|
|
#2731 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
a nie wiem czy bede miec tyle pieniazkow
|
|
#2732 |
|
Rozeznanie
|
to sporo, moja koleżanka miała szytą sukienkę i razem z materiałem wyszło jej 600 złotych
Sukienka była bardzo prosta i elegancka. Może poszukaj jeszcze u innych krawowych, warto porównać ceny. No i w sklepach mają wyprzedaże, za mniej niż 1000 mozna znaleźć ładne sukienki, skoro w Poznaniu się da to gdzie indziej też ![]() a spójrz tutaj http://allegro.pl/item437543962_sukn...cja.html#photo albo tu- niektóre są naprawdę sliczne http://allegro.pl/item434014112_nowa...are.html#photo http://allegro.pl/item439341681_nowa...are.html#photo tu jest pełno sukienek na miarę http://allegro.pl/search.php?string=...+na+miar%C4%99
|
#2733 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
![]() ja wlasnie wstalam bo wieczorze panienskim kumpeli... i umieram normalnie... ale zabawa byla przednia... do 8 rano... my z tz'tem po 1 dniu znajomosci bylismy para... i tak sie to juz ciagnie ponad 6 lat :P... kumpela do ktorej ide na wesele ma boska suknie, szyta na miare zaplacila 800zl, ale nie jestem u siebie na kompie i nie mam zdjecia... jesli do soboty nie odzyskam swojego komputerka to porobie zdjecia i wstawie, bo kiecka jest tego warta... |
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Ta jest ładna. Cena bardzo przystępna. Ja bym się tak bała w ciemno kupować...
![]() Troszkę podobna do jednej sukni Agnes.
|
#2735 |
|
Rozeznanie
|
azzis, mi też się własnie ta podoba, i ta poniżej. A co do kupowania w ciemno- przy takiej umowie masz 10 dni na zmiane zdania, zgodnie z prawem kupujesz od sklepu internetowego przeciez!
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.suknieagnes.pl/pl/agnes.html
Troszkę ta suknia podobna do agnes 1714. Ja dopiero jutro idę pierwszy raz mierzyć jakieś suknie . Może będą mieli w salonie tą wlaśnie Agnes to sobie ją zmierzę.A jak już wybiorę właściwą, to wtedy idę ze zdjęciem katalogowym do atelier krawieckiego i uszyją mi podobną ![]() Z tego co pytałam, to na mnie taka sukienka cała z koronki (ale takiej wysadzanej koraliczkami) kosztowałaby 1600-1800zł... A jak się zastąpi tą drogą koronkę jakąś tańszą, to wiadomo taniej wyjdzie... Z allegro zdecydowanie taniej te sukienki są... Nie wiem czy by się opłaciło kupić taką z allegoro i jeszcze dawać ją do poprawek - bo góra musi być inna - z szerszymi ramiączkami z koronki.
|
#2737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Słuchajcie, własnie się dowiedziałam czegoś kurcze normalnie masakra- wczoraj hmm znajoma moich znajomych miała wychodzić za mąż.... piszę miała gdyż wszystko już było przygotowane, panna młoda w sukni, czeka na narzecoznego, goście się zjeżdżają a tu zonk....pan młody się rozmyślił i nie przyjechał.... Wyobrażacie sobie?????? Matko kochana nie wiem co ta dziewczyna teraz czuje...jak się wtedy poczuła... Kurcze mógl się wcześniej rozmyślać a nie tak w ostatniej chwili..chociaż z drugiej strony patrząc lepiej tak niż zaraz po ślubie.... Ale w takiej sytuacji to ja bym była franca i kazała mu zwracać całe koszty wesela...bo z tego co wiem to miało być wielkie wesele na ponad 150 osób.... Ech aż w szoku jetsem... |
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() takie rzeczy to tylko w filmach widziałam szok biedna dziewczyna i ile kasy na marne poszło
|
|
#2740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
no dokładnie... Nie wiem ile ze sobą byli ale raczej nie krótko bo o planach weselnych już dawno słyszałam.... Taki dupek po prostu bez honoru.... Na pewno nie zachował się jak mężczyzna....
|
|
|
|
#2743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę dzisiaj przeżywac to cały dzień i Tadzik mnie pewnie zabije bo będę o tym gadać cały czas...straszne to jest
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przed chwilą mój tata powiedział w sumie mądrą rzecz- jak miał się okazać idiotą po ślubie to lepiej, że okazał się debilem przed...i mój tata stwierdził, że to nie ona powinna się wstydzić tylko on.... W sumie racja...ale cholera co ona teraz przezywa to pewnie nie do wyobrażenia.... |
|
|
|
|
#2745 | |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() Cytat:
aczkolwiek w wakacje jak bylam u mojego dentysty opowiadal mi dokladnie podbna rzecz tyko, ze to jego kuzyn sie zenil rodzina ze stanow przyleciala spacjelanie na slub a panna mloda sie rozmyslilila dzien przed slubem eh nie tozumiem tegodziekuje dziewczynki czeka mnie duzo pracy bo poziom jest cho;ernie wysoki ale naprawde chce to wszystko umiec i mam nadzieje, e bede pozotywne efkty i w jednym i w drugim kierunku 3majcie kciuki![]() a pisalyscie o tym jak poznalyscie tezow wiec u nas minelo 3 tyg temu 2,5 roku bycia razem nio a poznalismy tak troszke inaczej bo przez neta![]() ![]() zawsze sie smialam z takich sytuacji nio bo jak tu mozna poznac poloweczke na necie a jednak![]() ![]() mam z reszta przyjaciol ktorzy sa juz ponad rok malznestwem i tez na necie sie poznali![]() eh ten internet![]() a ja wlasnie wrocilam z tezusiem z zakupow sam mnie dzisiaj na nie zabral i nawet chcial placic caly czas nio ale nie bede biedaka naciagac w koncu tez mam wyplate![]() ![]() a teraz do nauki
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ja tylko na chwilę, by wrzucić foty mojej sali.
Moj J. 18tego wrzesnia dowiedziala sie, ze byly na ten dzien u nich juz 4 wesela, z wczorajsza sobota pewnie juz 5. Nawet jakis fagas chciala na nasz termin sie wepchac oferujac wieksza kwote za talerzy, ale wlasciciel okazal sie super i powiedzial, ze z geby dupy nam robic nie bedzie. ![]() A teraz foty. Nie podoba mi sie tylko to gdzie znajduje sie stol mlodych. Uwazam, ze wchodzac na sale stol mlodych powinen byc widoczy na wprost a tu jest po tej samej stronie, co glowne drzwi! (patrzac na wprost na stol mlodych po prawej stronie jest glowne wejscie na sale a po lewej stronie sa drzwi do kuchni... jak dla mnie to jest wielki minus, no ale coz zrobic...) Na wsprost widoczne jest podwyzszenie dla zespolu. Ponoc maja juz zalozona strone internetowa, ale nie wim jaka i nie moge jej zlanezc...
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My z moim Tztem spotykamy się po raz drugi,wcześniej ja jakoś nie byłam specjalnie zainteresowana... A po ponad roku coś mi się nagle odmieniło i zapytałam czy nie poszedłby ze mną na wesele do koleżanki(oboje byliśmy zaproszeni),on na początku nie był zbyt chętny bo jak mi wyjaśnił ,nie chciałby się znowu do mnie przyzwyczaić a ja się pózniej na niego wypnę Ale poszliśmy w końcu razem,i tak już razem idziemy ponad trzy lata
|
|
|
|
|
#2749 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() a my z TZ jestemy razem 7 lat (za niecałe 1,5 miesiaca nasza rocznica) ![]() Cytat:
![]() a mnie cos pobiera chyba. leze pod kołderka z ciepła herbatka. |
|
|
|
|
#2750 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
współczuję dziewczynie, musi się masakrycznie czuć a tego nieudacznika co zwiał praktycznie przed ołtarzem bym chyba powiesiła, jak tak można, nie mogę tego pojąćWychodzą mi zęby mądrości już od 5 dni mnie boli jak nigdy wcześniej, ból promieniuje od strony migdałków, holender kiedy to się skończy! Gryźć dobrze nie mogę, smaruję dziąsła maścią na ząbkowanie dla dzieci i niby pomaga, ale na chwilę, załamać się można. Jeszcze naczytałam się w necie o chirurgicznym usuwaniu tych zębów i już mam dość! Mam nadzieję, że mnie to ominie zęby mi wyszły, a chirurgicznie usuwa się je podobno wtedy, gdy nie chcą się przebić przez dziąsła, bo miejsca nie mają sama nie wiem już co robić, jak nie przejdzie to idę do dentysty, może coś poradzi na to
|
||||
|
|
|
#2751 |
|
Wtajemniczenie
|
tez sie bardzo ciesze
cio do kursu to powiem tak ten. ktory zliwidowali na razie zajecia mialmi dac wysoki poziom w suchaniu i mowieniu z ang , tutaj jest czesto odzielnie robione zqjecia z pisania i czytania i oddzielenie z mowienia i sluchania , nio a dostalam sie na zajecia z kwalifikacji do pracy z dziecmi w przedszkolu i szkole podstawowej wiec w sumie jest troszke lepszy ale pracy i nauki jest naprawde duzo nie spodziewaam sie ze az tak duzo tu nauczyciele sie smieja, ze nawet sami rodowici anglicy nie ucza sie i nie potrafia tyle co obcokrajowcy po takiej czy podobnej szkole
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#2752 |
|
Rozeznanie
|
Jaga, sala fajna, bardzo mi sie podoba
tylko faktycznie miejsce młodych nieteges- te serca wygladają nieciekawie, ale pewnie jest inna opcja, u mnie też na stronie jest fotka z jakimś paskudztwem nad młodymi a na miejscu można inne rzeczy wybrać![]() A co do tego kolesia który zostawił swoja narzeczoną a gości powiadomił- zabiłabym bydlaka. A na pewno jakichś Ruskich bym mu nasłała na wizytę, żeby mu mordę obili i ściągneli kasę za wesele, bo nic innego zrobic się i tak nie da...
|
#2753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
edit: co do sytuacji w ktorej ktos ucieka z przed oltarza to czytalam ostatnio na o2-widac zdarzaja sie takie sytuacje czesciej niz myslimy.straszne nie wiem czy bym poradzila sobie w takiej sytuacji-wystawiona na posmiewisko rodziny,znajomych itd jak tak mozna?? Jaga fajna sala szczegolnie wejscie i te swiatelka tez sa przyjemne
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny! Ciekawe czy mnie jeszcze pamietacie?
Strasznie dawno mnie tu nie było ale do końca roku pracuje w trzech miejscach i czasami wychodzi od 6 rano do 18 i ja po prostu wieczorem padam - dosłownie. Tz przychodzi a za pól godzinki - godzinke usypiam- jak on to znosi? Mam nadzieje ze u was wszystko pieknie sie układa i przygotowania do ślubu ida pełna parą!!!!!!!!!Obiecuję ze jak sie trochę lepiej zorganizuje i przyzwyczaje to będe sie bardziej udzielac. Pozdrawiam ! |
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
neska ale perfidia... szczegolnie ze jego rodzina wiedziala wiec to planowal.. niewyobrazam sobie tego ze napewnpo widzial sie z nia kilka dni przed ijak i nie dzien przed i klamal ja i jej rodzionie prosto w oczy..
mi sie bardzo podoba.. slicznie wyglada... a co top stolu to hmm moze wlasnie taka mieli koncepcje.. iu mnie stol dla mlodych jest tak po skosie.. miby na wprost ale jednak z boku.. Cytat:
|
|
|
#2756 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie ma tego złego, jakieś kontakty towarzyskie utrzymujecie ciągle![]() Cytat:
chyba tak naprawdę nikt nie chciałby być krytykowany, że źle wyglądał na swoim ślubie, a niestety coraz częściej to się zdarza.Cytat:
![]() ![]() nie wyobrażam sobie tego...Cytat:
.Dobranoc dziewczynki, uciekam . Pobudka 5:30 .
|
||||
|
|
|
#2757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że nie masz czasu się udzielać ale dobrze, że się odezwałaś![]() Dobranoc ja jutro wstaje o 5:50 myślałam, że mi gorzej pójdzie to wstawanie, ale powiem ci, że lece do tego przedszkola jak na skrzydłach i aż chce mi się wstać raniutko, życzę ci tego samego
|
|
|
|
|
#2758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takiej pogody nikomu nie zycze... dobranoc i spokojnego snu zycze Cytat:
teraz wlasnie npisalam wiadomosci dla rodzicow moich dzieci ze bedzie tydzien o owocach i w piatek robimy slaatke i zeby przyniesli i kazdemy cios wpisalam ciekawe czy sie spisza i przyniosa.. to moj taki pierwszy sprawdzian wspolpracy z rodzicami
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas generalnie jak się powie, że rodzice mają coś przynieść to zapominają, niewiele dzieci przynosi to co było potrzebne, ale to pewnie dlatego, że nie wywieszamy żadnej informacji tylko mówimy.U nas na tapecie jest omawianie wyższości wsi nad miastem generalnie mówimy o produkcji chleba i rozmawiamy o tym skąd się biorą lizaki i cukierki
|
|
|
|
|
#2760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
boska sala !!! mala 1 suknia jest przesliczna !! pasowalaby do Ciebie !! a mi jutro minie juz 2 tydzien pracy ![]() ale leci ten czas ps. bylam w nowej stajni mam nowego trenera na naszej klasie umiescilam 2 fotki z jazdyps za ok 2 miesiace kupujemy konika z tż-tem źrebaczka chyba klaczke ok 1,5ra roczną
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

a nie wiem czy bede miec tyle pieniazkow

tayka 
. Może będą mieli w salonie tą wlaśnie Agnes to sobie ją zmierzę.