|
|||||||
| Notka |
|
| Biochemia kosmetyczna Interesujesz się biochemią kosmetyczną? Chcesz poznać działanie poszczególnych składników zawartych w kosmetykach oraz ich wpływ na zdrowie. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabieg Cosmelan-Pamietnik- Część II
ale fajnie
|
|
#2942 |
|
Rozeznanie
|
Herbatko, pokazuj te kozaczki kochana! Ciekawam okrutnie, ja na popielate botki poluje teraz i też ciezko mi ten rozmiar dorwac
Ewentualnie 36 zakupie, jak sie da wkladke upchnąć do srodka i moze ich nie zgubie w galopie ))))A jak Ci tam - choróbsko mija? JA cały weekend w pieleszach, leniwie i z prochami rozmaitymi, coby sie na dobre nie rozłożyć. A tu straszą, że najbliższe dni = to ma być ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimno i mooooooooooookro, bleeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2944 | |
|
Zadomowienie
|
Jak ja kiedys marzylam o kilku cm wiecej,ale pozniej przyszly obcasiki i mi przeszlo ![]() Cytat:
Bylam dzis na zakupach z moimi chlopakami,wiec TZ marudzil jak dziecko.Przyzwyczajony juz jest do tego,ze moje obuwnicze zakupy to droga przez meke i nie patrzy nawet na cene,byle bylo po wszystkim Musze podladowac aparat i wstawie zdjecie jak mi sie uda oczywiscie.Tu od trzech jest piekna zlota jesien,niestety nie taka jak nasza polska. |
|
|
|
|
#2945 |
|
Zadomowienie
|
[ATTACH]IMG_0091.jpg
IMG_0090.jpg[/ATTACH] Moje nowe dzieciatka Vagabond Mam nadzieje,ze zalaczylam zdjecia![]() dubel mi wyszedl Edytowane przez Saga76 Czas edycji: 2008-09-21 o 19:27 Powód: bo post pod postem mi wyszedl |
|
|
|
#2946 |
|
Rozeznanie
|
Buczko kochana, nasza Mamusiu i Babciu, troszczysz sie o nas jak prawdziwa Mama
zaspiewamy Ci z Herbatką w duecie (ja pienknym gardlowo - nosowym głosem)): My jestesmy krasnoludki, hopsasa, hopsasa pod grzybkami nasze budki, hopsasa, hopsasa! eeeeeeeeee.... nie wiem jakto dalej leciało
|
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
Hej ,witajcie!
Byłam w Seforze z listą od Masimki,co by nabyć coś niestabilizującego.Dostał am próbkę YSL Perfect Touch -JEST ŚWIETNA (podkład).Twarz po niej delikatna rozświetlona i świeża,a najważniejsze że można na każdy 50+ kłaść,nie mówiąc o avene i kolorane.Polecam bardzo jeżeli smaeujecie 50+ i chcecie jakiś podkład.Nawilża i skóra się nie ŚWIECI!.Niestety ma jeden defekt jest drogi dlatego tylko próbkę wysępiłam.Są różne odcienie,ja wzięłam niezbyt jasny i niezbyt ciemny .Jeśli któtraś jasna wypłowiała blądynka jak ja to mogę podać nr.koloru. Są wersje z pędzlem i bez.Leszy chyba bez,bo z pędzlem na 50+ to tak nie bardzo lepiej palcami rozprowadzić.Jak za miesiąc będę się malować to kupię.Przez ten czas zamierzam wszystkie próbki z listy MASIMKI wysępić,ale ten to chyba najfajniejszy |
|
|
|
#2948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Casatta ![]() To ona tam do roboty pojechała czy wypoczywać ![]() Buczka Tryskasz powiadasz ? Zazdroszczę
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Rozeznanie
|
Hej, Olejku:))) a do tłustej sie ten YSL nadaje?? bo ja mam tłustą gebe samą z siebie, jak na to dołoze filtr, to już jest smalec, wiec podklad musi być jakiś matujący........
Poki co cały czas używam SVR 50+ barwionego na to zwykla skrobia i przynajmniej nie mam sinego lica, zwłaszcza teraz na zimnie, ale wróciłabym do podkładu jakiegoś , wiec ze wszelkich wskazówek chetnie skorzystam. Herbatko - dzieki za fotki - zgrabniutkie te Twoje butki Wysokie są w cholewkach? Pod kolana? Niech sie dobrze noszą!
|
|
|
|
#2950 |
|
Zadomowienie
|
O co chodzi z tym zerwij przyjażń.Wszystkie przyjażnie w profilu mam takie ,czy to się coś potwierdza.Ja jakaś wczorajsza z tą techniką.POMÓŻCIE:confuse d:
|
|
|
|
#2951 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)))))))))
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam raczej suchą skórę i zawsze pod podkład jeszcze krem używałam.teraz jestem w 4 tyg po zabiegu ,a doktorka powiedziała że po 6 tyg można już kolorówkę (niedestabilizującą używać).Na razie więc tylko próbkę spróbowałam,żeby do godz.O się przygotować.Podkład super
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Megi
castrolku ja tez mam YSL Perfect Touch,ale z pedzlem to nie wiem czy sie nadaje na filtry ![]() Cos tam czytalam ,ze lepiej bez pedzla oj moze ktos chce zerwac przyjazn
|
|
#2956 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Deneczko usiadłam na łapkach,ale wytłumacz o co chodzi .Czy wy mi musicie coś potwierdzić czy ja coś komuś
|
||
|
|
|
#2957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Buczuś tego pędzla na filtry nie używaj ,bo zetrześ 50+.Jeżeli już go masz z pędzlem,to musisz na palce wyciskać i tak się pudrować.Napisz jak on ci służy ,jaką masz cerę ,bo ja mam suchą i dla mnie jest świetny |
|
|
|
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
Po Sephorach łażą ,w próbkach przebierają
a ja na moim zadupiu mam jeden średnio zaopatrzony sklep kosmetyczny Jak już się wybiorę do wielkich miast to w tych kosmetycznych molochach czuję się jak wieśniara i słabo mi się robi jak mam się na coś zdecydować bo kupiłabym wszystko Buczunia kto się lubie ten się czubi
|
|
|
|
#2959 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojej a może wy chcecie Już sama nie wiem ,przy każdej z was tak jest napisane ,same zajrzyjcie .Czy ja coś pokręciłam
|
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,wiem .Wysle Wam kiedys fotke mojej kolorowki to sie zalamiecie
|
|
|
#2961 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masz nas w profilu przyjacioł,prawda??? P.S. Każdy ma taką opcje z tym zrywaniem - niejako z urzędu - różne sie ludzie po netach pałętają i czasem trzeba kogoś za drzwi wywalić. ALE NIE NAS, JJJASNE!!!! |
|
|
|
|
#2962 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Megi ,Ja miastowy szczur jestem,ale też wieśniara .Wydrukłam sobie listę od Masimki i się z nią po Seforze obnoszę.Ale to lepiej działa na sprzedawczynie ,bo z tą listą jak wielki znawca wyglądam o mikach i talku im mówię,one jak małpa dynamit łykają i sypią próbkami jak nic.Chyba widzą że lista taka długa i ja to wszystko chcieć kupić -ale najpierw próbki. Cosmitki TO DZIAŁA
|
|
|
|
|
#2963 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
AAAAA tera jasne.Widzici jaka ze mnie wieśniara tylko z listą po Seforze umim paniusię grać. Buczuś to wypróbuj go (YSL)i napisz jak on ci się widzi.Kurna dużo kaski za niego chcą,ale dla mnie świetny.Ciekawe jak tobie pasuje
|
||
|
|
|
#2964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Mój TZ to mi kłębek nie raz proponował, zebym nitke od parteru za sobą ciągneła )))))))A zeby coś konkretnego wybrać, to też czasem migrena dopada.......... |
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Jak ja takie mądrości w sklepie czy aptekach wygłaszam to widzę w oczach sprzedawczyń "nie ma panienka czym się zajmowac " |
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sie zastanawiam,co robilam zanim Was poznalam
|
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale nie daj się i powiedz że ty must have i przyjdziesz za kilka dni po towar,a one na pensje przez to zarobią i szef im premie da jak mu obroty wzrosną ptrzez twoje zakupy,a wtedy one same cosmelanić się będą mogły .I to wszystko dzięki TOBIE.A CO!
|
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!!!
Czy pomożecie mi i po chłopsku wytłumaczycie jak mam załadować zdjęcia do albumu???? Bo ni jak mi to nie idzie , może robie coś żle???? . Denerwuje mnie ten pochrzaniony system![]() dzięki z góry |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biochemia kosmetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.

Kozacz ki sa tak na 3/4 lydki wysokie i bardzooo wygodne.
Już sama nie wiem ,przy każdej z was tak jest napisane ,same zajrzyjcie .Czy ja coś pokręciłam