|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: oddam w dobre ręce ;)
|
|
|
|
|
#122 |
|
Rozeznanie
|
to tak mi sie podoba perfuma pumy ;p i Schwartzkopf, GOT2B, Sparkling, Shine styling spray
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi pasuje wymieniamy się? puma i schwartzkopf za kurtałkę i torebkę? |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Jednak podziękuję za wymiankę.
Kremy brałabym w ciemno, a obawiam się, że przy moich wrażliwych strefach nie byłoby wesoło. ![]() Pozdrawiam, życzę udanych wymian!
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Rimmel, Recover podkład, kolor 103 true ivory Sephora, Color pro, cienie do powiek do oczu zielonych, zużycie minimalne ?
|
|
#127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() może innym razem |
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niech będzie jestem za wymianka pilnik, paletka sephory, pojedyńczy cień sephory, lakier fioletowy inglota i krople do oczu za sweter khaki i rybaczki pasuje Ci? |
|
|
|
|
|
#129 |
|
BAN stały
|
Dot.: oddam w dobre ręce ;) + dokładka
Iwostin Purritin, Krem na noc, 75 ml, dwa razy użyty, mam pudełko
(jeżeli ktoś będzie chciał mogę dorzucić koncówkę żelu do mycia twarzy z tej samej serii na wypróbowanie) Ten kremik mnie interesuje, może coś znajdziesz. Chociaż niestety nie mam niczego z Twojej wishlisty |
|
|
|
|
#131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
Ta sól kosztuje ok 20 zł, jeśli chodzi o szczegóły (różnica kilku zł w górę lub w dół, w zależności od sklepu). Ale rozumiem, pozdrawiam
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wiem, sprawdziłam ale ja za krem zapłaciłam 35 zł |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Jest to krem ochronny do twarzy z filtrem 50. Z 50 ml zostalo jakies 75%. Ale nie oddam go za lakier, bo to mi sie nie bedzie oplacalo
A co powiesz o Davidoff Cool Water Woman, pachnący balsam do ciała, 50 ml, nowyJaki ma zapach?
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
cos za;
Iwostin Purritin, Krem na noc, 75 ml, dwa razy użyty, mam pudełko Aquolina, Vanilia &Muffin, balsam do ciała, 125 ml, nowy Essence, cień do powiek, coffee shimmer 02 |
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Przejrzałam jeszcze raz Twój wątek i podoba mi się:
Humektan, 100g użyty dwa razy, mam pudełko Serum-olejek regulujący LEMON z BU używałam może 2 tygodnie Aquolina, Vanilia &Muffin, balsam do ciała, 125 ml, nowy Wella, Wellaflex Lakier do włosów maksymalnie utrwalający, 75 ml, nowy Essence, cień do powiek, coffee shimmer 02 YR, Kohl Pencil, czarny, nowy w folii
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
a posiadasz jeszcze DAVIDOFF cool water balsam/ ktoryś z preparatów do układania włosów?
|
|
#141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wszytko co jest na stronie jest aktualne kilka rzeczy jest w trakcie negocjacji ale nic jeszcze nie jest zaklepane na 100% |
|
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
heh, zupełnie nie pomyślałam, żeby do kosmetycznego zajrzeć
![]() tutaj spodobało mi się: Aquolina, Vanilia &Muffin, balsam do ciała, 125 ml, nowy Z książek szukam Ericha Fromma "O sztuce miłości" oraz książek Lwa Starowicza lub wszelkich książek dot. masażu klasycznego, shiatsu i masażu erotycznego. Na kawkę też jestem bardzo chętna, jednak wolałabym nie smakową tylko jakąś bez dodatków aromatyzujących. To co proponujesz? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
dopytam jeszcze o bluzeczkę
w jakim stanie jest bluzka? czy jest podniszczona? i z jakiego jest materiału? a co byś chciała? |
|
|
|
|
#145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fromma nie mam ale mam Starowicza "Ona i On o seksie" Kawkę mam jeszcze smaczną etiopską i jeszcze lavazzę wypatrzyłam jeszcze u Ciebie i podoba mi się jeszcze: H & M spódniczka sztruksowa, czekoladowy brąz co Ty na to?
|
|
|
|
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
W tym tygodniu będę duuużo rzadszym gościem na Wizażu
...praca... Prosze więc o cierpliwość na pewno odpowiem
|
|
|
|
|
#147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tą książkę Starowicza przygarnę na pewno jeśli się dogadamy. A co do kaw powiedz mi proszę jakie masz ich pojemności? Ile tej kawki jednym słowem ![]() Pozdrawiam serdecznie p.s. spódnica jest wolna i jak najbardziej do oddania |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
zapomniałam,ze odpisujesz w swoim wątku
bluzka jest w idealnym stanie( założyłam ją jeden raz,okazała się za duża) i jest zrobiona z bawełny. To powiedz co mogłabyś ewentualnie za nią oddać
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
wymiary bluzki: długośc 62 cm., szerokość pod pachami ok. 38 cm x2 . Mi podobają się: balsam Davidoff,cienie z Sephory i jakiś kosmetyk do układania włosów9guma,albo coś takiego,nie pianka).Zdecyduj co byś mi oddała za bluzeczke jak wymiary Ci pasują
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

. Pozdrawiam.