Scent Bar V - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-21, 11:06   #3631
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita
Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Mendosito - mi nie wysusza.

Dizewczyny, nie chciałabym was wpuścić w maliny, bo potem będzie

Piszę o swoich odczuciach, a te są bardzo pozytywne
No co Ty Madzik, wiadomo, że każdy ma indywidualne i subiektywne odczucia

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Dostałam się
Brawo, gratuluję!

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
A ja proszę o trzymanie kciuków jutro od 13... mam egzamin z Prawa rzymskiego a czuje się niepewnie jak nie zdam to warunek leci jak nic
Ivanno już trzymam.

Gryksiu- piękny avatar, czyżby to pod wpływem mojej skromnej sugestii?

Zimno, mokro, nic mi się dziś nie chce... Spędzę dzionek buszując na allegro i czytając- czasem tak trzeba
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 11:25   #3632
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
brzmi poważnie jeszcze raz gratuluję

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Gratuluję! Wiedziałam, że Ci się uda

Cytat:
Napisane przez mskladaczek Pokaż wiadomość
Zuziu gratuluje

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Zuziuniu - gratulacje Mój były narzeczony też był ma tym kierunku, nie jest łatwo. Ale dasz radę

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Super

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
WOW! Wielka rzecz.
Choć my oczywiście wszystkie świetnie wiedziałyśmy, że się dostaniesz.

Cytat:
Zuziu, daj znać jak najszybciej - zorganizujemy jakiś zlocik.
Tak mam właśnie w planach, no nie przepuszczę takiej okazji by poznać Ciebie osobiście i mam nadzieję, że inne dziewczyny też by wpadły, najprawdopodobniej będzie to 13 październik poniedziałek, a może 12..no do końca nie wiem.

Cytat:
Napisane przez paolla Pokaż wiadomość
Zuziuniu, gratuluję dostania się na wymarzony kierunek

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Brawo, gratuluję!
nie sądziłam że aż tyle osób mi pogratuluje jesteście kochani!

Ale miałam zrypaną noc, bolą mnie nogi przez pogodę, bolała mnie głowa, teraz też boli i mnie zatapia....

Idę coś zjeść, potem kawka, wieczorkiem pojadę do mamy..

Za oknem nadal wstrętnie.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 12:15   #3633
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

W kwestii napojów się nie dogadamy. Jestem z tych słodzących - i to sporo
to rzeczywiście sie nie dogadamy

Ivanno

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 12:18   #3634
czarnazuzia1
rude jest piękne:)

Zuziuniu gratuluje

Ivanno musi sie udac

czarnazuzia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 12:19   #3635
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ivanno- będzie ok Trzymam kciuki.

Nadal jestem nieprzytomna, wzoraj poprawianie tekstu szło jak krew z nosa, przy robieniu przypisów klęłam jak dawno nie klęłam,pomimo obecności mamy w pokoju Dziś została mi jeszcze połowa plus ogólne wygładzanie - chciałbym to jutro wysłać. Nawet nie wiem czy jest to dobrze na 100%

Najgorsze jest to , że od 2 tygdni mam jakieś słabsze samopoczucie - to chyba przesilenie jesienne jakieś. Jestem śpiąca, rozkojarzona, nie umiem się skoncentrować, zostawiam rzeczy w różnych miejscach, potem nie pamiętam gdzie. Śpię po 13 godzin... Nie lubię siebie w takim stanie, takiej rozmamłanej... Mam nadzieję, że to tylko pogoda i jakiś niedobór witamin i szybki mi minie, bo sama jestem zła, że taka rozbita jestem.

MoniaK - a jak ci się podoba cień z wymianki? Przypadł ci do gustu?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 12:23   #3636
anka_bzzz
Wtajemniczenie

Ja przepraszam, że się tak wciskam, ale nie mam pomysłu, gdzie zapytać...

Robiłyście może zakupy z L'Artisan tu: http://www.artisanparfumeur.com/uk/index2.html

Choruję na Verte Violette... Ale jakoś tak po cichu liczę, że na allegro kiedyś będzie, bo zakupy zagraniczne mnie przerażają Wystarczy mi, że i tak muszę kartę kredytową załatwiać...
anka_bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 12:35   #3637
gryx82
BAN stały

Dzień dobry wszystkim

Co za parszywa pogoda

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Gryksiu- piękny avatar, czyżby to pod wpływem mojej skromnej sugestii?

---

Ivanno
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 12:38   #3638
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Gryksiu - jak ci się znudzi Penelopka, to ja czekam na Salmę

Dzięki twojemu avkovi przypomniał mi się jeden pan Zaraz idę szukać ładnego zdjęcia do mojego avka

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 12:43   #3639
ancynamonka
Rozeznanie

Hmm jak się rozgadać to na całego....
Siedzę sobie właśnie od tygodnia w domu i dostaje kota. Tak właśnie spędzam swój wymarzony urlop po wyjątkowo pracowitym lecie Na domiar złego się przeziębiłam. Postanowiłam więc wykorzystać w jakiś przyjemny sposób ten wolny czas i "zadbać o siebie" i tak byłam już u kosmetyczki, planuję wizytę u fryzjera...Nadrabiam w tej dziedzinie paromiesięczne zaległości. Zaopatrzyłam się wreszcie w staniki o odpowiedniejszym dla mnie rozmiarze bo parę miesięcy temu odkryłam, że nie nosze 75B tylko 70D, albo 65DD (tak tak ja tez :P) Przejrzałam tez niedawno zawartość szafy i postanowiłam wystawić na allegro około połowy ze znalezionych tam ubrań. Wystawiłam już kilka aukcji, ale z resztą postanowiłam się wstrzymać póki nie pożyczę jakiegoś przyzwoitego aparatu.
A propos allegro wynalazłam właśnie ołówkową spódnicę i mam ochotę kliknąć bo potrzebuje jakiegoś ubranka na bardziej oficjalne okazje. Tylko nieco się boję jak będzie leżeć bo choć jestem raczej szczupła, to mam wrażenie, że jestem typem "gruszki" A oto spódnica:
http://www.allegro.pl/item438385659_...te_kate_m.html
Co myślicie? Mam pomysł żeby dokupić do tego jakąś koszule z niewielkim żabotem co może poprawiłoby proporcje. Ot to byłaby metamorfoza z narwanej pannicy biegającej w skórze w grzeczną pensjonarkę

Madziczko nie daj się przesileniu Może zacznij się zmuszać do spacerów, wiem że może przy takiej aurze nie brzmi to zachęcająco, ale mi zwykle pomagało gdy dostawałam jesiennej chandry.

wymiana kosmetyczna; klik!
ancynamonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 12:45   #3640
Blonde_Stranger
Zadomowienie

To ja też poproszę Salmę,Penelope jakoś nigdy mi się nie podobała chociaż nie da jej się odmówić uroku... a najchętniej to Cameron Diaz,przemyśl Gryksiu kiedyś moje zamówienie

Co za dzień...dopiero co wstałam z łózka,łeb mnie boli,jestem niewyspana chociaż spałam 11 godzin i nie mam siły nic robić...nic... już nie wspominając o wychodzeniu z domu... koszmar.

pozbędę się Noa Cacharel 95 ml!
Blonde_Stranger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 12:47   #3641
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
MoniaK - a jak ci się podoba cień z wymianki? Przypadł ci do gustu?
tak bardzo fajny podkładowy, choć nadal szukam idealnego beżu.
Aha, szukam jeszcze fajnych nie za mocno błyszczących neutralnych brązów, więc jakbyście miały coś ciekawego do polecenia, to poproszę
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 12:47   #3642
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Zuziuniu gratuluje

ivanna o 13 miała mieć ten egzamin na pewno dobrze jej pójdzie

Moniu, ja polecam 5tke Diora nr 030 Incognito, bardzo naturalne kolorki.
http://pl.strawberrynet.com/productD...oChar=C#DETAIL
Stary 2008-09-21, 13:11   #3643
gryx82
BAN stały

Cytat:
Gryksiu - jak ci się znudzi Penelopka, to ja czekam na Salmę
Cytat:
Napisane przez Blonde_Stranger Pokaż wiadomość
To ja też poproszę Salmę,Penelope jakoś nigdy mi się nie podobała chociaż nie da jej się odmówić uroku... a najchętniej to Cameron Diaz,przemyśl Gryksiu kiedyś moje zamówienie
Zamówienia przyjmuję dzisiaj do północy
---

Czy Wam też czas tak szybko ucieka? Tak sobie właśnie myślę, że niedawno był początek lipca i nie mam pojęcia, kiedy to wszystko zleciało

Patrzę przez okno i nie dowierzam.
---

Ivanna zapewne już pisze
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 13:16   #3644
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zamówienia przyjmuję dzisiaj do północy
---

Czy Wam też czas tak szybko ucieka? Tak sobie właśnie myślę, że niedawno był początek lipca i nie mam pojęcia, kiedy to wszystko zleciało

---

Ivanna zapewne już pisze
To ja poproszę...gryxiu twoją fotę hihi

A tak czas ucieka nieubłaganie, nie dawno się broniłam, a tu już nowa uczelnia, poznam nowych ludzi.

Moze jesień przyniesie coś więcej...
Stary 2008-09-21, 13:55   #3645
Nola_
Zakorzenienie

Zuziuniu - gratulacje

Cytat:

Też tak szybko. Coraz szybciej... Lato minęło mi prawie niezauważalnie. Rok akademicki zresztą też rekordowo szybko. Starzeję się?

Cytat:
Ivanna zapewne już pisze
Mam nadzieję, że dobrze jej poszło
Stary 2008-09-21, 14:05   #3646
Fenris
Czekam na Ragnarok

Również wolę Salmę od Penelopy, choć ta druga wygląda dość sympatycznie.

W domu mam ciągłe kłótnie i nagabywania... na temat szkoły. Jestem zmuszana, żeby pójść znowu na studia. Mama w końcu sobie o mnie przypomniała i uznała, że najwyższy czas mnie zmusić (a zaczynałam już kilka razy, raz wytrzymałam rok). Wcześniej wisiało jej, że mam całe życie same dwóje i tróje, tylko z angielskiego byłam wybitna (jedyny przedmiot... no może jeszcze polski i wszelkie języki). Brata zmusiła, idzie w tym roku. Ja mówię, że w nst planuję iść, bo mnie nie stać, mam raty i duże wydatki (i jeszcze chcę się na fitness teraz zapisać), a w nst roku coś z tego odejdzie. Ale nie. Jestem głupia i nieodpowiedzialna. I mało zarabiam.

Myślę o rosyjskim. Chciałabym się go uczyć, ale chyba nie na studiach. Wróciłabym do WSF na angielski, gdyby mnie to nie kosztowało miesięcznie 500zł (dlatego zrezygnowałam w ubiegłym roku z tej szkoły).

Po co komu te studia? Nie znoszę się uczyć i tracić czasu na pierdoły.
No, może gdyby ktoś mi je finansował to bym poszła. Ale tyle to ja nie zapłacę za naukę! 200zł byłoby mi żal dać za to, że jeszcze mnie zmuszają do siedzenia na dupie w weekendy.

A zresztą... ja pracuję w weekendy.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 14:16   #3647
czarnazuzia1

Moniu dopiero sie dopatrzylam sliczna jestes i ladnie Tobie w takiej fryzurce

Stary 2008-09-21, 14:17   #3648
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Nola_ Pokaż wiadomość
Zuziuniu - gratulacje

Cytat:
Również wolę Salmę od Penelopy, choć ta druga wygląda dość sympatycznie.

W domu mam ciągłe kłótnie i nagabywania... na temat szkoły. Jestem zmuszana, żeby pójść znowu na studia. Mama w końcu sobie o mnie przypomniała i uznała, że najwyższy czas mnie zmusić (a zaczynałam już kilka razy, raz wytrzymałam rok). Wcześniej wisiało jej, że mam całe życie same dwóje i tróje, tylko z angielskiego byłam wybitna (jedyny przedmiot... no może jeszcze polski i wszelkie języki). Brata zmusiła, idzie w tym roku. Ja mówię, że w nst planuję iść, bo mnie nie stać, mam raty i duże wydatki (i jeszcze chcę się na fitness teraz zapisać), a w nst roku coś z tego odejdzie. Ale nie. Jestem głupia i nieodpowiedzialna. I mało zarabiam.

Myślę o rosyjskim. Chciałabym się go uczyć, ale chyba nie na studiach. Wróciłabym do WSF na angielski, gdyby mnie to nie kosztowało miesięcznie 500zł (dlatego zrezygnowałam w ubiegłym roku z tej szkoły).

Po co komu te studia? Nie znoszę się uczyć i tracić czasu na pierdoły.
No, może gdyby ktoś mi je finansował to bym poszła. Ale tyle to ja nie zapłacę za naukę! 200zł byłoby mi żal dać za to, że jeszcze mnie zmuszają do siedzenia na dupie w weekendy.

A zresztą... ja pracuję w weekendy.
Fenris każdy ma w życiu swoje priorytety, ja Cie namawiać nie będę w żadnym razie, ale trezba myśleć przyszłościowo, jeśli lubisz języki to dobrze, teraz na prawdę brakuję osób...po licencjacie dostaje sie pracę.
Za pare lat może byc tak, że bez wykształcenia wyżeszego wcale nie będzie roboty, nigdy nic nie wiadomo.
Ale to wyłącznie Twoja decyzja czy podejmiesz się studiowania, dla mnie studia to super sprawa, nauka nauką ale jakie fajne wspomnienia zostają, na wykłady nie zawsze sie chodzi...tylko czasem do baru na piwko
2 weekendy w miesiącu to pikuś, bo spedzam je w fajnym gronie znajomych.
Teraz już się nie moge doczekac 1 zjazdu.
Stary 2008-09-21, 14:19   #3649
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez anka_bzzz Pokaż wiadomość
Ja przepraszam, że się tak wciskam, ale nie mam pomysłu, gdzie zapytać...

Robiłyście może zakupy z L'Artisan tu: http://www.artisanparfumeur.com/uk/index2.html

Choruję na Verte Violette... Ale jakoś tak po cichu liczę, że na allegro kiedyś będzie, bo zakupy zagraniczne mnie przerażają Wystarczy mi, że i tak muszę kartę kredytową załatwiać...
nie wiem jak flakony ale probki wysyłają przesyłka nierejestrowaną, zamawiałam 3 razy i trzecia przesyłka mi zaginęła jeżeli flakony tez wysyłają przesyłką nierejestrowaną to bym nie ryzykowała

Cytat:

ucieka dopiero co się cieszyłam z rozpoczętych wakacji a już ostatni tydzień

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 14:25   #3650
Fenris
Czekam na Ragnarok

Zuziuniu - ja zawsze źle trafiam. Raz miałam małolatów myślących o "małoletnich" sprawach, a potem raczej ludzi nie dla mnie - nie te klimaty. I nie było wypadów na piwko, choć bym chciała. Ty chyba mówisz o studiach stacjonarnych lub publicznych. Na prywatnych i na zaocznych nie jest tak fajnie i wesoło, a ja pracować muszę. Spotykamy się raz na 2 tygodnie, siedzimy w szkole, bo przecież i tak rzadko ta szkoła jest i tyle. NUDA.
Stary 2008-09-21, 14:32   #3651
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuziuniu - ja zawsze źle trafiam. Raz miałam małolatów myślących o "małoletnich" sprawach, a potem raczej ludzi nie dla mnie - nie te klimaty. I nie było wypadów na piwko, choć bym chciała. Ty chyba mówisz o studiach stacjonarnych lub publicznych. Na prywatnych i na zaocznych nie jest tak fajnie i wesoło, a ja pracować muszę. Spotykamy się raz na 2 tygodnie, siedzimy w szkole, bo przecież i tak rzadko ta szkoła jest i tyle. NUDA.
Ja 3 lata studiowałam zaocznie i wiem co mówię, poznałam super ludzi, moja grupa była taka średnią bo w sumie było tylko kilka osób w moim wieku, ale jak wybraliśmy specjalizacje i się grupy wymieszały to była jazda..robiliśmy niezłe jaja i teraz 5 osób z mojej dawnej grupy będzie nadal ze mną studiować. Pewnie ten kierunek będzie trudniejszy, więcej nauki, seminaria też dojdą, polityka, historia której nienawidzę no ale wierze że będzie fajnie, tym bardziej ze to tylko juz 2 latka i koniec nauki...juz teraz zastanawiam sie na podyplomówką.

Fenris chciec to znaczy móc, jesli to nie Twoja ścieżka nic na siłę.
Stary 2008-09-21, 14:40   #3652
Fenris
Czekam na Ragnarok

Nauka ogólnie nie jest moją ścieżką, więc i tak na siłę będę musiała pójść na studia. Chcę mieć licencjat, ale nie chcę się uczyć.
Dla mnie to za wiele, praca, studia, czas wolny - nie umiem tego pogodzić. Gdybym była bogata, gdyby mnie rodzice sponsorowali lub bogaty mąż nie ma problemu. Ale ja muszę sama na wszystko zarobić i zapracować, a nawet tylko pracując nie mam czasu dla siebie i znajomych, a co dopiero jak dowalę szkołą. Jestem wiecznie zmęczona, a jeszcze jakby mi to się na głowę zwaliło... Nie da rady. Nie wiem jak ja to zrobię.
Stary 2008-09-21, 14:45   #3653
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Nauka ogólnie nie jest moją ścieżką, więc i tak na siłę będę musiała pójść na studia. Chcę mieć licencjat, ale nie chcę się uczyć.
Dla mnie to za wiele, praca, studia, czas wolny - nie umiem tego pogodzić. Gdybym była bogata, gdyby mnie rodzice sponsorowali lub bogaty mąż nie ma problemu. Ale ja muszę sama na wszystko zarobić i zapracować, a nawet tylko pracując nie mam czasu dla siebie i znajomych, a co dopiero jak dowalę szkołą. Jestem wiecznie zmęczona, a jeszcze jakby mi to się na głowę zwaliło... Nie da rady. Nie wiem jak ja to zrobię.
A nie możesz pogadać z mamą, że jeśli tak chce abyś była wykształcona żeby sponsorowała Ci naukę?
Stary 2008-09-21, 14:56   #3654
czarnazuzia1

Cytat:

Z tego wynika ,ze ani pracowac ,ani uczyc sie nie mozesz bo masz za malo czasu , najlepiej poszukac bogatego meza i lezec i pachniec.
Wtedy juz nie musisz sie klopotac nawet o nauke eh.... Fenris ,Fenris Ty nigdy nie mialas prawdziwych klopotow i az sie boje myslec coby bylo jakby takie spadly na Ciebie.
Dobra juz sie zamykam .....

Stary 2008-09-21, 14:59   #3655
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
A nie możesz pogadać z mamą, że jeśli tak chce abyś była wykształcona żeby sponsorowała Ci naukę?
Mama sponsoruje sobie sama naukę i to nie przejdzie, bo nie mamy tyle kasy. Dopiero w tym miesiącu spłaciłam tacie dług, za to że mi pożyczał trochę w ubiegłym roku do studiów (te ktore kosztowały 500zł, a ja mieszkałam w innym mieście i zarabiałam 500-800zł).
I tak jak pisałam, dopiero teraz się obudziła, że muszę studiować. Wcześniej nie zwracała uwagi.

czarnazuziu - nieprawda, bo ja chcę właśnie pracować. Tylko pracować. A dlatego męczy mnie obecna praca, bo jest po 12h i w weekendy. Może to przez studia, może nie.
Teraz na szczęście mam jeszcze tydzień odpoczynku i jestem bardzo wypoczęta, pierwszy raz w tym roku.
Stary 2008-09-21, 15:02   #3656
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Fenris nie będe miła, ale za to będe szczera:
(...)
Rada cioci Iwy jest jedna: wyśli go na ten mecz, za granice, oraz w pierony!
Zgadzam się z każdym słowem

Cytat:
Wstydzem się
Dobra, pokażę się tylko zmniejszę zdjęcia
Moniu, jak miło cię zobaczyć

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9080358]Czyli pierwszą przerobić na szmatki do wycierania kurzu, a po drugą biegiem marsz
(...) [/QUOTE]

Cytat:
Nie lubisz goździków i cynamonu?
Jak można nie przedpadać za cynamonem ? ()

PS. Jeżeli chodzi o avatar to ja chętnie widziałabym Johnnego Depp'a (), Vivien Leigh, Liz Taylor albo Sherilyn Fenn.

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9083048]
A w bajorku wszystkie kijanki będą mi zazdrościć, jak będę pływała raz w jednej, a raz w drugiej princesce.[/QUOTE]

Pewnie, że będą bo sukienka jest bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
(...)
I z nosa też cieknie.
Mi cieknie od piątku

Cytat:
Ja 3 lata studiowałam zaocznie (...)
Gratulacje
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 15:08   #3657
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Gratulacje

Zjadłam obiadek, pora na herbatkę niedziela mija mi spokojnie...
Stary 2008-09-21, 15:15   #3658
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, z moich doświadczeń wynika,że im więcej mam zajęć, tym,paradoksalnie, więcej wolnego czasu. To chyba kwestia organizacji, kiedy wiem,że mam sporo na głowie zaczynam bardziej szanować swój czas i mniej mi go przecieka przez palce.

Jeśli się chce, to wszystko da się pogodzić, jeśli się nie chce, znajduje się problemy i wymówki, które nam uniemożliwiają osiągnięcie celu. Tak to wygląda na moje i według moich doświadczeń

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 15:48   #3659
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:

Moniu, ja polecam 5tke Diora nr 030 Incognito, bardzo naturalne kolorki.
http://pl.strawberrynet.com/productD...oChar=C#DETAIL
hmm, mówisz że fajne? Kuszą mnie 5-tki od jakiegoś czasu ale zawsze mi szkoda tyle kasy wywalić na cienie

Cytat:
Napisane przez czarnazuzia1 Pokaż wiadomość
Moniu dopiero sie dopatrzylam sliczna jestes i ladnie Tobie w takiej fryzurce
dziękuję zawstydzasz mnie

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość

Moniu, jak miło cię zobaczyć

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Wiesz, z moich doświadczeń wynika,że im więcej mam zajęć, tym,paradoksalnie, więcej wolnego czasu. To chyba kwestia organizacji, kiedy wiem,że mam sporo na głowie zaczynam bardziej szanować swój czas i mniej mi go przecieka przez palce.
to prawda studiowałam zaocznie i pracowałam, więc miałam co robić przez te lata Fakt, cieszę się że jutro nastąpi koniec mojej edukacji bo na razie mam dosyć (może kiedyś, jak mnie życie zmusi jakąś podyplomówką) ale dobrze że skończyłam. Nie wiadomo co będzie kiedyś i zawsze ten papier się może przydać.

Fenris, wszystko zależy co byś chciała w życiu robić. Też się wkurzam że mało zarabiam itd. ale od czegoś trzeba zaczynać
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 15:52   #3660
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
hmm, mówisz że fajne? Kuszą mnie 5-tki od jakiegoś czasu ale zawsze mi szkoda tyle kasy wywalić na cienie
Ja mam mało cieni to w sumie sobie taka jedną paletkę kupiłam właśnie na tru, kolorki bardzo delikatne, oko wygląda jakby było prawie nie umalowane, są bardzo drobno zmielone i ładnie można je cieniować. Chociaż to sa tak delikatne kolorki że cieniowania prawie nie widać.
Od siebie polecam tez magnetyczne art deco, bardzo je lubię i nie wiem skąd tyle negatywnych opinii o nich, ja je mam i mam mimo ze malutkie. Kolorów full do wyboru, ja mam 4 kolorki.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości