![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część VI "pełna nadziei"c.d
dzięki wielkie ale jednak mam przeczucie że @ przyjdzie ale bardzo chcę się miło rozczarować
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zuziu, w rodzinie TZ jest dziewczyna w moim wieku, ktora na I roku medycyny dowiedziała się, że jest w ciązy. Jakoś tak się zorganizowala, że te 6 lat była caly czas jedną z lepszych studentek, mówi, że nawet zwolnienia z wf nie dostała w ciązy i po! teraz jest na stażu, a jej synek idzie do szkoły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
truheart dziekuje za te słowa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc zuzia jaką decyzję podejmiesz zależy tylko od ciebie i nie suheruj się innymi ( maoja mama np mimo że mam 25 lat mówi nadal że jestem za mloda na dzidzię jakbym jej słuchała to dzidzia by była dopiero po 30)
![]() |
#127 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak miałam tą cystę, to pow żeby od razu po wyleczeniu, bo to będzie niestety nawracać, tak to juz jest, a ja dzieci nie mam i gdyby się coś z jajnikiem stało. Moja mama miała 21 lat jak urodziła moja siostrę, 30 jak mnie. Ja bym urodziła mając 23 jak dobrze pójdzie, zawsze chciałam mieć 23, bo potem to czuje że będę odwlekać i odwlekać...a tak będe młoda mamą. Nie no musze dac sobie radę, tż mama na pewno by pomogła ![]() Jestem pełna wątpliwości bo to nowy rozdział w moim zyciu, teraz ze mną dostała sie koleżanka z któą studiowałam, ona ok 30, ma juz 2 dzieci i teraz jest z 3 w ciąży, chyba z 7 miesiąc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||
Zakorzenienie
|
Helloooooo
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do ciąży to możesz poczekać aż zaczną się studia i wtedy zobaczysz czy jest ciężko i czy dasz sobie rade! Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie!!! ![]() ![]() ![]() Konczitko dobrze że wszystko wróciło do normy! Tak trzymaj! ![]() ......................... ....... u mnie nareszcie przestało padać! Słoneczka nie ma ale za to jest pare stopni więcej! Co do owulki to dalej nic z tego nie wiem, nic mnie nie boli, zadnych objawów ... ![]() ![]() Ide do kuchni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Ja tez chcialam miec dzidzie w wieku 23 lata i gdyby wszystko poszlo ok tu juz bym miala 2 letniego szkraba...
![]() ![]() ![]() biedroneczkaolga trzymam kciuki kochana, oj trzymam ![]() ![]()
#130 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Sama już nie wiem...jak to wszystko zrobić. Co będzie to będzie...jak mam mieć niunię teraz to będę ją miała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Głowa do góry będzie dobrze
![]() |
#132 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zadomowienie
|
#134 |
BAN stały
|
Na I wierz mi nawet nie myślałabym o dziecku.
![]() ![]() Zatapia mnie...pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny!
Kibicuję Wam wiernie jako stara bywalczyni wątku ![]() ![]() ![]() ![]() No i wpadłam tu jeszcze z jednego powodu - mam do oddania za darmo 5 opakowań Luteiny (data ważności kwiecień 2009, w każdym opakowaniu po 2 blistry z tabletkami). Jeśli któraś z Was potrzebuje proszę o info na priva. Buziaki! Mama 3 tygodniowej Poli
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Izzi gratuluję małego Słoneczka
![]() Biedroneczko pisałam wcześniej, ale widzę, że mój post się chyba nie wyświetlił. Jeśli chodzi o ból brzucha w moim przypadku, to rzeczywiście odczuwam go od kilku tygodni i jest to ból jak na @ ale trwa tylko chwilę i powtarza się kilkanaście razy w ciągu dnia. Teraz rzadziej. Co do ud, to mnie nie bolały, za to bolą mnie czasem biodra, tak jakbym cały dzień duuużo chodziła.
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale pusto tu
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Ja też mam czasem takie wątpliwości też jestem na IV roku studiów i myslę sobie czy dałabym radę mając małe dziecko i studiując ale bardzo pragniemy maluszka na roku mam kilka koleżanek, które są w ciąży albo już urodziły i radzą sobie to czemu niby my moglibyśmy sobie nie dać rady. Takie młode mamy lepiej organizują sobie czas i odnoszą lepsze wyniki niż pozostali
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny. Chcialabym sie wam pochwalic ze jutro biore ostatnia tabletke anty. I z mezem bedziemy starac sie o dzidzusia. 4 lata bralam tabletki i chce zrobic przerwe. Najpierw pare miesiecy a potem dzidzius. Jestem przeszczesliwa ze w koncu sie zdecydowalismy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
izzi gratuluje córeczki i zycze Wam duzo pieknych chwil ...
![]() cheakyrockchick zycze szybkiego zafasolkowania ![]() a co tu taka cisza?? gdzie sie wszyscy podziali ![]()
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka wieczorne dla Wszystkich i fluidek od Patryczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki
![]() Ależ za mną trudna noc, mało spałam, a tu już wstać musiałam. Jakieś nerwy mnie dopadły, jak zwykle na noc, kiedy powinnam się zrelaksować. Miejsca sobie znaleźć nie mogłam, paskudna noc ![]() Już marzę o wieczornym spanku ![]() ![]() Witam na naszym wątku wszystkie nowe staraczki ![]() Izzi - oj tak wątki staraczek to miód na obolałe serce. Gratuluję Maleństwa, niechaj chowa się szczęśliwie i zdrowo. Ziuziuniu - gratuluję ![]() Biedroneczko - pisz nam tu szybko jak testowanie... ![]() Roxi - hyc i myc i łapię fluidka, bo to jutro powinna być owu ... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ......................... ........... Praca wzywa, więc się żegnam, do popołudnia ![]()
![]() Trzeba wziąć sprawy w swoje ręce.... ------------------------------- Nadzieja nie umiera nigdy ![]() Edytowane przez ryba82 Czas edycji: 2008-09-22 o 05:58 Powód: Praca wzywa:) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Wizyta u gina potwierdziła że prolaktyna i FSH wyszły bardzo dobrze . Z HSG był również bardzo zadowolony, i powiedział że to że mam długie jajowody nie ma na nasze staranka wpływu a M. ma dobre wyniki. Ogólnie to diagnoza wygląda tak że mam zaburzenia owulacji.
Zaproponował nam co dalej robić kilka wersji nie będę opisywać bo w sumie wszystko kręci się wokół IUI tylko różnymi lekami ale wykluczyliśmy clostilbegyt bo już go brałam i nie ma sensu się nim faszerować skoro nie przynosił efektów takich jakie powinien. Będę brać takie zastrzyki od 3dc po 4 się z nim spotkam na USG i zobaczymy czy trzeba dalej. No i jak pęcherzyk będzie miał pęknąć to do 36 godz mamy się zgłosić mój malż z żołnierzykami i wybiorą najlepsze, tak że po jakiejś godzinie będę mieć IUI. Mam nadzieję że się uda choć wiem że nie zawsze ten pierwszy raz jest szczęśliwy. |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
witaj cheakyrockchick
![]() ![]() Cytat:
![]() ... to znaczy, że co raz blizej do fasolki! ![]() Biedroneczko jak tam test???? ........... Rybko to jakaś felerna noc była! Ja też prawie nie spałam ![]() ![]() ![]() a tak wogóle to DZIEŃ DOBRY w ten piękny poniedziałek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Tak chyba coraz bliżej
![]() Mam nadzieję że w październiku uda mi się zajść w ciążę ![]() Ja też w nocy nie spałam bolała mnie strasznie głowa- oczy. Łukłam apapki i przeszło nad ranem a teraz znów boli. Chyba muszę sobie znów zażyć albo kawkę wypić może pomoże. |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Kasiu łapie fluidki ![]() Olivko to znaczy ze masz opracowany plan i teraz tylko spokojnego go realizowac i dojsc do celu ![]() Biedroneczkaolga jak samopoczucie ? ![]() co do nocy toja spałam jak dziecko obudził mnie budzik ... ale dzisiaj mam wony dzien - czyli akcja sprzatania mieszkania ![]() ![]()
#147 |
Zakorzenienie
|
Tak plan opracowany teraz tylko go zrealizować i oby efekt był taki jaki jakiego oczekuję
![]() To miłego sprzątania. Ja humor nie za bardzo, bo masa roboty w pracy a głowa pęka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() spokojnej pracki ![]()
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki - dawno mnie nie było
![]() Coś się nowego wykluło? Zaraz postaram się nadrobić co naskrobałyście. Pamiętacie mne jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co u Was?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.