|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam talent - nowy program na TVN
wczoraj podobał mi się jedynie występ niewidomej dziewczyny i blady kris
a tak ogólnie moimi faworytami są akrobaci z pierwszego odcinka.
|
#212 |
|
Konto usunięte
|
a ja w sumie nie wiem kto jest moim faworytem...
|
|
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
ja również..
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9086921]a ja w sumie nie wiem kto jest moim faworytem... [/quote]ja na razie też nie, ale w sumie wczoraj oglądałam pierwszy raz program
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Ja widzialam tylko kawalek z wczorajszego. Calego nie chcialo mi sie ogladac.
Podobala mi sie ta tanczaca para (dziewczyna w rozkloszowanej spodnicy), ale nazwy ich tancow juz mi uciekly z glowy. A niektorzy to chyba sie ocenic nie potrafia, ze przychodza do takiego programu i jeszcze maja lzy w oczach, ze odpadli. |
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Mi nie podobała się niewidoma dziewczyna. Jak dla mnie brała na litość.
Może i jestem jakaś nieczuła, ale brak wzroku nie przeszkadza w niczym jeśli chodzi o śpiew. A ona była już na 5 roku Akademii Muzycznej, więc nie dziwne, że umiała śpiewać. Byłam na koncertach muzyki klasycznej i wszystkie panie, które się uczą potrafią tak zaśpiewać, więc nie było w tym nic szczególnego. Za to chłopczyk...po prostu boski! Zaintrygowała mnie także ta tancerka, co tak była ciekawie ubrana, 16 lat. No i ta para tańcząca też fajna! Tacy sympatyczni
|
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wątpię że jest wiele osób które potrafią tak zaśpiewac - one też maja talent. Tego nie da się od zera nauczyć, trzeba mieć jakieś predyspozycje. Później tylko się szlifuje umiejętności.
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Przeciez ona nie mowila "czesc jestem niewidoma ,teraz zaspiewam"tylko Wojewodzki zapytal po co jej pies
Nie rozumiem o co chodzi,umie spiewac wiec przyszla nudzil mnie ten wczorajszy program. Nie wiem czym to jury sie tak wzrusza i excytuje -faktycznie to naciagane |
|
|
|
#219 |
|
Zadomowienie
|
Mnie rozbroił ten chłopaczek co poszedl do programu żeby pokonać swoją nieśmiałość
słodkie to było
|
#220 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie wiem czemu się nad nią tak zachwycali. Śpiewała jak każda inna, zawodowa śpiewaczka.
Ja jestem trochę uprzedzona generalnie do występów ludzi niewidomych. Tzn. źle się wyraziłam. Chodzi mi o to, że zawsze gdy wystąpi taka osoba, to wszyscy się zachwycają i u wielu rodzi się w głowach "tak pięknie śpiewa, a do tego jest niewidoma...". I to zawsze tak jest, że patrzy się przez pryzmat tego, a jak mówiłam: brak wzroku nie przeszkadza nic a nic w śpiewie, wręcz na odwrót, oni są bardziej wyczuleni na dźwięki itp. Rozumiem jakby tak człowiek niemy zaśpiewał :P to byłoby się nad czym zachwycać. |
|
|
|
#221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w tle puścili "Lady in red" ![]() Padłam
|
|
|
#222 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, też się uśmiałam XD
|
|
|
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
A miała nie przychodzić do programu, tylko dlatego, że jest niewidoma i być może potraktują ją nieco łagodniej?
Może niektórzy faktycznie oceniają ją lepiej, bo nie widzi, ale talent ma. I zdaje sie, że długo nad nim pracowała. Tak samo ta dziewczynka, która śpiewała Niemena, nieco inaczej była oceniana, bo to dziecko.
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9089993]no to bylo dobre
Idealnie dopasowny podkład to sie nazywa ![]() Ale rozwaliła mnie mina Wojewódzkiego jak ci "gardłowi" chłopcy zaczeli występ ![]() I jak spytał niewidomej dziewczyny czy ten pies bedzie brał udział w występie a ona mu na to ze jej sie zaniewidziało a jemu jakby ktoś w twarz dał
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nie miała nie przychodzić. Ale po prostu nie podoba mi się to, że społeczeństwo zawsze mimo gadania "wszyscy równi" i tak takie osoby traktują inaczej, łagodniej.
|
|
|
|
#227 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanów się co mówisz bo takim osobom w normalnym życiu napewno nie jest łagodniej i latwiej.
|
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie masz rację, gdyby przyszła bez pieska i nikt by nie wiedział, że nie widzi, to nie zrobiłoby to takiego wrażenia. I może nie przepuścili by jej dalej, tak jak tych dziewczyn, które grały na wiolonczelach, bo to niby nie taki program. I to mi sie właśnie nie podoba, że wybierają te osoby, które nadają sie do tv, nawet jeśli mają mniejszy talent niż ktoś "nudniejszy"....
Tak czy inaczej ja uważam, że ona ma talent. Charmain, w tym programie nikt nie ocenia, kto ma łatwiej czy trudniej w życiu, tylko kto ma talent.
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#230 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie ktoś był "wyżej" niz on... az sobie powtórke obejrze
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
nie no,,, proszę Was... niewidoma dziewczyna brała na litość??
To idąc takim tokiem rozumowania, niepełnosprawni ludzie w ogole nie powinni brac udzialu w konkursach, zawodach, bo przeciez "beda brali na litosc" - -" Bardzo dobrze, ze sie zaprezentowala. Ma takie same prawo do tego jak każdy inny czlowiek. A na dodatek zaspiewala pieknie i widac,ze to baaaardzo skromna osoba, co tez jest na plus. Ja tam mialam ciary podczas jej wystepu i lzy w oczach, o.
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Afra86.
Tak samo dzieci... |
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Afra zgadzam się z Tobą . Ta dziewczyna ma na prawdę talent i dobrze że przeszła dalej
Czy Program mam talent jest tylko dla zdrowych?? Dla każdego kto ma talent ;D Bardziej podobał mi się 1 odcinek ^^ Moimi faworytami jest ten gość z żonglerką kontaktową , klaudia kulawik która zaśpiewała piosenkę czesława niemena , tych 2 akrobatów z 1 odcinka i ta niewidoma dziewczyna )
|
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mówię, że ona nie ma talentu, bo ma, ale nie jest wybitna. A chyba w tym programie oni szukają osób, które naprawdę umieją coś, czego inni nie, lub są w tym słabsi.
|
|
|
|
#235 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem absolutnie rewelacyjni byli tez Audiofeels z 1go odcinka, ci, ktorzy spiewali "Tragedy" Bee Gees'ow
![]() Aczkolwiek brat pokazal mi wczoraj pare filmikow z Britain's Got Talent i coz, Polska sie nie umywa
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez ogladalam te amerykańskie. Trochę blado przy nich wypadamy ^^'
|
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie. Mnie chodzilo o stwierdzenie, ze ..brala na litosc ![]() Poza tym, gdyby zle zaspiewala, to by jej nie przepuscili dalej, mimo tego, ze jest niewidoma. I o to chodzi. Ewa przeszla dalej bo po prostu ma talent. Czy wybitnie spiewa czy nie, to juz kwestia gustow ![]() W tym programie szuka sie osob, ktore maja talent. Po prostu. Widocznie jury uznalo, ze dziewczyna talent ma, z czym sie oczywiscie-zgadzam
|
|
#238 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra
Zgadzam się
|
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
według mnie najciekawszym 'KOSMMITĄ" była "baletnica w czerwonym"
|
|
|
|
#240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten ich taniec to boogie-woogie. Ja po obejrzeniu tego odcinka mogę powiedzieć,że podobał mi się Blady Kris,chłopaczek od Matrixa i para studentów od boogie-woogie. Ale moimi faworytami nadal pozostają Klaudia Kulawik i koledzy akrobaci
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

słodkie to było

Czy Program mam talent jest tylko dla zdrowych?? Dla każdego kto ma talent ;D Bardziej podobał mi się 1 odcinek ^^ Moimi faworytami jest ten gość z żonglerką kontaktową , klaudia kulawik która zaśpiewała piosenkę czesława niemena , tych 2 akrobatów z 1 odcinka i ta niewidoma dziewczyna