Panny Młode 2009 cz. V - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-21, 12:42   #2731
mala2241
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
wiesz co, tak naprawdę krwacowa w salonie za tą samą cenę uszyje Ci sukienke Twoich marzeń, więc to allegro to nie jest aż takie super... no albo są te chińskie sukienki "prawie jak" znane firmy i też przynajmniej będziesz miała nową
a ta na przykład jest sliczna na allegro, tylko bym wywaliła te kwiaty z boku
http://allegro.pl/item438716279_sukn..._34.html#photo
ja sie pytalam o szycie to mi krzykneli 1500 zl a nie wiem czy bede miec tyle pieniazkow
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 12:46   #2732
jupik
Rozeznanie

to sporo, moja koleżanka miała szytą sukienkę i razem z materiałem wyszło jej 600 złotych
Sukienka była bardzo prosta i elegancka. Może poszukaj jeszcze u innych krawowych, warto porównać ceny. No i w sklepach mają wyprzedaże, za mniej niż 1000 mozna znaleźć ładne sukienki, skoro w Poznaniu się da to gdzie indziej też
a spójrz tutaj
http://allegro.pl/item437543962_sukn...cja.html#photo
albo tu- niektóre są naprawdę sliczne
http://allegro.pl/item434014112_nowa...are.html#photo

http://allegro.pl/item439341681_nowa...are.html#photo
tu jest pełno sukienek na miarę
http://allegro.pl/search.php?string=...+na+miar%C4%99

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 13:12   #2733
tajeczka
Zadomowienie

czesc dziewczynki
ja wlasnie wstalam bo wieczorze panienskim kumpeli... i umieram normalnie... ale zabawa byla przednia... do 8 rano... my z tz'tem po 1 dniu znajomosci bylismy para... i tak sie to juz ciagnie ponad 6 lat :P... kumpela do ktorej ide na wesele ma boska suknie, szyta na miare zaplacila 800zl, ale nie jestem u siebie na kompie i nie mam zdjecia... jesli do soboty nie odzyskam swojego komputerka to porobie zdjecia i wstawie, bo kiecka jest tego warta...
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 13:13   #2734
azzis
Zakorzenienie

Ta jest ładna. Cena bardzo przystępna. Ja bym się tak bała w ciemno kupować...

Troszkę podobna do jednej sukni Agnes.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg MG800alles.jpg (16,5 KB, 26 załadowań)

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 13:22   #2735
jupik
Rozeznanie

azzis, mi też się własnie ta podoba, i ta poniżej. A co do kupowania w ciemno- przy takiej umowie masz 10 dni na zmiane zdania, zgodnie z prawem kupujesz od sklepu internetowego przeciez!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 434014112.jpg (15,7 KB, 19 załadowań)

Stary 2008-09-21, 13:44   #2736
azzis
Zakorzenienie

http://www.suknieagnes.pl/pl/agnes.html

Troszkę ta suknia podobna do agnes 1714.

Ja dopiero jutro idę pierwszy raz mierzyć jakieś suknie . Może będą mieli w salonie tą wlaśnie Agnes to sobie ją zmierzę.

A jak już wybiorę właściwą, to wtedy idę ze zdjęciem katalogowym do atelier krawieckiego i uszyją mi podobną
Z tego co pytałam, to na mnie taka sukienka cała z koronki (ale takiej wysadzanej koraliczkami) kosztowałaby 1600-1800zł...
A jak się zastąpi tą drogą koronkę jakąś tańszą, to wiadomo taniej wyjdzie...

Z allegro zdecydowanie taniej te sukienki są... Nie wiem czy by się opłaciło kupić taką z allegoro i jeszcze dawać ją do poprawek - bo góra musi być inna - z szerszymi ramiączkami z koronki.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 15:02   #2737
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martucha- TŻ chce slubu bardzo, na szczęście on sie po prostu na poczatku obawiał, czy przypadkiem nie będzie facetem "na chwile", ale szybko zobaczył, ze się w nim na zabój zakochałam no i on mnie tez strasznie kocha a jest raczej tradycjonalistą, więc w bycie razem na stałe bez slubu nie wierzyna szczęście !
no na szczescie;D moj tez chce slub... bo chce powiedziec do mnie zono

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
pierwsza jest ladna.. druga taka se.. ale jak ta pierwsza bedzie dobra (mozesz przymierzyc? ) to wez bo jest ladna..
Stary 2008-09-21, 15:28   #2738
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Dzień dobry
Słuchajcie, własnie się dowiedziałam czegoś kurcze normalnie masakra- wczoraj hmm znajoma moich znajomych miała wychodzić za mąż.... piszę miała gdyż wszystko już było przygotowane, panna młoda w sukni, czeka na narzecoznego, goście się zjeżdżają a tu zonk....pan młody się rozmyślił i nie przyjechał.... Wyobrażacie sobie?????? Matko kochana nie wiem co ta dziewczyna teraz czuje...jak się wtedy poczuła... Kurcze mógl się wcześniej rozmyślać a nie tak w ostatniej chwili..chociaż z drugiej strony patrząc lepiej tak niż zaraz po ślubie.... Ale w takiej sytuacji to ja bym była franca i kazała mu zwracać całe koszty wesela...bo z tego co wiem to miało być wielkie wesele na ponad 150 osób.... Ech aż w szoku jetsem...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 15:31   #2739
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Słuchajcie, własnie się dowiedziałam czegoś kurcze normalnie masakra- wczoraj hmm znajoma moich znajomych miała wychodzić za mąż.... piszę miała gdyż wszystko już było przygotowane, panna młoda w sukni, czeka na narzecoznego, goście się zjeżdżają a tu zonk....pan młody się rozmyślił i nie przyjechał.... Wyobrażacie sobie?????? Matko kochana nie wiem co ta dziewczyna teraz czuje...jak się wtedy poczuła... Kurcze mógl się wcześniej rozmyślać a nie tak w ostatniej chwili..chociaż z drugiej strony patrząc lepiej tak niż zaraz po ślubie.... Ale w takiej sytuacji to ja bym była franca i kazała mu zwracać całe koszty wesela...bo z tego co wiem to miało być wielkie wesele na ponad 150 osób.... Ech aż w szoku jetsem...
takie rzeczy to tylko w filmach widziałam szok biedna dziewczyna i ile kasy na marne poszło

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 15:36   #2740
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
takie rzeczy to tylko w filmach widziałam szok biedna dziewczyna i ile kasy na marne poszło
no kurcze masakra... Nie myślałam że takie rzeczy się zdarzają a tu jednak.... Cholera w tej chwili to pomyślałam, że bym normalnie go znalazła i mu buźkę zmasakrowała..... Rozumiem, jakby się rozmyślił dzień wcześniej... tydzień ale nie w chwili wesela... Ale on to musiał planować bo nikt z jego rodziny nie przyjechał wiec musial ich poinformować, że slubu nie bedzie... Szkoda, że zapomniał powiadomić swoją narzeczoną...
Stary 2008-09-21, 15:39   #2741
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no kurcze masakra... Nie myślałam że takie rzeczy się zdarzają a tu jednak.... Cholera w tej chwili to pomyślałam, że bym normalnie go znalazła i mu buźkę zmasakrowała..... Rozumiem, jakby się rozmyślił dzień wcześniej... tydzień ale nie w chwili wesela... Ale on to musiał planować bo nikt z jego rodziny nie przyjechał wiec musial ich poinformować, że slubu nie bedzie... Szkoda, że zapomniał powiadomić swoją narzeczoną...
matko być z kimś pewnie nie krótko zdecydowac się za niego wyjść a on...szkoda gadać i jak tutaj zaufać komuś na nowo

Stary 2008-09-21, 15:41   #2742
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
matko być z kimś pewnie nie krótko zdecydowac się za niego wyjść a on...szkoda gadać i jak tutaj zaufać komuś na nowo
no dokładnie... Nie wiem ile ze sobą byli ale raczej nie krótko bo o planach weselnych już dawno słyszałam.... Taki dupek po prostu bez honoru.... Na pewno nie zachował się jak mężczyzna....
Stary 2008-09-21, 15:42   #2743
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no dokładnie... Nie wiem ile ze sobą byli ale raczej nie krótko bo o planach weselnych już dawno słyszałam.... Taki dupek po prostu bez honoru.... Na pewno nie zachował się jak mężczyzna....
mi sie to w głowie nie mści jak tak można nie umiem sobie wyobraźić co nim kierowało będę dzisiaj przeżywac to cały dzień i Tadzik mnie pewnie zabije bo będę o tym gadać cały czas...straszne to jest

Stary 2008-09-21, 15:53   #2744
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
mi sie to w głowie nie mści jak tak można nie umiem sobie wyobraźić co nim kierowało będę dzisiaj przeżywac to cały dzień i Tadzik mnie pewnie zabije bo będę o tym gadać cały czas...straszne to jest
ja właśnie czekam na TŻ i pewnie tez mu będę marudzić pół dnia....
ale przed chwilą mój tata powiedział w sumie mądrą rzecz- jak miał się okazać idiotą po ślubie to lepiej, że okazał się debilem przed...i mój tata stwierdził, że to nie ona powinna się wstydzić tylko on.... W sumie racja...ale cholera co ona teraz przezywa to pewnie nie do wyobrażenia....
Stary 2008-09-21, 16:02   #2745
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
Cytat:
Dzień dobry
ja pitole normalnie masakra wspolczuje tej dziewczynie ja nie wiem jak mozna sie tak zachowac aczkolwiek w wakacje jak bylam u mojego dentysty opowiadal mi dokladnie podbna rzecz tyko, ze to jego kuzyn sie zenil rodzina ze stanow przyleciala spacjelanie na slub a panna mloda sie rozmyslilila dzien przed slubem eh nie tozumiem tego
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
gratuluje

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
No to gratulacje, widocznie tak poprostu miało być
Cytat:

Sas- grtuulacje
dziekuje dziewczynki naprawde strasznie sie z tego ciesze czeka mnie duzo pracy bo poziom jest cho;ernie wysoki ale naprawde chce to wszystko umiec i mam nadzieje, e bede pozotywne efkty i w jednym i w drugim kierunku 3majcie kciuki
a pisalyscie o tym jak poznalyscie tezow wiec u nas minelo 3 tyg temu 2,5 roku bycia razem nio a poznalismy tak troszke inaczej bo przez neta zawsze sie smialam z takich sytuacji nio bo jak tu mozna poznac poloweczke na necie a jednak mam z reszta przyjaciol ktorzy sa juz ponad rok malznestwem i tez na necie sie poznali eh ten internet

a ja wlasnie wrocilam z tezusiem z zakupow sam mnie dzisiaj na nie zabral i nawet chcial placic caly czas nio ale nie bede biedaka naciagacw koncu tez mam wyplate
a teraz do nauki
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 16:03   #2746
jaga_2001
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, ja tylko na chwilę, by wrzucić foty mojej sali. Moj J. 18tego wrzesnia dowiedziala sie, ze byly na ten dzien u nich juz 4 wesela, z wczorajsza sobota pewnie juz 5. Nawet jakis fagas chciala na nasz termin sie wepchac oferujac wieksza kwote za talerzy, ale wlasciciel okazal sie super i powiedzial, ze z geby dupy nam robic nie bedzie.
A teraz foty.
Nie podoba mi sie tylko to gdzie znajduje sie stol mlodych. Uwazam, ze wchodzac na sale stol mlodych powinen byc widoczy na wprost a tu jest po tej samej stronie, co glowne drzwi! (patrzac na wprost na stol mlodych po prawej stronie jest glowne wejscie na sale a po lewej stronie sa drzwi do kuchni... jak dla mnie to jest wielki minus, no ale coz zrobic...) Na wsprost widoczne jest podwyzszenie dla zespolu.
Ponoc maja juz zalozona strone internetowa, ale nie wim jaka i nie moge jej zlanezc...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00280.JPG (91,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00281.JPG (95,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00282.JPG (73,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00283.JPG (83,9 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00284.JPG (73,1 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00285.JPG (98,4 KB, 8 załadowań)

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 16:03   #2747
jaga_2001
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00286.JPG (76,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00287.JPG (72,4 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00288.JPG (90,2 KB, 21 załadowań)

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 16:05   #2748
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry
Ale numer...Jak w kiepskiej telenoweli brazylijskiej My z moim Tztem spotykamy się po raz drugi,wcześniej ja jakoś nie byłam specjalnie zainteresowana...A po ponad roku coś mi się nagle odmieniło i zapytałam czy nie poszedłby ze mną na wesele do koleżanki(oboje byliśmy zaproszeni),on na początku nie był zbyt chętny bo jak mi wyjaśnił ,nie chciałby się znowu do mnie przyzwyczaić a ja się pózniej na niego wypnęAle poszliśmy w końcu razem,i tak już razem idziemy ponad trzy lata
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 17:27   #2749
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

witam
a my z TZ jestemy razem 7 lat (za niecałe 1,5 miesiaca nasza rocznica) a znamy sie o 2 lata dłuzej
Cytat:
to chyba dobrze - oplaty sie wam rozlowa i bedzie wiecej do odlozenia.. a wkoncu po to tam pojechaliscie
to i tak bez znaczenia bo tu sieplaci za osobe (mieszkanie jest formowe i poprostu płacimy po 60 euro (w tym jest wsztsko bez wzgledu na zuzycie wody, gazu czy swiata itp) a jak nie pracujemy w tyg 22 godzin (jak mi sie zdazało) to wtedy firma nam nie bierze nic za mieszkanie

a mnie cos pobiera chyba. leze pod kołderka z ciepła herbatka.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 18:32   #2750
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
nio i poszlam sobie dzisiaj na egzaminek kwalifikacyjny do tego kursu i udalo sie az normalnie nie moglam w to uwierzyc...tak naprawde planowalam to dopiero w przyszlym roku, nio ale ze nie wypalilo mi narazie ten drugi kurs z ang...to stwerdzilam ze sproboje na ten kwalifikacyjny nio i zaczynam nauke do lutego na razie zostala szkola 2 razy w tyg a do lutego sie zacznie
super bardzo sie cieszę, ten kurs to nawet lepszy niż tamten, co?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a koledzy beda u nas juz na satłe mieszkac
współczuję

Cytat:
Pytań jest 250, więc niestety większośc już zapomniałam, ale mam testy z notarialnej, radcowskiej i adwokackiej z odpowiedziami z 2 poprzednich lat- więc jakby co służę! tegoroczne pewnie będą na stronie MS dostępne albo w jakiejś gazecie

Egzamin poszedł mi fatalnie, wręcz masakrycznie źle, w ogóle poziom był nieporównywalnie trudniejszy niż poprzednie 2 lata. Wszyscy wyszli wkurzeni na maksa- wyraźnie widać, że pytania były ułożone tak, aby jak najmniej osób zdało. Po prostu rok temu zbyt wiele osób się dostało i teraz urządzali dożynki
No ale cóż- mojemu narzeczonemu poszło lepiej na szczęście, a mnie jakos szczególnie nie zalezy w tym roku, by zdać, wole w przyszłym na nowych zasadach.
Ale w ogóle- po pierwszych 100 pytaniach dostałam takiej pomroczności jasnej że szok- byłam tak zmęczona ze chciałam tylko wyjść i kompletnie nie mogłam sie na pytaniach skupić Ale jakoś dotrwałam. Za to szczyt chamstwa to to, że kazali nam przyjść na 9.00 a egzamin zaczynał się o 11.00 a tak naprawdę o 11.30 Niby trwał 4 godziny, ale po 1,5 skończyłam- jak się zna odpowiedź to od razu się stawia krzyżyk, a jak się nie wie no to sorry Winnetou, ale kodeksu sobie tam nie urodzę
strasznie drogi ten egzamin, szkoda wielka, że masz takie zle przeczucia, ale w sumie nie ma tego złego ..., przynajmniej wiesz czego się potem spodziewać

Cytat:
ta pierwsza jest ładniutka, druga to chyba już sprzed kilku lat, bo pamiętam jak znajoma jakieś 4 lata temu miała podobną, nie podoba mi się. Ale ta 1 to warta obejrzenia na żywo

Cytat:
Dzień dobry
straszne współczuję dziewczynie, musi się masakrycznie czuć a tego nieudacznika co zwiał praktycznie przed ołtarzem bym chyba powiesiła, jak tak można, nie mogę tego pojąć

Wychodzą mi zęby mądrości już od 5 dni mnie boli jak nigdy wcześniej, ból promieniuje od strony migdałków, holender kiedy to się skończy! Gryźć dobrze nie mogę, smaruję dziąsła maścią na ząbkowanie dla dzieci i niby pomaga, ale na chwilę, załamać się można. Jeszcze naczytałam się w necie o chirurgicznym usuwaniu tych zębów i już mam dość! Mam nadzieję, że mnie to ominie zęby mi wyszły, a chirurgicznie usuwa się je podobno wtedy, gdy nie chcą się przebić przez dziąsła, bo miejsca nie mają sama nie wiem już co robić, jak nie przejdzie to idę do dentysty, może coś poradzi na to
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 18:44   #2751
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
super bardzo sie cieszę, ten kurs to nawet lepszy niż tamten, co?
tez sie bardzo ciesze cio do kursu to powiem tak ten. ktory zliwidowali na razie zajecia mialmi dac wysoki poziom w suchaniu i mowieniu z ang , tutaj jest czesto odzielnie robione zqjecia z pisania i czytania i oddzielenie z mowienia i sluchania, nio a dostalam sie na zajecia z kwalifikacji do pracy z dziecmi w przedszkolu i szkole podstawowej wiec w sumie jest troszke lepszy ale pracy i nauki jest naprawde duzo nie spodziewaam sie ze az tak duzo tu nauczyciele sie smieja, ze nawet sami rodowici anglicy nie ucza sie i nie potrafia tyle co obcokrajowcy po takiej czy podobnej szkole
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 19:13   #2752
jupik
Rozeznanie

Jaga, sala fajna, bardzo mi sie podoba tylko faktycznie miejsce młodych nieteges- te serca wygladają nieciekawie, ale pewnie jest inna opcja, u mnie też na stronie jest fotka z jakimś paskudztwem nad młodymi a na miejscu można inne rzeczy wybrać
A co do tego kolesia który zostawił swoja narzeczoną a gości powiadomił- zabiłabym bydlaka. A na pewno jakichś Ruskich bym mu nasłała na wizytę, żeby mu mordę obili i ściągneli kasę za wesele, bo nic innego zrobic się i tak nie da...

Stary 2008-09-21, 19:23   #2753
san_g
Zadomowienie

Cytat:
pierwsza bardzo ladna,druga nie podoba mi sie

edit:
co do sytuacji w ktorej ktos ucieka z przed oltarza to czytalam ostatnio na o2-widac zdarzaja sie takie sytuacje czesciej niz myslimy.straszne nie wiem czy bym poradzila sobie w takiej sytuacji-wystawiona na posmiewisko rodziny,znajomych itd
jak tak mozna??

Jaga fajna sala szczegolnie wejscie i te swiatelka tez sa przyjemne

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 19:50   #2754
eseska
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny! Ciekawe czy mnie jeszcze pamietacie? Strasznie dawno mnie tu nie było ale do końca roku pracuje w trzech miejscach i czasami wychodzi od 6 rano do 18 i ja po prostu wieczorem padam - dosłownie. Tz przychodzi a za pól godzinki - godzinke usypiam- jak on to znosi? Mam nadzieje ze u was wszystko pieknie sie układa i przygotowania do ślubu ida pełna parą!!!!!!!!!
Obiecuję ze jak sie trochę lepiej zorganizuje i przyzwyczaje to będe sie bardziej udzielac.
Pozdrawiam !!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 20:11   #2755
martucha84
Zakorzenienie

neska ale perfidia... szczegolnie ze jego rodzina wiedziala wiec to planowal.. niewyobrazam sobie tego ze napewnpo widzial sie z nia kilka dni przed ijak i nie dzien przed i klamal ja i jej rodzionie prosto w oczy..

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
mi sie bardzo podoba.. slicznie wyglada... a co top stolu to hmm moze wlasnie taka mieli koncepcje.. iu mnie stol dla mlodych jest tak po skosie.. miby na wprost ale jednak z boku..

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny! Ciekawe czy mnie jeszcze pamietacie? Strasznie dawno mnie tu nie było ale do końca roku pracuje w trzech miejscach i czasami wychodzi od 6 rano do 18 i ja po prostu wieczorem padam - dosłownie. Tz przychodzi a za pól godzinki - godzinke usypiam- jak on to znosi? Mam nadzieje ze u was wszystko pieknie sie układa i przygotowania do ślubu ida pełna parą!!!!!!!!!
Obiecuję ze jak sie trochę lepiej zorganizuje i przyzwyczaje to będe sie bardziej udzielac.
Pozdrawiam !!
ja cie pamietam a co;D
Stary 2008-09-21, 20:54   #2756
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
tak z siostrą TZ wszytsko juz dobrze, pierwsza jej powiedziałam czesc i potem jakos zlecialo a dzis faceci poszli do kolegi a my bedziemy pic piwko. nie za duzo bo jutro ide z TZ do pracy i po 4 rano trzeba juz wstac
a koledzy beda u nas juz na satłe mieszkac
Ale Was wrobili o ile pamiętam miało to być mieszkanie tymczasowe ale nie ma tego złego, jakieś kontakty towarzyskie utrzymujecie ciągle

Cytat:
(...)
edit:
Kasia Cichopek wyszła za mąż
http://film.interia.pl/galerie/wydar...e,865209,1,341
http://www.pudelek.pl/artykul/12622/..._slub_zdjecia/
Moim zdaniem nieszczególnie wyglądała, no i ten płaszcz... sukienka przeciętna, do jej figury zupełnie mi nie pasuje, makijaż fuuuj...i ta ulizana fryzura "na smalec"
Sukienkę miała jaka się jej podobała i fryzurę zapewne też. Każdy ma inny gust, a o nim się nie dyskutuje, a gdyby wszyscy mieli taki sam byłoby strasznie nudnooo chyba tak naprawdę nikt nie chciałby być krytykowany, że źle wyglądał na swoim ślubie, a niestety coraz częściej to się zdarza.

Cytat:
Dzień dobry
nie wyobrażam sobie tego...

Cytat:
Pozdrawiam !!
Pamiętam Cię .

Dobranoc dziewczynki, uciekam . Pobudka 5:30 .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-21, 21:05   #2757
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdrawiam !!
pewnie, że pamiętamy szkoda, że nie masz czasu się udzielać ale dobrze, że się odezwałaś

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dobranoc
ja jutro wstaje o 5:50 myślałam, że mi gorzej pójdzie to wstawanie, ale powiem ci, że lece do tego przedszkola jak na skrzydłach i aż chce mi się wstać raniutko, życzę ci tego samego
Stary 2008-09-21, 21:32   #2758
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Sukienkę miała jaka się jej podobała i fryzurę zapewne też. Każdy ma inny gust, a o nim się nie dyskutuje, a gdyby wszyscy mieli taki sam byłoby strasznie nudnooo chyba tak naprawdę nikt nie chciałby być krytykowany, że źle wyglądał na swoim ślubie, a niestety coraz częściej to się zdarza.

tz tak mysle.. zwlaszcza ze padalo wiec niewiadomo jak to mialo wygladac....
takiej pogody nikomu nie zycze...
dobranoc i spokojnego snu zycze

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
pewnie, że pamiętamy szkoda, że nie masz czasu się udzielać ale dobrze, że się odezwałaś

Dobranoc
ja jutro wstaje o 5:50 myślałam, że mi gorzej pójdzie to wstawanie, ale powiem ci, że lece do tego przedszkola jak na skrzydłach i aż chce mi się wstać raniutko, życzę ci tego samego
ojj rozumiem cie.. mimo ze ja na 8 chodze.. ale bardzo chetnie teraz wlasnie npisalam wiadomosci dla rodzicow moich dzieci ze bedzie tydzien o owocach i w piatek robimy slaatke i zeby przyniesli i kazdemy cios wpisalam ciekawe czy sie spisza i przyniosa.. to moj taki pierwszy sprawdzian wspolpracy z rodzicami
Stary 2008-09-21, 21:44   #2759
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
ojj rozumiem cie.. mimo ze ja na 8 chodze.. ale bardzo chetnie teraz wlasnie npisalam wiadomosci dla rodzicow moich dzieci ze bedzie tydzien o owocach i w piatek robimy slaatke i zeby przyniesli i kazdemy cios wpisalam ciekawe czy sie spisza i przyniosa.. to moj taki pierwszy sprawdzian wspolpracy z rodzicami
no myślę, że skoro masz to na piśmie to przyniosą u nas generalnie jak się powie, że rodzice mają coś przynieść to zapominają, niewiele dzieci przynosi to co było potrzebne, ale to pewnie dlatego, że nie wywieszamy żadnej informacji tylko mówimy.
U nas na tapecie jest omawianie wyższości wsi nad miastem generalnie mówimy o produkcji chleba i rozmawiamy o tym skąd się biorą lizaki i cukierki
Stary 2008-09-21, 22:32   #2760
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Ta jest ładna. Cena bardzo przystępna. Ja bym się tak bała w ciemno kupować...

Troszkę podobna do jednej sukni Agnes.
piekna

Cytat:
azzis, mi też się własnie ta podoba, i ta poniżej. A co do kupowania w ciemno- przy takiej umowie masz 10 dni na zmiane zdania, zgodnie z prawem kupujesz od sklepu internetowego przeciez!
Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
boska jest ta suknia

boska sala !!!

mala 1 suknia jest przesliczna !! pasowalaby do Ciebie !!

a mi jutro minie juz 2 tydzien pracy
ale leci ten czas

ps.
bylam w nowej stajni mam nowego trenera na naszej klasie umiescilam 2 fotki z jazdy

ps za ok 2 miesiace kupujemy konika z tż-tem
źrebaczka chyba klaczke ok 1,5ra roczną

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości