|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008'
heloł dzis mamy chrzciny , oby mała byla grzeczna juz się tego obawiam
![]()
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4264 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() mąż jutro sam do domu wraca bo urlop mu się kończy, a my tu posiedzimy jakiś tydzień. wczorajsza podróż super, Iga obudziła się dopiero po 3 godz. jazdy za Płockiem więc karmiłam ją w drodze i przewijałam tylko raz ![]() brrr, nie zazdroszczę chrzcin Rusałko. kościoły z zimnicą mi się kojarzą a do tego taka pogoda. |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Wtajemniczenie
|
Bry
![]() Tutaj wieksze pustki niz wczoraj... My zaliczyliśmy pobudke o 8. O 9 mała kimneła sie w swoim łóżeczku. A teraz mnamy problem z kupą bo mała ma zatwardzenie...co jakis czas probuje cisnąc ale nic jej nie wychodzi wiec sie poddaje i popłakuje ![]() Rusałko życze udanej imprezy ![]()
#4266 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
My już zaliczyłyśmy spacerek ![]() Kurzosławko współczuję Nastusi dzisiejszego problemu z kupką. Trzymajcie się dzielnie dziewczyny. Rusałko kochana, powodzenia na chrzcinach.
#4267 |
Zakorzenienie
|
No armagedon! Mogę sobie siebie poczytać
![]() ![]() ![]() Kupiłam dziś Oli dwie czapuchy jesienne, jedna będzie pewnie za duża, ale nie mogłam się oprzeć ![]() ![]() ![]() Teraz czekamy na teściów... bubam bo pewnie nie obejrzę sobie super niani, no nic, powtórka w czwartek o 13:05 gdyby któraś jeszcze miała ochotę ![]()
#4268 |
Zakorzenienie
|
witajcie w tą ponurą niedzielę faktycznie pustki tu straszne nastawiłam się na spore czytanie a tu co parę postów tylko chyba wszyscy śpią z dzieciaczkami
mój mały śpi od 12 i czekam aż się obudzi bo cyc już pełny przeważnie pije co 2 godzinki max a tu już 3 godzina a on śpi w najlepszym Rusałko życzę udanej imrezki |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Aj, Kasiulka, dziękuję za miłe powitanie
![]() ![]() Ja też się wzięłam za magisterkę. We środę kolejna wyprawa do archiwum w Wieliczce. W ciąży to był dopust, a teraz się cieszę ![]() Łuśka się fajnie rozgadała. Zazdrościłam troszkę Anisi, że może posłuchać Piotrka, a teraz sama mam to w domu. TO cudowne słyszeć jej głosik ![]() I cieszę się, że tak dzielnie zniosła nasze wojaże . Ani katarku nie złpała, ani nic, choć pogoda iście listopadowa... Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2008-09-21 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
Ah, tutaj takie pustki, bo kilka chrztó ma dziś miejsce
![]() Zapomniałam się pochwalić, że w miniony poniedziałek obchodziliśmy pierwszą rocznicę ślubu ![]() A rok temu byliśmy w naszej podróży poślubnej.. mmmmmmmmm........ jak sobię przypomnę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
Sosnowa najserdeczniejsze gratulacje z okazji roznicy! my obchodzilismy 25 sierpnia
![]() ![]() Fajnie ze Lucja juz slicznie gaworzy, moze i Ty ja nagrasz? ![]() No tak Kasiulko pustki niesamowite dzis, bo pewnie niedziela to zawsze taka leniwa byla ![]() U mnie juz troche lepiej i wystarczylo, zebym kawy nie pila ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Zakorzenienie
|
Sosnowa kochana to cieszę się bardzo, że przypominam Ci lubianą koleżankę
![]() ![]() I okazało się, że teściowie nie dojadą... hamulce poszły z dymem w połowie drogi do nas, mam nadzieję że szczęśliwie dotarli do domu. Moja Ola właśnie marudzi, ale w końcu ją ułożyłam w łóżeczku i powinna zasnąć, oczy zmęczone ledwo widzi, ale leżenie jej wcześniej nie pasowało. Przyłączam sie do oczekiwania na relację po chrzcinach ![]() ![]()
#4273 |
Zakorzenienie
|
sosnowa wszystkiego naj najlepszego z okazji rocznicy ślubu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja miałam ostatniego sierpnia 12 rocznice jak ja wam zazdroszczę tego gaworzenia mój jeszcze nie chce nic powiedzieć ani gu ani aaa cisza czasem się uśmiecha ale nie wiem czy to do mnie czy akurat ma taki kaprys my mieliśmy chrzciny 6 września i cieszę się że już mamy to zasobą bo wtedy była super pogoda a teraz to szkoda gadać mój Karolek jest wyspany nakarmiony i na rękach ale muszę mu wyczyścić nos bo ma katarek |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | ||||
Zadomowienie
|
hejka ja przelotem bo jeszcze są goście , Lenka przespała z małym bujeniem całą mszę ąż kamień mi z serca spadł
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane
![]() Kristi, nie martw się, Karolek jest młodszy od naszych pociech, ale pewnie już nie długo i on dołączy do naszego chórku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zakorzenienie
|
rzeczywiście dziś pustki okropne
![]() u nas spacer zaliczony, Iga dalej kima w wozie - już lekko ponad 2 godziny. super, jak się obudzi to już pewnie będzie aktywna do kąpieli o 20stej ![]() rodzice na działce, ja przy kompie, lenistwo kwitnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
heloo o mnie to chyba już tutaj się zapomniało
![]() nie mam czasu na wizaż bo albo ogarniam dom, albo szaleje wokoł małej, albo chociaż probuję się uczyć co mi nie wychodzi albo mam egzam w Toruniu... Muszę się pochwalić że od wczoraj mam prawo jazdy kat. B ![]() Ostatnio Wiktoria zrobiła się bardzo rozgadana... uwielbia leżeć na przewijaku i tam szaleje... a od wczoraj zaczęła w bujaku ostro szaleć tak że wali łapkami i nóżkami.... nie trzeba jej bujać, a i cieszę się że bujak ma pasy bo jej szaleństwa bez pasów mogłby sie skończyć tragicznie na podłodze muszę iść się uczyć... jutro mam 2 egzaminy na UMK i nic dosłownie nic nie umiem... powiedzcie mi czy "karmiąc piersią" (w moim przypadku to czysta metafora) można pić jakieś energy drinki albo to http://www.vitanea.pl/product/detail...us-20-szt.html odpiszcie szybko bo dziś jak nic zarwę noc bo inaczej to jedynie uda mi się podpisać na kartce... ot tak sobie poprawkę napiszę... kurde boję się że ten rok zawalę
#4278 |
Zakorzenienie
|
czesc babeczki!
uff nareszcie w domu ![]() ![]() W kazdym razie mlody zasnal zaraz po wejsciu do kosciola, obudzil sie w trakcie mszy i sobie ogladal zabawki powieszone na budzie wozka ![]() ![]() ![]() A teraz juz w domku, mlodego usypiam bo w sumie malo spal ![]() ![]() u nas na chrzcinach tez bylo zimno, ale taka pogode jaka wy macie to juz kapa zdzicha! wspolczucia ![]()
#4279 |
Zakorzenienie
|
MaladT jak podajesz mlodej swoje mleko to nie stosowalabym takich dopalaczy jednak... sprobuj sie pouczyc teraz i poloz sie spac o normalnej porze a niech rodzinka zajmie sie dzieckiem, bo masz ku temu mozliwosc
![]() Gratuluje rozgadanej malej a takze zdania prawka!!! w dzisiejszych czasach to nie jest latwe zdac egzam ![]()
#4280 |
Wtajemniczenie
|
Sosnowa gratuluję z okazji rocznicy ślubu
![]() Rusałko super, że Mała ładnie przespała całą mszę. U nas chrzciny dopiero 11 paździrnika i jestem ciekawa jak moja Ala będzie się zachowywała. Kasiulko mówisz, ze to oznacza, ze Mała dobrze trawi pokarm, to super ![]() Marticia twój polski wcale nie jest zły. byś musiała posłuchać jak ja po angielksu mówie, to dopiero jest masakra. dziwne, ze w Anglii się dogadywałam ![]() A ja dzisiaj nie zaglądałam na wizzaz bo miałam gościa, koleżanka z dawnej pracy przyjechała. Przywiozła dla małej super rajtuzki z frotą, takie cipelutkie ![]() ![]() ![]() Marticio ja bardzo lubie karmić piersią. Zastanawiam się co jej dam po kąpieli bo niedawno oprużniła oba cycki. Pewnie będę musiała dać sztuczne ![]()
#4281 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maladt nie sadze by można pić to. Przynajmniej tak mi się wydaje.
![]() |
#4282 |
Wtajemniczenie
|
Malad na wstepie gratulacje z powodu zdania prawka.Tak jak anisia pisała teraz zdac egzamin to nie lada wyczyn(wiem cos o ty bo mój brat już trzeci raz podchodzi
![]() Z tego co sie orientuje niestety wszelkie napoje energetyzujace sa nie wskazane w okresie karmienia piersia ![]() Wspólczucia z powodu tego noszenia na rekach przez babcie ![]() Sosnowa gratulacje z okazji 1 rocznicy ![]() ![]() Moja Nastka tez juz sie rozgadała na całego ![]() ![]() ![]() Zaliczylismy wizyte u teściów.Tesciow przekonała sie że Nastka woli sobie czesciej polezec sama niz byc noszona.Na słowo to mi nie bardzo chciała wierzyć ![]() Samodzielne zasypianie w dzien w łózeczku wchodzi już malej w krew.Do wieczornego spania po kapieli trzeba ja jednak jeszcze troszke ponosic ![]()
#4283 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie!
Ja dzisiaj mam dosyc leniwy bym powiedziala dzien.W koncu byłsmy dzisiaj na spacerku pierwszy raz od poniedzialku...az mala sie dziwnie na mnie patrzyla i jakos chyba nie badzo wiedziala co sie dzioeje ![]() Kasiuniu ogladalam super nianie i wydaje mi sie ze przypadek byl dosc lekki jezeli chodzi o dzieci tylko z matka bylo cos nie tak...kobieta miala 2 chlopakow i wyobrazcie sobie ze mieli po 5 lat a ona nadal kapala je w wanience (bo jak twierdzila jest jej wygodnie) i dawala im mleko z butelki na dobranoc a co najlepsze jeszcze sama im ta butelke trzymala....SZOK Moj mąż chory oj jak nie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Wtajemniczenie
|
A my dzisiaj na spacerku nie byłyśmy
![]()
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witajcie, my po chrzcinach ![]() ![]() ![]() ![]() ściągam właśnie fotki z aparatu to potem cosik pokażę ![]() ![]() ![]() maladt gratuluję zdania prawka!! Aniu wszytskiego naj z okazji ricznicy ślubu ![]() ![]()
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
a czy musujący magnez moze małej zaszkodzić?? i cappucino z magnezem no muszę jakoś się postawić na nogi bo cała noc przede mną... powiedzcie co mogę wziąć??
#4287 |
Zakorzenienie
|
i fotki
![]()
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
sliczne focie, a ten tort
![]() ![]()
#4289 |
Zakorzenienie
|
MaladT cappucino mozesz sie napic ale radzilabym jedna filizanke, wiecej nie.. bez sensu cala noc sie uczyc, ze zmeczenia nic ci do glowy nie wejdzie, to lepiej sie zdrzemnac teraz i wstac o 5 rano i wtedy cos podukac.. zreszta dziwie ci sie ze uczysz sie dopiero dzien przed egzamem.. wiem ze masz utrudnienia, ale szkoda ze wczesniej nie siadalas do ksiazek podczas gdy rodzice zajmowali sie mala
#4290 |
Wtajemniczenie
|
Judi ciesze sie że impreza sie udała i tymuś tak pieknie zachował sie na mszy
![]() Torcik apetycznie wygląda ![]() ![]() Zamawiany w cukierni czy domowej roboty? Fotki super ![]() Anastazja wykąpana,nakarmiona,leży w łóżeczku wyżywa się na nupelku.Powieki juz jej ciążą,ale do snu jeszcze daleko...chya znowu nie obejdzie sie bez ponoszenia na raczkach...ale poczekam jeszcze do 21 może padnie ze zmęczenia ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:49.