|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Etro Magot wymienię
Korekta: w grę wchodzi na razie 20/100 Magot, natomiast setkę ewentualnie wymienię na inny zapach, najchętniej na kwiatowo -owocowy, najchętniej na tzw. niszowiec. - Nieaktualne
Wymienię Magot Etro 100 ml ( mam zapasy tego pięknego zapachu). Mile widziane: inne zapachy Etro, Madness, Boudoir, wody z motywem niebanalnej róży. Inne propozycje, także kombinacji: odlewki itp., też wezmę pod uwagę. Ja odlewek, niestety, nie robię. Zapraszam Dokładka: Perły Lalique 70/100 Edytowane przez Mitsouko Czas edycji: 2008-10-21 o 15:56 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etro Magot wymienię
Może Thais de Puig tester bez korka i kartonika ok 20\100 ml,Bez YR z wątku,miniaturka Mona di Orio Carnation 2,5\5 ml,odlewka z atomizerkiem 3 ml Keiko Mecherii Loukhoum,odlewka 5 ml w atomizerku sephory Brit Red Burberry?Będę jeszcze miała miniaturkę Hot Couture Givenchy i Kenzo Amour(po około połowie z 5 ml chyba) no i jakieś próbki niszowców?
Chyba,że szukasz podobnej pojemności to nie mam tyle. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Zainteresował mnie Romance i miniaturka Madness. Bora Bora zresztą też. Nie wiem jak to ilosciowo wypada...Ja ewentualnie mogłabym dołożyć odlewkę Poeme ok. 7 ml, którą dostałam, w tej pojemności , czy Vanilię Exav.. Mam też tyle Shalimar i tyle samo Chance.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
A ile dokładnie jest Etro?
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() . Bora bora jest ok. 50/100ml Madness 5ml - nie testowana nawet, Romance mogę zaproponować odlewkę (całej nie chciałabym się pozbywać) i mogę ewentualnie dorzucić jakieś próbki, których mam sporo - listę podrzuciłabym później...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Witam,
mam różane With Love Guerlain a poza wątkiem Yves Rocher"ową różę w wersji parfum i edp.
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
A L'or de torrente 100 ml z małym ubytkiem,bez kartonika ?Fotki są w moim wątku,chociaż nie jest jeszcze wystawiony.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i kombinuję, żeby wymienić Etro Magota tego używanego - jest ok. 20 /100 . Za Madness miałabym odlewkę ok. 6 ml jakieś niszowej wanilii ( muszę sprawdzić jakiej). Z Bora - Bora w takiej sytuacji zrezygnowałabym.
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
A L'or też nie ,czy nie zauważyłaś mojego wpisu?
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a co to za waniliowy niszowiec? lubię większe wymiany |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

. Bora bora jest ok. 50/100ml Madness 5ml - nie testowana nawet, Romance mogę zaproponować odlewkę (całej nie chciałabym się pozbywać) i mogę ewentualnie dorzucić jakieś próbki, których mam sporo - listę podrzuciłabym później...