnych opinii o nich, ja je mam i mam mimo ze malutkie. Kolorów full do wyboru, ja mam 4 kolorki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

jak nie zdam to warunek leci jak nic 
jesteście kochani!

Wystarczy mi, że i tak muszę kartę kredytową załatwiać...

no ale wierze że będzie fajnie, tym bardziej ze to tylko juz 2 latka i koniec nauki...juz teraz zastanawiam sie na podyplomówką. 
(